زشت ها خوش شانس ترند

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 491
تاریخ عضویت: جمعه ۴ فروردین ۱۳۸۵, ۵:۳۲ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 64 بار

زشت ها خوش شانس ترند

پست توسط sara »

زيبايي، با درنظر گرفتن اينكه امري نسبي است، يكي از امتيازات فيزيكي انسان‌ها به شمار مي‌رود. امتيازي كه بودن يا نبودنش، هر كدام، مشكل ساز است. كسي كه از اين امتياز برخوردار نيست، در معرض خطر است؛ از حسرت گرفته تا حسادت؛ از افسردگي تا پرخاشگري و از انزوا تا جلوه‌فروشي. كسي كه از اين امتياز برخوردار است هم، اگرچه شايد در نگاه اول به نظر نرسد، اما او هم در معرض خطر است.
عكس العمل جوامع گوناگون با فرهنگ هاي متفاوت نسبت به اين مسئله يكسان‌ ‌نيست، اما به هر حال زيبايي فيزيكي هم، خود فرد و البته ديگران را بيشتر در معرض اين خطر قرار مي‌دهد كه زيبا بودنشان همه فضايل انساني ديگررا تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
زيبا بودن يا نبودن براي زنان و مردان تقريباً پيامدهاي مشابهي دارد اما به واسطه برخي از‌ ‌ساختارهاي فرهنگي تثبيت شده در اكثر جوامع، وظيفه زيبا بودن به عهده زن و مختص به او شناخته شده است و از همين‌رو زنان بيشتر در معرض اين آفت‌ هستند. بازبيني وضعيت زنان زيبا به‌ ‌واسطه پاره‌اي از عوامل اجتماعي قابل توجه‌تر است و پايگاه و نقش غالب زنان در اجتماع، ازدواج يا وابستگي به يك مرد به‌عنوان تنها راه تحرك اجتماعي، شكل‌گيري شخصيت‌ ‌به‌ ‌عنوان شيء عينيت يافته و... از عوامل گوناگوني هستند كه اين مقوله را قابل تامل‌تر مي سازند.

دردسر كودكان زيبا
شايد زيبايي به عنوان يك امتياز براي زنان محسوب شود. درباره پيامدها و محاسن چنين ويژگي‌اي صحبت شده، اما معايب زيبا بودن زن در بستر اجتماع مقوله اي است‌ ‌كه كمتر به آن توجه شده است. گاهي گوشه و كنار مي شنويم كه پدر و مادرها خيلي‌ ‌هم مايل نيستند دخترشان زيبا باشد.
حتي مثل‌هاي عامه هم به نوعي اين مسئله را تقويت‌‌مي‌كند، مثل اينكه <زشت‌ها شانسشان بهتر است> يا <مال به شبي و زيبايي به تبي بند است.> با اين اوصاف، هر چند كه بعضي به هر وسيله اي براي رفع نقايص هر چند اندكشان تلاش مي‌كنند،‌ ‌اما بعضي از زنان نيزآرزو مي‌كنند كمتر زيبا بودند.
زناني كه داراي‌ ‌زيبايي تاحدي بيش از معمولند، هميشه مورد توجه قرار مي‌گيرند، حتي وقتي دختر بچه‌اند! همه به سر و گوششان دستي مي‌كشند ومي‌گويند چه دختر قشنگي! محال است كه كسي‌ ‌در مواجهه با چنين كودكاني از صفات ديگري مثل خوب بودن، باهوش بودن، منظم‌ ‌بودن، درسخوان بودن و... استفاده كند؛ حداقل در برخورد هاي اول! تنها زيبايي اين كودكان است كه جلب‌‌توجه مي‌كند.
حتي به شوخي هم كه شده در همان كودكي برايش همسر نامزد‌ ‌مي كنند و... بسياري از تعارفات معمول ايراني كه هنوز هم خيلي مرسوم است. به همين دليل است كه شكل گيري سالم شخصيت زنان زيبا تنها با مراقبت و تربيت دقيق والدين امكان پذير است، اگرچه غالباً والدين ايراني با كودكان خود مخصوصاً دختر بچه ها مثل عروسك زيبايي رفتار مي‌كنند‌ ‌كه قرار است برايشان كسب وجهه كند.
دختر بچه هاي زيبا، از همان دوراني كه بيشترين نقش را در شكل‌گيري شخصيتشان دارد، بيشتر از آنكه خود را‌ ‌بعنوان يك انسان يا زن بشناسند، تصويري چون يك عروسك فريبنده از خود مي‌سازند و به واسطه يادگيري وشرطي شدن، حتي در دوران بزرگسالي نيز با تكيه بر فيزيك خود در اجتماع حضور مي‌يابند و همين فرآيند بي رحمانه در مورد دختر بچه هاي زيبا باعث تضعيف ديگر نقش‌هاي اجتماعي لازم براي يك انسان‌‌كامل مي شود.
مصاديق متنوعي‌ ‌براي بزرگسالي اين كودكان هم مي توان ذكر كرد، مثل ازدواج زود هنگام، توقع تاييد و تشويق ازسوي همه افراد، ضعف در مهارت‌هاي اجتماعي وعدم خودشكوفايي، ترس از خدشه‌ ‌دار شدن زيبايي، احساس عدم امنيت، بي‌اعتمادي نسبت به مردان نا‌آشنا، مورد غضب و‌ ‌حسادت واقع شدن، مورد شك و سوء ظن بودن و...
تجربيات اين زنان تا حدي متفاوت با‌ ‌زنان معمولي است. حتي گاهي محدوديت‌ها، بدبيني‌ها و نگاه انسان‌هاي ديگر به واسطه نظام ارزشي وقالب‌هاي ذهني كه به ايجاد تنگناهاي مالي‌ ‌و اجتماعي مي‌انجامد، نهايتاً باعث تن دادن فرد به خواسته‌هاي جامعه شود.

