آيا الياس يك شيطان است؟؟؟؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
nt,
شیطان باید زیبا باشد که بتواند هر کسی را گول بزند - واقعا فیلم زیبایی است.
کسانیکه دیگران را معتاد میکنند - شیطان هستند
الیاس هم شیطان شد ( من ابتدا اشتباه فکر کردم - چون به ظاهر نماز فقط توجه کردم - درحالیکه نماز را اشتباه می خواند .)
و حتی در لباس یک فرد مومن هم میتواند شیطان باشد.
باید دیدمان را کلا عوض کنیم و گوش به حرف هر کسی ندهیم چه بسا شیطان باشد.
dibas,
عزیز - شیطان یک فرشته نیست - بلکه یک جن است که رانده شده است و همین برتری اتش به خاک که همان غرور بیجا باعث نافرمانی او در برابر خدا شده است و باعث رانده شدن او از بهشت و ... شده است.
الیاس هم شیطان شد ( من ابتدا اشتباه فکر کردم - چون به ظاهر نماز فقط توجه کردم - درحالیکه نماز را اشتباه می خواند .)
dibas,
عزیز - شیطان یک فرشته نیست - بلکه یک جن است که رانده شده است و همین برتری اتش به خاک که همان غرور بیجا باعث نافرمانی او در برابر خدا شده است و باعث رانده شدن او از بهشت و ... شده است.

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 369 بار
- تماس:
osilatoria نوشته شده:واقعا این موضوع اینقدر مهم هست که شما رو به چنین چالش بزرگی برانگیخته ؟؟؟
من که اصلا تلویزیون نگاه نمی کنم
يك پيشنهاد دارم
شما هم چند شب فيلم را ببين و دنبال كن بعدا مطمئن هستم كه شما هم از طرفداران اين موضوع مي شوي

برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.

- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
akhavan_a نوشته شده:nt,
dibas,
دوستان من...
بحث در مورد شکل و ظاهر شیطان چندان مقوله جالبی نیست اما حالا که کار به اینجا رسید یه توضیحاتی بر حسب تجربیاتم میدم...
شیطان فرشته ای رانده شده از درگاه الهیه که از جنس آتشه، دوست عزیزم akhavan_a میگن که جنه، جن بودن دلیل بر فرشته نبودن نیست، فرشته بودن یک مقام الهیه و ربطی مرتبت وجودی یعنی انسان یا جن بودن نداره، همانطور که در اشعار مولوی هم بیان شده، فرشته بودن مقامیه که انسان میتونه بهش برسه و حتی به جائی برسه که به جز خدا نبیند...
شیطان، اصلا ظاهر زیبائی نداره، حالا نمیخوام بگم چه شکلیه چون بحث پیش میاد اما دستیارانی داره که بعضا ظاهر بسیار زیبائی دارند....
امیدوارم برای این مباحث از من منبع نخواین

