حالا همتون قانع شدين که براي ايمان راستين به خدا بايد اونو ديد؟؟؟
به هيچ وجه اتفاقا اين شماييد که بايد قانع بشيد که نميشه خدا روديد چون صريحا تو قران هم به اين مساله اشاره شده و اگه افراد خاص و معمولي داشت خدا مثل بقيه جاهاي قران که افراد خاص (عبد صالح) رو از بقيه جدا کرده در اين باره هم ميگفت من را نميتوانيد ببينيد مگر بندگان خاص من..
برداشت اکثر شما از خدا برداشتي به همراه ترس و دلهره است... سعي کنين بفهمين و خودتون را قانع کنيد که اون خداي ترسناک و وحشت آور که براي ما توي کتاب هاي ديني و معارف اسلامي نام بردند وجود خارجي نداره...
هيچ کسي همچين برداشتي نداره اگه يک شخص مومن باشه و اينم که در اصطلاح ميگن مثلا از خدا بترس منظور اين نيست که از خود خدا بترس چون خدا که ارحم الراحمين است و از پدر و مادر براي ادم مهربانتر است ، منظور اينه که ما بايد از عمل خودمون بترسيم (اگه عمل نيک نداريم) کسي که جز گناه کار ديگه اي نکرده بايد از اعمال خودش بترسه...
به خاطر همينه که ميگم قرآن براي آدم هاي عادي نيومده و انسان هاي عادي فقط مي تونن از ظاهر و پوست قرآن بهره ببرند در حالي که مغز و اصل اونو دست نخورده مي زارن..
البته قران براي تمامي سطوح فهمي و درکي مردم نازل شده به اينگونه که هر کس به ميزان معرفتي که داره و کسب کرده از قران بهره مند ميشه قطعا ميزان بهره يک فرد عادي نسبت به يک عالم از قران قابل قياس نيست ولي نه به اين معنا که قران براي ما مورد استفاده نداشته باشه چون روايتهاي بسياري داريم که حتي اگه سواد خواندن قران را هم نداريد فقط به ان نگاه کنيد و با کسي که انرا ميخواند زمزمه کنيد که شامل ثواب بسياري ميشود براي ان شخص...
تمام بدبختي که ما مسلمان ها دچارش هستيم از تفسير غلط قرآن به دست يک مشت انسان نا آگاه که فکر مي کنن به صرف داشتن يک سري معلومات ظاهري و اندک مي تونن از پس اسراري که در اين کتاب به اون ها اشاره شده بر بيايند...
افرادي که طي اين قرون دست به تفسير قران زده اند اکثرا از روي اگاهي اين کار را کرده اند و تفسير بيشتر ايات رو با تطبيق دادن با روايات از ائمه بدست اورده اند نه اينکه از خودشان حرفي بزنند چون خداوند اين کار را (تفسير به راي) بشدت نهي کرده و افرادي را که اينگونه و از روي معلومات خود قران را تفسير ميکنند مورد عذاب قرار ميدهد...
من هم چندين دفعه گفتم که منظور از ديدن ، استفاده از چشم ظاهري نيست... در ضمن پيامبران هم انسان هايي عادي بودند که هيچ فرقي با آدم معمولي نداشتند مگر در ايمانشون به خدا
ايا شما قبول داري که پيامبران و امامان بهترين افراد در تاريخ از جهت ايمان و همه چيزهاي ديگه بودن؟؟؟ پس فکر نميکنم ما ديگه خاص تر و مترقي تر از اين افراد از حيث نزديکي به خدا داشته باشيم اما همين ائمه و پيامبران ميگويند که خدا قابل ديدن نيست حتي براي ما مثل حضرت موسي که خداوند بهش گفت من قابل رويت نيستم ولي اين حرف را مشروط نزد که مثلا فقط براي افراد خاصي قابل رويت هستم اگر قرار به اين بود خود حضرت موسي خاص ترين بنده خدا بود در ان زمان ولي خدا به او هم گفت که قابل ديدن نيستم چون خدا جسم نيست...
در اخر بنظرم مياد که بحث ادامه پيدا نکنه بهتره چون تمام موارد از هر دو طرف گفته شد و حرفي ديگه براي گفتن باقي نموند اگر کمي منطقي باشيم ميپذيريم وگرنه...
با تشکر