آقاي خاتمي! توضيح دهيد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

pejman نوشته شده:Achilles

واقا" متعسفم براتون نميخوام بحث كنم واسه همين فقط ميتونم تعسف بخورم

منم دقیقا همین احساس رو نسبت به شما دارم

من فقط یه سوال از شما دارم :

به چه دلیل مردم در 2 خرداد 30 میلیون(نزدیک 80% واجد شرایط رای دادن) به آقای خاتمی رای دادن؟

شکمشون گرسنه بود؟
عاشق چشم و ابروش بودن؟

جواب این سوال ساده است : مردم بدنبال آزادی بیشتر بودن

آیا شما برای اون 30 میلیون هم متاسفید، یا هنوز هم نظر خودتون براتون مهمه؟؟؟؟

منم مثل شما آقای خاتمی رو دوست دارم، نه بخاطر روحانی بودن ایشان بلکه بخاطر فکر باز و روشن ایشان
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

torabi89 نوشته شده:
Reza6662 نوشته شده:
Gamma نوشته شده:
آقا زیاد ناراحت نباش، بنظرم این عکسها بیشتر تبلیغ باشه تا ضد تبلیغ

كسي با خلاف شرع براي ايشان تبليغ نمي كنه

1- اول شما شرع را توضيح دهيد.
2- سپس بگوئيد آيا شرع، بدون به روز آوري مطابق تغييرات اجتماعي، به نيازها و روابط بين انسانها، جوابگوست يا خير؟
3- آيا اصلن ما به شرع ارتجاعي نياز داريم؟ يا اينكه شرع به وجود انسانهاي مسخ شده نياز دارد؟

اقا رضا ما نباید شرع رو با خودمون تطبیق بدیم بلکه خودمون رو باید با شرع طبیق بدیم و هماهنگ کنیم ! :-o
وظیفه شرع گاهی وقتا گذاشتن حد و حدود برای همین روابط هستش !
در شرع ما دو نوع حکم داریم .
1- احکام اولیه: احکام پایه وو مبانی شرع اسلام هستند که خداوند به صورت مستقیم در قران به آن اشاره کرده است و اجرای این احکام برای هر مسلمان :-o ضروریست .

2- احکام ثانویه (احکام حکومتی در تعبیر ایرانی) : به احکامی گفته می شود که فقهای (حاکمان) اسلامی بنابه مقتضیات زمان آنها را وضع میکنند . این احکام شامل مواردی می شود که در قران به آن پرداخته نشده است . به طور مثال حضرت علی زمانی از دارندگان اسب مالیت میگرفت و سپس تصمیم گرفته شد که دیگر مالیات نگیرند .
بر خلاف بسیاری از نظریه ها که اسلام را دینی با مبانی ثابت دانسته اند اسلام دینیست پویا (دینامیک) که قابلیت سازکاری با هر نوع دوره و زمانی را دارد و بنابه مقتضیات زمان میتواند در احکام ثانیوه ان تغییراتی داد. قوانینی چون دیه مرد یا زن و حقوق مالیاتی و یا گمرکی و یا قوانین مربوط به سیاست خارجی همگی جزو احکام ثانویه هستند .

البته خداوند در قرآن تاکید دارد که فقط فردی میتواند حکومت اسلامی ایجاد کند که
1- معصوم باشد . نائب خدا برزمین که شامل پیامبران و امامانی است که مورد تایید پیامبر قبل خود قرار گرفته اند
2-مصون از گناه
3- مصون از اشتباه

حتی وجود یک اشتباه در فرد موجب عدم مقبولیت حکومت فرد در نزد خداوند خواهد بود :-o

ترابی دوست من
همونطور که دیدید اسلام دینیست دینامیک . ما باید خودمون رو با قوانیبن قرآن وقف بدیم نه حکومت و در مقابل حکومت هم باید قوانینش رو با مردم وقف بده . این همون اصل برابری در اسلامه .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

دوست عزيز ميشه بگيد بر چه اساسي شما احکام رو دسته بندي کرديد ! برادر من کي گفته که احکام ثانويه اونايي هستند که حکومت تعيين ميکنه چه تو ايران چه تو هرجاي ديگه اي ! نجس پاکي و غسل و روش وضو حکم نماز تو هواپيما رو حکومت تعيين نميکنه ! اين از کدوم دسته هستند ! ( براي موارد بيشتر ميتونيد يه توضيح المسائل تهيه کنيد !!)

