چه کسانی را بیشتر از همه در centralclubs دوست داری؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
چه کسانی را بیشتر از همه در centralclubs دوست داری؟
اول خودم شروع میکنم بعدش شما هم بگین کیا رو بیشتر دوست دارین!!!!!!!
1.مهدی:چون این سایتو درست کرد تا با شما آشنا بشم و جدا خیلی مطالب از شما یاد گرفتم
2.سامان آث میلان:چون بچه پایه و بسیار خاکیه وعشق آث میلانه البته خودش میدونه که باید بدونه"میلان یادت باشه رئال سرورته"
3.نوید موشک:چون بچه بسیار فعالیه و عاشق خلبانی مثل چند سال پیش من و لی من به شدت به کار در زیردریایی و اعماق آب علاقه مندم و روزی به ارزویم خواهم رسید
4.کیارش:بچه خوبیه فقط تو مسائل مذهبی 1999 کیلومتر با من فاصله داره ولی کلا باش خیلی حال میکنم چون مثل من ذهن جستجو گری داره!
3.رضا 313:اینم انگار کپی کیارشه ولی یکم از کیارش دمکرات تره ولی خیلی دوسش دارم!
4.یاسر:اینم از دوستان منطقی و خوبمه که مقداری در بعضی مسائل اختلاف نظر داریم ولی کلا رفیقیم.
5.هادی آقازاده:بچه فهمیده و با اخلاق فروم
6.علی نوری:از اینکه به چیزاییکه منم علاقه مندم اونم علاقه داره خوشحالم
7.جی اس اف:از بچه های کاملا فنی و با سواد و متخصص در مسائل هوایی اوایل روش شناخت نداشتم و سر یه موضوع سو تفاهم شد ولی الان رفیقیم
8.میلیالی:از سپاس هاش ممنون
9.شادرو:با من لجه ولی بازم بی خیال
10.مستر هم با اینکه پستامو حذف میکنه ولی باز دمش گرم
11.amir-z:از سپاس هاش ممنون
و اما همشهری های خوبی هم در فروم دارم که به قول آبادانیا دمشون مثل کوره گرررررررررم
آقایان: بهنام 41-جمال خودمم-عبدالمهدی-sand fighter
اسم اصلی دوستان:-jsf-miliali
-Master-AMIR_Zshadro-master-mahdi1944-smanrossenoro-navid missle--reza 313-yasermym-ali nuri
1.مهدی:چون این سایتو درست کرد تا با شما آشنا بشم و جدا خیلی مطالب از شما یاد گرفتم
2.سامان آث میلان:چون بچه پایه و بسیار خاکیه وعشق آث میلانه البته خودش میدونه که باید بدونه"میلان یادت باشه رئال سرورته"
3.نوید موشک:چون بچه بسیار فعالیه و عاشق خلبانی مثل چند سال پیش من و لی من به شدت به کار در زیردریایی و اعماق آب علاقه مندم و روزی به ارزویم خواهم رسید
4.کیارش:بچه خوبیه فقط تو مسائل مذهبی 1999 کیلومتر با من فاصله داره ولی کلا باش خیلی حال میکنم چون مثل من ذهن جستجو گری داره!
3.رضا 313:اینم انگار کپی کیارشه ولی یکم از کیارش دمکرات تره ولی خیلی دوسش دارم!
4.یاسر:اینم از دوستان منطقی و خوبمه که مقداری در بعضی مسائل اختلاف نظر داریم ولی کلا رفیقیم.
5.هادی آقازاده:بچه فهمیده و با اخلاق فروم
6.علی نوری:از اینکه به چیزاییکه منم علاقه مندم اونم علاقه داره خوشحالم
7.جی اس اف:از بچه های کاملا فنی و با سواد و متخصص در مسائل هوایی اوایل روش شناخت نداشتم و سر یه موضوع سو تفاهم شد ولی الان رفیقیم
8.میلیالی:از سپاس هاش ممنون
9.شادرو:با من لجه ولی بازم بی خیال
10.مستر هم با اینکه پستامو حذف میکنه ولی باز دمش گرم
11.amir-z:از سپاس هاش ممنون
و اما همشهری های خوبی هم در فروم دارم که به قول آبادانیا دمشون مثل کوره گرررررررررم
آقایان: بهنام 41-جمال خودمم-عبدالمهدی-sand fighter
اسم اصلی دوستان:-jsf-miliali
-Master-AMIR_Zshadro-master-mahdi1944-smanrossenoro-navid missle--reza 313-yasermym-ali nuri
بی

