مسعود مرادي با ارسال نمابري به فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) از كانديداتوري قضاوت در رقابتهاي جام جهاني 2010 انصراف داد.
به گزارش ايسنا، مسعود مرادي پس از قضاوت ديدار تيمهاي القادسيه كويت - اوراواردز ژاپن در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا با ارسال نمابري به فدراسيون جهاني فوتبال از كانديداتوري قضاوت در رقابتهاي جام جهاني انصراف داد.
همچنين مرادي از حضور در ادامه رقابتهاي ليگ برتر فوتبال ايران نيز كنارهگيري كرد.
اعتراضهاي صورت گرفته پس از بازي تيمهاي پرسپوليس و مس كرمان، [حاشيههاي پس از بازي پرسپوليس و مس] تهديدات صورت گرفته عليه اين داور و انتقادات برخي كارشناسان داوري عامل اين تصميم اعلام شده است.
اين در حالي است كه مسعود مرادي براي شركت در آخرين دوره انتخابي داوران جام جهاني 2010 امشب (جمعه 29 شهريور) از طريق پرواز تهران به وين و از وين به زوريخ عازم سوئيس ميشود تا انصراف خود را نيز به صورت كتبي به فيفا اعلام كند.
مرادي: امنيت خانوادهام را به خطر نمياندازم
مسعود مرادي پس از اعلام انصراف از كانديداتوري رقابتهاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي اظهار كرد: پيش از سفر به كويت نيز اعلام كرده بودم كه از جام جهاني انصراف خواهم داد. اما، شايد در آن زمان عدهاي حرف من را شوخي گرفته بودند. در هر صورت با ارسال نمابري از كانديداتوري حضور در جام جهاني انصراف دادم و با آنكه حضور در اين رقابتها بزرگترين آرزوي هر فردي است، اما من حاضر نشدم هر مسالهاي را براي اين كار تحمل كنم.
وي افزود: امشب عازم سوئيس ميشوم تا به صورت كتبي نيز اين موضوع را اعلام كنم.
مرادي با اشاره به اعتراضها و رفتارهاي كه پس از ديدار پرسپوليس و مس كرمان صورت گرفت، خاطرنشان كرد: اعتقاد دارم سازمان تربيت بدني به عنوان متولي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس علاوه بر موضوعات ورزشي بايد مسايل فرهنگي اين دو باشگاه را نيز پيگيري كند.
مصطفوي به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس در يك رسانه عمومي من را به عنوان يك داور مستحق توهين و فحاشي دانسته است. من به كار خود اعتقاد دارم و هنوز ميگويم كه در بازي پرسپوليس و مس اشتباه نكردهام. اما، حتي اگر داوري اشتباه نيز انجام دهد، بايد با سخنان نسجيده و بازي با احساسات مردم زندگي و وضعيت كاري او را به خطر انداخت؟ سوال من از "عليآبادي" اين است كه بر روي صحبتهاي مديرعامل باشگاه پرسپوليس نظارت كرده است يا نه؟
وي افزود: در اين مدت من و خانوادهام بسيار تهديد شديم. از تهديدات تلفني گرفته تا برخوردهاي فيزيكي در خيابان. البته بيشتر مردم به داوران لطف دارند اما، برخي نيز هستند كه تحت تاثير القائات قرار گرفته و واكنش نشان ميدهند.
مرادي افزود: تهديدات بسياري وجود داشت اما، من داور ضعيفي نيستم كه بخواهم به خاطر اين تهديدات كنارهگيري كنم. كار نيمه تمامي داشتم و آن حضور در جام جهاني بود. اما، اكنون كه ميبينم عدهاي براي رسيدن به اهداف خودحاضر به دست زدن به هر كاري هستند، من از حضور در جام جهاني انصراف ميدهم تا نشان دهم چنين شخصيتي ندارم. اي كاش براي قضاوت در جام جهاني كانديدا نميشدم. چرا كه از همان زمان عدهاي انتقادات خود را شروع كردند و با تفسير به راي شخصيت يك داور را زير سوال بردند.
