طرح هایی از پوشش اسلامی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط gordafarin »

جبار:
بله گرفتم الان چي گفتي موافقم اما اين ناهنجاريا بايد برطرف بشه :razz:
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط P.K »

jabbar sing نوشته شده:
KH.I.A.2500 نوشته شده:بيشترشون اصلا هم اسلامي نبودن !
طرف ورداشته موهاشو کاملا پوشونده در عوض مانتوي کوتاه پوشيده و يا اصلا مانتو نپوشيده . تازه در بيشتر عکسها ميبينيد که اندامهاشون هم خيلي توي چشم ميزنه .
تازه اين طرز لباس پوشيدن بيشتر تو چشم ميزنه و تحريک کنندس با اون رنگهاي جلف . :-(

دوست عزیز از شما تشکر میکنم و با شما کاملا" موافقم البته منظورم این نیست که این تاپیک بدرد نمیخوره

اصل پوشش اسلامی پوشش حضرت زهرا (س) بود, بدون ظاهر نمایی و خود نمایی

متاسفانه ما با این مسلمو نیمون ابروی علی و زهرا را هم در بین اونهایی که از شخصیت واقعی این بزرگواران شناختی ندارند برده ایم :x

دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه نگاهی به ترجمه قرآن و چند تا از تفسیرهایی که برای قرآن نوشته شده بندازید . مطالب زیادی رو اونجا میبینید که شاید تو عقایدتون تاثیر داشته باشه از جمله اینکه دین اسلام دین یک زمان یا یک دوره خاص نیست که هرکی بخواد مسلمون باشه مجبور باشه مثل اون دوران رفتار کنه این انعطاف دین اسلام یکی از خصوصیات اونه که اون رو از سایر دینها متمایز میکنه ،
توی همین کتابها خواهید خواند که خداوند توی آخرین دین خودش تنها شرایط و حدود رو مشخص کرده نه نوعها و شکلها رو وتطبیق شرایط رو براساس فرهنگها و ملیتهای خاص برعهده ما گذاشته
بر اساس حرف شما از فردا هرکی بخواد مسلمون واقعی باشه باید مثل حضرت علی (ع) عبا تنش کنه ؟!! :x
(( نه )) دین اسلام دین ظواهر نیست ، من فکر میکنم خیلی کوته فکری اگه بخوایم خودمون رو تنها بر مبنای پوشش با ائمه منطبق کنیم به نظر من حتی اگه یه بانوی مسلمان توی پوشش هم از الگوهای اون دوران پیروی نکنه ولی توی سایر خصوصیات سعی کنه خودش رو با حضرت فاطمه (س) تطبیق بده مسلمان واقعیه .
به نظر من کسهایی چهره اسلام رو خراب کردن که با لاک ناخن انگشت میزنن یا احترام به ائمه (ع) و مرقدهاشون رو نمونه ی بت پرستی میدونن و...
این تحجرهاست که باعث میشه کشورهای پیشرفته با استفاده از تعالیم دین ما پیشرفت کنن و ما هنوز تو ابتدای مسیر باشیم .

ضمننا" لفظ " به لجن کشیدن " اصلا" شایسته استفاد برای یک دین الهی نیست . :x
---------------------------------------------------------------------------------------------
موفق باشید :razz:
يا علي ............. P.K
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-ميدان خراسان
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط jabbar sing »

P.K,

زنی که به هنگام خروج از خانه دارای ظاهری تحریک کننده باشد هرگز نمیتواند خود را با حضرت فاطمه تطبیق دهد

در ضمن به لجن کشیدگی اسلام کاریست که انجام شده و ما هم تا ابد نمیتوانیم سر خودمان را کلاه بگذاریم

ما هم وظیفه داریم در حد توانمان اصلاحش کنیم نه اینکه پنهانش کنیم و به ان دامن بزنیم

شایسته است انسان در هر دوره زمانی و در هر مکانی پوششی مناسب ودر خور یک انسان داشته باشد
گر نگهدار من انست كه من ميدانم
شيشه را دربغل سنگ نگه ميدارد

ياعلي مدد
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

پست توسط achachi98 »

يکي از دوستان اعلام کردند به غير از چادر هيچ چيزه ديگه اي حجاب محسوب نمي شه . دوست عزيز اگه به سوره احزاب آيه 59 نگاهي بکنيد مي بينيد که اين سوره از جلباب صحبت کرده ،خودتون مي دونيد که جلباب چادر نيست ولي به حضرت محمد گفته شده که به دختران و زنان توصيه کنند که پوششون رو به خودشون نزديک کنند (با جلباب).