-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
dibas نوشته شده:akhavan_a نوشته شده:nt,
dibas,
دوستان من...
بحث در مورد شکل و ظاهر شیطان چندان مقوله جالبی نیست اما حالا که کار به اینجا رسید یه توضیحاتی بر حسب تجربیاتم میدم...
شیطان فرشته ای رانده شده از درگاه الهیه که از جنس آتشه، دوست عزیزم akhavan_a میگن که جنه، جن بودن دلیل بر فرشته نبودن نیست، فرشته بودن یک مقام الهیه و ربطی مرتبت وجودی یعنی انسان یا جن بودن نداره، همانطور که در اشعار مولوی هم بیان شده، فرشته بودن مقامیه که انسان میتونه بهش برسه و حتی به جائی برسه که به جز خدا نبیند...
شیطان، اصلا ظاهر زیبائی نداره، حالا نمیخوام بگم چه شکلیه چون بحث پیش میاد اما دستیارانی داره که بعضا ظاهر بسیار زیبائی دارند....
امیدوارم برای این مباحث از من منبع نخواین
البته تا اونجایی که من میدونم در بحثهای فلسفی و اعتقادی فرشته عقل کامل هست و هوای نفس نداره یعنی اصلا نمیتونه گناه کنه. پس شیطان نمیتونه فرشته باشه چون دچار گناه شده و از دستور خدا نافرمانی کرده (البته گفته مولوی هم این هست که انسان میتونه از مرتبه فرشتگان هم فرا تر بره همون طور که تو قرآن گفته شده انسان میتونه از حیوانات پستر هم باشه و هم میتونه از فرشتگان بالاتر باشه و همین موضوع هست که انسان رو برترین خلق خدا میکنه و این به این معنی نیست که انسانی که مرتبه اش از فرشته ها بیشتر میشه ذات وجودیش تغییر میکنه و تبدیل به فرشته میشه بلکه این امکان بلفرطه در ذات انسان هست تا به این قابلیت دست پیدا کنه...)
=====
در همین رابطه و نزدیک به موضوع بحث ما
من یکبار راجع به 2تا فرشته داستانی رو شنیدم که در مورد حقیقی بودن اون داستان تحقیق نکردم ، داستنان از این قرار هست که دوتا فرشته بودن که اعمال انسانها رو به ملکوت علا میبردن و به خدا شکایت کردن که : خداوندا ! این چه موجوداتی هست که تو خلق کردی که هر روز انقدر گناه میکنن ...... بعد این دو فرشته به انسانهایی تبدیل میشن و به زمین فرستاده میشن و به اونها گفته میشه شما فقط این 3 گناه رو انجام ندین :!_زنا نکنین 2_شراب ننوشید 3_قتل نکنید
اینها در زمین به گذار مشغول میشن که ملکه زیبایی رو میبینن و شیفته ی اون میشن ، این خانم اونها رو به خانه اش دعو ت میکنه و به اونها شراب میده و اونها رو به زنا دعوت میکنه بعد از انجام این گناهان اون زن از اونها میخواد که مردی رو که کارهای اونها رو مشاهده کرده رو بکشن تا کسی از راز اونها با خبر نشه و این دو نفر گناه آخر رو هم انجام میدن و بر میگردن به اون خانه ولی خبری از اون زن نیست...... از اونها خواسته میشه که کیفر گناهان خودشون رو انتخاب کنن که در کدوم دنیا باید انجام بشه که یکی اون دنیا رو انتخاب میکنه و دیگری این دنیا رو....

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
دوستان دو گروه انسان و جن دارای قدرت اختیار هستند و میتوانند گناه بکنند و یا نکنند - از فرمان خدا اطاعت کنند و یا نکنند.
فرشتگان مثل ربات هستند و حق انتخاب ندارند.
اگر از کسی که به مسایل دینی آشنایت کامل دارد بپرسید - متوجه میشوید که شیطان از گروه جن ( که همانا جن از آتش ساخته شده است ) بوده است که 30 هزار سال عبادت کرده و بعد نافرمانی خدا کرده و به این بدبختی افتاده .
فرشتگان مثل ربات هستند و حق انتخاب ندارند.
اگر از کسی که به مسایل دینی آشنایت کامل دارد بپرسید - متوجه میشوید که شیطان از گروه جن ( که همانا جن از آتش ساخته شده است ) بوده است که 30 هزار سال عبادت کرده و بعد نافرمانی خدا کرده و به این بدبختی افتاده .

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
بيچاره اون فرشته ها .
راستي اين الياسه عجب وروجکي بود .
تا اونجا که من میدونم شيطان نه جن است نه فرشته . شيطان از آتش درست شده و چون از آتش درست شده ما بهش ميگيم جن ( شيطان جني ) . شاید هم جن باشه که بدلیل زیادی عبادت به بهشت فرستاده شد . در مورد مدت عبادت من شنیدم 60000 سال عبادت داشته
.
شيطان از وقتي که خداوند اون رو به خاطر سجده نکردن در برابر انسان از بهشت بيرونش کرد از نوع بشر چنان کينه و تنفري به دل گرفت که هرگز فراموش نميکنه و قسم خورد تا همواره انسان را به بيراهه بکشونه و بدبخت کنه . شيطان عامل بد بختي و بيرون شدنش از بهشت رو انسان ميدونه چون اگر انسان خلق نميشد شيطان نبايد به چيزي سجده ميکرد پس از بهشت بيرون نميشد و مورد لعنت خدا قرار نميگرفت ( در صورتي که عامل بدبختي اش غرورش بود ) . ولي خداوند از ابتدا از معرفت شيطان آگاه بود و با خلقت انسان خداوند ثابت کرد که شيطان با آن همه عبادت موجودي نيست که تحت اطاعت محض از خدا باشه . در نتيجه اون رو از بهشت که تنها مکان پاکان است بيرون کرد .
میخواستم بدونم مگه تو بهشت گناه و نافرمانی هم میشه انجام داد که شیطان این کار رو کرد ؟
راستي اين الياسه عجب وروجکي بود .
تا اونجا که من میدونم شيطان نه جن است نه فرشته . شيطان از آتش درست شده و چون از آتش درست شده ما بهش ميگيم جن ( شيطان جني ) . شاید هم جن باشه که بدلیل زیادی عبادت به بهشت فرستاده شد . در مورد مدت عبادت من شنیدم 60000 سال عبادت داشته
.
شيطان از وقتي که خداوند اون رو به خاطر سجده نکردن در برابر انسان از بهشت بيرونش کرد از نوع بشر چنان کينه و تنفري به دل گرفت که هرگز فراموش نميکنه و قسم خورد تا همواره انسان را به بيراهه بکشونه و بدبخت کنه . شيطان عامل بد بختي و بيرون شدنش از بهشت رو انسان ميدونه چون اگر انسان خلق نميشد شيطان نبايد به چيزي سجده ميکرد پس از بهشت بيرون نميشد و مورد لعنت خدا قرار نميگرفت ( در صورتي که عامل بدبختي اش غرورش بود ) . ولي خداوند از ابتدا از معرفت شيطان آگاه بود و با خلقت انسان خداوند ثابت کرد که شيطان با آن همه عبادت موجودي نيست که تحت اطاعت محض از خدا باشه . در نتيجه اون رو از بهشت که تنها مکان پاکان است بيرون کرد .
میخواستم بدونم مگه تو بهشت گناه و نافرمانی هم میشه انجام داد که شیطان این کار رو کرد ؟

* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *

- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
max_cady991
دوست عزیز اون دو تا فرشته ای که شما منظورته، هاروت و ماروت بودن که عاشق زنی میشن و به خاطر رسیدن بهش شراب می نوشن، زنا می کنن و در آخر قتل...
البته داستان ازین قرار بوده که به خدا شکایت می برن، ما که اینهمه تورو عبادت می کنیم، ذکر تو حتی یک لحظه هم از زبانمون جدا نمیشه اما تو انسان ها رو با اینهمه گناه و نافرمانی به ما برتری دادی و از ما خواستی که در برابرشون سجده کنیم...
خدا میگه من چیزی می دونم که شما نمی دونین و اونها رو به زمین می فرسته و تمامی امیال و شهوات انسانی رو در اونها قرار می ده و ازشون می خواد که ام المفاسد یعنی زنا، نوشیدن شراب و قتل رو انجام ندن اما انجام می دن و از درگاه الهی رانده می شن، با اون زن که اسمش یادم رفته زنا می کنن و برای اینکه کسی ازین موضوع خبردار نشه اون زن رو می کشن، خدا اون زن رو به سوی خودش بالا می بره و اون فرشته ها رو از درگاه خودش می رونه، هاروت و ماروت جزو فرشته های رانده الهی میشن و کارشون در دنیا ایجاد فتنه و بلواست.
KH.I.A.2500 پرسیده:
چرا خدا , شيطان و انسان را براي زندگي با هم در يکجا و يک زمين قرار داد ؟
روزی که شیطان نافرمانی کرد، خدا از درگاه خودش مطرودش کرد، شیطان از خدا تا روز قیامت مهلت خواست که به اغوا و فریب آدمیان اقدام کنه و تا می تونه اونها رو از یاد خدا غافل کنه و خدا هم بهش مهلت داد، این مطلب به دفعات در قرآن به عنوان مثال در سوره اسراء ذکر شده...
خدا به حضرت آدم فرمود که در بهشت باش و از نعمات من استفاده کن اما به درخت ممنوعه نزدیک نشو، شیطان بر اساس عهدی که بسته بود تا به فریب آدمیان اقدام کنه، به شکل طاووس به حضرت آدم نزدیک میشه و اون رو وسوسه می کنه تا از میوه ممنوعه استفاده کنه، حضرت آدم اینکار رو می کنه و عورت خودش و حوا عریان میشه، می فهمه که چه اشتباهی کرده و از درگاه خدا طلب عفو و بخشش می کنه، خدا درخواست اون رو می پذیره اما بهش میگه تا زمانی که وقت بازگشتت نرسیده باید به زمین بری و در اونجا بسر ببری این مجازات نافرمانیه و بدون که شیطان حتی یک لحظه هم تو رو آسوده نمی گذاره...
این داستان نشون دهنده اینه که خدا می خواد ارزش ذکر و یادش رو به انسان یاد آوری کنه و بگه در همه حال انسان باید به یاد خدا باشه تا شیطان و هوای نفس نتونه فریبش بده، خدا چندین بار در قرآن به این نکته اشاره کرده که شیطان دشمن بسیار بزرگی برای انسان و همیشه در تلاشه که انسان رو از درگاه الهی دور کنه...
می بینیم که حضرت آدم در جوار قربت الهی لحظه ای از یاد خدا غافل شد و اون اتفاق براش افتاد.
دوست عزیز اون دو تا فرشته ای که شما منظورته، هاروت و ماروت بودن که عاشق زنی میشن و به خاطر رسیدن بهش شراب می نوشن، زنا می کنن و در آخر قتل...
البته داستان ازین قرار بوده که به خدا شکایت می برن، ما که اینهمه تورو عبادت می کنیم، ذکر تو حتی یک لحظه هم از زبانمون جدا نمیشه اما تو انسان ها رو با اینهمه گناه و نافرمانی به ما برتری دادی و از ما خواستی که در برابرشون سجده کنیم...
خدا میگه من چیزی می دونم که شما نمی دونین و اونها رو به زمین می فرسته و تمامی امیال و شهوات انسانی رو در اونها قرار می ده و ازشون می خواد که ام المفاسد یعنی زنا، نوشیدن شراب و قتل رو انجام ندن اما انجام می دن و از درگاه الهی رانده می شن، با اون زن که اسمش یادم رفته زنا می کنن و برای اینکه کسی ازین موضوع خبردار نشه اون زن رو می کشن، خدا اون زن رو به سوی خودش بالا می بره و اون فرشته ها رو از درگاه خودش می رونه، هاروت و ماروت جزو فرشته های رانده الهی میشن و کارشون در دنیا ایجاد فتنه و بلواست.
KH.I.A.2500 پرسیده:
چرا خدا , شيطان و انسان را براي زندگي با هم در يکجا و يک زمين قرار داد ؟
روزی که شیطان نافرمانی کرد، خدا از درگاه خودش مطرودش کرد، شیطان از خدا تا روز قیامت مهلت خواست که به اغوا و فریب آدمیان اقدام کنه و تا می تونه اونها رو از یاد خدا غافل کنه و خدا هم بهش مهلت داد، این مطلب به دفعات در قرآن به عنوان مثال در سوره اسراء ذکر شده...
خدا به حضرت آدم فرمود که در بهشت باش و از نعمات من استفاده کن اما به درخت ممنوعه نزدیک نشو، شیطان بر اساس عهدی که بسته بود تا به فریب آدمیان اقدام کنه، به شکل طاووس به حضرت آدم نزدیک میشه و اون رو وسوسه می کنه تا از میوه ممنوعه استفاده کنه، حضرت آدم اینکار رو می کنه و عورت خودش و حوا عریان میشه، می فهمه که چه اشتباهی کرده و از درگاه خدا طلب عفو و بخشش می کنه، خدا درخواست اون رو می پذیره اما بهش میگه تا زمانی که وقت بازگشتت نرسیده باید به زمین بری و در اونجا بسر ببری این مجازات نافرمانیه و بدون که شیطان حتی یک لحظه هم تو رو آسوده نمی گذاره...
این داستان نشون دهنده اینه که خدا می خواد ارزش ذکر و یادش رو به انسان یاد آوری کنه و بگه در همه حال انسان باید به یاد خدا باشه تا شیطان و هوای نفس نتونه فریبش بده، خدا چندین بار در قرآن به این نکته اشاره کرده که شیطان دشمن بسیار بزرگی برای انسان و همیشه در تلاشه که انسان رو از درگاه الهی دور کنه...
می بینیم که حضرت آدم در جوار قربت الهی لحظه ای از یاد خدا غافل شد و اون اتفاق براش افتاد.