آسمان همين رنگ است
در بزرگسالي هم، آسمان همان رنگ است و به همان دلايل، حضور زنان زيبا در اجتماع با محدوديت‌هايي مواجه است. مشاغلي كه امكان دستيابي آن براي زنان زيبا فراوان‌ترند‌ ‌بيشتر جزء مشاغل خدماتي‌اند: فروشندگي، منشي‌گري، مهماندار هواپيما، هنرپيشگي و... از جمله مشاغلي هستند كه اهميت ويژه اي به فيزيك و زيبايي متقاضيان شغل قائل اند.
خيلي از زنان، علي رغم ميلشان جذب‌چنين‌مشاغلي مي‌شوند. در مقابل، بسياري از زنان هم هستند كه به واسطه چهره خود در برخي از مشاغل موفق‌ ‌نخواهند بود. مثلا در اصول پژوهشگري تكيه بر چهره عادي و عاري از هرگونه عنصر جالب توجه‌ ‌تاكيد شده و بخاطر پيامدهاي نامناسب برنتيجه پژوهش، زنان زيبا در چنين مشاغلي به‌كار گرفته نمي‌شوند.
حتي گاه گوشه و كنار مي شنويم كه چهره زيبا براي كار خبرنگاري هم چندان مناسب نيست. از اين‌ها گذشته، ناامني و آزار و‌ ‌اذيت هايي كه اطراف زنان زيبا انباشته شده و باعث محدوديت آنها در فعاليت‌هاي‌ ‌اجتماعي و شغلي است، مهم‌ترين آسيب زندگي اينگونه زنان است: مورد توجه بيش از حد‌ ‌مردان قرار گرفتن؛ همواره در معرض نگاه جنسي قرار داشتن؛ مورد آزار و اذيت‌هاي خياباني قرار گرفتن و...
در خيلي از موسسات و ادارات استخدام زنان زيبا را باعث‌ ‌كاهش بهره وري و ايجاد تنش در محيط كار مي‌دانند و از استخدام اين زنان پرهيز مي‌كنند. در مقابل، در برخي از شركت ها و موسسات نيز تنها بخاطر جذابيت جنسي آنها را استخدام مي‌ ‌كنند و متعاقباً براي آنها مزاحمت ايجاد مي‌كنند. در كشورهاي غربي هم زنان زيبا به‌ عنوان‌ ‌كالاهاي جذاب و شاخصي براي طبقه سرمايه دار و مرفه جامعه و به عنوان‌ ‌نمادي از قدرت و مقبوليت براي مردان اين طبقه محسوب مي شوند.
حتي در جوامعي مثل ما هم، زيبايي زن براي‌ ‌شوهرش نشانه اي از قدرت و مقبوليت اجتماعي او در جامعه است و شايد يكي از علل گرايش‌ ‌مردان به زنان زيبايي كه نزديك به معيارهاي مد روز هستند، همين باشد.

چشم‌ها را بايد شست
نينا غفاري دختر 24 ساله ايراني آمريكايي، هفتم ارديبهشت ماه در پاركينگ يك خانه مسكوني براي اولين بار شوي لباسي در تهران برگزار كرد. شويي كه در آن، مانكن ها همه با سر و صورت پوشيده با حرير سياه وارد مي‌‌شدند. لباس‌ها هم بر خلاف آنچه از مد در خيابان‌هاي تهران ديده‌ مي‌شود كه تنگ و چسبانند، گشاد بودند. گشاد به اندازه اي كه با پوشيدن آنها مي‌توانستي باد را به راحتي از آستيني وارد و از ديگري خارج كني.
نينا به خبرنگار بي‌بي‌سي گفت كه هدفش از اين كار اين بود كه مدل‌هايي متفاوت با آنچه الان در ايران رايج است ارائه دهد: <بيشتر مي‌خواستم ايده مردم ايران را نسبت به مانتوي تنگ و روسري عوض كنم و كاري بر عكس انجام داده باشم، كه مقداري گشاد باشد. چون من از پوشش تنگ دختران ايراني خوشم نمي آيد، به نظر من يك جور بي احترامي نسبت به زنان است. اصلا فرق نمي كند كه در چه كشوري هستيد، كشوري اسلامي يا نه؛ من كلاسيك بودن را ترجيح مي‌دهم. به نظر من زنان اين طور زيباتر ديده مي‌شوند.>
بسياري از زنان مي دانند كه‌ ‌زيبايي بيش از حد معمول علاوه بر نوعي از امتيازات اجتماعي دردسرهايي نيز به همراه‌ ‌دارد. دردسر هايي كه گاه باعث مي‌شود زشت‌ها خوش شانس تر باشند و زندگي بهتري را‌ ‌تجربه كنند. مسلما زنان زيبا و باهوش تحصيلكرده و خود شكوفا هم فراوانند، اما اصول منطقي و‌ ‌مصاديق عيني در جامعه اين موارد را انگشت شمار مي كند.
شايد به همين دلايل است كه خيلي از زنان فرهيخته، با هر اعتقادي، خود را ملزم به استفاده ازحجاب و حداقل آرايش مي‌كنند؛ و يا زنان مسلمان در سرزمين‌هايي كه بسياري از مردان و زنانش به كوچكترين ارزش‌هاي اخلا‌قي پايبند نيستند حتي به بهاي از دست دادن شغل و امكان تحصيل،‌‌پاي اعتقادات خود مي ايستند و دست از حجاب برنمي دارند.

منبع :روزنامه سلامت
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2833
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۸۵, ۱:۳۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

من اينوخيلي قبول دارم و اين موارد خيلي پيش اومده
كه زشت ها خوش شانس ترن
شايد به دليل اينكه اصلا خودشونو نمي گيرن :-(
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
-
پست: 98
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۸۵, ۱۲:۲۱ ق.ظ
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط NIRVANA »

