سپاهان که بیشتر بازیهاش رو باخته بود به پیروزی هم باخت

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

سپاهان که بیشتر بازیهاش رو باخته بود به پیروزی هم باخت

پست توسط bahmanwolf »

تیم سپاهان که جاهگاه خوبی در جدول نداره و باختهای زیادی در لیگ داشت 3.2 نتیجه را به پیروزی واگذار کرد .....البته سر سپاهان رو بریدن که عقیلی رو داور مسابقه محسن ترکی اخراج کرد در حالی که 15 دقیقه دیگه وقت داشت ....شاید اون صحنه پنالتی نبوده ولی کارت هم نداشت....من استقلالیم و هنوزم تو لیگ اگه بازی فردا رو ببریم سروریم و پیروزی زیر ماییه هر بازی هم 4 .5 تامیزنیم حتی علیزاده که پای راست و چپ خودشو تشخیص نمیداد گل زد .........ولی باور کنید که اگه استقلال -سپاهان رو میبرد من خوشحال نمیشدم ...(البته 1کم زیاد نه )چون سید صالحی از این تیم رفته و کریمی و نوید کیا نبودن 3 مهره اصلی شو نداشت و مخصوصا 10 نفره هم شد ....برد 3.2 زیاد لذت نداشت..... :x
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

Re: سپاهان که بیشتر بازیهاش رو باخته بود به پیروزی هم باخت

پست توسط zadora »

bahmanwolf نوشته شده:ولی باور کنید که اگه استقلال -سپاهان رو میبرد من خوشحال نمیشدم ...(البته 1کم زیاد نه )چون سید صالحی از این تیم رفته و کریمی و نوید کیا نبودن 3 مهره اصلی شو نداشت و مخصوصا 10 نفره هم شد ....برد 3.2 زیاد لذت نداشت..... :x

پرسپولیس هم خلیلی , بادامکی , علیرضا محمد , زارعی را نداشت پس دیگه حرف نباشه :x اگه یه خورده دقت بیشتر میکردن 6 تایی می کردیم سپاهانو

:-D :-D :-D پرسپولیس زلزله همینه همینه :-D :-D :-D

هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مسابقه پرسپوليس و سپاهان را محسن تركي و رضا سخندان از مشهد و فروغي از تهران قضاوت كردند. در دقيقه 27، شليك مدافع سپاهان به پاي اصغري برخورد كرد و توپ در موقعيت آفسايد به عمادرضا رسيد. اين گل در آفسايد به ثمر رسيد و كمك داور جا ماند.
اين كارشناس داوري خاطر نشان ساخت: در دقيقه 48 جلال اكبري، مدافع سپاهان زير عليرضا نيكبخت را كه قصد قيچي زدن داشت، خالي كرد. اين صحنه مي‌توانست فني‌ترين پنالتي لیگ باشد.
نکته جالب این هست که از چند روز پیش تا قبل از بازی بازیکنان و کادر فنی سپاهان با به راه انداختن حاشیه اعلام کردن که تیم پرسپولیس تنها با کمک داوری میتونه این بازی را برنده از زمین خارج بشه!!!!
به گزارش خبر گزاری فارس:فيرات سرمربی سپاهان اصفهان پس از شکست مقابل پیکان اعلام کرده بود در بازی مقابل پرسپولیس مي‏ترسم داور در تهران به ما گل بزند!!!
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

ببخشید شما به پیروزی می گویید بی مهره بابا رئال مادرید ایرانه تمام بازیکنای بزرگ درون این تیم هستند و باز هم می ره و از ابومسلم 4 تا می خوره از فولاد 3 تا و ... بعد اون وقت شما نمی گویید که علت باخت های شما داوری بود خوب سپاهانی ها هم همینو می گند
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”