من هم مشكلات رو ميبينم، اما نه به اين شدتي كه شما توصيف ميكنيد، فكر ميكنم بخش اعظمي از اين افكار ريشه در تلقين داشته باشه

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

1-پس منظور شما اینکه شیعه مورد داره؟ حتی حضرت علی ع هم به این صیغه خیلی عمل می کردن.توجه کردی گفتم حضرت علی
من با اين نظر که جهان سوم اينگونه است مخالفم 8-) جهان سوم به دور از دعواهاي قدرت هاي جهان دست خوش استعمار و تجاوز قرار گرفته اند و اکنون با رهايي از استعمار به دنبال پيشرفت هستند که اکثر جهان سومي ها تمدن بسيار قوي و سرشار دارند 

sardar نوشته شده:همین که ما نم تونم با خیال راحت در عرصه ی اتمی در کشور خودمان کار کنیم.باید به تمام دنیا توضیح بدیم.اینکه نشد
علتش مخالف جهان اول با ابر قدرت شدن يک کشور جهان سومي

دوست من.منم همینو میگم .چرا ما از این فلاکت بیرون نمیایم.چرا هند از جهان سومی خارج شد.مگه ما از اونا چی کم داریم.قبول کن که مسئولان کشور خیلی کوتاهی می کنند و فقط به فکر خودشون هستن
وضعيتش از ايران هم بدتره
هر کي سلاح هسته داشت که جهان اول نيست. هنوز منظور مرا از جهان سوم ندانسته ايد دوباره آن را بخوانيد. جهان سوم بودن بد نيست

sardar نوشته شده:دوست عزيز هر کشوري که بدبخت بود جهان سوم نميشه و مفهوم جهان سوم يه چيز ديگه است![]()
من و تو براي خودمان اصلاح شويم و مطمن باش که بي جواب نخواهي ماند.( هم در اين دنيا و هم در آخرت)