منم قبول دارم. ولی نه توی هر کاری مثلا بحث ازدواج که ما زشتا :grin: با این اوضایی که دختر خانمها بیشترشون درست کردن و توقعاتی که دارن (فقط ظاهر بین هستن) خیلی عقب می افتیم :-(
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4122
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

sara,
من قيافهء‌ چندان جالبي در نظر دخترا ندارم و فکر مي کنم براي همين هم هست که تا الآن مجرد موندم. :? :sad:
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15899
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۷:۵۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Reza6662 عزيز، شكست نفسي مي‌كنيد، اون عكسي كه من ديدم كه اينطور نبود و .... :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
پست: 3047
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۹:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Reza6662 جان دوست خوب من شکسته نفسی نکن :-)
من کوچیکتر از اونی هستم که بخوان چنین چیزی بگم عذر میخوام از همگی.
به نظر من اگر کسی به خاطر چهره یک نفر بخواد که با اون طرف باشه و ازدواج کنه همون بهتر که چنین چیزی اتفاق نیفته.و همچین علاقه ای و عشقی که مطمئن باش عشق نیست و فقط یک حس و هوس است هیچ وقت دوام نداره و استوار نمیمونه. همه باید پی کسی باشیم که باطن خوب داشته باشه نه ظاهری گول زننده.ظاهرو میشه درست کرد اما باطن هیچ کسی را نمیشه عوض کرد :o .
راستی رضا جان دوست عزیز نکنه شما انتظاراتتون خیلی زیاد هست از همسر آیندتون آره؟ :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4122
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Mahdi1944, ممنون از اظهار لطف شما

Farhad3614, نه آقا فرهاد، من توقع بالايي ندارم ولي وقتي سن پسري از 30 سال رد ميشه، خود به خود براي دختري که باهاش طرف ميشه اين سوال پش مياد که: پس پرشياش کو؟ پس ويلاي شمالش کو؟ و . . .
يعني تا الان چه کار مي کردي؟ تا الان که چيزي نشدي، من بعد هم نخواهي شد. :?
[External Link Removed for Guests]
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
پست: 3047
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۹:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

ببین رضا جان منم مجردم و از شما سنم کمتره ولی نظرم اینه که کسی که بخواد به این مسائل نگاه زیادی داشته باشه هیچ وقت همسر مناسبی نمیتونه که باشه. با یکم پشت کار و ایمان به خدا همه چیزها بدست میاد فقط کافیه همسفر خوبی داشته باشیم و یک ایمان قوی.

عشق واقعی همه جا و همیشه و بین همه مردم نیست و آسون پیدا نمیشه من مطمئن هستم و به شما قول میدم که به همسر دلخواه خودتون میرسید حالا شاید سن شما به 30 رسیده ولی اینقدر ها هم که شما فکر میکنید دیر نشده. به خدا ایمان داشته باش خدا خودش هواتو داره یکم هم دیدتو به زندگی بازتر کن و زندگیرو سخت نگیر همه چیز درست میشه البته چیزی خراب نیست اما امیدوار باش و دل روشن خدا بندشو تنها نمیزاره رضا جان. :)

اگر دوست داشتی بیشتر و در محیطی مناسبتر راجبش بحث میکنیم :D
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4122
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Farhad3614,
ممنون از توجه شما. :) اين روزها عشق واقعي وجود نداره يا خيلي کميابه. :-o
[External Link Removed for Guests]
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
پست: 3047
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۹:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Reza6662 خواهش میکنم دوست عزیز :o
با شما موافقم کاملا خیلی کمیاب هست یک عشق پاک و واقعی :-P
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2833
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۸۵, ۱:۳۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

قيافه درسته خيلي شرط نيست تو ازدواج
ولي به نظرم خيلي هم بي اهميت نيست ، اخه ادم نمي تونه با كسي كه قيافش قابل تحمل نيست زندگي كنه
من كه اين جوري هستم ، حداقل دو طرف قيافشون بايد به هم بياد.
ولي هيچ موقع قيافه خوش بختي نمياره.
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
پست: 3047
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۹:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Leila خانم منم با شما کاملا موافقم اما بسیاری از دختر خانمها و حتی پسرها به این موضوع بیش از اندازه توجه دارن و اهمیت میدن که فکر نمیکنم چیز خوبی باشه چون همونطور که همه میدونیم چهره کمکم عادی میشه و از این لحظه به بعد باطن جاشو به ظاهر میده که اگر ............ :-o
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”