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
1.مهدی:چون انسان فهمیده و با دانشی هست.
2.ma3oud:چون پسرخاله عزیزم هست و باهاش کلی خاطره دارم.
3.میلاد مرد دریا:چون پایه منه و همیشه بهم روحیه می ده و حس می کنم خیلی شبیه من هست احساس و رفتارش.
4:centralweb:چون یک میلانی 2 آتیشست.
5.bill.goldberg:چون به پستهایی که میدم زیاد توجه می کنه و من رو خوشحال می کنه.
6.کیارش:البته کیارش جان زیاد به من نامهربونی می کنه اما چون وطنمون ایران رو دوست داره منم دوسش دارم.
navid missle وzooranchi زورانچی چون مطالبم رو می خونه و فک می کنم فوتبالیم هست.
از دوستای خوبم که اسمشون رو نبردم عذر می خوام چون نه حضور ذهن دارم و هم اینکه تازه اومدم تو cc.

2.ma3oud:چون پسرخاله عزیزم هست و باهاش کلی خاطره دارم.
3.میلاد مرد دریا:چون پایه منه و همیشه بهم روحیه می ده و حس می کنم خیلی شبیه من هست احساس و رفتارش.
4:centralweb:چون یک میلانی 2 آتیشست.
5.bill.goldberg:چون به پستهایی که میدم زیاد توجه می کنه و من رو خوشحال می کنه.
6.کیارش:البته کیارش جان زیاد به من نامهربونی می کنه اما چون وطنمون ایران رو دوست داره منم دوسش دارم.
navid missle وzooranchi زورانچی چون مطالبم رو می خونه و فک می کنم فوتبالیم هست.
از دوستای خوبم که اسمشون رو نبردم عذر می خوام چون نه حضور ذهن دارم و هم اینکه تازه اومدم تو cc.

(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

-
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 354 بار
1-خودت.میلاد.یه وقت فکر نکنین پارتی بازی شده .همشهری هستیم!!
شهباز.به خاطر اطلاعات وسیعی که داره و با نزاکته
گردافرین.بخاطر اینکه صادقانه اعتراف میکنه که بعضی چیزها را بلد نیست.
بویکا.اونم اطلاعات خوبی داره ولی چن وقته خبری ازش نیست.
سامان روسونوری.بچه میلان.اگه طرفداری از نردبام(پله سابق)نکنه.بخاطر به روز بودن اطلاع رسانیش.زحمت سایتهای ورزشی را کم کرده!!
مهدی1944.بخاطر ارتقا درجه کاربری حقیر پاچه خوار !!!!واقعاتوگلی و اطلاعات خیلی خوبی داری.به کاربرا احترام میذاره
بچه های گروه ادوات زمینی
و
هر کس که این مطلب را می خونه
شهباز.به خاطر اطلاعات وسیعی که داره و با نزاکته
گردافرین.بخاطر اینکه صادقانه اعتراف میکنه که بعضی چیزها را بلد نیست.
بویکا.اونم اطلاعات خوبی داره ولی چن وقته خبری ازش نیست.
سامان روسونوری.بچه میلان.اگه طرفداری از نردبام(پله سابق)نکنه.بخاطر به روز بودن اطلاع رسانیش.زحمت سایتهای ورزشی را کم کرده!!
مهدی1944.بخاطر ارتقا درجه کاربری حقیر پاچه خوار !!!!واقعاتوگلی و اطلاعات خیلی خوبی داری.به کاربرا احترام میذاره
بچه های گروه ادوات زمینی
و
هر کس که این مطلب را می خونه

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
سخته تو CC کسی رو انتخاب کنی چون با اینکه یه خانواده بزرگه ولی بچه های فعالش زیاد نیستن برای همین زود میشه همه رو شناخت ولی با این وسط افرادی هستن که کمترین پست ها رو میدن ولی برای همه کاملآ شناخته شده و دوست داشتنین مثل ؛
Mahdi1944 ***
MASTER ***
Fariborz
bill.goldberg
Miliali
كيارش
torabi89
padshah
JavadRadical
+ همگی بچه های ایرانی باحال CC که همیشه نبودنشون کامل حس میشه
Mahdi1944 ***
MASTER ***
Fariborz
bill.goldberg
Miliali
كيارش
torabi89
padshah
JavadRadical
+ همگی بچه های ایرانی باحال CC که همیشه نبودنشون کامل حس میشه

