**(( پرتاب لنگه کفش به بوش ))**

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

شما هم میتونید متاسف باشید ... :-)

گرچه من نمیدونم از کی تا حالا لفظی که برای عمل گزارش کردن و مخابره چیزی به کار میره به کلمه قهرمان سازی تغییر کرده...
من که چیزی از این قهرمان سازی ها حس نکردم ...

در مورد خبرنگار صدا و سیما نمیدونم منظورتون چیه ؟ آیا برنامه خاصی هست ؟ خوشحال میشم در این مورد بیشتر توضیح بدهید تا بنده هم روشن بشوم ...

اما من نوشتم متاسفم ؛ شما هم نوشتید متاسفید ...
تاسف من دلیلش اینه که دوباره گویا داره جو ناپسند نژادپرستی و توهین رونق میگره و اصطلاحاتی که مدتها ازشون خبری نبود مجددا پیدا میشند ؛ تاسف من ریشه اخلاقی و دینی داره چرا که همه خوندیم که «ان اکرمکم عندالله اتقیکم» ؛ ملاک برتری فقط تقوای خداست و بس نه تمدن n ساله ، نه عادات غذایی سابق و نه خیلی چیزهای دیگری که لقلقه زبان بعضیهاست ... ::ss

امیدوارم جنس تاسف شما از نوع دیگری نباشد ... :-)
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

Reza 313 نوشته شده:شما هم میتونید متاسف باشید ... :-)

گرچه من نمیدونم از کی تا حالا لفظی که برای عمل گزارش کردن و مخابره چیزی به کار میره به کلمه قهرمان سازی تغییر کرده...
من که چیزی از این قهرمان سازی ها حس نکردم ...

در مورد خبرنگار صدا و سیما نمیدونم منظورتون چیه ؟ آیا برنامه خاصی هست ؟ خوشحال میشم در این مورد بیشتر توضیح بدهید تا بنده هم روشن بشوم ...

اما من نوشتم متاسفم ؛ شما هم نوشتید متاسفید ...
تاسف من دلیلش اینه که دوباره گویا داره جو ناپسند نژادپرستی و توهین رونق میگره و اصطلاحاتی که مدتها ازشون خبری نبود مجددا پیدا میشند ؛ تاسف من ریشه اخلاقی و دینی داره چرا که همه خوندیم که «ان اکرمکم عندالله اتقیکم» ؛ ملاک برتری فقط تقوای خداست و بس نه تمدن n ساله ، نه عادات غذایی سابق و نه خیلی چیزهای دیگری که لقلقه زبان بعضیهاست ... ::ss

امیدوارم جنس تاسف شما از نوع دیگری نباشد ... :-)

من آدمی هستم که تا ببینم کسی آروم و منطقی صحبت می کنه لذت میبرم دقیقا مثل همین پست شما

حالا نکات زیر
1.بحث قهرمان سازی و...شد رضا جان خفه شدیم تو این چند روز...الان 5شنبه است از یکشنبه که این اتفاق افتاد انواع و اقسام رسانه ها و در صدر آن رسانه ملی!
ساعتها به تحلیل پرتاب کفش به بوش پرداخت...که این عمل خشم فروخفته 6 ساله ملت عراق بوده است و... از اینجور حرفا
در صورتی که همه ما میدانیم هر دقیقه برنامه های تلویزیون چه بدجه هنگفتی از بیت المال را می گیرد.

حالا از این هم بگذریم..من حتی ندیدم 1 نفر بیاید و در این رسانه ها بگوید اگر این خبرنگار در زمان صدام این کار می کرد چکارش می کردند...آیا او و خانواده اش را به بخار تبدیل نمی کردند.اصلا کارش به محاکمه میکشید...یا پوست بدنش را همانجا زنده زنده میکندند.

آقا من مخالف بوش هستم..مطمئن باش...ولی عکس العملش خیلی جالب بود نوری المالکی متحیر و رنگ پریده ولی بوش خونسرد!به شماره کفش پرتاب شده اشاره می کرد...

