خبرگزاری پرسپولیس : مدافع تیم فوتبال پیروزی با تاکید ماندگار شدن این قهرمانی گفت:خوشحالم از اینکه اولین فصل حضور من در باشگاه پرسپولیس مصادف شد با قهرمانی این تیم در لیگ برتر.این پیروزی برای همیشه در ذهن من ماندگار شد.
نبی الله باقری هادر گفت وگو یی با اشاره به حساسیت این بازی افزود: باید اعتراف کنم که سخت ترین بازی طول فصل لیگ را امروز در مقابل سپاهان برگزار کردیم و خوشحالم از این که این تیم را که عنوان نایب قهرمانی باشگاههای آسیا را با خود به یدک می کشید در تمام 90دقیقه اسیر بازی خوب و منطقی خود کردیم و مزدمان را با قهرمانی گرفتیم.
وی تصریح کرد: قبل از بازی همه کارشناسان قهرمانی سپاهان را به دلیل نایب قهرمانی در جام باشگاههای آسیا و فاصله دو امتیازی با پرسپولیس در صدر جدول بیش از ما می دانستند اما بچه ها با غیرت مثال زدنی خود ثابت کردند که پرسپولیس لایق ترین و شایسته ترین تیم برای کسب عنوان قهرمانی لیگ هفتم بود.
باقری ها با تقدیر از حضور یکصد هزار نفری هواداران پرسپولیس در ورزشگاه آزادی گفت: تا به حال در عمرم اینقدر تماشاچی در یک استادیوم ندیده بودم سرمایه اصلی ما همین هواداران می باشند ومندست تک تک آنها را می بوسم.
وی اضافه کرد:شایستگی های هواداران ما موقعی مشخص شد که تا 30 ثانیه پایانی نیز دست از حمایت ما برنداشتند و علیرغم استرسی که بر روی آنها بود با تشویق های بی امان خود با عث حفظ روحیه بازیکنان در زمیت شدند و خدا شکر کخ سپهر حیدری توانست در ثانیه های پایانی توانست جواب محبتهای آنها را بدهد.
وی خاطر نشان ساخت: تیم سپاهان با آنهمه القابی که با خود به یدک می کشید 90دقیقه در مقابل ما در لاک دفاعی فرو رفت ولی سرانجام در برابر خواسته ما تسلیم شد و خوشحالم که توانستیم با شکست این تیم انتقام شکسته سدور قبل را از این تیم بگیریم.

بنده به شخصا از فوتبال بدم مي آد ، چيه 22 نفر دنبال يک توپ خالي مي دوند چيشه؟؟؟؟؟؟؟