من با جمله هاي آقا مهدي کاملا موافقم اگه دقت کنيد در نور 30 اول به آقايان گفته شده که چشمان خود را کنترل کنند بعد اين آيه (يعني در آيه 31)به زنان گفته شده ""و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند "" مشکل جامعه امروزاي ما هم اينه که نه اولي رعايت مي شه نه دومي . :-P

gordafarin نوشته شده:ادم خوبه حجاب درون داشته باشه حجاب برون كه مهم نيست .شما خيلي تو اين لباساي الان راحتين من كه راحت نيستم :sad: مسلمونيم به حجاب نيست اينقدر دنبال حاشيه بودين كه از اصل دين چيزي نفهميدين

قل ان کنتم تحبون الله فاتبعونی یحببکم الله و یغفر لکم ذنوبکم و الله غفور رحیم ""بگو اگر خدا را دوست می دارید پس از من پیروی کنید تا خدا شما را دوست بدارد و گناهانتان را بیامرزد و خداوند آمرزنده مهربانی است.

دوست عزیز کاملا باهاتون موافقم آدنم باید حجاب درون داشته باشه ولی به نظر من حجاب برون هم اون رو تکمیل می کنه .یعنی این دو تا با هم کامل اند نه جدا از هم .از طرف دیگه حجاب درون لازمه ،لازم تر از حجاب برون ،ولی به نظر من بیشتر موارد (تاکید می کنم بیشتر موارد) ظاهر افراد نماينگر باطن افراد هم است.

P.K نوشته شده:.....در مورد رنگ هم فکر نميکنم چيزي توي قرآن کريم با اين مضمون اومده باشه که خانومها بايد فقط از مشکي يا رنگهاي تيره استفاده کنن !!! ( با مضمون عدم جلب توجه آیاتی هست که در مورد مردها هم صادقه اگه اينجوري باشه ما (مردها) هم بايد فقط لباس مشکي تنمون کنيم !! )
و در آخر اينکه باوجود اينکه چادر يکي از کاملترين پوشش هاست ولي فکر نميکنم" تنها "پوشش مورد قبول خداوند چادر سياه و مانتو مشکي باشه و بقيه آدمها از دم مردود باشن !! :razz:

حضرت محمد(ص) فرموده: لباس سفيد و روشن بپوشيد که اين پاک تر و پاکيزه تر است .

به نظر من لباس روشن هيچ مشکلي نداره و اگه من خودم دوست داشته باشم مي پوشم و کسي هم نمي تونه چيزي بهم بگه که چرا لباس روشن مي پوشي !! ولي متاسفانه الان توي مدرسه ما اجازه نداريم به غير از مانتو سياه چيزه ديگه اي بپوشيم . :shock:

من که خودم با اين لباساي که عکساش هست بيشترشون نمي تونم راحت باشم. چون واقعا وزن اون همه پارچه اي که به کار برده شده زياده و آدم رو خسته مي کنه. ضمنا اگه اون جور لباسارو آدم بپوشه خداي نکرده اگه کسي مزاحم بشه نمي تونه اصلا دست و بالشو باز کنه :?
به نظر من آدم بايد لباسي بپوشه که هم راحت باشه و هم از نظر اسلام مشکلي نداشته باشه . :D
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط gordafarin »

نه ظاهر نشوندهنده باطن نيست !!!خيلي هارو ديدم با ظاهر عوام فريب هركار ميخواستن كردن
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط 666333 »

سلام عليکم

والا بيشتر ترجيح مي دم نظاره گر باشم(از تعداد پستام کاملا مشخصه) اما چند نکته رو مي خواستم بگم:
اول اين که خواهش کنم اينقدر لفظ لجن رو بکار نبريد چون واقعا زشته
دوم اين که در زمان پيامبر زنان روسري را روي سرشان مي انداختن و پايين آن را پشت گوششان مي انداختند که به اين جلباب مي گويند و در قران آمده جلباب هاشون رو روي سينه رو بيندازند پس حجاب کامل همينه
سوم چادر حجاب رسمي نيست و ملاکي هم نيست
چهارم درسته که ظاهر نشون دهنده باطن نيست اما در کوزه همان برون طراود که در اوست (کل شي يشترح ...)
پس شايد زن با حجاب فاسد باشه اما دليل نمي شه که زن بي حجاب فاسد نباشه
پنجم واقعا حقيقتا خدا وکيلي 90 درصد لباس هاي مطرح شده در اين تاپيک اصلا اسلامي نبود چون زينت هاي زنان رو نمايان مي سازه و رنگ هاشون هم همونطور که دوستان گفتند محرک بود(حالا دوباره جواب نديد که آدم خودش بايد ظرفيت داشته باشه)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