تب این خبر خواهد خوابید ولی رسانه های آمریکای جهانخوار!!!را نیز دنبال کنید...ببینید چقدر با اینکه با بوش مخالفند ولی پرتاب کفش به رییس جمهورشان را بی حرمتی به کشورشان تعبیر کرده اند...بوش در هر حال رییس یک کشور 300 میلیون نفری است به خوب یا بد بودنش کار نداریم...ولی فعلا حاکم این کشور است.

در رابطه با فیلم صدا وسیما...در یک گزارش خبری که واقعا زشت و زننده بود...مرآتی همان خبرنگاری که به رزمایش ها می رود دو لنگه در دستش گرفته بود و توی خیابانهای اطراف ولی عصر تا تجریش تهران دنبال آدم میگشت برای پرتاب کفش :-O و کفش را داد دست یک آقایی و او پرتاب کرد و خورد به یک تاکسی...قیافه مرآتی دیدنی بود گویا خودش هم فهمید گزارش سیکی را دارد تهیه می کند...
به هر حال این مدلی را ندیده بودم...آیا وظیفه خبرنگار دادن کفش به مردم برای پرتابش به این سو وآن سو است؟البته صدا و سیما هم چندبار این گزارش را پخش کرد...

من تاسفم فقط از این بابت بود که رسانه ها کشور واقعا به طرز مضحکی از این فرد حمایت ضمنی کردند و جملاتی از سوی بعضی در رسانه ها شنیدم که اگر خواستید در پی ام عرض می کنم.

حال آنکه نمیدانیم این فرد کیست...چکاره است...وابسته به کیست...چه عقایدی دارد...

50 جور خبر متناقض شنیده ایم...یکی می گوید ضد ایرانی است..یکی می گوید ضد ایرانی نیست...یکی می گوید بعثی است...یکی می گوید بعثی نیست...
یکی می گوید روانی است و...

چندین مصاحبه ساختگی و دست نویس شده نیز دیده ام...پس حق بدهید که تامل کنیم و با ارامش پیش برویم و سریع جو زده نشویم...
اگر در یک مصاحبه تصویری این آقا صراحتا اعلام کرد که ضد ایرانی نیست من نوکر شما آقا رضا هم هستم :)
ضمنا اصلا نژاد پرست هم نیستم ..از اینکه این بابا زندان است نیز خوشحال نیستم و در یک ژست سیاسی توسط دولت عراق و بوش احتمالا آزاد خواهد شد...

من تعرض سربازان بعثی به دختران خرمشهری در مهر 59 را از یاد نبرده ام ...شما را نمی دانم...خرمشهر به من نزدیک است و دردهای ان روزها را از مردمش بارها شنیده ام. :shock:
  بی  
Super Moderator
Super Moderator

پست توسط Reza 313 »

1.بحث قهرمان سازی و...شد رضا جان خفه شدیم تو این چند روز...الان 5شنبه است از یکشنبه که این اتفاق افتاد انواع و اقسام رسانه ها و در صدر آن رسانه ملی!
ساعتها به تحلیل پرتاب کفش به بوش پرداخت...که این عمل خشم فروخفته 6 ساله ملت عراق بوده است و... از اینجور حرفا
در صورتی که همه ما میدانیم هر دقیقه برنامه های تلویزیون چه بدجه هنگفتی از بیت المال را می گیرد.

در مورد قهرمان سازی بنده هنوز هم نظر خودم را دارم
بگذارید یک مروری بکنیم...
در 2 پست قبل تر فرمودید که صدا و سیما و کیهان در این چند روز از این بابا یک قهرمان ساختند...
کل چیزهایی که در این چند روز در کیهان و در ارتباط با این موضوع چاپ شده [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests]...
بفرمایید بخونید و هر کجا احساس کردید که قهرمانسازی رخ داده به بنده اعلام کنید تا حرف خودم را پس بگیرم ..
در مورد صدا و سیما هم انتظار نداشته باشید که از کنار این موضوع به سادگی رد بشوند و توجهی بهش نکنند ؛ ماجرای خبری نسبتا خوبی هست و باید بهش پرداخته بشه ولی بنده نمیدونم شما از کجاش همچین احساسی بهتون دست داده که دارند از این شخص قهرمان میسازند .... :?

