سوال درباره ((ADSL))

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

سوال درباره ((ADSL))

پست توسط javedan-seda »

با سلام خدمت دوستان عزيز

من سوالي درباره خطوط اينترنت ADSL دارم که ممنون ميشم اگر دوستان محترم جواب بدن

من تازگي به دلايلي به يکي از شهرستانها ((ابهر استان زنجان))اومدم و چند ماهي اينجا ساکن هستم وميخوام بدونم که ايا دراينجا خط ADSL وجود داره يانه:سوالم اينه که چه طور

ميتونم اين موضوع رو بفهم:واينکه ايا ADSL نياز به تشکيلات خاصي داره يا اينکه توسط شرکت مخابرات عرضه ميشه:چندي

قبل يکي از مسئولين گفته بود که اين خطوط الان دراکثر شهرها وجود داره :

با تشکرقبلي :smile:
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

ضمن سلام
اگه با سرويس دهندۀ ADSL مورد نظر تماس بگيريد اونها امکان وجود سرويس در شهرستان شما رو بشما خواهند گفت. البته اگه مثلاً تبليغات يک سرويس دهنده رو توي همون شهرستان ديديد لابد حتماً چنين امکاني وجود داره...
ADSL نياز به يک مودم خاص داره که سرويس دهندۀ شما در ازاي دريافت مبلغي در اختيار شما ميذاره. همچنين هماهنگيهايي با مخابرات نياز داره که اونرو هم سرويس دهنده يا ISP براي شما انجام ميده.
حداقل در تهران، اتصال با ADSL به اينترنت بجز پول و چند تماس و مقداري زمان اوليه به چيز ديگه اي نياز نداره. سرويس دهنده ها همه کار رو انجام ميدن... :grin:
بايد امشب بروم...
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط javedan-seda »

باسلام ودرود خدمت کاربران سايت centralclubs وخصوصا ادمين محترم سايت :)

اقا من اصلا ميخوام بدونم که ايا راهي وجود داره که بشه بدون نياز به خطوط تلفن که هر يک هفته يک بار توسط اداره جات

مختلف درو ميشه وچندين روز بعد با کلي ناز وکرشمه والتماس دوباره وصل ميشه بشه به اينترنت وصل شد ؟؟

منظورم يک ارتباط ماهواره اي است : البته نه به بزرگي تشکيلات ISP . دريکي از شماره هاي قديميه مجله دانش وکام÷يوتر

مختصري درباره يک مودم ماهواره اي کوچک که بدون هيچ اتصالي واز طريق وصل شدن به ماهواره ميشد به اينترنت وصل

شد نوشته بودند که خوشبختانه خاورميانه وايران رو هم پوشش ميداد واگه اشتباه نکنم قيمتش حدود 400 دلار بوددربرنامه

ITC که ازکانال اميد ايران پخش ميشه هم

مجري برنامه يک راوتر نشون داد که ميگفت اين دستگاه حتي نوک قله اورست هم ميتونه اينترنت سريع رويگيره وبه چندين

کام÷يوتر همزمان سرويس بده که اگه اين اتصالش از راه ماهواره باشه لابد توايران هم ميشه کار کرد!!

خلاصه دوستان عزيز اگه اطلاعاتي در اين باره دارندخواهشا رهنمايي کنن چون اين اينترنت مسخره سيمي واقعا اعصاب خوردکنه

باتشکر فراوان وخدانگهدار :smile:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

javedan-seda,
جان
چيزي که متداول هست Wireless هست، در مورد ماهواره به شکلي شما توصيف کرديد اطلاعي ندارم، شايد دوستان بخش ماهواره اطلاعاتي در اين زمينه داشته باشند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 62 بار
سپاس‌های دریافتی: 114 بار
تماس:

پست توسط Fantoom121 »

الان من خودم دارم که از تريق آنتن تلويزون وصل ميشه و هيچ ربطی هم به تلفون نداره منم مثل مهدی جان چيزی در مورد اين نوع ارتبات که مورده نظره شماست نشنيدم
 تصویر
تصویر 
  در خاک غریب پرسه بی انتهاست - هم گریز غربتم زادگاه من کجاست؟ 
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط javedan-seda »

