سوال بي جواب دوستان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

یک نشانه برای خدا
همین خود شما هستید که چطوری از یک سلول بدون وزن الان به این موجودی رسیدید که خالقش را انکار میکنه
دوستان خیلی خیلی کامل توضیح دادند و نیازی به توضیح جداگانه نیست
su34, عزیز یعنی همه ستارگان - انسان و حیوانات و همه چیز تصادفی بوجود امده
اگر تصادفی بوجود آمده چرا شما تصادفی چیزی را خلق نمیکنید
اگر هم تصادفی بوجود نیامده یعنی کسی آنرا ساخته و اون خالق در ادیان مختلف اسمهای مختلفی دارد ولی ذاتش یکی است
در اسلام به نام الله - در دین زرتش به نام اهورامزدا و .....

باز هم میگویم اگر میخواهی خدا را ببینی بهتره مخلوقش را ببینی تا به خالق پی ببری
راستی امید وارم مثل قوم بني اسراييل نباشی جون آنها روزی هزاران معجزه از حضرت موسی میخواستند که به خدا پی ببرند ولی حیف که نمی فهمیدند.

راستی هیچ وقت در تگن ( مثل غرق شدن و ...)ا قرار نگرفتی تا بفهمی که تنها یک نفر است که میتونه کمکت کنه . که اون خداست :-( :-( :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?

پیشنهاد میکنم تایپیک قفل شود چون همه کامل نوضیح دادند ولی کو گوش شنوا :?
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

su34 اگر قادر به بحث و مطرح کردن سوالات منطقي هستيد لطفا سوالات خودتون و همينطور اگر نکته‌ي نامفهومي که در بحث مي‌بينيد بيان کنيد، در غير اين صورت فکر مي‌کنم بحث کامل باشه
پس به جاي خاطره تعريف کردن به بحث منطقي و عقلي بپردازيد
با تشکر
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

اصلا بحث خداشناسي يکي از اون مباحث واضحي هست که حتي مسيحي ها و يهودي ها هم به اون اعتقاد دارن بخاطر وجود اين همه مدارک و شواهد موجد که بهترينش همون برهان نظم هست که اخوان جان بخوبي توضيح داد ديگه فکر ميکنم جاي بحثي وجود نداره :-P
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

دقيقا
من كه ديگه هيچي به ذهنم نمياد كه توضيح بيشتري بدم
احتمالا شما بازم حرف خودتونو مي زنين :-P
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران-اصفهان-کوچه بعدي
سپاس‌های دریافتی: 43 بار
تماس:

پست توسط Marshal »

شما فکر کن که در شرايط بسيار سختي قرار گرفتي. مثلا در يک درياي طوفاني هستي با يک قايق کوچک که هر لحظه امکان از بين رفتنت وجود داره. ته قلب از يکي التماس ميکني که يه جوري نجاتت بده. و اين اعتقادي که در يک لحظه درون قلبت نسبت به کمک از کسي بوجود مياد، خداست.

شما بت پرستان رو در نظر بگيريد. اونها هم بالاخره يکي رو به عنوان خدايي قبول داشتند اما در انتخاب خداي خودشون زياد دقت نکردن و نتونستن اون طور که بايد، خدا رو درک و عبادت کنن.
آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
تصویر
حالا باورتون شد؟!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

سوال بي جواب مانده ي هميشگي من و خيلي ها:
بشقابهاي پرنده چيستند و از کجاي فضا مي آيند؟ :-o
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

بشقاب پرنده مگه وجود خارجي داره :-(
من هميشه فكر مي كردم يه چيز الكيه .
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 66 بار
تماس:

پست توسط Fareed3230 »

Reza6662, شيطون

براي عوض كردن موضوع بحث خيلي كار جالبي كردي!!! چون اين موضوع داشت ديگه يم طرفه مي شد (رجوع به صفحات

قبل ) :smile: :-) :o
به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط کنداليني »

