[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
اواتار من عکس يک هواپيما باربري غولپيکر است که ديوار صوتي را شکسته و با سرعت تمام دارد به سمت دوربين مي ايد که در جايگاه خود داراي مضمون و پيام خاصي است.
و امضاء من هم تاريخ روزي را نشان ميدهد که روحم را از من گرفتند.
سلام
راستش اواتارم رو همینجوری انتخاب کردم.....نگران نباشین....نسبتی باهام نداره امضام هم خوب معلومه دیگه.....من بازی زیاد میکنم واسه همین اونجا عضوم....از طریق همین بازیسنتر با اینجا اشنا شدم.....یکی از بچه ها لینکه اینجا رو گذاشته بود.
بعدش اینکه مطمئن باشین به زودی تویه اون سایت لینکه اینجا رو هم داخله امضام میزارم
من کلا به بازي علاقه دارم.
از اونجايي که بين بازي هاdmc رو از همه بيشتر دوست دارم،آواتارم رو از يکي از شخصيت هاش در شماره دو برداشتم.
توي امضام هم دو تا يوزر بار گذاشتم که اولي خود ليدي در dmc و در اصل من به خاطر اين شخصيت نام کاربريمو lady انتخاب کردم.دومين يوزر بار هم مال ff x-2
arash_slayer, آواتار کنونی شما معنیش چیست؟؟؟
-roya-, آواتار شما که سراسر آرامش است....
آواتار جدید دوست خوبم osilatoriaهم دکتر شریعتی است.....
خب حالا می رسیم سر جریانه خودم....
آواتارم الکی چون یک انیمیشن ساخته بودم که خیلی حجمش زیاد بود و دارم روش کار می کنم(دو روزی بود ولی بخاطر حجم زیاد حذف شد........)و تا درست شدن اون این هست
امضام هم 3تا یوزر بار که مربوط به سایت های مورد علاقه ام هست
1.سنترال عزیز خودمون
2.انجمن تخصصی کماندو با حضور گرم کریم جان
3.انجمن کهکشان آبی که متعلق به دوست خوبمون Professionalهست
که مجموع این سه تا تقریبا تصویری از اواتار قبلیم می ساره......
در ضمن خیلی هم دوست دارم بدونم که اواتار سرور عزیزمونKingman_62چیه و چه معنی و مفهومی دارد ....
موفق باشید