وي افزود: جام جهاني از ليگ برتر ايران بسيار مهمتر است و اكنون كه از رقابتهاي جام جهاني كنارهگيري كردهام، طبيعي است كه در ليگ برتر ايران نيز قضاوت نخواهم كرد.
مرادي خاطرنشان كرد: با اين حال مسعود مرادي بايد به وظيفهاش در مقابل جامعه بينالمللي داوري عمل ميكرد و همين طور وظيفهاي كه نسبت به كشورش داشت. به همين دليل بود كه به كويت رفتم و آخرين قضاوت خود را به عنوان يك داور ايراني در بازي القادسيه كويت و اوراواردز ژاپن انجام دادهام كه خوشبختانه در پايان بازي مسئولان دو تيم و ناظر لبناني بازي نيز راضي بودند. در اين بازي براي القادسيه يك پنالتي گرفتم و يك بازيكن اوراوا را اخراج كردم. با اين حال نه از توهين و فحاشي خبري بود و نه از اعتراض. در هر صورت من وظيفهام را انجام دادم و سعي كردم در آخرين قضاوتم چهرهي مثبتي از يك داور ايراني نشان دهم. همان طور كه در بازيهاي المپيك 2008 نيز همين كار را انجام دادم.
مسعود مرادي تصريح كرد: همانند جام جهاني 2006 آلمان به محض آنكه كانديداتوري خود را براي حضور در جام جهاني اعلام كردم، انتقادات كارشناسان و پيشكسوتان اوج گرفت و در اين دوره هم شروع به تخريب من كردند، البته من ميتوانم هر فشاري را تحمل كنم اما، حاضر نيستم براي حضور در جام جهاني خانوادهام زير فشار روحي و رواني قرار گرفته و امنيت آنها به خطر بيفتد. جام جهاني تا اين اندازه ارزش ندارد. من وظيفهام را در قبال نظام و ورزش انجام دادهام. اما، دلم از اين همه جفاكاري و ناملايمات شكست.
وي افزود: از هيچ كس گلهاي ندارم، همه را ميبخشم و به خدا واگذار ميكنم. اما، اطمينان دارم اگر حتي من در رقابتهاي المپيك كه بسيار مهمتر از ليگ برتر ايران است يك پنالتي اشتباه ميگرفتم، تا اين اندازه بازخواست نميشدم.
مرادي درباره اشتباهات داوري در ليگ هشتم نيز گفت: ميپذيرم كه اشتباهاتي وجود داشته است. اما، حاضرم رقابتهاي هفتههاي نخست ليگ هشتم را با فصل گذشته مقايسه كنم. شايد در فصل گذشته اشتباهات بيشتر هم بوده است. اما، امسال اين اشتباهات بسيار بزرگنمايي شد. وجود چنين اشتباهاتي در فوتبال طبيعي است اما، يك روند هماهنگ شده از ابتداي ليگ هشتم آغاز شد و به خصوص در مورد من در آستانه المپيك اين فشارها افزايش پيدا كرد. در هر صورت خوشحالم كه به كويت رفتم و با سربلندي به كشورم بازگشتم. اما، يك عده تنگ نظر از همان اول قصد تضعيف روحيه من را داشتند، با اين حال مرادي داوري است كه هيچ ادعايي ندارد و به همين دليل هر سخني را نميپذيرد.
وي دربارهي عملكرد كميته داوران نيز گفت: مسعود عنايت از مدرسين كنفدراسيون فوتبال آسياست و در آخرين كلاس مدرسين در اسپانيا حضور داشته است. اما، گويا صحبتهاي او يا جلال مرادي و حسين عسگري از داوران بينالمللي كشورمان به دليل آنكه تنها از من حمايت كرده و هم نظر با من بودهاند، ارزشي ندارد. بلكه رسانهها تنها به مخالفان من توجه ميكنند. چگونه است كه يك كارشناس به داوري كه در رقابتهاي المپيك حضور داشته، در ليگ قهرمانان آسيا داوري ميكند و كانديداي حضور در جام جهاني است، ميگويد ژن داوري ندارد. اين خندهدارترين حرفي بود كه من در اين مدت شنيدم.