من يه سوال دارم اون وقت اين وسط مرجع تقليد چه کارس ؟ اصلا فرض کنيد حکومت اسلامي نبود احکام رو کي تعيين ميکنه ؟

در اخر بنظر شما حالا که ما معصوم نداريم احکامي که شما بهشون ميگي ثانويه رو هرجور مردم دلشون خواست تعيين کنيم ؟ ( خیالی از احکام ما در قران بیان نشده و ما بر اساس روایات و احادیث اون ها رو عنوان میکنم )

دوست عزیزمن یادم نمیاد کجای قران گفته که نماز ظهر چند رکعته و یا یادم نمیاد تو کدوم سوره گفته ناز ایات چطوره و یا اصلا به گوشم نخورده کجای قران گفت سجده سهو چطوریه .......... درباره روش و خوندن و تعداد رکعت هاش و ...... ، هرچی داریم بر اساس روایات و احادیث هستش! هیچ جای قران نگفته که نماز ایات چطوریه ! .......................... اینا رو ما از کجا اوردیم حکومت مشخص کرده !
آخرین ويرايش توسط 1 on torabi89, ويرايش شده در 0.
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Achilles »

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند
چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس
توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می کنند

لسان الغيب حافظ شيرازي
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

دوست عزيز ميشه بگيد بر چه اساسي شما احکام رو دسته بندي کرديد
!

دوست من
من در حدی نیستم که احکام رو دسته بندی کنم . این احکام توسط مولفان کتب دبیرستان که خودشون هم جزو مراجع دینی هستند تقسیم بندی شده . همون طور که میبینید کلمه به کلمش یادمه . اگر شک دارید به کتب دینی سال اول یا دوم دبیرستان مراجعه کنید در بخش احکام یا حکومت کلمه به کلمه خواهید دید که همون جمله است . من هم از اونجایی که معارف اسلامی رو قبل از کنکور زیاد خودنم الان خیلی لز مسائلش بعد از 8 سال هنوز از ذهنم پاک نشده . شرمنده به کتاب دسترسی نداشتم و الا صفحه کتاب رو براتون پیدا میکردم و می نوشتم
نجس پاکي و غسل و روش وضو حکم نماز تو هواپيما رو حکومت تعيين نميکنه ! اين از کدوم دسته هستند ! ( براي موارد بيشتر ميتونيد يه توضيح المسائل تهيه کنيد !!)

احکام ثانویه . داستان مو سی و شبان یادتونه . از نظر خداوند
هیچ آدابی و ترتیبی مجوی
هرچه میهخواهد دل تنگت بگوی
البته فقط به خدا باید گفت .
من يه سوال دارم اون وقت اين وسط مرجع تقليد چه کارس ؟ اصلا فرض کنيد حکومت اسلامي نبود احکام رو کي تعيين ميکنه ؟

اسلام دینیست فطری که از فطرت انسان سرچشمه گرفته است و نیاز های فطری او را پاسخ گوست . از آنجایی که فطرت انسان همواره به سوی مبدا هستی در حال حرکت است انسان میتواند با تلاش به کمال برسد

زمانی که در حکومت افرادی به عنوان نماینده مردم تعیین شوند که از نظر عملی و فطریبه سوی خداوند گرایش داشته باشند احکام (مصوبات) آن افراد حکم قوانین ثانویه قابل قبول را خواهد داشت
مرجع دینی یکی از سنگینترین و پر مسئولیتترین وظائف در میان خدا پرستان را داراست . همواره مشکلی که بعد از غیبت وجود داشت یکی این بود که مردم دسترسی به فردی برای آگاهی از حلال یا حرام بودم مساله ای نداشتند . پس نیاز به افرادی برای انجام این ماموریت احساس شد . چون بسیاری از مردم عادی در ان حدی نیستند که حلال بودن و یا حرام بودن یک عمل را بفهمند.

