فراموشتون نمي کنم

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

فراموشتون نمي کنم

پست توسط achachi98 »

سلام :D

امیدوارم همتون شاد باشین وهیچ ،هیچ غمی تو زندگیتون نباشه. :D

دیگه وقت رفتن ما هم شده ،به قول معروف هر اومدنی یه رفتنی داره این جمله هم به ما صدق کرد :sad: و باید بریم راستشو بخواین دلیل رفتنم درسه،چون من 2سال دیگه می خوام کنکور بدم و باید بشینم از الان بخونم چون اونی که می خواد رتبه ی خوبی بیاره از الان باید بخونه شایدم زودترتر باید شروعش می کردم ولی دیگه گذشته ها گذشته .به امید خدا از این به بعد......

می خواستم از همه دوستان تشکر کنم که واقعاً هر کدوم دارن برای این انجمن زحمت می کشن ،امیدوارم سایتمون بهترین سایت ایرانی بشه،ما که نشد تغییراتی که می خواستند توی سایت بدند رو ببینیم انشالله چیزی باشه که سایت مارو بکنه پیشرفته ترین سایت ایران. :) :)

من توی این 1سال و اندی که اینجا اومدم واقعا خیلی چیزا یاد گرفتم ما که خواننده بودیم متاسفانه نتونستم کاری بکنم که شایسته اینجا باشه دیگه چی کار کنیم اطلاعات ما هم در این حد. من توی این مدت دوستهای خیلی خوبی اینجا پیدا کردم مثل آقا فریبرز عزیزFariborz, ،رویاجانAtlantis, ،آقا رضای عزیزReza6662, ،حامد جانDJ.HAMED, ،لیلا جانLeila, ،آقا مهدیMahdi1944, ،آقا محسنMohsen1001, ،دکتر علی اخوانakhavan_a, ،حمید آقاHRG, ،علی عزیزDANG3R, و آقا نیماKingman 62, ،آقا فرهادFarhad3614, ،نجمه خانومnjmh, ، آقا فیشبدFishbed,(اگه درست بگم اسمشون سامان است اگه هم نه به بزرگواری خودتون ببخشین) ،آقا شهریار Shahryar, ، آقا حامدhamed6248, ، آقا مهدیMehdi2224, ، آینس خانومInes, و آقا مسعودMa3ouD, و دوستایی که خیلی وقته به اینجا سر نمی زنند
الهه جانElahe, ،سوسنsusan, ،آرمین جانARMIN, ،ساراsara, و خیلی از دوستان که اسماشون الان به یادم نمی یاد که می خواستم به همتون بگم واقعاً گل اید و هیچ وقت فراموشتون نمی کنم.

همچنین ،می شه گفت همکار عزیزم آقا سهراب که در بخش آشپزی بهم کمک کردند ازشون تشکر می کنم و به دلیل مشغله ای که داشتن دیگه نشد ما در خدمت ایشون باشیم.
و یک تشکر ویژه از مهدی جان که همیشه مزاحمشون می شدم و با اینکه سرشون خیلی شلوغ بود به سوالای من جواب می دادن .فکر کنم این حرف خیلی ها باشه.

خوب دیگه سرتون رو درد نمی یارم همیشه به یادتونم . :o
تورو خدا برام دعا کنید که دانشگاه رتبه ی خوبی بیارم .
اگه خدا خواست 2سال دیگه که کنکور رو دادم بر می گردم .

اینو به یه نفر می نویسم که که ببینه خودش می دونه کیه

گر مرده شوم خاک مرا گم سازید****احوال مرا عبرت مردم سازید.

همتون رو به خدا می سپارم . :)

خداحافظ :D
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

سحر جان خدا يار و همراهت . انصافأ تو برای انجمن خيلی زحمت کشيدی و از مديران فعال و باهوش اينجا هستی . برات آرزوی موفقيت ميکنم و انشاالله روزی با دست پر به انجمن خودت برگردی . موفق و سلامت باشی . :smile: :razz:
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

achachi98, :razz: :razz: :razz:

باز هم يه يار قديمي از جمع ما خداحافظي کرد :sad:

سحر جان شما يکي از دختران خوب اين سايت بوديد و يکي از بهترين کاربران سايت بوديد.

شما زحمت هايي زيادي واسه بخش آشپزي سايت کشيديد و اين زحمت ها هيچ وقت فراموش نمي شه.

من خودم خيلي ماراحت شدم که داري ميري :lol:

اميدوارم بعد از مدتي باز هم سري به ما بزني.

و از صميم قلب آرزو مي کنم هر رشته که دوست داري با بهترين رتبه قبول بشي. :) :) :)
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

سلام !

بهترین آرزو ها به اضافه ی انرژی مثبتی که میفرستیم !

