هنوزم کسايي هستند که دلشون ميخواد ازدواجشون بدون سور و شادي مدرن باشه

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

هنوزم کسايي هستند که دلشون ميخواد ازدواجشون بدون سور و شادي مدرن باشه

پست توسط Zahra1365 »

سلام

امروز یه خبری رو شنیدم که برای من خیلی جالب بود حیفم اومد به شماها نگم تو روستای ما یه دختری هم سن و سال خودم هست که چند ماه پیش نامزد کرد و همین روزا هم قرار بود زندگی مشترکش رو شروع کنه ولی این دوست خوب من به خانواده خودش و نامزدش گفت که من نمیخوام جشن عروسی داشته باشم و خلاصه من نمیخوام اول زندگیم رو با گناه شروع کنم هر دو خانواده موافقت کردند و اونا فقط قراره برای ماه عسل برن یه زیارت... :(

جالب اینه که بگم خواهر این دوست من چند سال پیش یه پسری به دنیا آورد که رو پیشانیش اسم الله حک شده بود. :D

پس بیایید خوب باشیم بخدا هیچ وقت ضرر نمیکنیم :)
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 192 بار
سپاس‌های دریافتی: 361 بار
تماس:

پست توسط HARD »

شما از پشت کدوم کوه هستيد؟ :-?

MASTER : دوست گرامی لطفا ادبیات خود را بهینه نمایید !
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

"... نميخوام اول زندگيم رو با گناه شروع كنم...." !؟!؟!؟!؟!

اينكه تو عروسي گناه بشه يا نه، دست خودشونه. اگه اينطور فكر ميكنن كه با عروسي گرفتن دچار گناه ميشن، بهتره كمي به خودشون شك كنن. :.eek: اگر اينطور باشه، كل ازدواجها در همون عروسي، با گناه شروع شدن!!!

zahra angoran, جان! شايد حرف من بنظرتون بي احترامي بياد، ولي ميشه عروسي گرفت، بدون اينكه آب از آب تكون بخوره و ترسي از گناه وجود نداشته باشه.{نظرم شخصيه:
تصویر
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط Zahra1365 »

سلام
HARD جان منظور شما چيه؟

از پشت کوه نيستم،از ايرانم :D

ولي تو اين دور و زمونه اگر شما توجهي به اين عروسيا داشته باشين ميفمين من چي ميگم بعد در ضمن همه دخترا دلشون ميخواد بهترين مراسم ها رو داشته باشن بهترين کنسرتها و بهترين.... :sad:

و masoud حرف شما رو هم قبول دارم ولي اين روستايي که من ميگم شايد اسمش روستاست ولي آدماش ميليوني هستن و تو عروسياشون خيلي ادا در ميارن. و به نظر بنده اگر يه شخص مراسم ميگره و ملت ميان توش ميرقصن يه بخش از گناهش متوجه ميزبان هستش.

اينم بخاط اين هستش که معمولا آدما جنبه ندارن پولش که زياد ميشه خدا و قيامت و ... يادشون ميره :sad:
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

در اين دوره زمونه بايد مصداق مثل، زير زندگي كرد

خواهي نشوي رسوا همرنگ جماعت شو

وگرنه اگر بخواهي سالم زندگي كني
اونوقت ميشي

دهاتي ، اٌمل ، پشت كوهي و....
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 131 بار
سپاس‌های دریافتی: 109 بار

پست توسط Mohsen1441 »

shahbaz نوشته شده:در اين دوره زمونه بايد مصداق مثل، زير زندگي كرد

خواهي نشوي رسوا همرنگ جماعت شو

وگرنه اگر بخواهي سالم زندگي كني
اونوقت ميشي

دهاتي ، اٌمل ، پشت كوهي و....

اگه رسوائي تو اين دنيا بين اين مردم منظورته،درست

ولي دوست محترم ، zahra angoran منظورشون سعادت و شادي تو اون دنيا بود... :(

و من هم كاملا با ايشون موافقم...

من اگه ببخوام همرنگ اين جماعت بشم اونقت بايد قيد آخرت رو بزم...

