سلام
دیشب خواب دیدم سر کلاس دانشگاه نشستم با همکلاسیهای قدیمیم. یک شاخه نعنا دستم بود مرتب می خوردم ازش حتی سر کلاس حتی زمانی که اسناد صحبت می کرد.
شما می تونید در تعبیر این خواب به من کمک کنید؟ در ضمن من چند سال هست که فارغ التحصیل شدم و دانشگاه نمیرم.
پیشاپیش ممنون
نیاز به تعبیر خواب
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
Re: نیاز به تعبیر خواب
درمانت پیش منه
به زودی ازدواج میکنی با یکی که دانشگاه رفته
اون استادم من هستم که بهت میگم ازدواج نکن پشیمون میشی اما تو گوش نمیدی و همش نعناع میخوری...
فقط نعناع نمیدونم چه حکمی داره منتظر باشیم تا استادان بیان و نظر بدن....یا فردا شب به ستارگان نگاه میکنم و طالعتو میگم برات
به زودی ازدواج میکنی با یکی که دانشگاه رفته
اون استادم من هستم که بهت میگم ازدواج نکن پشیمون میشی اما تو گوش نمیدی و همش نعناع میخوری...
فقط نعناع نمیدونم چه حکمی داره منتظر باشیم تا استادان بیان و نظر بدن....یا فردا شب به ستارگان نگاه میکنم و طالعتو میگم برات
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Re: نیاز به تعبیر خواب
سلام مجدد
خیلی ممنون استاد گرامی از این پند و نصیحتتون. فقط یه سوال شما برای همه یه نسخه می پیچید؟
من 3 ماه هست که ازدواج کردم. حالا یا من این خواب رو دیر دیدم یا شما باید یه تجدیدنظر انجام بدی.
در هر حال ممنون از اینکه منو بی جواب نگذاشتید.
خیلی ممنون استاد گرامی از این پند و نصیحتتون. فقط یه سوال شما برای همه یه نسخه می پیچید؟
من 3 ماه هست که ازدواج کردم. حالا یا من این خواب رو دیر دیدم یا شما باید یه تجدیدنظر انجام بدی.
در هر حال ممنون از اینکه منو بی جواب نگذاشتید.