همین گونه روشنفکریهاست که از زمان معاویه تا الان اسلام را به لجن کشیده است

صد در صد این دینی که شما ازش دم میزنید پیامبرش محمد (ص) نیست

دوست من اولا حرمت کتاب خدا رو داشته باشید . این دینی نیست که ما یا کسی دیگه بخواییم تعریفش کنیم از اوان خلقت بوده و هست و در قران به صورت کامل داستانهای اون از نوح تا محمد بیان شده . به غیر از قران هم استناد دیگه نکردیم . البته شکی نیست که خیلی از افراد همین قران رو هم قبول ندارند و خودشون رو عالم تر از خدا میدونند . بعنب خداییکه تو قران فلان توصیه رو کرده (نعوذ بالله ) اشتباه کرده و اون ها درست میگن . خوشحال میشدم به جای گوش کردن تلاوت قران کمی معانی اون رو درک کنید . در مورد پیغمبر هم شکی ندارم که همین کتابی که ازش تمثیل اوردم توسط کسی جز محمد به جهانیان عرضه نشده . حالا شما صد در صد مطمئن باش که حضرت محمد پیغمبر این دین نبوده !
پنجم واقعا حقيقتا خدا وکيلي 90 درصد لباس هاي مطرح شده در اين تاپيک اصلا اسلامي نبود چون زينت هاي زنان رو نمايان مي سازه و رنگ هاشون هم همونطور که دوستان گفتند محرک بود(حالا دوباره جواب نديد که آدم خودش بايد ظرفيت داشته باشه)

خوب دوست من فرضا مشکل مربوط به ظرفیت ما نباشه . شما برای شرکت در یک کنفرانس به شهر نیوجرسی (فاسد ترین شهر جهان) میرید . در اونجا خدای نکرده در خیابان زنایی رو میبنید ............
حالا در این موقعیت شما چی کار میکنید. میشینید اونها رو به اسلام دعوت میکنید ( البته اگر تونستید منهم بهتون کمک میکنم) حالا اومدیمو این زنها قبول نکردند که به دین خدا بیان (لا اکراه فی دین ). اون موقع تکلیف منو شما چیه . شما مجبورید یک هفته تو اون شهر بمونید تا تز دکتراتون رو بگیرید حالا فقط به خاطر همین مسائل فرار کنید برگردید ایران . در این صورت قران میگه شما از سنت امتحان دارید فرار میکنید .خدا همیشه دو راه رو برای انتخاب پیش روی انسان قرار میده . یک راه خیر و دو راه شر . انسان باید همواره یک راه رو انتخاب کنه تا از سنت امتحان خدا عبور کنه و مطمئنا باید راه خیر رو انتخاب کنه . یعنی در این گونه موارد من باید جلوی نفس خودمو بگیرم نه این که از مساله فرار کنم .من بشر خودم مسئول تمام اعمالی هستم که در این دنیا ازم سر میزنه و در اخرت هم خودم باید جوابگو باشم نمیتونم گناه خودم رو گردن دیگری بندازم پس در نهایت باز هم همه پاسخ ها به خود من برمیگرده
داستان حضرت یوسف که یادتون نرفته . زلیخا ازش یک در خواستی کرد . ایا یوسف باید قبول میکرد و در اخرت میگفت که تقصیر زلیخا بود . مطمئنا چون میدونست خدا چنین حرفی رو قبول نمیکنه حاضر شد تا حد اعدام بره ولی درخواست زلیخا رو قبول نکنه .
حالا امیدوارم نیایید بگید اصلا تو قران از یوسف بحث نشده . :eek:
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط P.K »

jabbar sing نوشته شده:P.K,

زنی که به هنگام خروج از خانه دارای ظاهری تحریک کننده باشد هرگز نمیتواند خود را با حضرت فاطمه تطبیق دهد

در ضمن به لجن کشیدگی اسلام کاریست که انجام شده و ما هم تا ابد نمیتوانیم سر خودمان را کلاه بگذاریم

ما هم وظیفه داریم در حد توانمان اصلاحش کنیم نه اینکه پنهانش کنیم و به ان دامن بزنیم

شایسته است انسان در هر دوره زمانی و در هر مکانی پوششی مناسب ودر خور یک انسان داشته باشد

دوست عزیز
اصلا" شما انگار نگرفتی از اول تا حالا من چی دارم میگم (زنی که به هنگام خروج از خانه دارای ظاهری تحریک کننده ... ) :-?

