عشق يعني چي؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
يکي از دوستان به من PM داد گفت دست از عشق بکش. گفت تو عاشق نيستي. گفت تو فرق بين عشق و دوست داشتن نميدوني. گفت تو يه بار ميگي عاشقي يه بار ميگي دوستش داري. گفت اين دو با هم فرق ميکنه. گفت تا عاشق نشدي بکش بيا بيرون. گفت عشق بچه بازي نيست.
چرااااااااااااا؟ جدا چرااااااااااااا؟ چرا اينقدر راحت و سر سري در مورد ديگران قضاوت ميکنين. چرا عشق ديگران به سخره ميگيرين؟ جدا چي فکر کردين؟ فکر کردين من يه پسر نديدي بديدم که تو کفم و يه دختر ديدم حالا نميدونم چيکار کنم؟ فکر کردين من ميخوام gf بگيرم و حالا عشق با چيز ديگه اشتباه گرفتم؟
نه داداش من نه من اشتباه نمیکنم من عاشق اون هستم و اونو میپرستم و از اعماق وجودم دوستش دارم و اینو همین جا اعلام میکنم که هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من به اون بشه و من هر سد و مانعی که بر سر راهم باشه میشکنم و ازش رد میشم. اینو به خدای احد و واحد قسم میخورم. من اونو دوستش دارم و این نیروی من برای زندگی و رسیدن به اون چند صد برایر میکنه.
امیدوارم دیگه با این دست حرفها روبه رو نشم.
چرااااااااااااا؟ جدا چرااااااااااااا؟ چرا اينقدر راحت و سر سري در مورد ديگران قضاوت ميکنين. چرا عشق ديگران به سخره ميگيرين؟ جدا چي فکر کردين؟ فکر کردين من يه پسر نديدي بديدم که تو کفم و يه دختر ديدم حالا نميدونم چيکار کنم؟ فکر کردين من ميخوام gf بگيرم و حالا عشق با چيز ديگه اشتباه گرفتم؟
نه داداش من نه من اشتباه نمیکنم من عاشق اون هستم و اونو میپرستم و از اعماق وجودم دوستش دارم و اینو همین جا اعلام میکنم که هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من به اون بشه و من هر سد و مانعی که بر سر راهم باشه میشکنم و ازش رد میشم. اینو به خدای احد و واحد قسم میخورم. من اونو دوستش دارم و این نیروی من برای زندگی و رسیدن به اون چند صد برایر میکنه.
امیدوارم دیگه با این دست حرفها روبه رو نشم.

-
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
-
salam dostan on kasi ke be ranger in harfaro zade bod man bodam.
ranger 1bar mige man dosesh daram va hanoz behesh nagoftamj.
1baram mige man asheghesham.
khodesham mige harkasi ke pa be in bazi bezare bayad ta akharesh bere.
manam behesh goftam ke ranger jan fadat sham u ke hanoz pat be in bazi baz nashode behtare bekeshi kenar.
alane tu dore va zamoneye maha eshghi vojod nadare.!
eshgh vase ketabao dastanhast.
دوست عزیز ارسال پست بصورت پینگلیش مجاز نیست ، لطفا فارسی تایپ کنید.
Mohsen1001
ranger 1bar mige man dosesh daram va hanoz behesh nagoftamj.
1baram mige man asheghesham.
khodesham mige harkasi ke pa be in bazi bezare bayad ta akharesh bere.
manam behesh goftam ke ranger jan fadat sham u ke hanoz pat be in bazi baz nashode behtare bekeshi kenar.
alane tu dore va zamoneye maha eshghi vojod nadare.!
eshgh vase ketabao dastanhast.
دوست عزیز ارسال پست بصورت پینگلیش مجاز نیست ، لطفا فارسی تایپ کنید.
Mohsen1001

-
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
amin adelzade benam گرامی
عشق احساس والایی است که آدم را می سازه. و برخی از انسان هایی که اونو تجربه کردن ، چه بسا دچار تحولات شگرفی هم شدن.
