روي کين:...دوست دارم چهره ام مثل احمدي نژاد باشد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

روي کين:...دوست دارم چهره ام مثل احمدي نژاد باشد

پست توسط Mil@d »

روي‌كين: مي‌خواستم شبيه احمدي‌نژاد باشم

خبرنگار از كين سوال مي‌كند چرا اين اواخر بيش از گذشته ريش مي‌گذاريد و او پاسخ مي‌دهد:
---------------------------------------------
گفت‌وگوي اخير روي كين سرمربي سه فصل اخير ساندرلند با سايت (daily mash) هرچند بيشتر جزئيات و چگونگي پايان دوره همكاري روي كين با دوست صميمي‌اش نايل كوئين (رئيس باشگاه ساندرلند) را در خود جاي داده اما بخشي از آن كه مربوط به ويژگي‌هاي ظاهري اوست براي ايراني‌ها جذاب‌تر و قابل ملاحظه‌تر است. خبرنگار از كين سوال مي‌كند چرا اين اواخر بيش از گذشته ريش مي‌گذاريد و او پاسخ مي‌دهد: «اين چند وقته در خيلي از سايت‌ها چهره من با رئيس جمهور ايران مقايسه شده بود، اين كار را كردم تا بيش از پيش اين شباهت احساس شود، دوست داشتم شبيه احمدي‌نژاد باشم.» اين سنت آشناي بسياري از سايت‌هاي ورزشي است كه چهر‌ه‌‌هاي فوتبالي را با كساني كه در حوزه‌هاي ديگري مثل سينما،‌ موسيقي يا سياست به هم شبيه‌اند، مقايسه مي‌كنند و با جابه‌جايي اسامي آنها بيننده را به صرافت پيدا كردن وجوه تشابه اين افراد مي‌اندازند. سايت Football 365 سياهه بلندي از اين بازي جذاب را در بخشي با عنوان Look like قرارداده كه نمونه‌هايي از آنها در اين سايت منتشر شده است. اگرچه در بعضي از آنها شباهت حيرت‌انگيزي بين سوژه‌هاي انتخابي وجود دارد اما بايد پذيرفت روي كين و رئيس‌جمهور احمدي‌نژاد آنقدرها هم به هم شبيه نيستند.

[External Link Removed for Guests]

بی  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”