صفحه 1 از 1

زبان برنامه نویسی فارسی،بجایی انگلیسی!؟

ارسال شده: شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۷, ۹:۳۰ ق.ظ
توسط sinaset
بنام خدا
باسلام

 
تصویر

یکی از مشکلاتی که باعث یادگیری سخت زبان برنامه نویسی شده،همین،انگلیسی بودن زبان برنامه نویسی می باشد.

بنظر خودم،اگر فارسی بشود،کار برنامه نویسی بسیار اسان تر میشود، نظر کاربران دیگر در این رابطه چیست؟!

باتشکر.

Re: زبان برنامه نویسی فارسی،بجایی انگلیسی!؟

ارسال شده: شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۷, ۱۱:۱۶ ق.ظ
توسط bamn
با سلام .

در تئوری امکان پذیر است اما به یک موتور پایه بسیار بسیار قدرتمند نیاز دارد تا هر پردازنده ایی در دنیا بتواند زبان برنامه نویسی فارسی را به راحتی زبان های برنامه نویسی انگلیسی به کدهای صفر و یک تبدیل و هیچ مشکلی برایش پیش نیاید . در غیر این صورت نتنها برنامه های نوشته شده با یک زبان برنامه نویسی فارسی قابلیت اجرا روی هر سیستمی را نخواهند داشت بلکه در تعامل با نرم افزارهای دیگر هم دچار مشکل شده و مثلاً آنتی ویروس ها آنها را به عنوان برنامه های مخرب و آلوده شناسایی خواهند نمود .

Re: زبان برنامه نویسی فارسی،بجایی انگلیسی!؟

ارسال شده: شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۷, ۳:۰۱ ب.ظ
توسط sinaset
باسلام .

از شدن امکان پذیر است. پایین ترین سطح برنامه نویسی اسمبلی و پایین تر از ان زبان ماشین است!(که امروز کمتر کسی از ان استفاده می کنند!)

امروزه بیشتر نرم افزارهای کد نویسی در انتها کدهای خود را  را کامپایلر می کنند، یعنی از زبان برنامه سطح بالایی که نوشته شده (مثل C یا ++C یا سی شارپ و ...) انها را به سطح پایین ،یعنی اسمبلی و یا ماشین تبدیل می کنند !(*این تبدیل کدها به سطح پایین ! بدون این است،که برنامه نویسی خودش را درگیر این مسائل کند! برنامه نویسی برنامه سطح بالا خودش را می نویسد! و باقی مسائل را به مفسر برنامه  می سپارد تا خودش براساس برنامه نویسی که شده! ان را به اسمبلی و ماشین تبدیل کند!)

حالا اگر کسی،نرم افزاری بسازد،که سطح بالا به زبان فارسی باشد! و طوری باشد،که شخص به راحتی بتواند برنامه خود را بنویسید! احتمالا نرم افزارهای حرفه ای تر از اکنون ساخته خواهد شد!.

یکی از کارهای مشکوکی که در زمینه برنامه نویسی و همچنین برد الکترونیکی انجام میشود! همین سطح بالا بودن انهاست! به طوری که زبان برنامه نویسی بیسک! هم دارد بالاتر میرود ! و یاد نگرفتن مسائل پایه برنامه نویسی باعث شده شخص هم هزینه زیادی بکند و هم اینکه،هم درک پایینی داشته باشد و در نهایت هم همیشه یک حالت محتاح بودن داشته باشد. 

بطور کل اگر گروهی بزرگ و خوب جمع شوند، و هرکس یک گوشه کار را بگیرد،امکان ساخت چنین کامپایلر یا مفسر برنامه نویسی هست..

باتشکر.