Fantoom121 نوشته شده:الان من خودم دارم که از تريق آنتن تلويزون وصل ميشه و هيچ ربطی هم به تلفون نداره منم مثل مهدی جان چيزی در مورد اين نوع ارتبات که مورده نظره شماست نشنيدم

با سلام

میشه یه کم توضیح بدید:چه طوری میشه از انتن تلویزیون اینترنت گرفت

ممنون
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط javedan-seda »

با سلام دوستان

بالاخره بعد ازکلي گشتن بين صدها مجله تونستم مجله مورد نظر رو ÷يدا کنم

متن رودقيقا عين مجله ميذارم

نام اين محصول immarsat ميباشد که درحقيقت يک مودم ماهوارهاي ÷رسرعت است که تقريبا وظيفه isp رو انجام ميدهد

يهني خودش به ماهواره وصل ميشود وارتباط اينتذنتي مورد نظر را فراهم ميکند :شرکتهاي مختلفي لين محصول راتوليد

ميکنند که يکي از انها نمونه ها رودرسايت [External Link Removed for Guests] درقسمت inmarsat قابل مشاهده هست

اين محصول در90کشور ازجمله کشورهاي خاورميانه قابل استفاده است .قيمت اين دستگاه وتجهيزات جانبي حدود600

دلاراست که بعضي از هزينه هاي اتصال به ماهواره را بايد جدا÷رداخت کرد........

سرعت ارتباط اين دستگاه 144 کيلو بايت درثانيه است

بديهي است که ازاين دستگاه ميتوان درشهرههايي که فاقد isp وخدمات اين چنيني هستند استفاده کرد

دوستاني که انگليسي رو خوب بلدند خواهشا وارد اين سايت بشن وببينن چي نوشته وبه ماهم بگن
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 62 بار
سپاس‌های دریافتی: 114 بار
تماس:

پست توسط Fantoom121 »

javedan-seda نوشته شده:
Fantoom121 نوشته شده:الان من خودم دارم که از تريق آنتن تلويزون وصل ميشه و هيچ ربطی هم به تلفون نداره منم مثل مهدی جان چيزی در مورد اين نوع ارتبات که مورده نظره شماست نشنيدم

با سلام

میشه یه کم توضیح بدید:چه طوری میشه از انتن تلویزیون اینترنت گرفت

ممنون

اينترنت من ADSL هست که به خط تلفن کاری نداره و در اصل با انتن تلويزيو کار داره و اين سرعترين نوع روش
انتقال ديتا در ADSL هست اميدورم تونسته باشم کمک کنم من سرعتم الان هدود 728 kb/S هستش
 تصویر
تصویر 
  در خاک غریب پرسه بی انتهاست - هم گریز غربتم زادگاه من کجاست؟ 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

javedan-seda, دوست عزيز اين نوع ماهواره اي که شما ميگي حتما sent هم داره که مطمئن باش بعد از 5 روز استفاده ميريزند خونتوم وميگيرنتون(از اونجايي که تو شهرستاني شايد زودتر).....بهترين نوع استفاده به نظر من لان adsl هست که اگر شما به اين نوع دسترسي نداري بهتره با خريد يه کارت dvb (يا کارت رسيور که 2تا قايليت داره...ديدن ماهواره.و اتصال به اينترنت ) و گذاشتن ديش recive اطلاعاتون رو از اين قسمت با سرعت خيلي بالا داشته باشيد.(البته رایگان نیست وبا خرید اکانت 1ماهی 45 دلار تا 120 دلاز که به نظر اگر adsl بگیرید بهتره).....جهت send کردن اطلاعات هم مي تونيد يه خط دايال اپ داشته باشيد...در ضمن میتونید از قایلیت دانلود افلاین که کاملان رایگان هست استفاده کنید......در اين صورت به دليل اينکه شما فقط رسيو اطلاعاتتون رو داريد ديگه به مشکل برخورد قانوني نميخوريد(چون انگار شما خونه فقط داريدماهواره نگاه ميکنيد...اليته احتمال مشکل قانوني 0 نيست ولي خوب خيلي کمه).........اگر سوالي در اين ضمينه بود من در خدمتم...در ضمن در مورد اون سيستم ماهواره که ميگید يعید میدونم تو ايران پيدا بشه :?
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