مرادي ادامه داد: بسياري از مربيان و مديران عامل اشتباهات داوري را پذيرفته و منطقي برخورد كردند. اما، كاري كه مصطفوي انجام داد بسيار نادرست بود. من در كويت بودم و خانوادهام در ايران در پاي تلويزيون الفاظي را راجع به من شنيدند كه با من تماس گرفتند و از من خواستند قضاوت نكنم.
مرادي در پايان گفت: من داوري هستم كه با شرافت و صداقت قضاوت ميكنم، تابع قوانين بوده و حاضر نيستم حتي در مقابل هفتاد هزار تماشاگر حق تيمي را ضايع كنم. در هر صورت براي داوران جوان كشورمان، نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا و همچنين تيم ملي ايران آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم از "كامرانيفر" كمك داور خوب ايراني حمايت كنيم تا او به جام جهاني 2010 برود.
همشهري آنلاين
مرادي از داوري كنارهگيري كرد !!!!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار

عزیزم فیفا به خاطر یک هند یک داور رو که از بین اینهمه داور انتخاب کرده خط نمیزنه...
تذکر میده و در نهایت بازیهای حساس رو بهش نمیدن...
مگه مهد کودک که هر کی کار بد بکنه خمیر بازی بهش ندن؟!!!!!!!!!!

تذکر میده و در نهایت بازیهای حساس رو بهش نمیدن...
مگه مهد کودک که هر کی کار بد بکنه خمیر بازی بهش ندن؟!!!!!!!!!!

(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
قهرماني:با اين شرايط داوري كشور نابود ميشود
داور فوتبال كشور گفت: اينكه تصميم مسعود مرادي براي انصراف از قضاوت در مسابقات جام جهاني صحيح بوده يا نه، بايد ازخود وي سوال شود اما بايد بررسي كرد چه دلايلي باعث شده داور ممتاز كشورمان چنين تصميمي بگيرد.
محسن قهرماني در گفت وگو با ايلنا افزود: نبايد طوري مسعود مرادي را در تنگنا و زير فشار انتقادات قرار ميداديم تا وي تصميم به انصراف از قضاوت در مهمترين رويداد فوتبال جهان بگيرد.
وي ادامه داد: مسعود مرادي روز چهارشنبه هفته گذشته مسابقه حساس القادسيه كويت و اوراوا ردز ژاپن را قضاوت كرد. دو روز پيش از قضاوت وي، در ايران و در يك برنامه ورزشي پرمخاطب جوي را عليه وي ايجاد ميكنند كه به طور يقين در روحيه وي تاثير منفي داشته است.
اگر معتقديم وقتي تيم ملي در عرصههاي بين المللي مسابقه دارد، بايد از آن حمايت كرد، مسعود مرادي نيز به عنوان ليدر داوران ايراني وقتي در مجامع بين المللي سوت مي زند، نماينده كشور محسوب ميشود و بايد از او حمايت كامل شود. اين در حالي است كه ما بر عكس عمل ميكنيم درحاليكه مرادي چهره شناخته شدهاي در AFC و فيفا محسوب ميشود.
قهرماني اضافه كرد: من بيشتر سفرها را به عنوان داور چهارم در مسابقات بين المللي در كنار مرادي بودهام. ميتوانم به جرات شهادت دهم قضاوتهاي مرادي در بازيهاي برون مرزي بسيار با كيفيتتر از داورهاي وي در ايران ميباشد. ضمن اينكه اگر تيمي به جز نيجريه به فينال المپيك صعود ميكرد به احتمال فراوان از بين آقايان كامرانيفر يا مسعود مرادي، يكي فينال المپيك را قضاوت ميكرد.من نميدانم چرا در خارج از ايران قضاوتهاي مرادي مورد تشويق قرار ميگيرد اما در ايران دائماً درحال انتقاد از وي هستند.
داور فوتبال كشورمان گفت: هميشه مشكلات يك تيم بازنده بر گردن داور مسابقه ميافتد. چرا مسائل تاكتيكي، اشتباهات مربيان در ارنج تيم يا تعويض اشتباه از سوي كادر فني و ساير موارد ديگر هيچگاه مورد ارزيابي قرار نميگيرد.من نميدانم چرا برنامههاي ورزشي يك بار در خصوص ساختار اشتباه خط دفاعي تيمهاي ايراني صحبت نميكنند. مهاجمان مقابل دروازه خالي توپ را به اوت ميزنند و دهها موقعيت را در يك مسابقه به هدر ميدهند اما زمانيكه داور يك اشتباه ميكند تمام تقصيرات بر گردن وي ميافتد.