اینکه میگید در این دروه عشقی وجود نداره و این در کتاب هاست، موافق نیستم. این بستگی به دیدگاه شما از عشق داره. شما از دل دیگران که خبر ندارید. رنجر هم دیگه پاش به این مسئله کشیده شده. دل که هوای کسی رو بکنه و یاد کسی را از فکر بیرون نبره، انسان رو درگیر یه مسئله عاطفی کرده. بهتره جای این حرفا براش دعا کنیم و بهش روحیه بدیم که عشقش راستین باشه و به سرانجامی خوش برسه.
پیروز باشید
عشق احساس والایی است که آدم را می سازه. و برخی از انسان هایی که اونو تجربه کردن ، چه بسا دچار تحولات شگرفی هم شدن.
اینکه میگید در این دروه عشقی وجود نداره و این در کتاب هاست، موافق نیستم. این بستگی به دیدگاه شما از عشق داره. شما از دل دیگران که خبر ندارید. رنجر هم دیگه پاش به این مسئله کشیده شده. دل که هوای کسی رو بکنه و یاد کسی را از فکر بیرون نبره، انسان رو درگیر یه مسئله عاطفی کرده. بهتره جای این حرفا براش دعا کنیم و بهش روحیه بدیم که عشقش راستین باشه و به سرانجامی خوش برسه.
پیروز باشید

amin adelzade benam من نميدنم تعريف شما از عشق چيه ولي به نظر من هرکسي با توجه به شرايطش يه جور عشق تجربه ميکنه. عشق قواعد و چارچوب خاصي نداره. فرمولي نداره که بگيم اگه اينجور شد اونجور شد پس بله شما عاشق هستيد و در غير اينصورت شما عاشق نيستيد. انسان ها تا حالا پيشرفت هاي زيادي کردن. فضا تسخير کردن. به کوچکترين جزييات آفرينش واقف شدن ولي هنوز نتونستن بفهمن واقعا عشق چيه و چه قدرتي داره.
دوست من ، من از نظر خودم و اينطور که فهميدم عاشقم. بين عشق و دوست داشتن هيچ تفاوتي نميبينم. وقتي بهش فکر ميکنم چنان قدرتي در خودم احساس ميکنم که هيچ وقت تجربه نکردم. از زماني که اين قضيه برام پيش اومد دنيا برام يه رنگ و بوي تازه اي گرفته. همه چيز يه جور ديگه اي ميبينم. به چيزهايي توجه ميکنم که قبل از اون اصلا متوجه نميشدم. دوست خوبم اينقدر عشق دست کم نگير. من هم مثل شما بودم هميشه ميگفتم عشق چيه بابا اين چيزها مال تو قصه هاست ولي خداوند عجيب سرم به سنگ زد. طوري که هيچ وقت فراموش نميکنم. هيچ وقت.
دوست من ، من از نظر خودم و اينطور که فهميدم عاشقم. بين عشق و دوست داشتن هيچ تفاوتي نميبينم. وقتي بهش فکر ميکنم چنان قدرتي در خودم احساس ميکنم که هيچ وقت تجربه نکردم. از زماني که اين قضيه برام پيش اومد دنيا برام يه رنگ و بوي تازه اي گرفته. همه چيز يه جور ديگه اي ميبينم. به چيزهايي توجه ميکنم که قبل از اون اصلا متوجه نميشدم. دوست خوبم اينقدر عشق دست کم نگير. من هم مثل شما بودم هميشه ميگفتم عشق چيه بابا اين چيزها مال تو قصه هاست ولي خداوند عجيب سرم به سنگ زد. طوري که هيچ وقت فراموش نميکنم. هيچ وقت.

- محل اقامت: در همين نزديكي...
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 189 بار
renger, جان!
ميخوام اعتراف كنم تا دو سه روز پيش تا حالا اين تاپيك (عشق يعني چي؟) رو نخونده بودم!!!
