يانگوم به ايران مي‌آيد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

يانگوم به ايران مي‌آيد

پست توسط grimi »

تصویر

به دعوت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري

يانگوم به ايران مي‌آيد

خبرگزاري فارس: معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري از حضور يانگوم (بازيگر سريال جواهري در قصر) و آميتا پاچان؛ بازيگر هندي به مناسبت هفته گردشگري در ايران خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، محمدشريف ملك‌زاده، صبح امروز در نشست خبري كه در محل معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري برگزار شد، گفت: پنجم تا 11مهر‌ به عنوان هفته گردشگري در كشور نامگذاري شده‌ است و در حال حاضر مشغول ايجاد هماهنگي براي حضور برخي از چهره هاي مشهور سينماي جهان در كشور هستيم.
«مهمان‌نوازي ايراني و گردشگري»، «خانواده محور توسعه گردشگري» و «جوان و گردشگري» عناوين روزهاي پنجم، ششم و هفتم مهر به عنوان سه روز اول هفته گردشگري هستند.
به گفته وي «طبيعت گردي و ورزش»، «خدمات استاندارد و گردشگري» و «آموزش، رسانه و گردشگري» ديگر عناوين روزهاي هفته گردشگري هستند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ‌چهارشنبه 11مهر را كه آخرين روز هفته گردشگري است به عنوان روز «فرهنگ و گردشگري» نامگذاري كرده است.
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط grimi »

بجاي دعوت شخصيت علمي يانگوم جون رو دعوت ميكنن من نمي دونم چه دردي از ما دوا مي كنه 8)
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
Junior Poster
Junior Poster
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 104 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار

پست توسط usof k »

grimi,
فعلا که دغدغه خانواده هاي ايراني اينه که آخر يانگوم چطور تموم ميشه و براي اونها يانگوم شده يه قهرمان.
فکر ميکنم همين دعوت بيشتر خانواده ها رو ارضا ميکنه.

دعوت شخصيتهاي علمي که بيشتر وقتها تو شبکه 4 انجام ميشه ( حتي افراد برجسته از دانشگاههاي مطرح خارجي)
خدايا آن که تو را دارد چه ندارد ؟

و آن که تو را ندارد چه دارد ؟ امام حسين (ع)
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mqx »

grimi نوشته شده:بجاي دعوت شخصيت علمي يانگوم جون رو دعوت ميكنن من نمي دونم چه دردي از ما دوا مي كنه 8)

دوست من شخصیت های علمی که به درد هفته ی گردشگری نمیخوره باید کسی رو دعوت کنن که جذابیت گردشگری داشته باشه مثل یانگوم
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”