سلطان آسمان نوشته شده:
شما فکر مي کني خدا چيه يا کيه؟؟؟

نه دوستان. به نظر من شما داريد ارزش خدا رو خيلي پايين مياريد. همه ميتونن با خدا يک ارتباط عميق داشته باشن اما هيچ کس نتونسته و نميتونه خدا رو ببينه. :x ( همونطور که دوستان اشاره کردند خدا خدوش توي قرآن گفته). البته ما ميتونيم وقتي که مرديم خدا رو در اون دنيا ببينيم. ولي نه همه ما بلکه افراد صالح.
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط کنداليني »

دوستان من!!!
حالا همتون قانع شدين که براي ايمان راستين به خدا بايد اونو ديد؟؟؟
همتون ديدين که از نظر اعتقادي داراي ضعف هستيد...
خدا چيزي نيست که در قالب ذهن محدود انسان بگنجد و من زماني که به ديدن خدا اشاره مي کنم، به انساني اشاره دارم که از قالب ذهن خودش فراتر رفته است ( در مورد ذهن يک تاپيک باز کرده ام که سعي مي کنم کاملش کنم).
برداشت اکثر شما از خدا برداشتي به همراه ترس و دلهره است... سعي کنين بفهمين و خودتون را قانع کنيد که اون خداي ترسناک و وحشت آور که براي ما توي کتاب هاي ديني و معارف اسلامي نام بردند وجود خارجي نداره...
مهدي عزيز
به خاطر همينه که ميگم قرآن براي آدم هاي عادي نيومده و انسان هاي عادي فقط مي تونن از ظاهر و پوست قرآن بهره ببرند در حالي که مغز و اصل اونو دست نخورده مي زارن... تمام بدبختي که ما مسلمان ها دچارش هستيم از تفسير غلط قرآن به دست يک مشت انسان نا آگاه که فکر مي کنن به صرف داشتن يک سري معلومات ظاهري و اندک مي تونن از پس اسراري که در اين کتاب به اون ها اشاره شده بر بيايند...

سلطان آسمان...
البته ما ميتونيم وقتي که مرديم خدا رو در اون دنيا ببينيم. ولي نه همه ما بلکه افراد صالح

ما بعدا در مورد آن دنيا بحث خواهيم کرد.... پس بزار فعلا مشکل اين دنيا رو حل کنيم بعد ميريم سراغ اون دنيا : :-o :-)
Leila گفته..
وقتي خداوند نامتناهي است و هيچ حدي نداره با چشم ظاهر نمي شه خدا رو ديد.
در ضمن ما نمي تونيم خودمون رو با پيامبران مقايسه كنيم

من هم چندين دفعه گفتم که منظور از ديدن ، استفاده از چشم ظاهري نيست... در ضمن پيامبران هم انسان هايي عادي بودند که هيچ فرقي با آدم معمولي نداشتند مگر در ايمانشون به خدا
Su گفته
خيلي وقته از خدا خواستم اگر وجود دارد يه نشونه اي به من بده که هيچ شکي نشه توي اون کرد..!!!

عزيز همين تاپيک يک نشونه...آيا انقدر شهامت و بصيرت داري که خدا رو از لا بلاي اون ببيني... مشکل از خدا نيست ...خدا در هر لحظه برات داره نشون مي فرسته اما وقتي نمي خواي ببيني مشکل از خدا نيست از توئه...
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط کنداليني »

Reza6662 عزيز
بزار ما مشکلمون رو با ساکنين اين بعد از زمين حل کنيم بعد ما رو باابعاد ديگه درگير کن... :-) :::P
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

حالا همتون قانع شدين که براي ايمان راستين به خدا بايد اونو ديد؟؟؟

به هيچ وجه اتفاقا اين شماييد که بايد قانع بشيد که نميشه خدا روديد چون صريحا تو قران هم به اين مساله اشاره شده و اگه افراد خاص و معمولي داشت خدا مثل بقيه جاهاي قران که افراد خاص (عبد صالح) رو از بقيه جدا کرده در اين باره هم ميگفت من را نميتوانيد ببينيد مگر بندگان خاص من..