واقعا" باید برای مردی تاسف خورد که ادعای پیروی از ائمه رو داره و با لباس زنی تحریک میشه اگه کسی پیرو ائمه(ع) باشه چشمهاش به دنبال دیگران نیست که قرار باشه تحریک بشه

(همونجور که دوستان به آیات قرآن اشاره کردن ) در ابتدا وظیفه هر انسان کنترل خودشه بعد اصلاح جامعه شما هر وقت تونستی خودت رو از نگاه به نامحرم کنترل منی و باز هم تحریک شدی ( ؟؟!! ) اون موقع به اصلاح جامعه بپرداز

کسی نگفت لباس نا شایسته بپوشیم فکر میکنم از نظر شما تنها لباس در خور یه زن مسلمان چادره !! که البته نظر اسلام اینطور نیست

منظور من مثال ناصحیح شما بود که احساس کردم پیروی از ائمه رو فقط تو پوشش میدونید ( که گویا اشتباه نکردم )

شما تا ابد کلاه سر خودت نذارید و از این لفظ هم استفاده کنید انشا الله که هممون رستگارشیم :-(

--------------------------------------------
سلام عليکم
پس شايد زن با حجاب فاسد باشه اما دليل نمي شه که زن بي حجاب فاسد نباشه

دوست عزیز ، سلام
(... اما دليل نمي شه که زن بي حجاب فاسد نباشه )!!! نمیدونم چه جوری به این نتیجه رسیدین اما حتما" دلایلی دارین :-x پس حتما" از نظر شما همه ی زنان دنیا غیر از مسلمانان و راهبه ها فاسدن!؟

منظورتون رو از رنگ محرک نمیفهمم ؟! پس از فردا باید هرچی پیراهن مردونه با رنگ روشنه رو جمع کنن چون برای خانمها مایه ی جلب توجه و تحریک آمیزه !!

-----------------------------------------

در آخر هم چون ادامه ی این بحث رو به دلایلی (از جمله تحجر و عدم پشتوانه علمی ... برخی از دوستان ) پوچ میدونم شما دوستان رو ارجاع میدم به کتاب های زیر :

1.قرآن کریم - سوره ی نور و سوره ی نسا ( اگه ترجمه آقای الهی قمشه ای باشه بهتره )
2. نظام حقوق زن در اسلام - آیت الله مطهری
3. حقوق زن - حمید کریمی
4. مجموعه ی آثار ( جلد زن ) - دکتر شریعتی
يا علي ............. P.K
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط jabbar sing »

من نمیفهمم شما طرفدار قران هستید یا برهنگی و بی بندوباری

درسته که ما باید مواظب نگاهمون باشیم ولی این دلیل نمیشه که هرکس با هر وضعی که دلش خواست

بیاد تو خیابون و اگر هم بهش چیزی گفتن شروع کنه ایات قران رو بخونه و به وسیله اون خودش رو تبرعه کنه

مشکل شما اینه که نمیخواهید راه درست را بروید و از ایات قران هم هر جوری که دلتون میخواد برداشت میکنید

به هر حال کسانیکه ادعا میکنند به معانی قران توجه میکنند اگر واقعا این طور باشه بالاخره به راه راست هدایت میشوند

در ضمن اینو بدونید دوست عزیز که خانمها مثل اقایون با این چیزها تحریک نمیشوند ( رنگ لباس و... )

من هم ادامه این بحث را به علت اینکه یک عده خیلی ادعاشون میشه و سرشان را زیر برف فرو کرده اند جایز نمیدانم

