رونالدو:من سرباز زخمی هستم نه مرده

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

رونالدو:من سرباز زخمی هستم نه مرده

پست توسط samanrossonero »

رونالدو، يکي از ستارگان پيشين تيم ملي فوتبال برزيل، اميدوار است که پس از پشت سر گذاشتن دوران سخت آسيب ديدگي، در وطن خود و در پيراهن باشگاه فلامينگو ريودوژانيرو، بازگشتي موفق را جشن بگيرد.

رونالدو که در سال 2002 ميلادي به عنوان ورزشکار سال جهان برگزيده شد، در گفت‌وگويي با تلويزيون دولتي برزيل اظهار داشت، اگر همه چيز طبق برنامه پيش برود، او از سال آينده ميلادي براي باشگاه فلامينگو به ميدان خواهد رفت.

او در عين حال تصريح کرد که ممکن است در سال آينده به فعاليت خود به عنوان فوتباليست حرفه‌اي پايان دهد. رونالدو در اين رابطه گفت: «اگر من حس کنم، که براي حضور حرفه‌اي در صحنه از آمادگي جسمي کافي برخورد نيستم، شايد به فعاليتم پايان دهم.»

اين مهاجم 32 ساله همچنين اظهار داشت: «من هيچوقت اميد به بازگشت به ميدان فوتبال و حتي تيم ملي برزيل را از دست ندادم. من سربازي زخمي هستم و نه مرده.»

رونالدو که در سال‌هاي 1994 و 2008 ميلادي به تيم ملي فوتبال برزيل عنوان قهرماني جهان را کسب کرده و با 15 گل رکورددار گل هاي زده در جام جهاني فوتبال است، همچنان در تلاش کم کردن وزن خود است.

رونالدو تاکنون سه بار در سال هاي 1996، 1997 و 2002 به عنوان بهترين فوتباليست جهان برگزيده شده است. اين ستاره قديمي براي آخرين بار در تاريخ 13 فوريه 2008 در ميدان فوتبال حضور داشت.

در پي آسيب ديدگي شديد او از ناحيه زانو، باشگاه ايتاليايي ميلان از تمديد قرارداد وي خودداري کرد و رونالدو عملا بيکار شد. رونالدو پس از عمل جراحي و مداواي اوليه، از ماه سپتامبر سال جاري تمرين هاي خود را در باشگاه برزيلي فلامينگو آغاز کرده و به نظر مي‌رسد که عطش گلزني هنوز در او فروکش نکرده است.

منبع:ایسنا
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”