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
dibas
با تشکر از جوابهاتون ولي جواب سوال دوم زياد به سوال مربوط نبود .
اصلا شیطان در آسمان بود یا در بهشت ؟
شما در رابطه با مسائل شرعي تخصصی دارید یا وارد هستيد ؟
یعنی نگهبانان بهشت رو هم گول زده ؟
راستی نگهبانها همون دوتا فرشته نبودن ؟ 
با تشکر از جوابهاتون ولي جواب سوال دوم زياد به سوال مربوط نبود .
اصلا شیطان در آسمان بود یا در بهشت ؟
شما در رابطه با مسائل شرعي تخصصی دارید یا وارد هستيد ؟
یعنی نگهبانان بهشت رو هم گول زده ؟
راستی نگهبانها همون دوتا فرشته نبودن ؟ 
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
nt نوشته شده:بدون نياز به گوشي با عزيزان خود صحبت کنيد سيم کارت اعتباري الياس
امروز يه پسر 24 الي 25 ساله بهت زنگ ميزنه و ازت بنزين ميخواد - يادت باشه فقط تو بايد بهش بنزين بدي - نه کسي ديگه - يادت نره فقط تو بايد بنزين بدي وگرنه اون مي ميره قربانت الياس
چقدر با بحث تاپیک مرتبط هست !!!

مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی