چرا غیبت می کنید؟ (طنز)(طنز)(طنز)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

چرا غیبت می کنید؟ (طنز)(طنز)(طنز)

پست توسط Danial_4139 »

در اخبار آمده بود که این روزها غیبتهای موجه و غیر موجه نمایندگان مجلس بالا گرفته و روز چهارشنبه غیبت بیش از حد نمایندگان، سرانجام مجلس را به تعطیلی کشاند.
از آنجا که انتشار چنین اخباری می تواند دستمایه طعن و انتقاد عده ای از بداندیشان شود، فارو از چند تن از نمایندگان خدوم و شریف و غایب مجلس هفتم در این باره سوالاتی پرسیده است:
فارو: حضرتعالی از نیمه اسفند به بعد در مجلس حضور نداشتید علت این امر چه بوده؟

آقای جیم: بسم الله الرحمان الرحیم و به نستعین. عرض شود که ملت همیشه در صحنه ایران و به خصوص مردم خوب و با صفا و فهیم و قدردان حوزه انتخابیه خودم بدانند و آگاه باشند که دغدغه همیشگی ما، خانه ملت بوده و هست.
در این یکی دوماه هم این دغدغه بیشتر دنبال شده و ان شاالله در آینده هم بیشترتر دنبال خواهد شد. فلذا آسوده بخوابند که ما بیداریم. ضمن اینکه از شرکت در مرحله دوم انتخابات و رای به خادمان خودشان که همیشه دغدغه شان خانه ملت بوده و هست فراموش نفرمایند. کد انتخاباتی بنده هم 2 ب 836 است و امشب هم به روال شبهای گذشته محفل پرفیضی به همراه چلوکباب سلطانی در منزل حقیر برپاست که شرکت در آن برای عموم رای دهندگان بلامانع است و رحمه الله و برکاته.

فارو: جناب آقای دکتر دال، شما با شعار ژاپن اسلامی به مجلس هفتم رفتید...

دکتر دال: خب منظور؟

فارو: آیا غیبت های مکرر شما در مجلس در این راستا بوده؟

دکتر دال: این چه سوال بی ربطی است که می پرسید؟ من نمی دانم شما خبرنگارها کی می خواهید دست از این عقب ماندگی بردارید و به جای پرسیدن سوال های چرند، مثل خبرنگارهای کشورهای مترقی سوال های خوب و مفید بپرسید؟

فارو: به نظر حضرتعالی چه سوالی خوب و مفید است؟

دکتر دال: مثلا راز پیشرفت ژاپن و چگونگی ساختن ژاپن اسلامی. شما از این سوال ها بکن تا من با مهربانی سه ساعت دراین باره سخنرانی کنم.

فارو: چشم. آقای دکتر دال؛ لطفا بفرمائید راز پیشرفت ژاپن و چگونگی ساختن ژاپن اسلامی چه ارتباطی با غیبت های مکرر شما در مجلس هفتم دارد!

دکتر دال: نخیر مثل اینکه شماها درست بشو نیستید. الان بهت نشان می دهم... آهای یکی اون شمشیر شینزو آبه من را بیاورد تا این مزدور رو به طریقه سامورایی از وسط به دو نیم کنم... پس چی شد این شیزوآبه من...

فارو: الو... سرکار خانم ط؟

خانم ت: بنده خانم ت هستم، دسته ندارم!

فارو: عذرخواهی می کنم. سرکار خانم ت آیا صحت دارد که غیبت های اخیر شما از مجلس به خاطر انتخابات مجلس هشتم است؟

خانم ت: ابدا چنین چیزی صحت ندارد. من با دلیل موجه غیبت داشته ام. آقای حداد عادل هم در جریان هستند.

فارو: ممکن است به ما هم بفرمایید.

خانم ت: بله... اواخر بهمن ماه گذشته، جایتان خالی دختر وسطیم وضع حمل کرد و یک پسر کاکل زری به دنیا آورد. ماشالله ماشالله خیلی پسر خوشگلیست و بزنم به تخته در زمان به دنیا آمدنش سه کیلو و چهارصد و سه گرم وزن داشت. خب منِ اصولگرا هم که نمی توانستم دختر معصوم و بچه دسته گلش را توی شهر غریب تنها بگذارم، این بود که یک چند وقتی آمدم پیشش و بعد از اینکه این بچه را از آب و گل بگیرم بر می گردم تهران.

فارو: امکان اینکه چند روزی از دخترتان مرخصی بگیرید و به تهران بیایید نبود؟

خانم ت: این طفل معصوم که حرفی ندارد. منتها پاریس کجا، تهران کجا!
فارو: جناب آقای فه! با توجه به میزان بالای اصولگرایی مجلس هفتم و شخص جنابعالی که همواره به عنوان یکی از سمبلهای جریان اصولگرایی شناخته شده اید، می خواستم ارتباط بین اصولگرایی و غیبت های مکرر شما و برخی از همفکرانتان را جویا شوم. به خصوص اینکه شخص شما همواره بر عنصر "پاسخگویی" تاکید و اصرار داشته و دارید.

آقای فه: بله.
فارو: چی بله؟

آقای فه: همان.

فارو: کدام؟

آقای فه: بنده هم موافقم.

فارو: با چی؟

آقای فه: البته به طور کامل نه.

فارو: چرا؟

آقای فه: ابدا.

فارو: جدا؟
آقای فه: متاسفانه وقت بنده رو به اتمام است و باید در جلسه مهمی شرکت کنم. خوشحال هستم که توانستم باز هم در پاسخ به رسانه ها، که در حقیقت نمایندگان افکار عمومی جامعه هستند باشم و به چند تا از پرسشهای عمیق شما پاسخ بدهم. هدیه ناقابلی هم بچه های دفتر برای شما و همکاران محترمتان تهیه کرده اند که به رسم یادبود با وانت به دفتر عصر ایران ارسال خواهد شد. به دوستان سلام برسانید... آها... تا یادم نرفته می خواستم بگویم که متاسفانه به علت ضیق وقت نشد که آن طوری که شایسته است به سوالات شما جواب بدهم. اگر زحمتی نیست حتما در تهیه گفتگو با بچه های دفتر هماهنگ کنید. خدانگهدار.

فارو: حاج خانم؟

حاج خانم شین: زهر مار!

فارو: متشکرم!
فارو: الو... جناب پ؟

جناب پ: داد نزن آقا... اینجا یک مملکت متمدن است خدای ناکرده ها!

فارو: بنده عذر خواهی می کنم. فکر کردم راه دور است صدا نمی آید. راستی حضرتعالی الان کجا تشریف دارید؟

جناب پ: دقیقا نمی دانم. یعنی از این بالا که خوب دیده نمی شود. ولی باید جایی بین واشینگتن و آمستردام و لندن باشد.

فارو: بنده مزاحم شدم درباره غیبت نماینده های مجلس هفتم که این روزها باعث تعطیلی مجلس هم شد سوال بپرسم.

جناب پ: من از اول هم گفته بودم که مجلسی که دست راستی ها و مرتجعین و محافظه کارها بیفتد از این بهتر نمی شود. این ملت واقعا لیاقت اصلاحات و اصلاحطلبان را ندارد. بنده چند وقت پیش هم که مهمان دوستان در صدای آمریکا بودم اینها را گفتم. شما آن برنامه را دیدید؟

فارو: همان که به عنوان یک نماینده مجلس، کل حکومت جمهوری اسلامی را...

جناب پ: جانمی جان! پس خیلی سروصدا کرد؛ ها؟ حالا چند روز دیگر در بی بی سی هم حرفهای خیلی جالبی خواهم زد. حتما تماشا کنید. آنتن ماهواره که دارید؛ ها؟

فارو: نخیر.

جناب پ: ئه... شما چه جور دوم خردادی و اصلاح طلبی هستید که دیش ندارید؟

فارو: من کی گفتم دوم خردادی و اصلاح طلبم؟

جناب پ: نیستی؟... ای مرتجعِ تمامیت خواهِ محافظه کارِ مزدورِ طرفدار حکومت اسلامی! برو بمیر!
فارو: سلام علیکم... حاج آقا سلام عرض کردم... حاج آقا؟!

حاج آقا خ: ها ها... چیه چی شده... من کجام؟... من کی ام؟

فارو: حاج آقا می خواستم یه سوالی بپرسم.

حاج آقا خ: لااله الا الله... منو پروندی که سوال بپرسی... یعنی این درسته؟

فارو: حاج آقا بنده دیدم شما خوشبختانه غایب نیستید و آرام رو صندلی تان در صحن مجلس قرار دارید گفتم از شما بپرسم ببینم آیا شما می دانید چرا بعضی از نماینده ها اینقدر غایب می شوند؟

حاج آقا خ: چه می دانم آقاجان... مگر بنده فضول کار مردم هستم؟ ما از این مکروهات بری هستیم. آزارمان به کسی نمی رسد، می آییم مجلس کارتمان را می زنیم، چرتمان را می زنیم، بعدش می رویم منزل. به شما هم توصیه می کنیم کاری به کار دیگران نداشته باشید. در احادیث نهی شده اند مسلمانان از سرک کشیدن در کار همدیگر. یا ایها الذین آمنو لا تجسسوا...

فارو: از مواعظ شما خیلی ممنونم.

حاج آقا خ: احسنت... خب حالا که منو از خواب پروندی یک لیوان آب بده، بعد برو...

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”