8->

:razz: :razz: :razz:
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

achachi98
سحر جان،دوست عزیز
من این ارادۀ فولادیت رو تحسین می کنم که از هم اکنون برای دو سال برنامه ریزی کردی و دوست داشتنی ها رو ول کردی تا به هدف مقدست برسی !من و همۀ دوستان برات دعا می کنیم.
دعا می کنیم که با بهترین رتبه به دانشگاه راه پیدا کنی و در رشتۀ مورد علاقه ات (پزشکی) در بهترین شرایط با بهترین نمرات و موفقیت های درسی به شغل پزشکی این شغل مقدس برسی و ما همه بیایم یک روز به مطبت.......
عزم راسخی داری که این عزمو جزم کردی تا به هدف بزرگت که آینده و زندگی ات را تغییر خواهد داد برسی و مرحبا بر این عزم و اراده..........
کلام آخر
برات دعا می کنیم که تو این دو سال که بین ما نیستی بهترین شرایط درسی و آمادگی کنکور را کسب کنی تا بتونی با دست پر پیشمون بازگردی که ما مطمئنیم همین گونه خواهد بود چون با این اراده ای که تو داری محال است که به این هدف ارزنده و بزرگت نرسی ........... و بهت توصیه می کنم که همواره به یاد خدا باشی و به خدا توکل کنی و با کمک خداوند و تلاش خودت به هدفت برسی چون همیشه این بوده و هست که خدا می فرماید : "حرکت از تو؛برکت از من..."
:) :) :) :-) :-) :-D :-D :razz: :razz: :AA: :AA:
امیدوارم در تمامی لحظات زندگی ات چه پیش ما هستی و چه نیستی موفق باشی و پیروز همیشه شادی بالاترین جا رو در دلت داشته باشه.....
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

پست توسط Atlantis »

سحر جان زیر پستت تشکر بزنم؟ یا نزنم ؟

چه کار کنم ؟ چی بگم؟
بگم برو ؟ یا بگم بمون ؟

سحر چی بگم من ؟

خدا حفظت کنه سحر جان ..... خدا نگهدارت .
شاید دیگه همو نبینیم پس واقعا خدا نگهدارت .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

سحرخانوم

به نمایندگی از چند نفر که امروز اینجا نیستند و خودم براتون آرزوی موفقیت دارن در تمامی مراحل زندگی .

شاید اگر بگم نصف انرژی مثبت انجمن سحر خانوم بودن بگین بلوف زدم ولی واقعیه . ما که در کل ضد حال بودیم .

"سحر" اسمی که شاید تا دو سال نشنویم ولی یک زمزمه که همیشه در گوش ماهست !

موفق باشید خدا پشتو پناهتون .
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

آخي
سحر عزيزم
تو ديگه كجا :sad:
من دارم تنها مي شم همه دخترا گذاشتن رفتن
خوبه منم برم
احساس غريبي مي كنم :-)

ولي با اين حال هميشه برات ارزوي موفقيت ميكنم و...

شاد باشي :D

ليلا :)
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

achachi98 عزيز
به خاطر انتخاب درستي که کرديد شما رو تحسين ميکنم، براي موفقيت بايد تلاش کرد، اميدوارم هر کجا که هستيد، سلامت و در پناه خدواند موفق و پيروز باشيد
به خاطر زحماتي که در اين مدت براي انجمن کشيديد هم صميمانه از شما سپاسگزارم
اميدوارم دو سال ديگه با دست پر و همراه با موفقيت، شما رو مجددا در انجمن ببينيم :razz:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سحر خانم جداً ناراحتم از اینکه دیگه در جمع ما نیستید ، عنوان تاپیک را دیدم فکر نمیکردم شما باشید :-o

جدایی شما از دوستانتون سخته اما از طرفی هم برای رسیدن به هدف باید تلاش کرد که قاعدتاً محدودیتهایی را هم می طلبه.

درهرصورت امیدوارم که در زیر سایه امام زمان (علیه السلام) به هدفی که دنبالش هستید برسید و اون چیزی که برایتان خیر است عایدتان شود.

در پناه خداوند همیشه سربلند باشید :razz:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

سحر خانم ای کاش بیشتر اینجا می ماندی
مطمئن باش با برنامه ریزی درست هم میتوانی درست را بخوانی و هم تو سایت خودت باشی
ای کاش برای هر آمدنی - رفتنی نبود و همه همیشه اینجا می ماندند.
دوری از دوستان قدیمی خیلی سخت است.
منتظرت هستیم

موفق باشی همیشه و همه جا در همه کار برای همه چیز
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

achachi98,

اينقدر دوستان صميمي خداحافظي كردند كه من چيزي واسه گفتن ندارم. فقط اميدوارم به بالاترين درجه موفقيتي كه حتي الان هم نميتوتني فكرش رو بكني برسي....بالا و بالاتر... :razz:

.........يه چيزم ته دلم مونده بهت بگم....خوش به حالت كه اينقدر دوستان (...بچه هاي بالا رو ميگم) با وفا و خوب داري...
شايد تا موقعي كه برميگردي من نباشم، پس خداحافظ :lol:
:) :smile: :razz:
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”