آیا این ایران ماست؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

آیا این ایران ماست؟

پست توسط grimi »

تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

منظور؟

ظاهرا منظورشون اینه که این تصاویر واقعیات جامعه ایرانی نیست، بلکه چون در آنها سیاهی ها پر رنگ شده، در اون نمایشگاه عکس کذایی انتخاب شدند و به نمایش در آمدند تا تصویر بدی از جامعه ایران ارائه کنند.

اینجور مسخره بازی ها در نمایشگاه های بین المللی زیاد اتفاق میافته. چیز جدیدی نیست.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

اشتباه شد!اون پست رو من در حالي دادم که عکس اول ديرتر از همه باز شد!
ولي باز هم تاثر آور بود و باز چراهاي بي شماري رو در ذهن ما ايجاد کرد.
اين آقايون عکاس ها هم همگي از افتخارات ملي ما هستند!حداقل يکيشون رو مي شناسم.ابراهيم بهرامي.از اون عکاس هاي 7خطه.يکي به نعل ميزنه يکي به ميخ(تخته؟ديوار؟)توي دداخل برنده جايزه اول محيط زيست شده با 70-80 تا جايزه خارجي از همين دست!
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط grimi »

من متاسفم از طرفي بخاطر اين كه مردم ما براي برنده شدن در اين محافل بايد ايران و ايراني رو اين جور سباه و فرو رفته در فقر رو سياهي نشون بده
و از طرف ديگر اين بي تفاوتي و ناراحت نشدن و عكسالعمل نشون ندادن به اين توهين هاي عميق كه به ريشه ايران صدمه هاي شديد سياسي اجتماعي مي زنه ( بعد ميگن چرا همه ي كشور ها از ما فاصله مي گيرند وقطع رابطه مي كنن! دليلش رو توي خود ايران مي شه پيدا كرد) :lol: :-O :x
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

Frogfoot نوشته شده:
منظور؟

ظاهرا منظورشون اینه که این تصاویر واقعیات جامعه ایرانی نیست، بلکه چون در آنها سیاهی ها پر رنگ شده، در اون نمایشگاه عکس کذایی انتخاب شدند و به نمایش در آمدند تا تصویر بدی از جامعه ایران ارائه کنند.

اینجور مسخره بازی ها در نمایشگاه های بین المللی زیاد اتفاق میافته. چیز جدیدی نیست.

منهم با شما موافق هستم این عکسها قادر به بیان واقعیات جامعۀ ما نیستند. زیرا واقعیات جامعۀ ما از این هم اسفناکتر است.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Major I
Major I

پست توسط machkol »

Palang mah gerefteh نوشته شده:
Frogfoot نوشته شده:
منظور؟

منهم با شما موافق هستم این عکسها قادر به بیان واقعیات جامعۀ ما نیستند. زیرا واقعیات جامعۀ ما از این هم اسفناکتر است.

داداش از شما که به اصطلاح گنده ی مبارزه با تهاجم فرهنگی هستی خدایی انتظار نداشتم!!!!درسته این عکس ها برای هر انسانی آزاردهنده است ولی....
دوست دارم 10تا عکس ارسالی ایرانیان رو به این جشنواره رو ببینی.
[External Link Removed for Guests]
و با عکس های ارسالی از سایر کشورها.***حتی افغانستان مقایسه کنی****.(باز خوبه دارن این بی خانمان هارو اسکان میدن!)
نمی دونم چه واژه ای مناسب عکاسی است که برای جایزه بی ارزش حتی ارزشهای دینی مردم کشورش را گرچه خود هم به آن اعتقاد ندارد مسخره کند.عکسهای اول .دوم .سوم و چهارم اون لینک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!که هیچکدوم هم از قشر پایین جامعه نیستند!فقط چادر دارند.
شاید شما منظورتون از اسفبار بودن همین قسمتیست که عرض کردم که در این صورت برایتان به شدت متاسفم!
آخرین ويرايش توسط 1 on machkol, ويرايش شده در 0.
ژولیوس سزار
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

machkol, اتفاقات منظور دوستمون Palang mah gerefteh, همون قسمت دوم یعنی فقر مردم هست . البته در قسمت اول هم ایراد داریم . مثلا چرا وقتیکه پیامبر رنگ سیاه رو رنگ کریهی دونسته و به مسلمانان توصیه استفاده از رنگهای روشن میکنه زنان ایرانی باید چادر سیاه بپوشند . ایا مثلا چادر سفید بپوشند ایرادی داره . :shock:
Colonel I
Colonel I

پست توسط Frogfoot »

اگر با چندتا از بدبخت بیچاره های کشورهای به ظاهر متمدن - و از نظر خیلی از ما، سعادتمند و پیشرفته - غربی مثل آمریکا برخورد کردی بودید، اون وقت چی می گفتید؟! حداقل چند نفرشون رو خودم شخصا می شناسم که اگر داستان زندگیشون رو تعریف کنند، شما احتمالا فکر می کنید از کره دیگه اومدند و در کشورهای از ما بهترون عمرا همچین وضعیتی وجود داشته باشه!