قهرماني گفت: ما بايد دست در دست هم بدهيم و اجازه ندهيم يك داور بين المللي كشورمان در شرايطي قرار بگيرد كه چنين تصميمي بگيرد.متاسفانه اين مساله در عرصههاي برون مرزي نيز بازتاب منفي خواهد داشت چرا كه 99 درصد داوران حوزه خليج فارس به زبان فارسي تسلط كامل دارند و ضمن تماشاي برنامه 90 حتما سوال خواهند كرد كه چرا يك داور در آستانه چنين موفقيتي كه نصيب هر داوري نميشود، تصميم ميگيرد از قضاوت در جام جهاني اعلام انصراف كند.
داور فوتبال كشورمان گفت: اينكه هميشه ديواري كوتاهتر از ديوار داوري پيدا نكنيم و تمامي انتقادات را به سوي آن قرار دهيم در آينده شاهد محو داوري كشور خواهيم بود چرا كه در شرايط فعلي هيچ كس به خود اجازه نميدهد به فكر فعاليت در رشته داوري فوتبال باشد.
وي اضافه كرد: مسوولان AFC در سال 2005 مسعود مرادي را به عنوان بهترين داور آسيا اعلام ميكند. اين مساله نشانگر اين موضوع است كه قضاوتهاي مرادي مورد تائيد مقامات AFC و فيفا قرار دارد آنها به قضاوتهاي مرادي اطمينان دارند. مطمئن باشيد اگر چنين اطميناني به اين داور خوب كشورمان نداشتند هيچگاه قضاوت مسابقه حساس القادسيه كويت و اوراوا ردز در ژاپن را بر عهده وي نميگذاشتند.
قهرماني ادامه داد: اميدوارم شرايط طوري پيش برود كه مرادي از اين تصميم خود منصرف شود با اين حال من حق را به مرادي ميدهم.
وي گفت: در مسابقات مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا كه به تازگي آغاز شده است داور در مسابقه آرسنال يك پنالتي ساده را به سود اين تيم اعلام كرد. تمامي كارشناسان داوري انگليس، صحنه فوق را تصديق كردند اما در ايران يك كارشناس سه سال قبل يك صحنه را پنالتي ميكند. برخي كارشناسان برخلاف آن نظر ميدهند. ضمن اينكه سه سال بعد همان كارشناسان صحنه مشابه را پنالتي نميداند اين تناقص گويي در مسائل داوري بسيار آزاردهنده است.
قهرماني افزود: دل داوران از اتفاقات پيرامون اين رشته پر است. چرا كه داوري كشورمان مظلوم واقع شده است. هر كس از هر صنف و در هر جايگاهي كه قرار دارد به خود اجازه ميدهد در مورد داوري اظهارنظر كند ضمن اينكه داوران حق هيچگونه دفاعي ندارند و اگر بخواهند صحبتي انجام دهند، دچار محروميت قرار مي گيرند.
قهرماني اضافه كرد: اگر مرادي در جام جهاني قضاوت كند، افتخارش براي كل فوتبال ما است. همانطور كه در سال هاي قبل با حضور فنايي در فينال جام جهاني افتخاري بر كارنامه داوري كشور رقم خورد.
منبع : تابناک
داور فوتبال كشور گفت: اينكه تصميم مسعود مرادي براي انصراف از قضاوت در مسابقات جام جهاني صحيح بوده يا نه، بايد ازخود وي سوال شود اما بايد بررسي كرد چه دلايلي باعث شده داور ممتاز كشورمان چنين تصميمي بگيرد.
محسن قهرماني در گفت وگو با ايلنا افزود: نبايد طوري مسعود مرادي را در تنگنا و زير فشار انتقادات قرار ميداديم تا وي تصميم به انصراف از قضاوت در مهمترين رويداد فوتبال جهان بگيرد.
