عربستان نه خوزستان !

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

عربستان نه خوزستان !

پست توسط iran4946 »

[External Link Removed for Guests]

مقامات عربستان سعودی اشکارا اعلام کردند به خاطر اینکه ایران از شیعیان منطقه حمایت می کند و منافع ما را
به خطر می اندازد ما نیز مسائل شهروندان عرب و اهل سنت ایران و اشغال سرزمین های عربی به دست ایران را
همه جا مطرح خواهیم کرد و از این طریق جلوی نفوذ ایران در منطقه را خواهیم گرفت به همین خاطر ایران به شدت
مورد بمباران رسانه ای قرار گرفته است .
روزنامه های الاهرام مصرو الشرق الاوسط و الحیات و شبکه های العربیه و anb به صورت مغرضانه ای مسائل
اقلیت های عرب و بلوچ ایران را مطرح کردند و همچنین در دنیای اینترنت بسیاری از سایت های وابسته به این
چنین رژیم هایی به شدت به ایران حمله کرده و سرو صدای زیادی به پا کردند از حزب دمکرات کردستان گرفته
تا تحریر اهوازو مجاهدین بلوچ و...
خلاصه بدجوری دارن به ایران صدمه می زنند شما حسابش را کنید وقتی که یه ادم ساده و بی اطلاع با چنین مطالبی
در باره ایران برخورد کند چه فکر می کند ،از تمام دوستانی که به زبان های عربی و کردی و حتی انگلیسی تسلط دارند
خواهشمندم برای دفاع از اب و خاک کشور خودشون جواب اینچنین یاوه گویی هایی را بدهند.
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

iran4946,

دوست عزیز من عربی ام بد نیست در تکلم مشکل دارم ولی در ترجمه و نوشت به عربی بد نیستم.

العربیه و الجزیره را مرتبا تماشا میکنم بحثی از این مورد نبود.

عرب ایرانی به این آب و خاک تعلق دارد و در این خاک به دنیا امده و زندگی کرده و در ان هم خواهد مرد و در طول جنگ نیز در دفاع از خوزستان هزاران شهید تقدیم ایران کرده است.

خیالت راحت که اینگونه حرفه فقط مصرف رسانه ای دارد و ذره ای در وطن پرستی عرب ایرانی شک نکن.

الته عده ای مزدور وجود دارند که خود عربا جوابشونو خواهند داد.البته کسی همه تحویلشون نمیگیره تو لندن که برنامه دارن به اسم خلق عرب الاحواز که اینقدر مزخرف و پرت و پلا میگه بیشتر به جنگ های کمدی شبیه تا برنامه سیاسی.

ایران 1648195 کیلومتر مربع است و1648195 کیلومتر مربع باقی خواهد ماند.

یا حق
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

دوست عزیز یک چند روزی بین عرب های خوزستان زندگی کنی معنی واقعی میهن پرستی و خون گرمی و مهمان نوازی دستت میاد !!
اینقدر به عنوان مهمان به شما می رسن که بعضی وقت ها کلافه می شی من همشونو از سمیم قلب دوست دارم :razz: :razz:

به این حرف های بعضی از عوامل غرب هم گوش نکن چون خبری نیست !!!!
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ديوار به ديوار خونه همسايه
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mamadjami »

اينو بگم كه هيچ احدي نمي تونه به ما ايراني ها با اين اتحادمون لطمه وارد كنه
يا مهدي ادركني
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”