چرا؟ چون دقيقا عين اوائل شما بودم ( منظورم قبل از عاشق شدنتونه) ، يعني از هر چي كه حول اين چيزا بود بدور بودم و به شدت مسخره ميكردمش، عشق رو يه چيز تصنعي و ساخته ذهن انسانهاي احساساتي و بعضا ساد لوح ميدونستم! حتي كساني رو كه ادعاي عشق ميكردند ( تني چند از دوستان خودم...) رو مسخره ميكردم و..
البته فكر نكنيد دل ما مثل سيب زميني بي رگه!! نه! درسته احساس دوست داشتن رو نسبت به خيلي ها دارم، و در مورد بعضي ها اين احساس يجور ديگست كه هيچ وقت اون رو عشق نناميدم . هيچ وقت به نگاهي كه بهش نگاه عشقي و اينجور چيزاست به كسي نگاه نكردم، گفتم چرا، چون مثل سابق تو به عشق اعتقاد قطعي نداشتم. چرا قطعي! چون بازهم حس ميكردم بعضي دوست داشتن ها و ابراز علاقه ها با بقيه فرق داره.
يادمه يه رفيق داشتم كه خيلي تريپ احساسي در مورد دخترا برميداشت، هيچ وقت نگاه بدي به دخترها نداشت، ولي يجوري با GF ش صحبت ميكرد كه آدم فكر ميكرد تنها سنگ صبور عالم و آدم اين دختره، اينه. بر عكس اون يه رفيق داشتم كه وقتي از جلوش دختري رد ميشد، چنان چيزايي ميگفت.... كه من ترجيح ميدادم تا سريع خودم رو ازش دور كنم تا كسي فكر نكنه من با اين آدم... همراهم...
به همين خاطر هميشه سعي كردم از اين قضايا و بحث ها دور باشم و حتي بشدت تحريم و مسخره ش ميكردم.....
................ ولي گهگداري شده مثل تو به كسي فقط با يك بار نگاه، احساس متفاوتي پيدا كنم، ولي حواسم بوده كه اين احساس، نه عشقه ونه علاقه.....فقط يه احساس عاطفي زود گذر.......
فقط خواستم بگم واسم واقعا جالبه كه كسي مثل خودم، يه شبه، بهتره بگم يه نگاهه!، بشه اونور سكه! دلم ميخواست يه نفر اين احساس ر و واسم تشريح كنه......
نميدونم اين عشقي كه ازش حرف ميزني چه طعمي داره، با آدم چيكار ميكنه، ..... ولي بايد جالب باشه كه تو اينجوري دگرگون كرده! نميخوام بگم كه "آيا احساسي كه داري مطمئني عشقه؟" چون هر كي پرسيد، اسير طوفان بلاش كردي! ولي اميدوارم تو عشقي كه داري راستين باشي ( ما كه نميدونيم چيه...) اشباه نكني و تا آخر پيش بري
يا حق.
ميخوام اعتراف كنم تا دو سه روز پيش تا حالا اين تاپيك (عشق يعني چي؟) رو نخونده بودم!!!
چرا؟ چون دقيقا عين اوائل شما بودم ( منظورم قبل از عاشق شدنتونه) ، يعني از هر چي كه حول اين چيزا بود بدور بودم و به شدت مسخره ميكردمش، عشق رو يه چيز تصنعي و ساخته ذهن انسانهاي احساساتي و بعضا ساد لوح ميدونستم! حتي كساني رو كه ادعاي عشق ميكردند ( تني چند از دوستان خودم...) رو مسخره ميكردم و..
البته فكر نكنيد دل ما مثل سيب زميني بي رگه!! نه! درسته احساس دوست داشتن رو نسبت به خيلي ها دارم، و در مورد بعضي ها اين احساس يجور ديگست كه هيچ وقت اون رو عشق نناميدم . هيچ وقت به نگاهي كه بهش نگاه عشقي و اينجور چيزاست به كسي نگاه نكردم، گفتم چرا، چون مثل سابق تو به عشق اعتقاد قطعي نداشتم. چرا قطعي! چون بازهم حس ميكردم بعضي دوست داشتن ها و ابراز علاقه ها با بقيه فرق داره.
