عذر میخام که بی اجازه وارد بحث میشم . اما چرا شلوغش میکنید ؟ کی میگه کمپانی هالیوودی بخاطر اینکه ایرانی ها رفتند طرف فیلم سود کرد ؟!
خدا رو شکر حد اقل اینو باید بدونید که اون زمانی که فیلم 300 هنوز رو پرده نرفته بود کنار خیابونهای جمهوری و امام حسین و انقلاب به لطف قانون کپی رایت درحال فروش به عموم اونم به قیمت 500 تومن بود
در ضمن یه چیز دیگه من شخصا به عنوان یک ایرانی به هیچ وجه این احساس رو ندارم که کسی به دید یک جزامی یا یه فرد انگل بهم نگاه کنه من به ایرانی بودنم افتخار میکنم نه تنها بخاطر 2500 سال فرهنگ و 1000 سال تمدنم بلکه بخاطر 30 سال ایستادگی در مقابل استکبار بخاطر 30 سال ایرانی بودن . بخاطر 30 سال رشد و بلوغ . بخاطر 30 سال تکامل و............. .
میدونید اشکال کار در کجاست ؟ اشکال کار در اونجاست که همیشه در تمام ادوار افرادی بودن که اینچنین احساس حقارت کردن .
میدونید تو جهان تنها کسایی تحقیر میشن که اول از همه خودشون احساس حقارت میکنند .
اقای renger عزیز
مطمئن باشید اون عربهای سوسمار خور ( ملخ خور ) سابق
که امروزه سوار مرسدس های المانی و تیوتا های ضد گلوله و 4WD های امریکایی میشن 40 سال دیگه که نفتشون تموم شد دوباره رو به سوسمار خوردن میارن و اینبار شتر هم برای سوار شدن نخواهند داشت .
همیشه رشدو تکامل و پیشرفت مهم نیست شکوفایی اقتصادی ناگهانی و انفجار گونه مهم نیست ! مهم تر از این رشد و پیشرفت ناگهانی حفظ اون هستش .
در ضمن مردم امریکا بیشتر منافع پرست هستن هرگاه منافعشون ایجاب کنه یه عرب سوسمار خور بدوی رو میارن تو سواحل کالیفرنیا یا تو میامی و عزت و احترامش میزارن و یا اگر مغایر با منافعشون باشه ولو فرشته درگاه حق تعالی هم که باشه بهش تهمت تروریسم میزنند یا حد اقا یه انگ بربریت و وحشی گری بهش میزنند .