-
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 354 بار
شرمنده شديم.اسامي چندتا از گلهاي ادوات زميني از دستم در رفت ،كه اينجا ميارم.حلالمان كنند.
تاپ گان.اطلاعات خوبي داره ولي چن وقته كه زيارتش نمي كنم
رنجر.بچه با معلوماتيه .ادم باهاش حال ميكنه
حامد. بخاطر عكسهايي كه ميزاره بسيار ازش سپاسگزارم
شهريار.تو كارش استاده و واقعا برا خودش شهرياره!!
هارد.از مطالبي كه در ادوات زميني ازش ميبينم خيلي استفاده كردم راستي كجايي؟
بيل گلد برگ.از پايه هاي مطالب ادوات زميني است كه ظاهرا اونجا رو فروخته.برگرد پيش ما !
همشهري.كه با مستندات حرف ميزنه ومطلب ارائه مي كنه.فكر كنم رفته ماموريت نظامي.
علي نوري.كه بهتازگي افتخار اشنايي باهاش رو بدست اوردم.فكر كنم استاد شيمي باشه.اطلاعات وسيعي در اينباره داره.
و اگر كسي از قلم افتاد مقصر ميلاده كه همه رو بجون هم انداخته .با اين موضوعي كه گذاشته.
تاپ گان.اطلاعات خوبي داره ولي چن وقته كه زيارتش نمي كنم
رنجر.بچه با معلوماتيه .ادم باهاش حال ميكنه
حامد. بخاطر عكسهايي كه ميزاره بسيار ازش سپاسگزارم
شهريار.تو كارش استاده و واقعا برا خودش شهرياره!!
هارد.از مطالبي كه در ادوات زميني ازش ميبينم خيلي استفاده كردم راستي كجايي؟
بيل گلد برگ.از پايه هاي مطالب ادوات زميني است كه ظاهرا اونجا رو فروخته.برگرد پيش ما !
همشهري.كه با مستندات حرف ميزنه ومطلب ارائه مي كنه.فكر كنم رفته ماموريت نظامي.
علي نوري.كه بهتازگي افتخار اشنايي باهاش رو بدست اوردم.فكر كنم استاد شيمي باشه.اطلاعات وسيعي در اينباره داره.
و اگر كسي از قلم افتاد مقصر ميلاده كه همه رو بجون هم انداخته .با اين موضوعي كه گذاشته.