و اينكار اشتباه محض هستش :-)

پس: خواهي بشوي رسوا ، همرنگ جماعت شو :-)

موفق باشي./
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط forodo »

سلام
من با دوستم خوبمون همفكرم شايد از ديد شما گناه معني ديگه اي داره معمولا تو عروسيا چه بخواهيم چه نخواهيم مقدار زيادي مواد خوردني دور ريخته ميشه و اسراف ميشه درحاليكه در كشور خودمون ويا در جهاني انسان هايي زندگي مي كنند كه محتاج غذا هستند وبايد به اونها كمك كرد از افريقا بگيريد تا جنوب اسيا ومناطق ديگر اين اصل اسراف مواد غذايي تو همه جا وجود داره
اميدوارم روزي برسه كه دوباره همنوعانمان را فارغ از دين و مسائل ديگر دوست داشته باشيم در اين صورت دنياي زيباتري خواهيم داشت

به اميد يزدان
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

دوست عزيز

منظور من اين بود كساني كه از سرزنش ديگران مي ترسند و
در راه خود از ثبات بر خوردار نيستند بهتر است حداقل در ظاهر با جماعت باشند

فكر كنم شما ادامه جمله را نخوانده ايد

اگر مي خواهي سالم زندگي كني و
و اگر توكلت به خدا اونقدر زياد هست كه بتوني با وجود تمام سختيها به راهت ادامه بدهي
پس
سرزنشها گر كند خار مغيلان غم مخور
خدا با توست
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Major II
Major II
تماس:

پست توسط HARD »

zahra angoran
>جالب اینه که بگم خواهر این دوست من چند سال پیش یه پسری به دنیا آورد که رو پیشانیش اسم الله حک شده بود.<
.
.
.
_يک_
اين حرفتون به نظر من خيلي احمقانه بود و منو به ياد قرون وسطا انداخت با اون خرافاتشون... :-?
ميدونيد ما ساليان سال به خاطر اين خرافاتمون از دنيا عقب مونديم...
در ضمن هيچ وقت,هيچ وقت خرافات رو وارد دين نکنيد و در هر زمان از خرافه بپرهيزيد! :x :x :x
_دو_
دوست من عروسي اگه از تجملات و زياده روي ها به دور باشه خيلي هم مبارک و خوش يوم هست! :(
_سه_
منظوري نداشتم,ببششششششششخيد :grin: :) :grin:

MASTER : دوست گرامی مثل اینکه شما همچنان به بهره وری از ادبیات خود پافشاری میکنید ...
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط Zahra1365 »

سلام

جناب hard نميدونم آقا هستين يا خانوم ولي از لحنتون معلومه آقا هستين به اي حال نظر شما براي من اصلا مهم نيست!

شايد به نظر شما احمقانه باشه ولي به نظر من اصلا . رحمتي هستش که نصيب هر کسي نميشه که ايشون با گذشت از

چيزاي مادي و قدم برداشتن در راه خدا نصيبشون شده در ضمن من خودم بقيه اون حرفم رو عمدي نگفتم ولي اي کاش

ميگفتم که شما من رو متهم نميکردين! " يکي از باتقواترين مراجع تقليد ايران مژدگاني خوبي به اين خانوم در مورد

پسرشون دادند " شما هم اگه يک قدم در راه خدا بردارين خدا صدتا قدم به طرف شما مياد اونوقت الطاف الهي رو مبينيد

که به هر شکلي تو زندگيتون نمايان ميشه :D
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

HARD, !!!

لطفا از ادامه ی این بحث خودداری نمایید

از شما انتظار نداشتیم که از چنین ادبیاتی استفاده نمایید

باید این نکته را خوب درک کنیم که نظر و عقیده ی هر شخص کاملا محترم است و ما به هیچ وجه حق نداریم به آن توهین کنیم

لطفا از ادامه ی بحث به این شکل خودداری نمایید !
شاد زی مهر افزون ...
Major II
Major II
تماس:

پست توسط HARD »

من که توهين نکردم... :sad: :lol: :sad:
ولي چشم :D
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”