از این مسئله هم که بگذریم، خاک بر سر اون کسی که می خواد با خار و ذلیل کردن خودش، ملتش، مملکتش و اعتقادات ملتش به نون و آبی برسه!
Major I
Major I

پست توسط machkol »

Mehdi2224 نوشته شده:machkol, اتفاقات منظور دوستمون Palang mah gerefteh, همون قسمت دوم یعنی فقر مردم هست . البته در قسمت اول هم ایراد داریم . مثلا چرا وقتیکه پیامبر رنگ سیاه رو رنگ کریهی دونسته و به مسلمانان توصیه استفاده از رنگهای روشن میکنه زنان ایرانی باید چادر سیاه بپوشند . ایا مثلا چادر سفید بپوشند ایرادی داره . :shock:

به قول یکی: (( آخر این چه دیکتاتوری است که شما نسبت به زنان دارید؟))وقتی طرف خودش مسیر خودش.راه خودش.لباس خودش را انتخاب کرده.انتظار دارید مثل رضاخان عوضی چادر رو از سرش بکشیم؟انتظار هم نداشته باشید که توی مراسم عزاداری لباس بنفش بپوشن.
در مورد قسمت دوم هم قبول .اوضاع اسف بار تر است.اما براستی کدوم یک از شما به یک گدا توی بیل مکانیکی برخورد کردید!؟
البته آقا پلنگ در فرانسه زندگی می کنند و شاید به همین دلیل.....
آخرین ويرايش توسط 1 on machkol, ويرايش شده در 0.
ژولیوس سزار
Colonel I
Colonel I

پست توسط Frogfoot »

اتفاقات منظور دوستمون Palang mah gerefteh, همون قسمت دوم یعنی فقر مردم هست .

این فقر چیز جدیدی نیست، همه جای دنیا وجود داره چه توی کشورهای پیشرفته، چه توی کشورهای فقیر. اتفاقا توی خیلی از این کشورهایی که از نظر اقتصادی پیشرفته هستند، فاصله طبقاتی خیلی بیشتر از ایران هست و ارزش پول بسیار بسیار بالاتر از جامعه ایرانی هست که مثلا داره به سمت سرمایه داری میره!

ایا مثلا چادر سفید بپوشند ایرادی داره .

اصلا ایرادی نداره، ولی در جامعه ایی که سالها این رنگ چادر را استفاده کرده، برنامه ایی طولانی مدت لازم هست که بشه این رنگ را جایگزین کرد. نمیشه به مردم گفت دیگه چادر سیاه روی سرتون نگذارید، مردم هم همه از فردها با چادر سفید بیان توی خیابون.
اما اینها دلیل نمیشه که کسی بخواد از راه تمسخر فرهنگ کشورش به جایزه برسه. مثلا هیچ ضرورتی نداره که فردی در یک مجلس رسمی پاپیون بزنه، خود پاپیون هم روی گردن مرد از نظر من زیبایی که نداره، مسخره هم هست، حالا کسی از شما دیده که عکاسی از غرب پاپیون را در یک نمایشگاه مسخره کنه و بهش جایزه بدند؟! این افتخار فقط نصیب هنرمندان کشورهایی مثل ایران میشه، آخه ما فرهنگمون با فرهنگ متمدن (!!) غرب خیلی فاصله داره، بالاخره باید یک عده آدم منورالفکر (!!) پیدا بشند تا ما رو به خودمون بیارند و به دروازه های تمدن (!!) برسونند، وگرنه ممکنه همینطور وحشی و غیرمتمدن باقی بمونیم، یا خدای نکرده روزی روزگاری فرهنگ ما فرهنگ متمدنین عالم رو در خودش ببلعه! پس باید هر چه بیشتر و بهتر این انسان های منورالفکر از جان گذشته را حمایت و تشویق کرد!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

این فقر چیز جدیدی نیست، همه جای دنیا وجود داره چه توی کشورهای پیشرفته، چه توی کشورهای فقیر. اتفاقا توی خیلی از این کشورهایی که از نظر اقتصادی پیشرفته هستند، فاصله طبقاتی خیلی بیشتر از ایران هست و ارزش پول بسیار بسیار بالاتر از جامعه ایرانی هست که مثلا داره به سمت سرمایه داری میره!

باز همه که استراتژی پاک کردن صورت مساله رو در پیش گرفتید :eek:

در مورد قسمت دوم هم شما شاید از دید خودتون به مساله نگاه میکنید . اگر امکانش هست با همون عکاس تماس بگیرید و ازش بخواهید که علت این کار رو بگه . هیچ معلولی به قول دوستمون درود بر ایران بدون علت نیست . شاید حرفهای جالبی برای گفتن داشته باشه . البته بیشتر خوشحال میشدم خود عکاس در این انجمن عضو میشد وعلت این کارش رو ذکر می کرد .

به قول یکی: (( آخر این چه دیکتاتوری است که شما نسبت به زنان دارید؟))وقتی طرف خودش مسیر خودش.راه خودش.لباس خودش را انتخاب کرده.انتظار دارید مثل رضاخان عوضی چادر رو از سرش بکشیم؟انتظار هم نداشته باشید که توی مراسم عزاداری لباس بنفش بپوشن.

به ولله من با حجاب هیچ مشکلی ندارم مشکل ما همونی هست که چند روز پیش گفتم و خودتون هم تایید کردید . مسلمانیم ولی خیلی از سخنان بزرگانمون رو عمل نمیکنیم :shock: .

شبه همه خوش :P
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

شايد اينارو عمدا فرستادن تا بعضي ها (از جمله خود ما) بيشتر متوجه بشيم اطرافمون چي ميگذره (اگه دقت کنيد حالا 2 تاي اول رو نميگم ولي 2 تا عکس دوم رو خيلي زياد توي جامعه ميبينيد ) :-( :sad:
البته شايد هم دليل ديگه اي داشته که بايد از عکاسش پرسيد

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”