تست هوشي- آلبرت انيشتين معتقد بود 98% مردم جهان قادر به حل آن نيستند
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
MASTER نوشته شده:MASTER : به دلیل مشکوک بودن فایل لینک موقتا حذف شد
Khalil1723,
لطفا پرسش را همینجا مطرح نمایید
احتمال ویروسی بودن این فایل وجود دارد
در صورت ویروسی بودن با کاربر خاطی برخورد خواهد شد
دوستانی که دانلود کردند نیز کمی دقت کنند ... چرا این مسئله ی به اصطلاح انیشتین EXE و دارای حجم 84 K/B است ؟!
من با کاسپر.آویرا,مکافی,نوود,چک کردم ویروس نبود.
ولی فایل هم اجرا نشد.اگر ویروس هم باشه حتما دست ویروسش خونگی هست

-
[quote="MASTER"]MASTER : به دلیل مشکوک بودن فایل لینک موقتا حذف شد
Khalil1723,
دوستانی که دانلود کردند نیز کمی دقت کنند ... چرا این مسئله ی به اصطلاح انیشتین EXE و دارای حجم 84 K/B است ؟!
[/quote
Mastere Aziz
این فایل یک ویروس نیست و برنامه ای یه که نوشته شده تا صورت مسئله طولانی انیشتین رو به صورت مصور و خلاصه تر ارائه بده. به هر حال برام مهم نیست. چون متوجه شدم که شما جزء اون 98% مردم جهان هم نیستی.
چون به راحتی می تونستی فایل رو دانلود و قبل از اجرا با هر آنتی ویروسی که خواستی تست کنی و بعد سوال مطرح کنی و علامت سوال و تعجب بزاری.
به هر حال خوشحالم که متوجه شدم شما جزء اون 98% درصد هم نیستی.
بای بای
Khalil1723,
[/quote
Mastere Aziz
این فایل یک ویروس نیست و برنامه ای یه که نوشته شده تا صورت مسئله طولانی انیشتین رو به صورت مصور و خلاصه تر ارائه بده. به هر حال برام مهم نیست. چون متوجه شدم که شما جزء اون 98% مردم جهان هم نیستی.
چون به راحتی می تونستی فایل رو دانلود و قبل از اجرا با هر آنتی ویروسی که خواستی تست کنی و بعد سوال مطرح کنی و علامت سوال و تعجب بزاری.
به هر حال خوشحالم که متوجه شدم شما جزء اون 98% درصد هم نیستی.
بای بای

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
من دانلود کردم ویروس ، تروجان و ... هم نیست (با آنتی ویروس آپدیت شده چک کردم هیچ سند و رسیو اضافه هم موقع اجرای برناه بوجود نمیاد)
فایل اجرا میشه ولی چون از فونت فارسی استفاده شده بعضی از جاها ناخوانا هست و بصورت کاراکترهای دیگه نمایش داد میشه
یک راهی بود تو اکس پی که میرفتیم یک چیزی رو تغییر میدادیم تا نوشته ها درت نمایش داده بشن ولی الان خاطرم نیست دقیقا کجا بود
ممنون میشم اگه کسی هست که بدونه منو رتهنمایی کنه
فایل اجرا میشه ولی چون از فونت فارسی استفاده شده بعضی از جاها ناخوانا هست و بصورت کاراکترهای دیگه نمایش داد میشه
یک راهی بود تو اکس پی که میرفتیم یک چیزی رو تغییر میدادیم تا نوشته ها درت نمایش داده بشن ولی الان خاطرم نیست دقیقا کجا بود
ممنون میشم اگه کسی هست که بدونه منو رتهنمایی کنه
[External Link Removed for Guests]