امیدوارم همتون شاد باشین وهیچ ،هیچ غمی تو زندگیتون نباشه.
دیگه وقت رفتن ما هم شده ،به قول معروف هر اومدنی یه رفتنی داره این جمله هم به ما صدق کرد
و باید بریم راستشو بخواین دلیل رفتنم درسه،چون من 2سال دیگه می خوام کنکور بدم و باید بشینم از الان بخونم چون اونی که می خواد رتبه ی خوبی بیاره از الان باید بخونه شایدم زودترتر باید شروعش می کردم ولی دیگه گذشته ها گذشته .به امید خدا از این به بعد......
می خواستم از همه دوستان تشکر کنم که واقعاً هر کدوم دارن برای این انجمن زحمت می کشن ،امیدوارم سایتمون بهترین سایت ایرانی بشه،ما که نشد تغییراتی که می خواستند توی سایت بدند رو ببینیم انشالله چیزی باشه که سایت مارو بکنه پیشرفته ترین سایت ایران.
من توی این 1سال و اندی که اینجا اومدم واقعا خیلی چیزا یاد گرفتم ما که خواننده بودیم متاسفانه نتونستم کاری بکنم که شایسته اینجا باشه دیگه چی کار کنیم اطلاعات ما هم در این حد. من توی این مدت دوستهای خیلی خوبی اینجا پیدا کردم مثل آقا فریبرز عزیزFariborz, ،رویاجانAtlantis, ،آقا رضای عزیزReza6662, ،حامد جانDJ.HAMED, ،لیلا جانLeila, ،آقا مهدیMahdi1944, ،آقا محسنMohsen1001, ،دکتر علی اخوانakhavan_a, ،حمید آقاHRG, ،علی عزیزDANG3R, و آقا نیماKingman 62, ،آقا فرهادFarhad3614, ،نجمه خانومnjmh, ، آقا فیشبدFishbed,(اگه درست بگم اسمشون سامان است اگه هم نه به بزرگواری خودتون ببخشین) ،آقا شهریار Shahryar, ، آقا حامدhamed6248, ، آقا مهدیMehdi2224, ، آینس خانومInes, و آقا مسعودMa3ouD, و دوستایی که خیلی وقته به اینجا سر نمی زنند
الهه جانElahe, ،سوسنsusan, ،آرمین جانARMIN, ،ساراsara, و خیلی از دوستان که اسماشون الان به یادم نمی یاد که می خواستم به همتون بگم واقعاً گل اید و هیچ وقت فراموشتون نمی کنم.
همچنین ،می شه گفت همکار عزیزم آقا سهراب که در بخش آشپزی بهم کمک کردند ازشون تشکر می کنم و به دلیل مشغله ای که داشتن دیگه نشد ما در خدمت ایشون باشیم.
و یک تشکر ویژه از مهدی جان که همیشه مزاحمشون می شدم و با اینکه سرشون خیلی شلوغ بود به سوالای من جواب می دادن .فکر کنم این حرف خیلی ها باشه.
خوب دیگه سرتون رو درد نمی یارم همیشه به یادتونم .
تورو خدا برام دعا کنید که دانشگاه رتبه ی خوبی بیارم .
اگه خدا خواست 2سال دیگه که کنکور رو دادم بر می گردم .
اینو به یه نفر می نویسم که که ببینه خودش می دونه کیه
گر مرده شوم خاک مرا گم سازید****احوال مرا عبرت مردم سازید.
همتون رو به خدا می سپارم .
خداحافظ