در اخر اگر همه ما سعی کنیم خودمان را درست کنیم جامعه ما نیز درست میشود

ياعلي مدد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

من نمیفهمم شما طرفدار قران هستید یا برهنگی و بی بندوباری

خدا هر چی بگه من بنده اونم و بهش عمل میکنم خدا به من گفته فلان کار رو بکن وظیفه منه انجامش بدم در جایی هم میگه لا اکراه فی دین . نمیتونم دیگران رو مجبور به پذیرش عقیده خودم کنم شما دوست دارید مشکل شما اینجاست قران رو نخونده شدید مفسر دین خدا
درسته که ما باید مواظب نگاهمون باشیم ولی این دلیل نمیشه که هرکس با هر وضعی که دلش خواست

بیاد تو خیابون و اگر هم بهش چیزی گفتن شروع کنه ایات قران رو بخونه و به وسیله اون خودش رو تبرعه کنه

اگر این کار رو بکنه حق داره چون براحتی از آیه لا اکراه فی دین استفاده میکنه . فکر میکنید چرا پیامبر به ابو سفیان در زمان فتح مکه امان داد در حالی که اون و خانوادش مسلمان نشدند .
مشکل شما اینه که نمیخواهید راه درست را بروید و از ایات قران هم هر جوری که دلتون میخواد برداشت میکنید

این عمق دشمنی شما با حقایق قرانی رو نشون میده . تمام مثالها عین کلمات قرانی نوسشته شده و در پست قبلی هم گفتم ولی شما گویا با خودتون و خدا مشکل دارید

به هر حال کسانیکه ادعا میکنند به معانی قران توجه میکنند اگر واقعا این طور باشه بالاخره به راه راست هدایت میشوند

مطمئنم همین طور هم خواهد بود چون خدا خودش به مومنان در قران وعده داده

دبا حرف دوستمون پی کی هم موافقم شما خودتو اصلاح نکنی قادر به اصلاح جامعه نخواهی بود . ادامه این بحث از نظر من هم تموم شده هست .موفق باشید
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط jabbar sing »

دوستان این کلیپ را تماشا کنید , مطمئنم ادمی که سخنرانش است با خدا و قران دشمنی ندارد

[External Link Removed for Guests]

ياعلي مدد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

Mehdi2224, نوشته :
:-o ای رسول به مومنان بگو که چشم خود را از نگاه مسموم به نا محرم پاس دارند و تقوی پیشه کنند ؟ :-o
.
.
.
< اين درست , ولي ( فکر ميکنم حضرت علي (ع) فرمودند ) انسان هم نبايد خودش را در معرض گناه قرار بده و آدم نبايد طوري رفتار کنه که موجب حساسيت و تحريک ديگران بشه و ديگران نسبت به اون سوءظن پيدا کنند . > مثلا انسان نبايد طوري لباس بپوشه که حتي اگر شخصي بسيار نجيب و چشم پاک ناخواسته نگاهش به لباس اون فرد افتاد موجب تحريک اون بشه ( با اينکه فرد نگاه کننده دلش هم نميخواسته نگاه کنه ) . کوچه و خيابان ملک شخصي نيست که هر کسي هر طور خواست اونجا رفتار کنه .
اگر من عمدا به کسي که لباس ناجور پوشيده نگاه کنم من گناه کرده ام . ولي آن شخصي هم که بد لباس پوشيده گناه کرده چون << زمينه ساز گناه >> بوده و نه تنها خودش به خاطر بد لباس پوشيدن مرتکب گناه شده بلکه زمينه گناه براي ديگران را نيز فراهم نموده و در نتيجه ديگران را نيز گمراه ميکند .
پس ما نميتونيم بگيم : ما هر جور که خواستيم لباس ميپوشيم و به کسي هم ربطي نداره , شما اگر ناراحتيد نگاه نکنيد .
اين دقيقا مثل داستان همان شخصي ميماند که همگي در يک قايق نشسته اند ولي يکنفر ميخواهد قسمتي از قايق را که سهم خودش است سوراخ کند . چرا ؟ چون آنهم در قايق سهم دارد . درسته که در قايق نشسته و ميخواهد فقط زير پاي خودش را سوراخ کند , ولي وقتي آب به قايق نفوذ کند , همه با هم دچار مکافات خواهند شد و ديگران هم غرق خواهند شد .