و مراجع دینی اینچنین شکل گرفتند . در واقع فرد پس از رسیدن به حدی سعی در راهنمایی مردم میکند ولی این امر یک خوبیو یک بدی دارد . با توجه به پیشرفتهای انسان حاضر در جهان بسیاری از احکام هنوز مبهم است . یک مرجع آن را حلال میداند و دیگری حرام . اگر امری در واقعیت حرام باشد و مرجع این مساله را درست تشخیص دهد بخشی از پاداش نیک کسانی که از وی تبعیت کردند نیز به وی خواهد رسید . ولی اگر وی در تشخیص امر اشتباه کند بخشی از گناه هر فرد که از وی پیروی کرده است نیز به وی خواد رسید و سخت ترین مجارزات ها نسبت به فرد عادی درانتظار وی خواهد بود . چون او حکم راهبر و راهنما را برای افراد عادی دارد . علت اینکه این اواخر کمتر کسی علاقه دارد مرجع تقلید شود هم همین است . علم در حال پیشرفت است و احکام مبهم روز به روز در حال افزایش است .

در اخر بنظر شما حالا که ما معصوم نداريم احکامي که شما بهشون ميگي ثانويه رو هرجور مردم دلشون خواست تعيين کنيم ؟
این مردم بالاخره خدا پرسات هستند یا نه ؟ نگاهی به کشورهای اروپایی بکنید (نمیگم همه ) ولی در بعضی ها شون با وجود مسیحیت از ما مسلمان ترند . قوانینشان را بر مبنای دین ترسیم نکردند ولی میبینیم که گرفتن سود زیاد رو روا نمیدونند . مثلا در بانکهاشون حد اکثر نرخ سود 5 درصده. در حالیکه در ایران با قوانین اسلامی و حکومت اسلامی بین 15 تا 25 درصد (اسمی = در واقع 100 درصد) سود از مردم دریافت میشه اکثرا نظافت رو رعایت میکنند و اگر به شهرهاشون سر بزنید میبینید که در خیابونها به سختی چیزی به نام اشغال دیده میشه . در همین ژاپن به ادعای برخی ها کافر مردمشون با احترام نسبت به پدر مادر رفتار میکنند - برای بزرگتر ها احترام قائلند. به همسایه هاشون آزار نمی رسونند و بیشترر از همه مهمان نوازند . 30 توریست ژاپنی چندو قت پیش از ایران دیدن کردند . در همون پار که نشسته بودیم همه آشغال ها رو زمین مینداختند و اون توریست ها با وجود اون که میدیدند زمین پر از آشغاله آشغال هاشون رو در یک کیسه پلاستیکی ریختند و سپس اطراف خودشون رو تمیز کردند و بعد چند صد متری راه رفتند تا در زباله دونی بندازند . د

النظافه من ال ایمان

ر اداراتشون قانونی جدیدا وضعه شد که هر کس که ثابت بشه با پدر و مادرش بی احترامی کرده حق ارتقاع شغلی نداره
پیامبر اکرم
هرکس که پدر و مادرش را بیازارد - گویی که مرا آزار داده و هرکس که مرا بیازارد خدا را آزار داده
دوست عزیزمن یادم نمیاد کجای قران گفته که نماز ظهر چند رکعته و یا یادم نمیاد تو کدوم سوره گفته ناز ایات چطوره و یا اصلا به گوشم نخورده کجای قران گفت سجده سهو چطوریه .......... درباره روش و خوندن و تعداد رکعت هاش و ...... ، هرچی داریم بر اساس روایات و احادیث هستش! هیچ جای قران نگفته که نماز ایات چطوریه ! .......................... اینا رو ما از کجا اوردیم حکومت مشخص کرده !

این مسائل توسط پیامبر و امامان اموزش داده شده و نیازی به توضیح قران نبوده. پیامبران و امامن هم حکم نائب خدا بر زمینند پس جزو احکام اولیه بوده است
موفق
باشید
آخرین ويرايش توسط 1 on Mehdi2224, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Achilles »

خبر ويژه كيهان درباره دست دادن خاتمي با دختران ايتاليايي

روزنامه كيهان در ستون اخبار ويژه نوشت:

روز گذشته فيلمي از سفر آقاي سيدمحمد خاتمي به ايتاليا در سايت ها قرار گرفت كه در آن به وضوح دست دادن خاتمي با چهار زن بيگانه نمايش داده شده است.

درباره جزئيات سفر مذكور كه چندي پيش صورت گرفته بود تاكنون مطلب يا فيلمي منتشر نشده و تصاوير ديروز اولين فيلم از جزئيات اين سفر محسوب مي شود. تاكنون هيچ پاسخي از جانب آقاي خاتمي درباره اين اقدام غيرقابل توجيه داده نشده و حاميان ايشان هم سكوت معناداري كرده اند.