اينترنت من ADSL هست که به خط تلفن کاری نداره و در اصل با انتن تلويزيو کار داره و اين سرعترين نوع روش
انتقال ديتا در ADSL هست اميدورم تونسته باشم کمک کنم من سرعتم الان هدود 728 kb/S هستش

اونی که شما استفاده می کنید ADSL نیست. ADSL کاملا به خط تلفن ربط داره، اصلا اصول DSL بر این استواره که از ظرفیت بلااستفاده خطوط مسی تلفن برای ارتباط اینترنت استفاده کنه. پهنای باند یک خط تلفن خیلی بیشتر از اونی هست که برای تلفن نیازه. ADSL میاد این خط را به 256 کانال تقسیم میکنه و یک کانال را به تلفن اختصاص میده و سایر کانال ها را برای Data استفاده میکنه. اگر تعداد کانال های استفاده شده برای Receive بیشتر از کانال های استفاده شده برای Send باشه، اسمش میشه ADSL که اون A بخاطر کلمه Asynchronous هست. برای استفاده از ADSL باید مخابرات خدماتی را به شرکت های ISP ارائه کنه، چون Data از طریق خطوط تلفن به مرکز مخابرات ارسال میشه و باید در آنجا به ISP مربوطه ارسال بشه. سرعت ADSL با فاصله شما از مرکز تلفن نسبت عکس داره؛ یعنی هر چی فاصله تون کمتر بشه، کیفیت بهتر و در نتیجه سرعت بیشتری خواهید داشت. علتش هم اینه که سیگنال ها در طول مسیر ضعیف می شند و تقویت کننده های مخابراتی هم که در مسیر کابل های تلفن نصب شدند، فقط کانال مربوط به تلفن را تقویت می کنند، نه طول موج های بالاتر که توسط ADSL استفاده میشه. البته میشه برای رفع این مشکل از تقویت کننده های مخصوص ADSL هم استفاده کرد که شرکت مربوطه بتونه به فواصل دورتری از مراکز تلفن سرویس بده.

اونی که شما از طریق کابل آنتن تلویزیون دریافت می کنید، Cable Modem هست که از ظرفیت آزاد کابل های Coaxial آنتن شبکه های تلویزیونی کابلی برای ارسال داده استفاده میشه. بطور کلی ADSL از Cable Modem بهتر هست. چون در صورت استفاده از Cable Modem شما مجبور هستید که پهنای باند ارائه شده توسط ISP خود را با سایر افرادی که در محله شما از خدمات آن شرکت استفاده می کنند، Share کنید.
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

javedan-seda جان اين سرويس اينترنتي inmarsat مشکل قانوني نداره چون شما براي اتصال بايد اکانت بگيريد براي همين مشکل شناسايي را نداريد ولي در ايران تا سال 2008 که زياد هم بهش نمونده نميتونيد استفاده کنيد ( آسيا و خاورميانه هنوز سرویس نداره) ولی شنیدم شرکتی به نام شرکت رايان سيستم در تهران هستش که خدماتinmarsat را میده ولی اطلاع دقیقی ازش ندارم ولی در صورتی که براتون مهم باشه میتونم برسی کنم :-)
اون راوتري که شما بهش اشاره کرديد تا حدي با اين سرويس فرق داره البته نه زیاد که مطلب جدايي براي اين سرويس خواهم نوشت..

براي استفاده در روستاها و مناطق محروم از پوشش مناسب شما ميتونيد از سرويس Wimax استفاده کنيد که تا مسافت حدود 3 تا 10 کیلومتر از مرکزتون ميتونيد به شبکه متصل بشيد البته با نصب آنتن اين مستفت به 50 KM شايد هم بيشتر ميتونه افزايش پيدا بکنه و کاملا قانوني هم هستش.. طبق توضيحات در مورد اين سرويس سرعت این اینترنت 40 مگابایت در ثانیه گفته شده..

موفق باشيد.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”