Mehdi2224, نوشته :
:-o در عکس اولی هیچ مشکلی از نظر قران وجود نداره . طبق قران همونطور که پی کی گفتن همه چیز رعایت شده . در عکس دوم هم اگر دقت کنید این عکس لباسی رو نشون میده که برای شنا در استخره نه گشت و گذار در خیابون ! :-o
.
.
.
فکر کنم شما هم مثل من نميدانيد خدا و قرآن در مورد پوشش زن چي گفته ؟ براي همين اين حرف را ميزنيد . مدل لباس اولي شايسته توي خونه هست نه خيابان . لباس دوم هم من نميدونم شما روي چه حسابي ميگيد اون مال استخره ؟ مگر عکس زيرنويس داشته ؟! من نميدونم از کي تا حالا با روپوش ميرن تو استخر ؟

P.K, نوشته :
توي قرآن هم قبل از مشخص کردن حدود پوشش همون آيه اي اومده که دوستمون ترجمش رو نوشتن يعني اول کنترل
نفس (خود) بعد توجه به پوشش ، اين ترتيبي که من گفتم براي کم کردن از اهميت حدود پوشش نبود بلکه براي بيان اهميت کنترل نفس بود .
.
.
.
بله . من هم عرض کردم . در کنترل نفس که شکي نيست .
به قول شاعر :
تربيت يعني که خود را ساختن
بعد از آن بر ديگران پرداختن

ولي من همان جواب بالا را براي شما هم نوشته ام . همه موارد دين را بايد رعايت کرد از جمله پوشش صحيح , نه فقط قسمت خاصي مثل کنترل نفس .

P.K, نوشته :
بعد هم يه چيزه ديگه اگه کسي فکرش مسموم باشه براش فرقي نداره طرف چادر تنش باشه يا چه ميدونم لباس شنا ...
.
.
.
اتفاقا خيلي فرق داره , حتي اگر فکر مسموم باشه . يک آماري از تعداد مزاحمتهايي که به زنان با پوشش خوب ميشه بگيريد و همين آمار را نسبت به کساني که پوشش خوبي ندارن بگيريد .

يک مورد خيلي مهم ديگه : مگه ما ميگيم الا و بلا حتما بايد همه چادر سياه بپوشن ؟ چرا اينقدر خودتون رو به اون راه ميزنيد و حرف توي دهان ما ميگذاريد ؟ ما کي چنين حرفي زديم ؟ ما ميگيم هرچي خواستيد بپوشيد ولي به شرط آنکه در آن لباس حجاب کامل باشه و خیلی راحت بگم , لباس پوشیدن مثل کرمکی ها نباشه . من شخصا کساني را ديدم که چادر سرشون بوده ولي هيچ حجابي رو رعايت نکردن و ديدم اشخاصي را که مانتو تنشون ميکنن ولي کاملا حجابشون رو رعايت ميکنن و موجب تحريک ديگران نميشن .

P.K, نوشته :
اقعا" باید برای مردی تاسف خورد که ادعای پیروی از ائمه رو داره و با لباس زنی تحریک میشه اگه کسی پیرو ائمه(ع) باشه چشمهاش به دنبال دیگران نیست که قرار باشه تحریک بشه
.
.
.
اصلا خوبه ما يک کاري کنيم ؟ همه ادمها لخت بيان توي خيابون و ما نگاه نکنيم ؟ تا نشون بديم به پير و به پيغمبر ما هم نميخواهيم نگاه کنيم ولي يکوقت آدم ناخواسته نگاهش ميافته . تحريک شدن هم دست خود آدم نيست . در طبيعت انسانه و انسان چه مومن باشه چه کافر با ديدن صحنه بدن عريان جنس مخالف تحريک ميشه . حالا شما ميخواي بگي با ديدن ( بزاريد رک و راست بگم ) يک دختر 20 ساله که يک شلوار تنگ و يک مانتوي بسيار کوتاه پوشيده و نصف موهاشو بيرون گذاشته و هفت نه بلکه هفتاد قلم آرايش کرده و جوراب نپوشيده و آستينهاش هم نصفه هست و ... , تحريک نميشي ؟ به خدا اگر بگي نه دروغ محض گفتي . مگر اينکه از نظر جنسي خنثي باشيم . پس اينقدر جانماز براي همديگه آب نکشيم که من تحريک نميشم و تو تحريک ميشي . کار درست اينه که کاري نکنيم تا موجب تحريک ديگران بشيم ( چه مرد و چه زن ) و البته مراقب چشمهامون هم باشيم .
من نمیدونم چرا هر پستی که مینویسم اینقدر حاشیه داره ؟ احتمالا اشکال از لحن گفتار منه .
و سلام ..............

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”