چه کسانی را بیشتر از همه در centralclubs دوست داری؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 354 بار
سرتعظيم فرو مياورم در برابر استاد كيارش.بسيار مطلع و عاشق ايران
هادي اقا زاده هم از قلم افتاده بود كه عذر مرا بپذيرد.مطالب خوبي در ادوات زميني مي زاره.خيلي مثبته.
.
داشت يادم ميرفت.
ليلا .كه با نظرات ارايشي وپيرايشي خود زيبايي را به منزل ما اورده.از ايشان هم سپاسگزارم(خواهشا توصيه كنيد خانمها شب ماسك سبز نذارن ). مي ميريم از ترس.!!!
.
جوان!
خدابگم چكارت كنه ميلاد!!!!از اين سخت تر سوالي نداشتي؟؟
هادي اقا زاده هم از قلم افتاده بود كه عذر مرا بپذيرد.مطالب خوبي در ادوات زميني مي زاره.خيلي مثبته.
.
داشت يادم ميرفت.
ليلا .كه با نظرات ارايشي وپيرايشي خود زيبايي را به منزل ما اورده.از ايشان هم سپاسگزارم(خواهشا توصيه كنيد خانمها شب ماسك سبز نذارن ). مي ميريم از ترس.!!!
.
جوان!
خدابگم چكارت كنه ميلاد!!!!از اين سخت تر سوالي نداشتي؟؟

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
راستی bill.golberg دوست داشتنی یادم رفت.
ولی هنوز نظر نداده ببینیم با کیا بیشتر می پره.
reza 313-jsf-yaser-hadi-miliali
هم هنوز نظر ندادن.
از leila هم ممنون ولی با من یکم لجه و هر پستی زدم موضع منفی گرفته .طوری که از خیر بخش سینما گذشتم.
ولی باز هم ازش به خاط مطالبش ممنویم.
خلاصه از همه ممنون و از همه میخوام نظر بدن فکر کنم تاپیک خاطره انگیز وجالبی از اب در بیاد.
دوستدار همگی شما میلاد ع-معروف به دریا سالار-یا
Admiral
البیته رفقام به میگن میلاد سمی .اونم به خاطر کلیپ های عجیب و غریب و کم نظیر موبایلمه حالا ربطشو خودمم نفهمیدم.
بهنام راست میگه تاپیک سختیه ولی جالبه ولی بدبختانه cc بچه مثبت و ساکت و کم حرف زیاد داره.بابا نا سلامتی 80000
عضو داره همه تماشاگرن به غیر از 100 نفر
وراج ترین همه خودمم. از بس تاپیک زدم از رو رفتم.البته جلوی سامان باید لنگ بندازم به قول بهنام سامان زحمت سایتای ورزشی رو کم کرده.

ولی هنوز نظر نداده ببینیم با کیا بیشتر می پره.
reza 313-jsf-yaser-hadi-miliali
هم هنوز نظر ندادن.
از leila هم ممنون ولی با من یکم لجه و هر پستی زدم موضع منفی گرفته .طوری که از خیر بخش سینما گذشتم.
ولی باز هم ازش به خاط مطالبش ممنویم.
خلاصه از همه ممنون و از همه میخوام نظر بدن فکر کنم تاپیک خاطره انگیز وجالبی از اب در بیاد.
دوستدار همگی شما میلاد ع-معروف به دریا سالار-یا
Admiral
البیته رفقام به میگن میلاد سمی .اونم به خاطر کلیپ های عجیب و غریب و کم نظیر موبایلمه حالا ربطشو خودمم نفهمیدم.
بهنام راست میگه تاپیک سختیه ولی جالبه ولی بدبختانه cc بچه مثبت و ساکت و کم حرف زیاد داره.بابا نا سلامتی 80000
عضو داره همه تماشاگرن به غیر از 100 نفر
وراج ترین همه خودمم. از بس تاپیک زدم از رو رفتم.البته جلوی سامان باید لنگ بندازم به قول بهنام سامان زحمت سایتای ورزشی رو کم کرده.

