پله:بازیکنان امروز عاشق پول هستند...

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1334
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱:۰۸ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پله:بازیکنان امروز عاشق پول هستند...

پست توسط samanrossonero »

برترین بازیکن تاریخ فوتبال برزیل گفت بازیکنان امروز عشق به پیراهن خود را از دست داده‌اند و در جستجوی پول بیشتر، وفاداری به باشگاه را به دست فراموشی می سپارند.
پله اشاره مستقیمی به بازیکن خاصی نکرد اما منظور وی کاملآ مشخص است.

پله که در مکزیکوسیتی به سر می‌برد گفت: آنها با باشگاه آمه ریکا (مکزیک) قرارداد امضا می کنند و بر پیراهن این تیم بوسه می زنند. شش ماه بعد به تولوکا می روند و پیراهن این تیم را می بوسند.

وی افزود: در یک مدت زمان کوتاه آنها به چند تیم عشق می ورزند و احساس خود را تغییر می دهند. من 17 سال در عضویت باشگاه سانتوس بودم در حالی که پیشنهادهای بسیاری از باشگاه‌های سراسر جهان به دستم می رسید.

ادسون آرانتس دونا سیمنتو افزود: اما امروز زمانه عوض شده است. بسیاری از بازیکنان نمی خواهند در کشورشان بازی کنند بنابراین به باشگاهی که پول بیشتری به آنها می دهد می روند. و این غم انگیز است.

وی گفت داوند استعداد را به او هدیه کرده و او خوب می داند که چطور باید از آن محافظت کند.

پله در پایان تصریح کرد: وقتی پسربچه‌ی بیشتر نبودم پدرم به من گفت خداوند هدیه فوتبالیست بودن را به تو عطا کرده و من باید از آن محافظت می کردم و هرگز فکر نمی کردم که بهترین هستم. بنابراین به سختی کار کردم. من هرگز سیگار نکشیدم و الکل ننوشیدم که این به موفقیتم کمک کرد.


منبع:مهر
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد



خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))



تصویر تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”