داستان ازدواج اولين سرباز آمريكايي با دختر عراق

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

داستان ازدواج اولين سرباز آمريكايي با دختر عراق

پست توسط Ocean Bird »

ازدواج اولين سرباز آمريكايي با دختر  

به گزارش شيعه آنلاين، "شون بلاكويل" پيش از ازدواج با اين دختر عراقي به دين مبين اسلام گرويد. اين زوج جوان كه حدود سي سال سن دارند اولين ازدواج آمريكايي – عراقي از اين نوع را برگزار كردند.

"شون" و "اهداء" كه حدود چهار سال پيش با يكديگر ازدواج كردند، اكنون در ايالت فلوريداي آمريكا به زندگي خود ادامه مي دهند و يك دختر يك سال و سه ماهه دارند.

در همين راستا "اهداء" كه به شغل پزشكي مشغول است مي گويد: ابتدا ازدواج ما مشكلات بسيار زيادي داشت و با مخالفت هاي بسياري روبرو شديم. اما پس از صبر و تلاش بسيار در نهايت موفق شديم با يكديگر ازدواج كنيم.

وي در ادامه مي گويد: در سال 2003 ميلادي در بغداد دنبال كار مي گشتم. همان موقع با "شون" آشنا شدم. او نيز در بخش پزشكي ارتش آمريكا كار مي كرد و فقط دو هفته بود كه به عراق آمده بود.

مقامات ارتش آمريكا در عراق در اين باره مي گويند: آمار دقيقي از اينگونه ازدواج ها كه ميان سربازان آمريكايي با دختران عراقي صورت گرفته در دست نيست.
"شون بلاكويل" در اين باره مي گويد: طبق آماري كه من از آن اطلاع دارم، از آغاز جنگ در سال 2003 ميلادي تاكنون حدود 20 ازدواج اينگونه انجام شده است.

وي در ادامه افزود: نمي خواهم به گونه اي نشان دهم كه گويا سكاندار اينگونه ازدواج ها هستم اما به واقع وقتي من با "اهداء" ازدواج كردم، اين گونه ازدواج ها رواج يافت.

"شون" در ادامه مي افزايد: ارتش آمريكا در ظاهر با اينگونه ازدواج ها مخالفت نمي كند اما لحظه ازدواج كه مي رسد به شدت مخالفت مي كنند. به همين دليل به من كه در حين خدمت سربازي بودم مرخصي نمي دادند تا مراسم عقد و ازدواج را برگزار كنم و فقط 15 دقيقه به من اجازه داده شد. پس از آن هم به خاطر همان 15 دقيقه عليه من شكايت كردند و به كم كاري متهم شدم.
در همين راستا وزارت امور خارجه آمريكا اعلام كرد: از سال 2003 ميلادي تاكنون 1400 ويزا به زنان عراقي كه با مردان آمريكايي ازدواج كرده اند، داده ايم اما دقيقا نمي توانيم مشخص كنيم كه چند تن از آنان با سربازان آمريكايي ازدواج كرده اند.

گفتني است در جنگ ويتنام نيز چنين ازدواج هايي ميان سربازان آمريكايي با سربازان ويتنامي رخ مي داد و آمار آن بسيار بيشتر از ازدواج با عراقي ها بود زيرا بسياري از ويتنامي ها مسيحي بودند به همين دليل ازدواج ميان آنان آسانتر بود.

"شون" در پايان گفت: خوشبختي ما نسبت به هزاران بي گناهي كه در اين جنگ كشته مي شوند، مسأله اي غير مهم است.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

چه جنگ میمون و مبارکی!
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

چه خوب!!!! :smile:
لااقل اگه بين ما و امريكا جنگ شد ميتونيم چند تا دختر ترشيده بهشون غالب كنيم!!!!! :???: :???:
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

جدا ببينيد. قدرت عشق ببينيد. ببينيد و باز نگين عشق دروغ.
آدم مياد با دشمن خودش ازدواج ميکنه. کسي که کشورش اشغال کرده. کسي که باعث مرگ هزاران نفر از هموطنان و چه بسا نزديکانت شده. ولي خب عشق ديگه کاريش نميشه کرد. دل که گرفتار شد دوست و دشمن نميشناسه.
در ضمن ما چرا دخترهاي خودمون صادر کنيم. بجاش از اونا شايد بتونيم وارد هک بکنيم. البته ناگفته نماند ما خودمون تو يه مورد وطنيش گير کرديم اساسي انشالله بقيه دوستان از اين فرصت استفاده کنند.

بسوز پدر عشق بسوزه
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

به به .... :-D رنجر؟؟؟؟!!!!! تو این عشقی که تو گلوت گیر کرده را قورت بده، بعد برای دختر آمریکایی ها تز بده :???: :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

نميدونم اين جه جور احساسيه .? يعني آدم ميتونه با كسي ازدواج كنه كه از خونه برادران و خواهرانش مي نوشه? من كه سر در نميارم يعني عشق اينقدر كثيفه? اسم اين خيانت به كشوره.
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

big-man من عزيز هيچ وقت نگو عشق کثيفه. بلکه به قدرت عشق ايمان بيار. اون دختر يا پسر آمريکايي هيچ تقصيري ندارن. اون دختر اسير عشقش شده. اون سرباز آمريکايي هم قرباني سردمداران کاخ سفيده که پشت ميزشون ميشينن تصميم ميگيرن يه کشور نابود کنن. فکر کن اگه اين جنگ اتفاق نمي افتاد اين دو تا هيچ وقت به هم ميرسيدن؟
باز هم گريز ميزنم به خودم. اگه دي وي دي نميخواستم. اگه اون چند تا مغازه اي که سر زدم دي وي دي داشتن شايد من الان عاشق نبودم. اين تقدير که دست در دست عشق ميده و انسانها رو به هم ميرسونه.
زيباست نه؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

اينها همه فيلمه بابا ؛ حالا يه امريکايي با عراقي ازدواج کرده و مسلمون شده مارو سنه نه ؛ رفتن يه زوج که از ده سال پيش با هم ازدواج کردند و بچه دار شدند را پيدا کردند ميگن اينها با بعد از جنگ ازدواج کردند و پسره مسلمون شده و عاشق شده و پيمان صلح امضا کرده و در آخر امريکا بد کاري کرد که به عراق حمله کرد و ...
که چي بشه؟ :-x
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”