بی

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
والله نميدونم چي بگم
ولي فقط ميتونم بگم همتون خوب هستين
همهء اعضا دوست داشتني و عاشق ايران و ايران زمين
از اين ميان نام چند تن از دوستان عزيز را ميبرم فقط ببخشيد به ترتيب نميتوانم بنويسم.
1-فريبرز عزيز از دوستان قديمي و خوبم که هميشه با هم تبادل اطلاعات داشتيم
2-رضا 6662 از دوستان بسيار خوب و قديمي که فکر کنم يکي دوسال ميشود که ديگر از اين انجمن ... رفته اند ايشان از وطن پرستان ايراني و از دوستان قديمي و هم فکر من در اين انجمن بودند.
3-دوست خوبم ميلاد عزيز که وطن پرستي و علاقهء ايشان به فرهنگ ايراني را به خوبي فهميده ايم.
4-دوست عزيزي چون نويد که در بحثهاي علمي در زمينهء هوافضا بارها با هم بحث داشتيم.
5-دوست خوب و جوانم که تشنهء معلومات هوانوردي و نظامي است سيد محمد جعفر
6-کيوان بسيار گل که همه ميدانيم دانش فراواني در زمينهء هوانوردي دارد و در درج اطلاعات علمي نظم بسيار خوبي دارد.
7-دوست عزيز بيل گلدبرگ که ميدانم چقدر دوستدار اطلاعات نظامي ما و بنده هست.
8-دوست عزيزم جاودان صدا
9-تا يادم نرفته بود محمد عزيز Moh 507 که بسيار دست و دلباز هستند و سرشار از علاقه به نيروي هوايي ايران و قدر شناس خلبانان عزيز اين نيرو.
10-دوستان عزيزي چون ترابي 89 و احمد 6644 و هادي آقازاده و...... که اسمهايشان را فراموش کردم با ارض معذرت.
و خيلي از دوستان عزيز ديگري که در تاپپيک ها و بخشهاي ديگر فعاليت دارند و من آنها را نميشناسم.
ولي فقط ميتونم بگم همتون خوب هستين
همهء اعضا دوست داشتني و عاشق ايران و ايران زمين
از اين ميان نام چند تن از دوستان عزيز را ميبرم فقط ببخشيد به ترتيب نميتوانم بنويسم.
1-فريبرز عزيز از دوستان قديمي و خوبم که هميشه با هم تبادل اطلاعات داشتيم
2-رضا 6662 از دوستان بسيار خوب و قديمي که فکر کنم يکي دوسال ميشود که ديگر از اين انجمن ... رفته اند ايشان از وطن پرستان ايراني و از دوستان قديمي و هم فکر من در اين انجمن بودند.
3-دوست خوبم ميلاد عزيز که وطن پرستي و علاقهء ايشان به فرهنگ ايراني را به خوبي فهميده ايم.
4-دوست عزيزي چون نويد که در بحثهاي علمي در زمينهء هوافضا بارها با هم بحث داشتيم.
5-دوست خوب و جوانم که تشنهء معلومات هوانوردي و نظامي است سيد محمد جعفر
6-کيوان بسيار گل که همه ميدانيم دانش فراواني در زمينهء هوانوردي دارد و در درج اطلاعات علمي نظم بسيار خوبي دارد.
7-دوست عزيز بيل گلدبرگ که ميدانم چقدر دوستدار اطلاعات نظامي ما و بنده هست.
8-دوست عزيزم جاودان صدا
9-تا يادم نرفته بود محمد عزيز Moh 507 که بسيار دست و دلباز هستند و سرشار از علاقه به نيروي هوايي ايران و قدر شناس خلبانان عزيز اين نيرو.
10-دوستان عزيزي چون ترابي 89 و احمد 6644 و هادي آقازاده و...... که اسمهايشان را فراموش کردم با ارض معذرت.
و خيلي از دوستان عزيز ديگري که در تاپپيک ها و بخشهاي ديگر فعاليت دارند و من آنها را نميشناسم.

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
راستشو بخواین دوستان آنقدر اینجا و بچه های اینجارو دوست دارم که لیست بزرگی می شد
بیشتر ار از هر کسی برو بچ جنوب رو خیلی دوست دارم مخصوصا darya.salar.milad عزیز دلمو
آقایان :
FT عزیز که خیلی خیلی دوسش دارم (حکم استاد بنده رو دارن )
کیارش گل
ali nuri به خاطر مطالب خوبش
تمام مدیران اینجا رو به خاطر سایت بسیار جذابشون دوسشون دارم
navid missle چون خیلی فعال هستن
Mahdi1944 چشم همیشه بیدار این سایت بسیار عالی و فردی میانه رو و عادل
CentralWeb بسیار عزیز (خیلی آقایی)
Ahmad6644 بسیار اطلاعات شفاف و خوبی دارن
هادی آقازاده که خیلی باحاله
Miliali عکساش مثل خودش خفن هستن
padeshah دوست خوبی است
و خیلی از دوستان دیگر رو ......
بزرگان اگر اسم کسی رو یادم رفت به بزرگی خودتو جسارت این بنده ی حقیر رو ببخشید!!
میلاد این از اون سوال های سخت بود این سوال رو با سازمان سنجش در مییان بگذار