اين در حالي است كه مدعيان اصلاحات ماه گذشته درباره اقدام دكتر احمدي نژاد در بوسيدن دست خانم معلم هفتاد و چند ساله خود از روي دستكش جنجال بزرگي به پا كردند. اكنون بايد منتظر ماند و ديد واكنش اين مدعيان به اقدام رئيس دولت اصلاحات چه خواهد بود و صد البته اميدواريم اين فيلم ساختگي باشد و آقاي خاتمي به عنوان يك روحاني كه 8 سال رياست جمهوري ايران اسلامي را برعهده داشته است چنين خطاي بزرگي را مرتكب نشده و با حيثيت مردم شريف ايران بازي نكرده باشد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

Mehdi2224, جان اول از همه اميدوارم از لحن نامه من برداشت غلطي نکرده باشيد من قصد تند خويي و تند روي ندارم :-)

دوستان من براي اينکه از خودم حرف نزنم رفتم از يه سوال کوچيک از يک روحاني کردم
------------------------------------------------------
در کل احکام در اسلام به دودسته اصلی تقسیم میشن : 1- احکام اولبه 2- احکام ثانویه

1- حکم اوليه حتما نبايد در قران ذکر شده باشد يعني فقط احکام ذکر شده در قرآن احکام اوليه نيستند احکام اوليه ممکنه نشات گرفته از حديث يا حتي عقل انسان باشند پس حکمی که مرجع بیان کنه و در قران نباشه حتما حکم ثانویه نیست.

2- احکام ثانويه به اون معني که دوستمون گفتن نيستن براي راحت تر شدن موضوع يک مثال ميارم : حکم اولبه خوردن گوشت خوک بنا بر آيه قرآن حرام هست اما ممکنه که شخصي در وضعيتي قرار بگيره که ممکنه از گرسنگي بيمره و تنها غذايي هم که به اون دسترسي داره گوشت خوک باشه در اين جا مرجع تقليد ميتونه حکم بده که با وجود اين شرايط براي حفط جونتون مثلا اشکال نداره ميتونيد گوشت خوک بخوريد که در اين صورت به اين حکم ، حکم ثانويه ميگن.

در مورد اون حکومت اسلام و اينکه فقط معصوم ميتونه چنين حکومتي تشکيل بده و کس ديگه نميتونه ايشون از من درخواست کردن که از شما بخوام که اون آيه و حديث يا هرچيزي که هست رو بيان کنيد تا ايشون جواب بدن ( اما در اخر گفتن که اين حرف غلطه و چند تا مثال و از اين حرفا اوردن که من يادم رفت :grin: )
-------------------------------------------------------------------
کلام اخر : دوستان دست دادن با زن در شرايط خاص و ضروري از نظر ايت الله منتظري و همجنين ايت الله سيستاني با توجه به شرايطي که در رساله ها شون ذکر کردن موردي نداره اما حرف من اينه که براي يک روحاني زشت و ناپسند هست که با عبا و قبا و عمامه با يه دختر با اون وضع دست بده اميدوارم که اين فيلم اشتباه بوده باشه من خودم چند با فيلم رو ديدم و اونجايي که خاتمي با دختره دست ميده واضح نيست يعي اگه دقت کنيد انگار خاتمي دستشو به عباش ميزه و دست نميده ! :?
ممکن هم هست داشته رد میشده و دختره یهو دستشو دراز کرده خاتمی هول شده دست داده :grin: در اینصروت موضوع به ما ربطی نداره و به همسر اقای خاتمی مربوط میشه :grin:
آخرین ويرايش توسط 1 on torabi89, ويرايش شده در 0.
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

لطفاً فقط اخبار مربوط به این جریان را قرار دهید ، زین پس اظهار نظرهای شخصی حذف خواهند شد :eek:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Achilles »

Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

امريکا شاتل ميفرسته فضا و ما ................
وارد قرن 21 شديم :-o
بعد ميگن چرا ايران يک کشور عقب افتاده است :lol:
من جاي خاتمي بودم با تمام قدرت و با صداي بلند ميگفتم: به کسی ربطی نداره

به هر حال ايشان که مرتکب جنايت نشده يعني نه ادم کشته نه از ديوار کسي رفته بالا
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

iran4946,

شما اخطار بنده را ملاحظه نکردید؟!!!! :-?

تاپیک قفل شد... :-P
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”