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 102 بار
رنجر : 1 دونست هم اخرته بچه باحاله هم با معلومات
بهنام 41 : خیلی گله با اطلاعات طبقه بندی شده
بیل گلدبرگ: 1 ادوات زمینی 1 بیل گلدبرگ
شهریار:اینم 1 دونست
کیارش: همه محاسنو داره : اطلاعات - مرام - فهمیده و....
مهدی 1944: یه مدیر مسئول و باشعور
میلی علی : گللللللل
و بقیه بچه های ادوات زمینی
و کل سایت
بهنام 41 : خیلی گله با اطلاعات طبقه بندی شده
بیل گلدبرگ: 1 ادوات زمینی 1 بیل گلدبرگ
شهریار:اینم 1 دونست
کیارش: همه محاسنو داره : اطلاعات - مرام - فهمیده و....
مهدی 1944: یه مدیر مسئول و باشعور
میلی علی : گللللللل
و بقیه بچه های ادوات زمینی
و کل سایتA soldier is he whose blood makes the glory of the general.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
ببخشيد که دير متوجه اين تاپيک شدم. اين تاپيک رو نديده بودم
ولي انصافا سوال سختيه. تا هر جا که حضور ذهن داشتم مينويسم
1- مهدي 1944: به خاطر ايجاد اين سايت. البته من زياد ايشون رو نميشناختم ولي اخيرا به خاطر يه مسئله اي با هم اشنا شديم
2- فريبرز: فردي بسيار مودب و کوله باري از تجربه. هميشه وقتي يه مسئله اي تو فروم پيش مياد به ايشون مراجعه ميکنم
3-شهريار: اچار فرانسه سايت
. ايشون تسلط کاملي بر زبان هاي روسي و انگليسي و فرانسه دارند و هر جا گير کنم به ايشون مراجعه ميکنم
4- کيوان6079: مدير بسيار با معلوماتي که خيلي کم از محضرشون بهره مند ميشيم ولي وقتي يه پست ميدن هر چي ابهامه رو برطرف ميکنند.
5-moh-597: محمد عزيز يکي از کساني است که نقش به سزايي در زنده نگه داشتن خاطره رشادت هاي خلبانان و تيزپروازان نيروي هوايي در جنگ تحميلي داشته اند. هميشه از خوندن مقالات زيباي ايشون لذت ميبرم
6- شهباز: اطلاعات خيلي خوبي داره و خيلي خوب خبرهاي نظامي مختلف رو در سايت قرار ميده
7- رضا 313: خيلي از ايشون شناخت ندارم ولي با توجه به معلوماتي که در همه زمينه ها دارند خودم رو شاگرد ايشون ميدونم
8-دريا سالار ميلاد: ادميرال سايت
. کسي که ذهن کنجکاوي داره و اطلاعات خوبي در زمينه نيروي دريايي داره
9-هادي اقازاده: دوست خوبم که ايشون هم مثل من به خلباني علاقه زيادي دارند ولي يه مدته کم پيدا شدن
10- محمد جعفر: اطلاعات خوبي در زمينه ي هواپيما داره و من از ايشون خيلي چيزا ياد گرفتم
11- JSF: اطلاعات خوبي در زمينه ي نيروي هوايي داره. هر چند در بعضي موارد با هم بحثهايي داشتيم
12-سامان روسونري: از اطلاعات ايشون در زمينه ورزش استفاده ميکنم.
13- علي نوري:اطلاعات بسيار کاملي در زمينه عوامل شيميايي دارند
14-بویکا: اطلاعات بسیار خوبی در زمینه ادوات زمینی دارند و از حضورشون استفاده میکنیم
و خيلي هاي ديگه که اسمشون رو الان به خاطر نميارم
ولي انصافا سوال سختيه. تا هر جا که حضور ذهن داشتم مينويسم
1- مهدي 1944: به خاطر ايجاد اين سايت. البته من زياد ايشون رو نميشناختم ولي اخيرا به خاطر يه مسئله اي با هم اشنا شديم
2- فريبرز: فردي بسيار مودب و کوله باري از تجربه. هميشه وقتي يه مسئله اي تو فروم پيش مياد به ايشون مراجعه ميکنم
3-شهريار: اچار فرانسه سايت
. ايشون تسلط کاملي بر زبان هاي روسي و انگليسي و فرانسه دارند و هر جا گير کنم به ايشون مراجعه ميکنم
4- کيوان6079: مدير بسيار با معلوماتي که خيلي کم از محضرشون بهره مند ميشيم ولي وقتي يه پست ميدن هر چي ابهامه رو برطرف ميکنند.
5-moh-597: محمد عزيز يکي از کساني است که نقش به سزايي در زنده نگه داشتن خاطره رشادت هاي خلبانان و تيزپروازان نيروي هوايي در جنگ تحميلي داشته اند. هميشه از خوندن مقالات زيباي ايشون لذت ميبرم
6- شهباز: اطلاعات خيلي خوبي داره و خيلي خوب خبرهاي نظامي مختلف رو در سايت قرار ميده
7- رضا 313: خيلي از ايشون شناخت ندارم ولي با توجه به معلوماتي که در همه زمينه ها دارند خودم رو شاگرد ايشون ميدونم
8-دريا سالار ميلاد: ادميرال سايت
. کسي که ذهن کنجکاوي داره و اطلاعات خوبي در زمينه نيروي دريايي داره
9-هادي اقازاده: دوست خوبم که ايشون هم مثل من به خلباني علاقه زيادي دارند ولي يه مدته کم پيدا شدن
10- محمد جعفر: اطلاعات خوبي در زمينه ي هواپيما داره و من از ايشون خيلي چيزا ياد گرفتم
11- JSF: اطلاعات خوبي در زمينه ي نيروي هوايي داره. هر چند در بعضي موارد با هم بحثهايي داشتيم
12-سامان روسونري: از اطلاعات ايشون در زمينه ورزش استفاده ميکنم.
13- علي نوري:اطلاعات بسيار کاملي در زمينه عوامل شيميايي دارند
14-بویکا: اطلاعات بسیار خوبی در زمینه ادوات زمینی دارند و از حضورشون استفاده میکنیم
و خيلي هاي ديگه که اسمشون رو الان به خاطر نميارم