بیشتر ار از هر کسی برو بچ جنوب رو خیلی دوست دارم مخصوصا darya.salar.milad عزیز دلمو
آقایان :
FT عزیز که خیلی خیلی دوسش دارم (حکم استاد بنده رو دارن )
کیارش گل
ali nuri به خاطر مطالب خوبش
تمام مدیران اینجا رو به خاطر سایت بسیار جذابشون دوسشون دارم
navid missle چون خیلی فعال هستن
Mahdi1944 چشم همیشه بیدار این سایت بسیار عالی و فردی میانه رو و عادل
CentralWeb بسیار عزیز (خیلی آقایی)
Ahmad6644 بسیار اطلاعات شفاف و خوبی دارن
هادی آقازاده که خیلی باحاله
Miliali عکساش مثل خودش خفن هستن
padeshah دوست خوبی است
و خیلی از دوستان دیگر رو ......
بزرگان اگر اسم کسی رو یادم رفت به بزرگی خودتو جسارت این بنده ی حقیر رو ببخشید!!
میلاد این از اون سوال های سخت بود این سوال رو با سازمان سنجش در مییان بگذار

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
padeshah,
اتفاقا من یکی از دوستداران بحث تو بودم از اینکه ساکت شدی ناراحتم.نمیدونم کی زده تو پرت که این چند وقته اعتصاب کردی
sand_fighter,
تو که دیگه جای خود داری.این سوال تو خواب بهم الهام شد چون خیلی به cc وابسته شدم واقعا جو پاک و علمی و دوستانه ای داره
ارزو دارم بچه های گل و فعال cc یک روز تو یک مهمونی دور هم جمع بشن.
و با هم بیشتر آشنا شیم.البته چون اکثرا تهرانی هستید به احتمال زیاد تهران محل مناسبیه.
اگه این اتفاق بیفته که خیلی عالیه.البته همانطور که گفتم بچه های باحال و فعال cc شاید 100 نفر نباشن
اتفاقا من یکی از دوستداران بحث تو بودم از اینکه ساکت شدی ناراحتم.نمیدونم کی زده تو پرت که این چند وقته اعتصاب کردی
sand_fighter,
تو که دیگه جای خود داری.این سوال تو خواب بهم الهام شد چون خیلی به cc وابسته شدم واقعا جو پاک و علمی و دوستانه ای داره
ارزو دارم بچه های گل و فعال cc یک روز تو یک مهمونی دور هم جمع بشن.
و با هم بیشتر آشنا شیم.البته چون اکثرا تهرانی هستید به احتمال زیاد تهران محل مناسبیه.
اگه این اتفاق بیفته که خیلی عالیه.البته همانطور که گفتم بچه های باحال و فعال cc شاید 100 نفر نباشن
بی