 

Re: زبان برنامه نویسی فارسی،بجایی انگلیسی!؟

ارسال شده: جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۹۸, ۱۰:۳۵ ب.ظ
توسط Mahdi1944
دلیل طراحی زبان‌هاب برنامه نویسی نزدیک به زبان انگلیسی، جهانی بودن اون هست که باعث نفوذ و رشد اون میشه، برای مثال مقایسه کنید تعداد فارسی زبانان و یا کسانی که فارسی رو میفهمند با تعداد افراد آشنا با زبان انگلیسی، به همین دلیل حتی چین و یا هند که مزیت جمعیتی دارند و در فناوری اطلاعات هم ید طولایی دارند، اینکار رو نمیکنند، چون در چینش زبان امروز شکست خواهند خورد، وگرنه این ایده عملی هست. اما موفق نخواهد بود

Re: زبان برنامه نویسی فارسی،بجایی انگلیسی!؟

ارسال شده: شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۸, ۱:۲۳ ق.ظ
توسط shafagh
اگرچه بنده با نوع زندگي و فرهنگ غربي مخالف هستم و واقعا نمي توانم ان را تحمل كنم اما با زبان انگليسي بعنوان يك زبان فني و تكنيكي و همچنين محاوره اي كه در دنيا جا افتاده مشكل چنداني ندارم. اما نظر رهبر اسلام حضرت ايت الله خامنه اي ان است كه زبان ديگري جايگزين زبان انگليسي شود و حساسيت ايشان بدان دليل است كه اين زبان از جهتي ابزاري براي استعمارگري اروپا و امريكا و حاملي براي اشاعه ي فرهنگ مخرب غرب عليه ملت هاي ديگر است.

امريكايي ها زبان انگليسي را در بيشتر كشورهاي دنيا از جمله كشورهاي عربي، افريقايي كشورهاي شرق اسيا مثل ژاپن و كره جنوبي و سنگاپور و هند و پاكستان و امثال ان بشدت شايع كرده اند طوريكه كمتر فرد فارغ التحصيل دانشگاهي در اين كشورها پيدا مي شود كه نتواند انگليسي بخواند و بنويسد و حرف بزند. اما متاسفانه امريكا همراه با اشاعه زبان انگيسي فرهنگ غرب را هم بر اين جوامع كما بيش مسلط كرده است طوريكه فرهنگ هاي بومي و ملي در اين كشورها ضعيف تر شده است و زندگي افرادي كه انگيسي مي دانند به زندگي غربي ها شبيه تر شده است و حتي در بعض موارد سيستم امريكايي از وجود انها استفاده مي كند. امروز حتي اگر شما به افريقا تشريف ببريد مي بينيد كه حتي افرادي از قبيله باديه نشين ماسايي كه در قلب صحراهاي افريقا زندگي مي كنند انگليسي بلدند و حتي خيلي بهتر از افرادي امثال بنده كه انگليسي متوسط و ناقصي دارم صحبت مي كنند!
البته در پي وارد شدن زبان انگليسي به هر منطقه اي بعد از ان نفوذ خزنده غربي ديده مي شود. غرض امريكايي ها و انگليسي ها و امثال ان در اشاعه زبان انگليسي در افريقا و مناطق ديگر عالم سازي نيست بلكه حل كردن مردم ان منطقه در فرهنگ و طرز تفكر و نوع زندگي امريكايي بنام تجدد است. چنين نفوذي در كشورهاي اسلامي نيز كاملا مخرب است مگر انكه افراد بويژه قشر تحصيل كرده انقدر هوشيار و با بصيرت باشند كه زبان انگليسي را فقط بعنوان يك ابزار ي كه در دنيا به اسم زبان بين المللي جا افتاده قبول كنند اما فرهنگ غربي را پس بزنند. حتي ميتوان در جهتي بر عكس از زبان انگليسي بعنوان يك ابزار براي انتقال فرهنگ اسلامي و مواهب ان به سمت مردم غرب استفاده نمود.

خلاصه انكه بنظر من در حال حاضر عوض كردن زبان انگليسي با زبان فارسي در برنامه نويسي يا مسائل فني ديگر در سطح بين المللي نارسايي و تغييرات نامفهومي ايجاد مي كند كه نيازمند برگردان هاي زباني خواهد شد يا مثلا برنامه اي كه به فارسي نوشته شده قابل اتصال به برنامه هاي انگليسي نباشد.

اما در مواردي كه ان برنامه براي مصارف داخلي باشد مي تواند اتفاقا ايده خوبي هم باشد چرا كه در اين صورت ايمني زيادي در مقابل ويروس ها و هكرها خواهد داشت. بهرحال متخصصين برنامه نويس مي توانند راجع به قابليت اجراي چنين ايده اي و پياده سازي ان فكر و فعاليت كنند.