آقا من مخالف بوش هستم..مطمئن باش...ولی عکس العملش خیلی جالب بود نوری المالکی متحیر و رنگ پریده ولی بوش خونسرد!به شماره کفش پرتاب شده اشاره می کرد...

تب این خبر خواهد خوابید ولی رسانه های آمریکای جهانخوار!!!را نیز دنبال کنید...ببینید چقدر با اینکه با بوش مخالفند ولی پرتاب کفش به رییس جمهورشان را بی حرمتی به کشورشان تعبیر کرده اند...بوش در هر حال رییس یک کشور 300 میلیون نفری است به خوب یا بد بودنش کار نداریم...ولی فعلا حاکم این کشور است.

در رابطه با فیلم صدا وسیما...در یک گزارش خبری که واقعا زشت و زننده بود...مرآتی همان خبرنگاری که به رزمایش ها می رود دو لنگه در دستش گرفته بود و توی خیابانهای اطراف ولی عصر تا تجریش تهران دنبال آدم میگشت برای پرتاب کفش ajab و کفش را داد دست یک آقایی و او پرتاب کرد و خورد به یک تاکسی...قیافه مرآتی دیدنی بود گویا خودش هم فهمید گزارش سیکی را دارد تهیه می کند...
به هر حال این مدلی را ندیده بودم...آیا وظیفه خبرنگار دادن کفش به مردم برای پرتابش به این سو وآن سو است؟البته صدا و سیما هم چندبار این گزارش را پخش کرد...

شما من را به یاد یکی از دوستان خیلی قدیمیمون در این انجمن میندازید ؛ اون دوستمون هم خیلی عادت داشت توی بحث در یک خط مستقیم حرکت نکنه و مزتبط چیزهایی مطرح کنه که ربطی به بحث نداره
شما همه اینها را نوشتی که حرف بنده مبنی بر نفی قهرمان سازی را رد کنید ...خود دوستان کاربر بخوانند و ربطشان را بفهمند...

من تاسفم فقط از این بابت بود که رسانه ها کشور واقعا به طرز مضحکی از این فرد حمایت ضمنی کردند و جملاتی از سوی بعضی در رسانه ها شنیدم که اگر خواستید در پی ام عرض می کنم.

چرا در پی ام
همیجا عرض کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند...
این چند روزه در ارتباط با این موضوع کلی خبر و مصاحبه و ... در خبرگزاریها مطرح شده ؛ نظرات همه هم که یکی نبوده!
حالا این وسط شاید یک شخص یا اشخاصی از اینکار استقبال کرده باشند ؛ دقت بفرمایید استقبال کردند نه قهرمانسازی ؛ اونوقت شما اومدید نظرات شخصی این افراد را جوری که خودتون میخواهید تفسیر کردید و بستید به پای کل خبرگزاریها و ادعا میکنید دارند از این شخص یک چهره میسازند...

چندین مصاحبه ساختگی و دست نویس شده نیز دیده ام...پس حق بدهید که تامل کنیم و با ارامش پیش برویم و سریع جو زده نشویم...

در مورد جمله bold شده :
جانا سخن از زبن ما میگویی
همه تلاش بنده و سایر مدیران این سایت این هست که این جمله ای که شما فرمودید را به صورت فرهنگ در سایت جا بندازیم ...
ما که از خدا میخواهیم دوستان در این تاپیک و سایر تاپیک ها «تامل» بکنند , «با آرامش» پیش بروند و سریع «جو زده» نشوند ولی چه کنیم که تا کنون نشده ، چه اگر شده بود ماجراهایی مثل جریانی که در اون تاپیک دختر ژاپنی افتاد و منجر به دلخوری دوست و مدیر عزیز و پرکارمون ساسان گرامی (MASTER ) شد اتفاق نمی افتاد...

ضمنا اصلا نژاد پرست هم نیستم ..

بنده اصلا منظورم شخص خاصی نبود...اگر شما یا دوست دیگری این حرف را حمل بر خودش کرده بنده معذرت میخواهم
منظور بنده جریان متعفنی بود که مدتها بود در این سایت از بین رفته بود ولی مجددا در حال سر باز کردن هست...