وي ادامه داد: مسعود مرادي روز چهارشنبه هفته گذشته مسابقه حساس القادسيه كويت و اوراوا ردز ژاپن را قضاوت كرد. دو روز پيش از قضاوت وي، در ايران و در يك برنامه ورزشي پرمخاطب جوي را عليه وي ايجاد ميكنند كه به طور يقين در روحيه وي تاثير منفي داشته است.
اگر معتقديم وقتي تيم ملي در عرصههاي بين المللي مسابقه دارد، بايد از آن حمايت كرد، مسعود مرادي نيز به عنوان ليدر داوران ايراني وقتي در مجامع بين المللي سوت مي زند، نماينده كشور محسوب ميشود و بايد از او حمايت كامل شود. اين در حالي است كه ما بر عكس عمل ميكنيم درحاليكه مرادي چهره شناخته شدهاي در AFC و فيفا محسوب ميشود.
قهرماني اضافه كرد: من بيشتر سفرها را به عنوان داور چهارم در مسابقات بين المللي در كنار مرادي بودهام. ميتوانم به جرات شهادت دهم قضاوتهاي مرادي در بازيهاي برون مرزي بسيار با كيفيتتر از داورهاي وي در ايران ميباشد. ضمن اينكه اگر تيمي به جز نيجريه به فينال المپيك صعود ميكرد به احتمال فراوان از بين آقايان كامرانيفر يا مسعود مرادي، يكي فينال المپيك را قضاوت ميكرد.من نميدانم چرا در خارج از ايران قضاوتهاي مرادي مورد تشويق قرار ميگيرد اما در ايران دائماً درحال انتقاد از وي هستند.
داور فوتبال كشورمان گفت: هميشه مشكلات يك تيم بازنده بر گردن داور مسابقه ميافتد. چرا مسائل تاكتيكي، اشتباهات مربيان در ارنج تيم يا تعويض اشتباه از سوي كادر فني و ساير موارد ديگر هيچگاه مورد ارزيابي قرار نميگيرد.من نميدانم چرا برنامههاي ورزشي يك بار در خصوص ساختار اشتباه خط دفاعي تيمهاي ايراني صحبت نميكنند. مهاجمان مقابل دروازه خالي توپ را به اوت ميزنند و دهها موقعيت را در يك مسابقه به هدر ميدهند اما زمانيكه داور يك اشتباه ميكند تمام تقصيرات بر گردن وي ميافتد.
قهرماني گفت: ما بايد دست در دست هم بدهيم و اجازه ندهيم يك داور بين المللي كشورمان در شرايطي قرار بگيرد كه چنين تصميمي بگيرد.متاسفانه اين مساله در عرصههاي برون مرزي نيز بازتاب منفي خواهد داشت چرا كه 99 درصد داوران حوزه خليج فارس به زبان فارسي تسلط كامل دارند و ضمن تماشاي برنامه 90 حتما سوال خواهند كرد كه چرا يك داور در آستانه چنين موفقيتي كه نصيب هر داوري نميشود، تصميم ميگيرد از قضاوت در جام جهاني اعلام انصراف كند.
داور فوتبال كشورمان گفت: اينكه هميشه ديواري كوتاهتر از ديوار داوري پيدا نكنيم و تمامي انتقادات را به سوي آن قرار دهيم در آينده شاهد محو داوري كشور خواهيم بود چرا كه در شرايط فعلي هيچ كس به خود اجازه نميدهد به فكر فعاليت در رشته داوري فوتبال باشد.
وي اضافه كرد: مسوولان AFC در سال 2005 مسعود مرادي را به عنوان بهترين داور آسيا اعلام ميكند. اين مساله نشانگر اين موضوع است كه قضاوتهاي مرادي مورد تائيد مقامات AFC و فيفا قرار دارد آنها به قضاوتهاي مرادي اطمينان دارند. مطمئن باشيد اگر چنين اطميناني به اين داور خوب كشورمان نداشتند هيچگاه قضاوت مسابقه حساس القادسيه كويت و اوراوا ردز در ژاپن را بر عهده وي نميگذاشتند.
قهرماني ادامه داد: اميدوارم شرايط طوري پيش برود كه مرادي از اين تصميم خود منصرف شود با اين حال من حق را به مرادي ميدهم.