يادمه يه رفيق داشتم كه خيلي تريپ احساسي در مورد دخترا برميداشت، هيچ وقت نگاه بدي به دخترها نداشت، ولي يجوري با GF ش صحبت ميكرد كه آدم فكر ميكرد تنها سنگ صبور عالم و آدم اين دختره، اينه. بر عكس اون يه رفيق داشتم كه وقتي از جلوش دختري رد ميشد، چنان چيزايي ميگفت.... كه من ترجيح ميدادم تا سريع خودم رو ازش دور كنم تا كسي فكر نكنه من با اين آدم... همراهم...
به همين خاطر هميشه سعي كردم از اين قضايا و بحث ها دور باشم و حتي بشدت تحريم و مسخره ش ميكردم.....
................ ولي گهگداري شده مثل تو به كسي فقط با يك بار نگاه، احساس متفاوتي پيدا كنم، ولي حواسم بوده كه اين احساس، نه عشقه ونه علاقه.....فقط يه احساس عاطفي زود گذر.......
فقط خواستم بگم واسم واقعا جالبه كه كسي مثل خودم، يه شبه، بهتره بگم يه نگاهه!، بشه اونور سكه! دلم ميخواست يه نفر اين احساس ر و واسم تشريح كنه......
نميدونم اين عشقي كه ازش حرف ميزني چه طعمي داره، با آدم چيكار ميكنه، ..... ولي بايد جالب باشه كه تو اينجوري دگرگون كرده! نميخوام بگم كه "آيا احساسي كه داري مطمئني عشقه؟" چون هر كي پرسيد، اسير طوفان بلاش كردي! ولي اميدوارم تو عشقي كه داري راستين باشي ( ما كه نميدونيم چيه...) اشباه نكني و تا آخر پيش بري
يا حق.

Masoud جان اون نگاه اول جرقه اي بود تو انبار باروت که الان داره ميسوزه. اون نگاه اول يه شروع بود. تمام چيزهايي که گفتم توي رفت و آمد هاي خودم به اون مغازه فهميدم. بيبينم تا حالا شده احساس کمبود کني؟ نه نه اشتباه نکن منظورم اينه که احساس کني يه چيزي کم داري. يه چيزي که خودت هم نميدوني چيه فقط ميدوني که اونو نداري. منظورم لباس و ماشين ... نيست. منظورم اينه که فکر کني يه نفر تو اين دنيا هست که به تو تعلق داره. قلبت ماله اونه ولي نميدوني اون کيه. خب من فهميدم. پيداش کردم. خيلي چيز عجيب و غريبي نيست همه ماها يه روزي پيدا ميکنيم. حالا دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره. نميدونم چرا براي خيلي ها دير هضم يا غير قابل هضم که من عاشق شدم. نميدونم چرا؟ شما فهميدي به من هم بگو.
مسعود جان نميدونم عاشق هستي يا نه ولي اگه يه روز عاشق شدي مثل من نباش. شجاع باش. متاسفانه من آدم شجاعي نيستم البته در اين مورد وگرنه خيلي وقت تر از اين حرف ها کارم تموم بود. عاشقي دوران سختيه. مثل سربازي ميمونه. هر کي يه تعريفي ازش داره. يکي ميگه دوران خوبيه. يکي ميگه پدر آدم در ميارن. يکي ميگه آدم ميسازن يکي ميگه عمر تلف کردن. اين بستگي به ما داره که چه جور اين دوران براي خودمون قابل تحمل کنيم. شايد پست هاي قبلي من خوندي من يه بار تو اين قضيه به بن بست رسيدم ولي خيلي زود برگشتم. اين بار جدي تر مصمم تر از قبلم. ميخوام تا آخرش پيش برم. ميخوام بهش برسم. ميخوام خودمو کامل کنم. ميخوام اين پازل ناقص کامل کنم و اين کار ميکنم.
