مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بنا به دلايل نامعلومي، به هيچ عنوان دروازه و زمين ورزشگاه تختي استاندارد نبودند.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: بازي سختي را مقابل فولاد برگزار كرديم. مطمئنيم حق ما در اين ديدار هرگز باخت نبود. حقيقي، دروازهبان 20 ساله است و راه دشواري براي موفقيت دارد. به هيچ عنوان نبايد او را تخريب كرد.
وي ادامه داد: از دوران كودكي ياد گرفتهام، هر دروازهبان گل بخورد، باز هم به صورتي مقصر اصلي است؛ حتي در شرايط سخت. فوتبال حرفهاي اين را ميگويد. مطمئن باشيد آل نعمه شانسي شوت را به سمت دروازه زد و شك ندارم از 10 توپي كه اينطور به سمت دروازهها ميرود، يكي از آن هم گل نميشود.
عابدزاده خاطر نشان ساخت: فوتبال خوزستان را دوست دارم؛ اما نميدانم به دلايل نامعلومي، زمين و دروازههاي ورزشگاه تختي استاندارد نبود. 5 سانت بزرگتر از ساير دروازهها بود. اين مورد را به مسئولين قبل از بازي اعلام كرده بودم.
وي درباره شرايط مهدي واعظي، عنوان كرد: مطمئن باشيد او نيز از 8 توپ سختي كه مهار ميكند، مثل بازي با ابومسلم چهار تاي آن را گل ميخورد. اين شرايط و حساسيت فوتبال است.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دروازهبانان اعتقاد دارم. مطمئنم با پيروزي مقابل برق و بسته نگه داشتن دروازه، دوباره به شرايط آرماني بازخواهيم گشت.
منبع:فارس