وي گفت: در مسابقات مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا كه به تازگي آغاز شده است داور در مسابقه آرسنال يك پنالتي ساده را به سود اين تيم اعلام كرد. تمامي كارشناسان داوري انگليس، صحنه فوق را تصديق كردند اما در ايران يك كارشناس سه سال قبل يك صحنه را پنالتي ميكند. برخي كارشناسان برخلاف آن نظر ميدهند. ضمن اينكه سه سال بعد همان كارشناسان صحنه مشابه را پنالتي نميداند اين تناقص گويي در مسائل داوري بسيار آزاردهنده است.
قهرماني افزود: دل داوران از اتفاقات پيرامون اين رشته پر است. چرا كه داوري كشورمان مظلوم واقع شده است. هر كس از هر صنف و در هر جايگاهي كه قرار دارد به خود اجازه ميدهد در مورد داوري اظهارنظر كند ضمن اينكه داوران حق هيچگونه دفاعي ندارند و اگر بخواهند صحبتي انجام دهند، دچار محروميت قرار مي گيرند.
قهرماني اضافه كرد: اگر مرادي در جام جهاني قضاوت كند، افتخارش براي كل فوتبال ما است. همانطور كه در سال هاي قبل با حضور فنايي در فينال جام جهاني افتخاري بر كارنامه داوري كشور رقم خورد.
منبع : تابناک

به خاطر یک هند یک داور رو از داوری تو جام جهانی محروم نمیکنن...
به فرض که هند باشه...
اگه قطعآ پنالتی بود کمیته داوران ازش حمایت نمیکرد و مثل خیلی داورا محرومش میکرد..
اکه 5 نفر میگن هند 5 نفر میگن نیست پس معلوم میشه تصمیم سختی...
اینجور تصمیم ها فیفارو مجاب نمی کنه...
فیفا حداقل 6 ماه یا یک سال مرادی رو تحت نظر داشته و به خاطر بررسی آرشیو کاراش و داوریای خوبش دعوتش کرده و یک هند نمیتونه اون محروم کنه...

به فرض که هند باشه...
اگه قطعآ پنالتی بود کمیته داوران ازش حمایت نمیکرد و مثل خیلی داورا محرومش میکرد..
اکه 5 نفر میگن هند 5 نفر میگن نیست پس معلوم میشه تصمیم سختی...
اینجور تصمیم ها فیفارو مجاب نمی کنه...
فیفا حداقل 6 ماه یا یک سال مرادی رو تحت نظر داشته و به خاطر بررسی آرشیو کاراش و داوریای خوبش دعوتش کرده و یک هند نمیتونه اون محروم کنه...

(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

- محل اقامت: saboonat- kazamon
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
- تماس:
مقصر همه اينا بي جنبگي تيم پيروزي و جار و جنجال وهوچي گري اونا و برنامه يک طرفه نود هسش؟
مگه استقلال 2 تا پنالتي اون( که يکيش رو خود داور هم قبول داشت ) رو نگرفتند . نه مثل اونا داد و هوار راه انداخت نه فردوسي پور براشون کاسه داغتر از آش شد.
متاسفم واسه صدا و سيما و برنامه نودشون.
مگه استقلال 2 تا پنالتي اون( که يکيش رو خود داور هم قبول داشت ) رو نگرفتند . نه مثل اونا داد و هوار راه انداخت نه فردوسي پور براشون کاسه داغتر از آش شد.
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
alenkita نوشته شده:مقصر همه اينا بي جنبگي تيم پيروزي و جار و جنجال وهوچي گري اونا و برنامه يک طرفه نود هسش؟
اولا ما در اینجا داریم در مورد یک تیم درجه 1 صحبت می کنیم و جایی برای استقلال نمی بینم.
دوما 3 بار این اتفاق برای پرسپولیس افتاد و در روزنامه ها با عنوان "هت تریک داوران علیه پرسپولیس" این موضوع انتشار یافت
سوما اگه مرادی فیلم رو به فیفا می برد و جوابش میومد که دیگه این همه سر و صدا نمی شد.پس چرا نبر؟