بازيکن جنجالي سرخابيها با تمام حرف و حديثهاي به وجود آمده بالاخره راهي استيل آذين شد تا به گفته خودش رسم استاد و شاگردي را به جا آورده و فوتبال خود را نزد علي پروين دنبال كند.
وي كه از اين انتقال بسيار خوشحال هم به نظر ميرسيد دقايقي با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) همکلام شد كه مشروح اين گفت و گو را در زير مي خوانيد:
خيليها بر اين باور بودند كه انصاريان در سال دوم هم با پيراهن استقلال به ميدان خواهد آمد اما ...
خب لابد شرايطش مهيا نبود چرا كه من به صراحت اعلام ميكنم دوست داشتم در استقلال بمانم و براي اين تيم فوتبال بازي كنم اما اتفاقاتي پيش آمد كه صلاحم را در ماندن نديدم چرا كه جدايي من با اين تغيير و تحولات اخير نه به نفع من بود و نه به نفع استقلال.
چطور؟
الآن علاقهاي به باز كردن اين بحث ندارم چرا كه همه چيز تمام شده و من الآن از اين تيم جدا شدهام.
گويا مسوولان استقلال مبلغ سنگيني از تو بابت دريافت رضايتنامه دريافت كردهاند!
بله و من هم بابت اين موضوع از آنها گلايه دارم اما با اين حال ميگويم براي علي انصاريان پول اهميت چنداني ندارد چرا كه من بايد در جايي بازي كنم كه حرمتم حفظ شود و جايي كه اين موضوع ذرهاي به خطر بيافتد جاي من نيست.
اما هواداران استقلال كه خيلي به تو علاقهمند بودند.
بله حقيقتا آنها يك سال براي من در ورزشگاهها سنگ تمام و در سرما و گرما مرا مورد تشويقهاي گرم خود قرار دادند كه صميمانه از آنها تشكر ميكنم اما باور كنيد همين كه آنها در كوچه و خيابان به من ميگويند ما يك سال خوب را با تو داشتيم بينهايت مرا خوشحال ميكند با اين حال اميدوارم استقلال بتواند در سالهاي بعد نتايج خوبي را به دست آورد.
گويا در استقلال هم دوست و رفيق زياد پيدا كردهاي چون خيلي از بازيكنان از عملكرد تو حمايت ميكردند.
همه آنها به من لطف دارند اما من در استقلال رفقايي چون پيروز قرباني، اميرحسين صادقي و محمود فكري، علي منصوريان و... پيدا كردم كه تا به آخر عمرم همراه من خواهند بود.
اما كادر جديد صميميترين دوست تو يعني محمود فكري را هم كنار گذاشتهاند.
متأسفانه اين کار صورت گرفته اما فكر ميكنم اين حق محمود فكري نيست كه پس از 12، 13 سال جان كندن براي استقلال اين طور وي را مورد بيمهري قرار دهند و تقاضا ميكنم به هر حال با برشي كه مديرعامل هر باشگاه دارد، فتحاللهزاده نيز وي را به جمع بازيكنان برگرداند. چرا كه حق فكري كنار گذاشته شدن از استقلال نيست.
با اين روابط صميمانه و نزديك چطور تصميم به جدايي گرفتي؟
خب باز هم تأكيد ميكنم كه خاطرات شيرين من از استقلال فراموش شدني نيست همان طور كه قبل از اين هم پس از چندين سال عرق ريختن با پيراهن پرسپوليس مرا بازيكن مازاد اعلام كردند و با مديريت ضعيف انصاريفرد چارهاي جز جدا شدن از اين تيم و هواداران خونگرمش نداشتم. اما به هرحال اين جابهجايي را به اين خاطر انجام دادم كه با حضور علي پروين به جا آوردن رسم استاد و شاگردي واجب بود اما يك قول ميدهم ...
چه قولي؟
اينكه با توجه به طي شدن 30 سالگي و 4، 5 سالي كه قصد ادامه فوتبالم را دارم سرانجام با پيراهن يكي از دو تيم استقلال و يا پرسپوليس از فوتبال خداحافظي كنم.
شانس خداحافظي با كداميك بيشتر است؟
بستگي به شرايط دارد اما فكر ميكنم همه از الآن ميتوانند آن را حدس بزنند، با اين حال چيزي نميگويم!
استيل آذين را چطور ميبيني؟
اين تيم مطمئن باشيد قطب سوم فوتبال ايران خواهد شد چرا كه نفراتي باتجربه را جذب كرده و خوب ميدانيد كه با حضور اين نفرات ميتوان دست به هر كاري زد ضمن اينكه مهمتر از آن مديريت قوي علي پروين است كه استاد فوتبال ايران است.
فكر ميكني در اين تيم بتواني بدرخشي؟
خب ببينيد همانمطور كه اول گفتم براي من مهمترين چيز آبرو و اعتباري است كه طي چندين سال حضورم در فوتبال به دست آوردهام و ارزش قائل بودن براي آن مرا وادار به فعاليت بيشتر ميكند ضمن اينكه پس از آن به آبروي تيم و علي پروين فكر ميكنم تا هرچه بهتر براي اين تيم ظاهر شوم.
گفته ميشد مذاكرات تو با علي پروين براي پيوستن به استيل آذين در زمان حضورت در استقلال صورت گرفته اين موضوع صحت دارد؟
به شدت اين موضوع را تكذيب ميكنم و تأكيد ميكنم كه تا آخرين روزي كه با استقلال قرارداد داشتم باب مذاكره را با هيچ تيمي باز نكردم.
زمزمههايي هم براي پيوستنت به پرسپوليس به گوش ميرسيد كه عملي نشد.
بله، اما شرايط به گونهاي نبود كه به اين تيم برگردم و صلاح نديدم به پرسپوليس برگردم تا بالاخره مشكلاتم براي پيوستن به استيل آذين حل شد. اميدوارم با استيل آذين روزهاي پرفروغي را به نمايش بگذارم و پروين هم از عملكردم رضايت لازم را داشته باشد.