مسعود جان نميدونم عاشق هستي يا نه ولي اگه يه روز عاشق شدي مثل من نباش. شجاع باش. متاسفانه من آدم شجاعي نيستم البته در اين مورد وگرنه خيلي وقت تر از اين حرف ها کارم تموم بود. عاشقي دوران سختيه. مثل سربازي ميمونه. هر کي يه تعريفي ازش داره. يکي ميگه دوران خوبيه. يکي ميگه پدر آدم در ميارن. يکي ميگه آدم ميسازن يکي ميگه عمر تلف کردن. اين بستگي به ما داره که چه جور اين دوران براي خودمون قابل تحمل کنيم. شايد پست هاي قبلي من خوندي من يه بار تو اين قضيه به بن بست رسيدم ولي خيلي زود برگشتم. اين بار جدي تر مصمم تر از قبلم. ميخوام تا آخرش پيش برم. ميخوام بهش برسم. ميخوام خودمو کامل کنم. ميخوام اين پازل ناقص کامل کنم و اين کار ميکنم.

renger, جان
باهات موافقم. اون احساسي كه ميگي كما بيش در من هم وجود داره. نميدونم اسمش عشقه يا نه؟ من كه فكر نميكنم...
گهگداري چنان دلم ميخواد واسه يكي سفره دلم رو باز كنم كه حد نداره، ولي كسي رو محرم نميدونم، حتي عزيزترين كسانم رو....... .
عجيب اينجاست كه پسر جماعت رو اصلا مناسب نميدونم، چرا؟ چون خودم جنس خودمون رو بهتر ميشناسم! تريپ احساس كمتر سرش ميشه! ولي از اون طرف دختر ها رو بشدت داراي همچين پتانسيلي ميبينم. لابد ميگي تو كه گفتي دختر گريز بودي؟ پس چي شد؟! ..... درسته، هنوز هم ميگم، ولي نميتونم منكر اين نكته بشم كه انصافا دختر ها تو محرم دل بودن خيلي از پسرها سرتر هستن......................
راستش رو بخواي فكر ميكردم كه شايد اين احساس دلتنگي من تو خيلي هاي ديگه باشه و اونها با GF و BF برطرفش ميكنن، ولي وقتي رفتار و سكنات بعضي ها رو ميديدم، شك ميكردم كه بخاطر دلتنگي باشه.......
.
واسه همين هيچ وقت به اين علاقه ها نگفتم عشق، يا گفتم يه رفاقت زورگذر يا هوس. ولي واقعا دوست دارم يه همچين دوستي رو تجربه كنم. ........ حتي اگر عشق نباشه، حداقل آدم باهاش احساس آرامش كنه و اون رو محرم دل بدونه، بتونه پيشش دلش رو سبك كنه، پيشش تظاهر به قدرت نكنه و بتونه مثل تو واسش دلتنگي كنه............
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه................ دلم سبك شد....
باهات موافقم. اون احساسي كه ميگي كما بيش در من هم وجود داره. نميدونم اسمش عشقه يا نه؟ من كه فكر نميكنم...
گهگداري چنان دلم ميخواد واسه يكي سفره دلم رو باز كنم كه حد نداره، ولي كسي رو محرم نميدونم، حتي عزيزترين كسانم رو....... .
عجيب اينجاست كه پسر جماعت رو اصلا مناسب نميدونم، چرا؟ چون خودم جنس خودمون رو بهتر ميشناسم! تريپ احساس كمتر سرش ميشه! ولي از اون طرف دختر ها رو بشدت داراي همچين پتانسيلي ميبينم. لابد ميگي تو كه گفتي دختر گريز بودي؟ پس چي شد؟! ..... درسته، هنوز هم ميگم، ولي نميتونم منكر اين نكته بشم كه انصافا دختر ها تو محرم دل بودن خيلي از پسرها سرتر هستن......................
