من نمیفهمم کجای این عکس بده؟! شبیه صف های خرید ای دیوایس های شرکت اپل هست!
حالا به هر دلیلی (تحریم یا سوء مدیریت و یا هردو) قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده و دولت مجبور شده برخی مایحتاج مردم رو از کانال های دیگه ای با قیمت مناسب تر به دستشون برسونه و یک فروشگاه به دور از هرج و مرج داره این کالاهارو توزیع می کنه. کجای این عکس ها هرج و مرج و بی نظمی و دعوا و شلوغ کاری و ... مردم رو بر سر کسب کالای بیشتر نشون میده؟؟؟؟؟؟؟
کل جمعیت بیشتر از 200 نفر نمیشه یعنی حداکثر 200 خانواده که میشه 2-3 تا کوچه بعد تیتر زدید که صف مردم مشهد!!!!!!!! باز خداروشکر که خودتون هم به صف بودنش اعتقاد دارید و ننوشتید هجوم مردم مشهد برای برنج!
به خدا قسم خیلی از این مردم به این برنج نیاز مبرم ندارند و فقط تا دیدن که مردم صف ایستادن گفتن که ما هم جا نمانیم رفتن صف برنج... یادم نرقته یه چندتا از فامیل های خودمان شاید هفته مرغ نمی خوردن اما وقتی مرغ گران شد سه سه تا میخریدند... اینجا کشور مهد تمدن و فرهنگ جهان ....مصداق بارز این شعر هستند مردم کشور ما....که ازیتا در قسمت شوخی با شاعران گذاشته بودند...
به نام خداوند شور و نشاط
بنی آدم اعضای یکدیگرند
برا مال دنیا بهم می پرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
به من چه دگر عضوها را چکار؟
تو کس محنت دیگران بیغمی
گمانم پسر عمه ی شلغمی!
وب سایت روستای گندشمین [External Link Removed for Guests] خدایا من را ببخش...
, عزیز دل برادر کو برنج ایرانی شما بیا تو شیراز برنج ایرانی پیدا کن خبر منم کن . تو اینجا فقط برنج کامفیروزی پیدا میشه که متاسفانه فقط اسمش کامفیروزی هست و کیفت آشغال و قیمت نجومی کیلویی 6000 هزار تومان آخرین باری که پرسیدم . حالا چه اتفاقی افتاده که برنج پاکستانی که کیفیتش از این بهتره کیلویی 4800 ال 5000 تومان هست ولی این ایرانی که همین کامفیروز استان فارس تولید میشه اینقدر گرونه ، خدا دادند و بس
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ... امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !