قطبی هواداران پرسپولیس را crazy خطاب کرد...!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

قطبی هواداران پرسپولیس را crazy خطاب کرد...!!!

پست توسط samanrossonero »

تصویر

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت : به دلیل عدم تسلط کامل به زبان فارسی نتوانستم حرف های خود را به خوبی به خبرنگاران بازگو کنم و به همین دلیل از این قشر زحمت کش جامعه به دلیل مشکلات به وجود آمده عذر خواهی می کنم و مطمئن باشید هیچ گاه به خودم اجازه نمی دهم به خبرنگاران توهین کنم.

افشین قطبی در جمع خبرنگاران خاطر پس از دیدار مقابل پگاه خاطر نشان ساخت: من هنوز نتوانسته ام به خوبی به زبان فارسی تسلط پیدا کنم و درگفته های خود در بین خبرنگاران اشتباهی داشتم که این اشتباهات عمدی نبوده است و فقط به دلیل عدم تسلط کامل به زبان فارسی بوده و با زهم از این قشر زحمت کش عذرخواهی می کنم.
وی ادامه داد: من نتوانسته ام به خوبی ذهنیتی که ازحرفهایم دارم را به دیگران نشان دهم چرا که در گفته های خودم با عنوان Crazy برداشت های متفاوتی از این واژه شنیدم و این در حالی است که این واژه به معنی مردم عاشق است و من با این ذهنیت این واژه را عنوان کردم.
قطبی با اشاره به اینکه باید فرهنگ فوتبال اصلاح شود گفت: رقابت 16 روزنامه ورزشی باعث می شود بسیاری از از مسائل خلاف واقع جلوه داده شود و من تلاش می کنم که هر حرفی را در جای خودش به کار ببرم و بیشتر روی واژه های خارجی تمرکز کنم تا این مسائل پیش نیایید.
وی در پاسخ به سوالی که چرا درترکیب تیم جابجایی صورت می گیرد گفت: تمامی این جابجایی ها به دلیل مصدومیت هاست و از آنجایی که باید برای 3 جام بجنگیم باید فرصت را به همه بدهیم تا به میدان بیایند و به اعتقاد من با ایجاد رقابتها تیم قوی را خواهیم داشت و من نمی خواهم به راحتی رختکن را از دست بدهم.
قطبی با اشاره به کیفیت خوب زمین چمن ورزشگاه آزادی اظهار داشت : زمین چمن ورزشگاه آزادی به نسبت قبل از کیفیت بهتری برخوردار بود ولی به دلیل بلند بودن زمین چمن سرعت پاس ها کوتاه شده بود و این تمرکز بازیکنان را کمتر می کرد.
وی در خصوص عدم حضور دی کارمو در بازی مقابل پگاه اذعان داشت : به دلیل آماده نشدنITC، دی کارمو نتوانست در این بازی به میدان برود ولی من تمام تلاش ام را به کار خواهم بست تا مشکل وی تا بازی دربی برطرف شود .
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه گفت : بازی کریمی بسیار راضی کننده بود چرا که من کریمی را فقط در تمرینات دیده بودم و لی در این بازی حساس توانایی هایش را نشان داد.
وی با تشکر ویژه از دکتر زرینه به خاط برگرداندن توره و سپهر حیدری افزود : تیمی که می خواهد قهرمان آسیا شود باید تمامی عوامل آن در آن نقش داشته باشند و دکتر زرینه به خوبی نقش خود را ایفا کرد .
قطبی اضافه کرد: بازی های قبل و بعد از دربی از حساسیت های بالایی برخوردار است و خوشحالم که تواتنستیم در این بازی بسیار حساس با 3 امتیاز شیرین به استقبال دربی برویم هر چند که در نیمه اول بازی بازی راضی کننده ای نداشتیم و به جز پنالتی و گل های که از دست دایم موقعیت های مناسبی را گل به راحتی از دست رفت.

منبع:ایسکانیوز
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”