1.بحث قهرمان سازی و...شد رضا جان خفه شدیم تو این چند روز...الان 5شنبه است از یکشنبه که این اتفاق افتاد انواع و اقسام رسانه ها و در صدر آن رسانه ملی!
ساعتها به تحلیل پرتاب کفش به بوش پرداخت...که این عمل خشم فروخفته 6 ساله ملت عراق بوده است و... از اینجور حرفا
در صورتی که همه ما میدانیم هر دقیقه برنامه های تلویزیون چه بدجه هنگفتی از بیت المال را می گیرد.
در مورد قهرمان سازی بنده هنوز هم نظر خودم را دارم
بگذارید یک مروری بکنیم...
در 2 پست قبل تر فرمودید که صدا و سیما و کیهان در این چند روز از این بابا یک قهرمان ساختند...
کل چیزهایی که در این چند روز در کیهان و در ارتباط با این موضوع چاپ شده
[External Link Removed for Guests] و
[External Link Removed for Guests] و
[External Link Removed for Guests]...
بفرمایید بخونید و هر کجا احساس کردید که قهرمانسازی رخ داده به بنده اعلام کنید تا حرف خودم را پس بگیرم ..
در مورد صدا و سیما هم انتظار نداشته باشید که از کنار این موضوع به سادگی رد بشوند و توجهی بهش نکنند ؛ ماجرای خبری نسبتا خوبی هست و باید بهش پرداخته بشه ولی بنده نمیدونم شما از کجاش همچین احساسی بهتون دست داده که دارند از این شخص قهرمان میسازند ....
آقا من مخالف بوش هستم..مطمئن باش...ولی عکس العملش خیلی جالب بود نوری المالکی متحیر و رنگ پریده ولی بوش خونسرد!به شماره کفش پرتاب شده اشاره می کرد...
تب این خبر خواهد خوابید ولی رسانه های آمریکای جهانخوار!!!را نیز دنبال کنید...ببینید چقدر با اینکه با بوش مخالفند ولی پرتاب کفش به رییس جمهورشان را بی حرمتی به کشورشان تعبیر کرده اند...بوش در هر حال رییس یک کشور 300 میلیون نفری است به خوب یا بد بودنش کار نداریم...ولی فعلا حاکم این کشور است.
در رابطه با فیلم صدا وسیما...در یک گزارش خبری که واقعا زشت و زننده بود...مرآتی همان خبرنگاری که به رزمایش ها می رود دو لنگه در دستش گرفته بود و توی خیابانهای اطراف ولی عصر تا تجریش تهران دنبال آدم میگشت برای پرتاب کفش ajab و کفش را داد دست یک آقایی و او پرتاب کرد و خورد به یک تاکسی...قیافه مرآتی دیدنی بود گویا خودش هم فهمید گزارش سیکی را دارد تهیه می کند...
به هر حال این مدلی را ندیده بودم...آیا وظیفه خبرنگار دادن کفش به مردم برای پرتابش به این سو وآن سو است؟البته صدا و سیما هم چندبار این گزارش را پخش کرد...
شما من را به یاد یکی از دوستان خیلی قدیمیمون در این انجمن میندازید ؛ اون دوستمون هم خیلی عادت داشت توی بحث در یک خط مستقیم حرکت نکنه و مزتبط چیزهایی مطرح کنه که ربطی به بحث نداره
شما همه اینها را نوشتی که حرف بنده مبنی بر نفی قهرمان سازی را رد کنید ...خود دوستان کاربر بخوانند و ربطشان را بفهمند...
من تاسفم فقط از این بابت بود که رسانه ها کشور واقعا به طرز مضحکی از این فرد حمایت ضمنی کردند و جملاتی از سوی بعضی در رسانه ها شنیدم که اگر خواستید در پی ام عرض می کنم.
چرا در پی ام
همیجا عرض کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند...
این چند روزه در ارتباط با این موضوع کلی خبر و مصاحبه و ... در خبرگزاریها مطرح شده ؛ نظرات همه هم که یکی نبوده!
حالا این وسط شاید یک شخص یا اشخاصی از اینکار استقبال کرده باشند ؛ دقت بفرمایید استقبال کردند نه قهرمانسازی ؛ اونوقت شما اومدید نظرات شخصی این افراد را جوری که خودتون میخواهید تفسیر کردید و بستید به پای کل خبرگزاریها و ادعا میکنید دارند از این شخص یک چهره میسازند...
چندین مصاحبه ساختگی و دست نویس شده نیز دیده ام...پس حق بدهید که تامل کنیم و با ارامش پیش برویم و سریع جو زده نشویم...
در مورد جمله bold شده :
جانا سخن از زبن ما میگویی
همه تلاش بنده و سایر مدیران این سایت این هست که این جمله ای که شما فرمودید را به صورت فرهنگ در سایت جا بندازیم ...
ما که از خدا میخواهیم دوستان در این تاپیک و سایر تاپیک ها «تامل» بکنند , «با آرامش» پیش بروند و سریع «جو زده» نشوند ولی چه کنیم که تا کنون نشده ، چه اگر شده بود ماجراهایی مثل جریانی که در اون تاپیک دختر ژاپنی افتاد و منجر به دلخوری دوست و مدیر عزیز و پرکارمون ساسان گرامی (MASTER ) شد اتفاق نمی افتاد...
ضمنا اصلا نژاد پرست هم نیستم ..
بنده اصلا منظورم شخص خاصی نبود...اگر شما یا دوست دیگری این حرف را حمل بر خودش کرده بنده معذرت میخواهم
منظور بنده جریان متعفنی بود که مدتها بود در این سایت از بین رفته بود ولی مجددا در حال سر باز کردن هست...
من تعرض سربازان بعثی به دختران خرمشهری در مهر 59 را از یاد نبرده ام ...شما را نمی دانم...خرمشهر به من نزدیک است و دردهای ان روزها را از مردمش بارها شنیده ام.
فکر میکنم شمای 22 ساله اون موقع -5 یا -6 سال داشتید . نه ؟
جدای از شوخی ؛ بنده هم این درد ها را در سینه دارم و منکر هیچ کدامشان هم نیستم ...