- محل اقامت: ايران
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
- تماس:
padeshah نوشته شده:با درود
هيشكي منو دوست نداره لالاي لالاي لاي
چي بگم والا جهان چون خط خال و چشم ابروست كه هر چيزش به جاي خويش نيكوست
از هر كدومتون چيزاي زيادي ياد گرفتم حتي كساني كه ... بگذريم تو اين تاپيك بايد مهربانتر باشيم با هم خدا كنه همتون موفق باشيد![]()
![]()
ما چاکریم به مولا ، حاجی دیگه از این حرفها نزنی ها نارحت میشم
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: ا يران - تهران - منطقه 11
- سپاسهای ارسالی: 844 بار
- سپاسهای دریافتی: 779 بار
- تماس:
با سلام.
darya.salar.milad عزيز الان پيغامتو خوندم!!!
والا دوست داشتن شخصي تو اين سايت از نظر من تو 4 چيز خلاصه ميشه:
1) كساني كه از پستهاي شما رضايتمند هستند و با كلمه سپاس از شما قدر داني مي كنند.
2) كساني كه از پستهاي شما بازديد مي كنن ولي از كلمه سپاس استفاده نمي كنن ولي با مشاهده تعداد بازديد از مهم بودن پست شما و رضايتمندي از پست شما متوجه مي شويد.
2) اونايي كه ديگه خيلي خوشحال مي شن و برخلاف قوانين سايت ابراز علاقه مي كنن!!!
3) آخريشم كسايي كه ديگه اصلاً نگو اونقدر همديگرو دوست دارن كه مي آن اينجا مي گن چه كسيو دوست دارن!!!!
ولي دركل:
moh-597
darya.salar.milad
Mahdi1944
Reza 313
shahbaz
Fariborz
بهنام41
navid missle
sand_fighter
torabi89
Miliali
JavadRadical
و............. به تعداد كاربران و عزيزاني كه الان حضور ذهن ندارم ولي يعدم كه يادم اومد مي گم ، كه از پستهام بازديد مي كنن ممنون و متشكرم.
وحالا چندتا انتقاد!
بهنام41
نه دوست عزيز من استاد شيمي نيستم!!!!!!!!! من حكم آچار فرانسه رو دارم ( خبرنگار ، گرافيست ، محقق ، آشپز ،مكانيك ، پاچه خوار!!! رئيس كل.....) خوب آدم چند منظوره باشه!! وفقط رشتم پزشكيه اونم ربطي به شيمي زياد نداره!!!!
Shahrzad-1364
اولش متشكر از سوالاتت ولي تو رفاتر پستيت! يكم تند مي ري صاحب بچه Smile را در مي آري ، خوبم منو مي شناسه ولي از كجا نمي دونم؟؟؟؟؟
بعديشم بعضي از كاربران تازه وارد ( البته خودمم از اونهاما)
تو سوالاتي كه تو پي امم مي زارن زياد سوالت كليشه اي يا غير علمي بعضي وقتا حرفهاي بي اساس خواسته هاي شخصي و......
اينا مغايرت دارن با اصل وجوديت سايت.
darya.salar.milad عزيز الان پيغامتو خوندم!!!
والا دوست داشتن شخصي تو اين سايت از نظر من تو 4 چيز خلاصه ميشه:
1) كساني كه از پستهاي شما رضايتمند هستند و با كلمه سپاس از شما قدر داني مي كنند.
2) كساني كه از پستهاي شما بازديد مي كنن ولي از كلمه سپاس استفاده نمي كنن ولي با مشاهده تعداد بازديد از مهم بودن پست شما و رضايتمندي از پست شما متوجه مي شويد.
2) اونايي كه ديگه خيلي خوشحال مي شن و برخلاف قوانين سايت ابراز علاقه مي كنن!!!
3) آخريشم كسايي كه ديگه اصلاً نگو اونقدر همديگرو دوست دارن كه مي آن اينجا مي گن چه كسيو دوست دارن!!!!
ولي دركل:
moh-597
darya.salar.milad
Mahdi1944
Reza 313
shahbaz
Fariborz
بهنام41
navid missle
sand_fighter
torabi89
Miliali
JavadRadical
و............. به تعداد كاربران و عزيزاني كه الان حضور ذهن ندارم ولي يعدم كه يادم اومد مي گم ، كه از پستهام بازديد مي كنن ممنون و متشكرم.
وحالا چندتا انتقاد!
بهنام41
نه دوست عزيز من استاد شيمي نيستم!!!!!!!!! من حكم آچار فرانسه رو دارم ( خبرنگار ، گرافيست ، محقق ، آشپز ،مكانيك ، پاچه خوار!!! رئيس كل.....) خوب آدم چند منظوره باشه!! وفقط رشتم پزشكيه اونم ربطي به شيمي زياد نداره!!!!
Shahrzad-1364
اولش متشكر از سوالاتت ولي تو رفاتر پستيت! يكم تند مي ري صاحب بچه Smile را در مي آري ، خوبم منو مي شناسه ولي از كجا نمي دونم؟؟؟؟؟
بعديشم بعضي از كاربران تازه وارد ( البته خودمم از اونهاما)
تو سوالاتي كه تو پي امم مي زارن زياد سوالت كليشه اي يا غير علمي بعضي وقتا حرفهاي بي اساس خواسته هاي شخصي و......
اينا مغايرت دارن با اصل وجوديت سايت.

پیش این عمری که ما داریم ، مرگ را باید عروسی خواند !!

-
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 354 بار
سري به مطالبقبلي در ادوات زميني زدم. اسم چن نفر از قلم افتاده بود. ازشون معذرت مي خوام
نويد عزيز كه قبلا زياد اونجا چرخ مي خورد و مطلب ميذاشت.پسر گليه و دوستش دارم .با محبته.
پادشاه. اونم تو ي ادوات زميني پادشاهي مي كرد و مطلب مي ذاشت.دوستش دارم
موه 396 بچه با معلوماتيه.بدبختانه من از هواپيما مي ترسم و موه همش از هواپيما مينويسه.با اين حال چون اقاست دوستش دارم.
مهدي هم دوست دارم(پاچه خواري براي ارتقا درجه كاربري )
نويد عزيز كه قبلا زياد اونجا چرخ مي خورد و مطلب ميذاشت.پسر گليه و دوستش دارم .با محبته.
پادشاه. اونم تو ي ادوات زميني پادشاهي مي كرد و مطلب مي ذاشت.دوستش دارم
موه 396 بچه با معلوماتيه.بدبختانه من از هواپيما مي ترسم و موه همش از هواپيما مينويسه.با اين حال چون اقاست دوستش دارم.
مهدي هم دوست دارم(پاچه خواري براي ارتقا درجه كاربري )