برداشت اکثر شما از خدا برداشتي به همراه ترس و دلهره است... سعي کنين بفهمين و خودتون را قانع کنيد که اون خداي ترسناک و وحشت آور که براي ما توي کتاب هاي ديني و معارف اسلامي نام بردند وجود خارجي نداره...

هيچ کسي همچين برداشتي نداره اگه يک شخص مومن باشه و اينم که در اصطلاح ميگن مثلا از خدا بترس منظور اين نيست که از خود خدا بترس چون خدا که ارحم الراحمين است و از پدر و مادر براي ادم مهربانتر است ، منظور اينه که ما بايد از عمل خودمون بترسيم (اگه عمل نيک نداريم) کسي که جز گناه کار ديگه اي نکرده بايد از اعمال خودش بترسه...

به خاطر همينه که ميگم قرآن براي آدم هاي عادي نيومده و انسان هاي عادي فقط مي تونن از ظاهر و پوست قرآن بهره ببرند در حالي که مغز و اصل اونو دست نخورده مي زارن..

البته قران براي تمامي سطوح فهمي و درکي مردم نازل شده به اينگونه که هر کس به ميزان معرفتي که داره و کسب کرده از قران بهره مند ميشه قطعا ميزان بهره يک فرد عادي نسبت به يک عالم از قران قابل قياس نيست ولي نه به اين معنا که قران براي ما مورد استفاده نداشته باشه چون روايتهاي بسياري داريم که حتي اگه سواد خواندن قران را هم نداريد فقط به ان نگاه کنيد و با کسي که انرا ميخواند زمزمه کنيد که شامل ثواب بسياري ميشود براي ان شخص...

تمام بدبختي که ما مسلمان ها دچارش هستيم از تفسير غلط قرآن به دست يک مشت انسان نا آگاه که فکر مي کنن به صرف داشتن يک سري معلومات ظاهري و اندک مي تونن از پس اسراري که در اين کتاب به اون ها اشاره شده بر بيايند...

افرادي که طي اين قرون دست به تفسير قران زده اند اکثرا از روي اگاهي اين کار را کرده اند و تفسير بيشتر ايات رو با تطبيق دادن با روايات از ائمه بدست اورده اند نه اينکه از خودشان حرفي بزنند چون خداوند اين کار را (تفسير به راي) بشدت نهي کرده و افرادي را که اينگونه و از روي معلومات خود قران را تفسير ميکنند مورد عذاب قرار ميدهد...

من هم چندين دفعه گفتم که منظور از ديدن ، استفاده از چشم ظاهري نيست... در ضمن پيامبران هم انسان هايي عادي بودند که هيچ فرقي با آدم معمولي نداشتند مگر در ايمانشون به خدا

ايا شما قبول داري که پيامبران و امامان بهترين افراد در تاريخ از جهت ايمان و همه چيزهاي ديگه بودن؟؟؟ پس فکر نميکنم ما ديگه خاص تر و مترقي تر از اين افراد از حيث نزديکي به خدا داشته باشيم اما همين ائمه و پيامبران ميگويند که خدا قابل ديدن نيست حتي براي ما مثل حضرت موسي که خداوند بهش گفت من قابل رويت نيستم ولي اين حرف را مشروط نزد که مثلا فقط براي افراد خاصي قابل رويت هستم اگر قرار به اين بود خود حضرت موسي خاص ترين بنده خدا بود در ان زمان ولي خدا به او هم گفت که قابل ديدن نيستم چون خدا جسم نيست...

در اخر بنظرم مياد که بحث ادامه پيدا نکنه بهتره چون تمام موارد از هر دو طرف گفته شد و حرفي ديگه براي گفتن باقي نموند اگر کمي منطقي باشيم ميپذيريم وگرنه...

با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”