....::::فيروز كريمي استعفا كرد::::....

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

....::::فيروز كريمي استعفا كرد::::....

پست توسط zadora »

"فيروز كريمي" از سرمربيگري تيم فوتبال استقلال تهران استعفا كرد.
فيروز كريمي پس از شكست 2 بر 1 استقلال به ذوب آهن اصفهان در هفته‌ي سي‌وسوم ليگ برتر از سمت خود استعفا كرد.

تصویر 

باشگاه استقلال نيز امروز با استعفاي كريمي موافقت كرد و صادق ورمزيار به طور موقت هدايت اين تيم را بر عهده گرفت.
علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال با تاييد اين خبر گفت: كريمي پس از باخت به ذوب آهن استعفاي خود را تقديم باشگاه كرد و ما نيز با استعفاي وي موافقت كرديم.
با قبول اين استعفا،كريمي رسماً به همكاري 6 ماهه خود با استقلال پايان داد.
كریمی مشکلات روحی متعاقب شکست های اخیر استقلال را از جمله دلایل استعفای خود بیان کرده و گفته است: با وضعیت فعلی قادر به بهبود وضعیت استقلال نیست.
فتح الله زاده پنجشنبه شب در گفت و گو با برنامه نود اعلام کرد: به رغم اصرارهای وی برای ادامه کار کریمی تا پایان فصل، وی به هیچ عنوان حاضر به ادامه همکاری نشد و از این رو کریمی از فردا سرمربی استقلال نخواهد بود.
از "امير قلعه نويي" سرمربي پيشين استقلال به عنوان جدي ترين گزينه‌ي هدايت استقلال در فصل آينده نام برده مي‌شود. قلعه نويي تا پايان ليگ برتر با باشگاه مس كرمان قرارداد دارد.
گفتني است كه " پرويز مظلومي" و "مصطفي دنيزلي" از ديگر گزينه هاي سر مربيگري استقلال ميباشند.اما چنان به نظر ميرسد كه امير قلعه نوعي از بيشترين بخت براي هدايت تيم استقلال برخوردار است و در جام حذفي روي نيمكت استقلال مي‌نشيند.
شنبه و در آخرين هفته‌ي ليگ برتر استقلال در آبادان ميهمان صنعت نفت است.
منبع:ايسنا
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Ahmadreza_b »

اين مربي را با اين همه سر و صدا آوردن تا مثلاً استقلال را قهرمان كنه اما بدترين نتايج ممكن را گرفت.
اگر فيروز كريمي به استقلال نميامد حتماً اينقدر به اعتبارش لطمه وارد نمي شد. به اين خوبي داشت تو استقلال اهواز نتيجه ميگرفت. حالا يا طمع كرد و يا به خاطر مشكلات بود خيلي از ارزش هاي خودش كاست.
سايت تخصصي دانلود نرم افزار موبايل1

[External Link Removed for Guests]

انجمن تخصصی موبایل1

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

بنده خدا فیروز خان عیبی نداشت بازیکنان باهاش مشکل داشتند! و با اینکارشون می خواستند که قلعه نوعی زودتر برگردد. من بچه کرمانم و دوستانی در باشگاه مس دارم. از قول یکی از همین دوستام آقای قلعه نوعی مدام با استقلال و بخصوص بازیکنان در ارتباط بود. این "ف" از ما مونده شما برید فرحزاد و برگردین :-)
اندکی صبر...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط zadora »

شايد مقصر خود فيروز كريمي بود كه با ان وضعيت و بدان شكل نامناسب استقلال اهواز را ترك كرد و آه هواداران اهوازي گريبانش را گرفت.تابحال اينچنين نتايج ضعيفي نگرفته بود و اينقدر تحقير نشده بود !!!
البته مطمئن باشيد فيروز كريمي باز هم به هر تيمي برود موفق خواهد بود.
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”