راستش رو بخواي فكر ميكردم كه شايد اين احساس دلتنگي من تو خيلي هاي ديگه باشه و اونها با GF و BF برطرفش ميكنن، ولي وقتي رفتار و سكنات بعضي ها رو ميديدم، شك ميكردم كه بخاطر دلتنگي باشه.......
.
واسه همين هيچ وقت به اين علاقه ها نگفتم عشق، يا گفتم يه رفاقت زورگذر يا هوس. ولي واقعا دوست دارم يه همچين دوستي رو تجربه كنم. ........ حتي اگر عشق نباشه، حداقل آدم باهاش احساس آرامش كنه و اون رو محرم دل بدونه، بتونه پيشش دلش رو سبك كنه، پيشش تظاهر به قدرت نكنه و بتونه مثل تو واسش دلتنگي كنه............
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه................ دلم سبك شد....

مسعود جان به شرطي که طرفت ارزشش داشته باشه که بخواي پيشش درد دل کني. ارزشش داشته باشه سفره دلت پيشش باز کني. بتوني محبتت نثارش کني. صرف اينکه فقط بخواي بهش حبت کني يا فقط محبت ببيني نميشه. بايد متقابل باشه. دو طرفه باشه. اون هم بتونه پيش تو درد دل کنه. تو رو محرم اسرارش بدونه. اون هم به تو ابراز علاقه کنه. مسعود جان به نظر من عشق پاک تر و والا تر از اينه که بخواي به پاي هر کس نا کسي بريزي. عشق مثل يه کاغذ سفيده اگه يه بار کثيف بشه حتي با بهترين پاکن هاي دنيا هم مثل روز اولش نميشه. ديگه اون پاکي و طراوت اول نداره. پس مواظب باش براي هر کسي حرومش نکني. اينو بدون عشق واقعي فقط يک بار سراغت مياد. پس اگه اومد سفت و سخت بچسبش وگرنه عمرت تباه. من نميخوام مثل خيلي هاي ديگه الان با يکي بشينم بعد که رفت گوشيم در بيارم شماره يکي ديگر بگيرم. بدم مياد. نميتونم يه جور احساس خيانت نسبت به خودم ميدونم . اينکه اگه يه روز واقعا عاشق بشي و اون وقت به ياد شبه عشق هاي قديميت بيفتي خيلي درد ناکه. نميتوني تو روي معشوقت نگاه کني و بگي فقط تو رو دوست دارم. اينه که خيلي بد.

renger نوشته شده: من نميخوام مثل خيلي هاي ديگه الان با يکي بشينم بعد که رفت گوشيم در بيارم شماره يکي ديگر بگيرم. بدم مياد. نميتونم يه جور احساس خيانت نسبت به خودم ميدونم . اينکه اگه يه روز واقعا عاشق بشي و اون وقت به ياد شبه عشق هاي قديميت بيفتي خيلي درد ناکه. نميتوني تو روي معشوقت نگاه کني و بگي فقط تو رو دوست دارم. اينه که خيلي بد.
دقيقاً ، اين احساس خيانت رو نه تنها تو عشق، بلكه تو خيلي چيزهاي ديگه هم ميبينم. نمونش همين غيبت كه ديگه شده لق اقه زبون همه
رنجر جان، مطمئن باش من تا كسي رو لايق اينكه باهاش درد دل بكنم، ندونم، عمرا باهاش همصحبت بشم. نمونه ش هم خودتي! كسي كه به اين راحتي بياد عده ايي رو محرم دلش بدونه ( حتي تو اين فضاي مجازي)، و با اونها سر اينكه عاشق شده و كمك و راهنمايي ميخواد، صحبت بكنه، مسلماً دلش بزرگتر از اين حرفاست، و نتيجتاً محرم درد دل بقيه هم ميتونه باشه
فقط اينكه ميگي عشق واقعي فقط يك بار مياد سراغت ..... كمي ناملموسه. خيلي ها بودند كه تو تجربه عشق، در مرتبه اول به نتيجه نرسيدن ( منظورم به نوعي شكست عشقي هست ) حتي اگر واقعا دو طرفه بوده باشه، ولي در دفعه ايي ديگه به كمال عشقشون رسيدن، ...........
[External Link Removed for Guests]

مسعود جان عشق واقعي هموني که به خودت گفتي به اوج رسيد. مسعود جان هيچ شکست عشقي در کار نيست. بهتر بگم تو کار عشق هيچ شکستي نيست. عشق به سراغ آدم نمياد مگر زماني که وقتش شده باشه و تو واقعا نيمه خودت پيدا کرده باشي. اينکه ميگي بعضي ها شکست عشقي ميخورن چون اونها عشق واقعيشون پيدا نکردن و متاسفانه در دام يکي از همين شبه عشق ها گرفتار شدن.
در ضمن شما لطف دارين که من محرم اسرار خودتون دونستين. ممنونم. راستش من هيچ وقت اين سايت و مخصوصا اين تاپيک فراموش نميکنم چون برام دنياي خاطرست. دنياي خاطرات تلخ شيرين.
تنها چيزي که از خدا ميخوام اينه که منو نا اميد نکنه و مطمئن هستم که بهش ميرسم حالا ميخواد يک ماه ، يک سال يا صد سال طول بکشه من صبر ميکنم. همه چي درست ميشه. صبر...
در ضمن شما لطف دارين که من محرم اسرار خودتون دونستين. ممنونم. راستش من هيچ وقت اين سايت و مخصوصا اين تاپيک فراموش نميکنم چون برام دنياي خاطرست. دنياي خاطرات تلخ شيرين.
تنها چيزي که از خدا ميخوام اينه که منو نا اميد نکنه و مطمئن هستم که بهش ميرسم حالا ميخواد يک ماه ، يک سال يا صد سال طول بکشه من صبر ميکنم. همه چي درست ميشه. صبر...
-
salam bacheha va salam ranger jan.
eshgh mesle 1 parvane mimone age be ghole shoma seft va sakht
begirish mimire ! va agar ham aheste begirish mire.
pas na enghadr sefto mohkam ke bemire !
va na enghadr ham aheste ke bere.!
ranger jan man ghasde badi nadashtam.
va dost nadaram ke 1vaght jesarati dar haghe u karde
basham , va beyne ma soe tafahom pish biyad
man chizio ke khodam tajrobe karde bodamo be u goftam.
na tanha man balke kheyli az javonhaye ham seno sale ma tajrobe kardan
az ghadim ham goftan tajrobe avval emtehan migire bad dars mide.
pas vase u 2a mikonam ke darse badi behet nad
va dar akhar ham 2a mikonam ke be eshghet beresi
va be sargozashte man dochar nashi....
aha rasti 1chize dige bazam migam ke ranger jan u hichvaght dost dashtano ba
ashegh shodan barabar nadon ! dost dashtan ba ashegh shodan kheyli fargh dare !
fadaye u amin
eshgh mesle 1 parvane mimone age be ghole shoma seft va sakht
begirish mimire ! va agar ham aheste begirish mire.
pas na enghadr sefto mohkam ke bemire !
va na enghadr ham aheste ke bere.!
ranger jan man ghasde badi nadashtam.
va dost nadaram ke 1vaght jesarati dar haghe u karde
basham , va beyne ma soe tafahom pish biyad
man chizio ke khodam tajrobe karde bodamo be u goftam.
na tanha man balke kheyli az javonhaye ham seno sale ma tajrobe kardan
az ghadim ham goftan tajrobe avval emtehan migire bad dars mide.
pas vase u 2a mikonam ke darse badi behet nad
va dar akhar ham 2a mikonam ke be eshghet beresi
va be sargozashte man dochar nashi....
aha rasti 1chize dige bazam migam ke ranger jan u hichvaght dost dashtano ba
ashegh shodan barabar nadon ! dost dashtan ba ashegh shodan kheyli fargh dare !
fadaye u amin

( يادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد* طلب عشق ز هر بي سرو پايي نکنيم )