من تعرض سربازان بعثی به دختران خرمشهری در مهر 59 را از یاد نبرده ام ...شما را نمی دانم...خرمشهر به من نزدیک است و دردهای ان روزها را از مردمش بارها شنیده ام.

فکر میکنم شمای 22 ساله اون موقع -5 یا -6 سال داشتید . نه ؟ :-)
جدای از شوخی ؛ بنده هم این درد ها را در سینه دارم و منکر هیچ کدامشان هم نیستم ...
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

برعکس تصور خیلی از دوستان عمل این خبرنگار در اروپا هم مورد ستایش و تمجید قرار گرفته است و یکی از خبرهای مهم در اروپا هم همین حادثه بود.این حادثه ارزش ملی مردم عراق را هم به نظرم افزایش داده است چون عمل خبرنگار عرب خواسته خیلی از مردم اروپا هم است :::P (کیه که از بوش خوشش بیاد :grin: )
استقبال این شکلی از رییس جمهور اشغالگر در آخرین سفر به عراق معنای خاصی دارد که باید دوستان به آن توجه کنند.
حساسیت بیش از حد برخی دوستان نسبت به بخش حادثه از صدا وسیما هم برای من عجیب است چون این حادثه برای تمامی خبرگزاری های جهان مهم و حتی برنامه ای ویژه در مورد آن بخش می کنند. :-(
هیهات منا الذلة
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

مي دونيد علت عقب افتادگي ما ايراني ها در طول تاريخ چه بوده؟ما هميشه کوته نظر هستيم يا به عبارتي به ظاهر
توجه داريم اگه نگاهي به تاريخ داشته باشيد متوجه اين موضوع مي شويد،مثلا زمان رضاشاه (جنگ جهاني دوم)به خاطر
اينکه از انگليسي ها ناراضي بوديم به المان نازي روي اورديم خيلي جالبه که مثلا راديوهاي ان زمان ايران چنان خبر
پيشرفت متحدين(المان ها)بر عليه متفقين(انگليس)هر لحظه اعلام مي کردندکه انگارارتش ايران دارد اروپا را فتح مي کند
ولي غافل از اينکه المان نازي از اينگليسي ها هم بدتر بود يا داستان تجزيه ايران و قطعنامه هاي گلستان و ترکمنچاي
را شنيده ايد ،دولت ان زمان ايران براي اينکه از دشمنش يعني تزار روسيه در امان باشد قراردادي در جهت همپيماني
با بريتانيا با ان کشور امضاءکرداما متوجه شدبريتانيا از روسيه بدرتراست و بدين ترتيب قبله اش را عوض کرد و به حکومت
ناپلئون فرانسه روي اوردولي در اخرديد که روسيه و فرانسه و انگليس همه از يه جنس هستند.
امروزه هم همين اشتباه را تکرار مي کنيم ديروزعراقي ها قصداشغال ايران را داشتند و دشمن اصلي ايران بودند
حالا عراقي که 500 هزار ايراني را کشت :-O دوست ماست.
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Super Moderator
Super Moderator

پست توسط Reza 313 »

iran4946 نوشته شده:مي دونيد علت عقب افتادگي ما ايراني ها در طول تاريخ چه بوده؟ما هميشه کوته نظر هستيم

شما میتونی در مورد خودت اظهار نظر کنی ؛ ولی حق توهین به 70 میلیون آدم ندارید ...
البته شاید دارید از طرف خودتون حرف میزنید که خوب بنده چیز دیگری نمیتونم بگم ...هر کسی خودش را بهتر میشناسه

عراق در این چند دهه اخیر همواره دشمن بالقوه و بالفعل ما بوده ...چه در زمان پهلوی ؛ چه در زمان انقلاب ؛ چه در زمان جنگ و حتی بعد از جنگ ...
همواره ما از طرف عراق احساس خطر میکردیم و همیشه هم هر کاری که میتونستیم میکردیم که این خطر را کاهش بدهیم یا از بین ببریم ... 8 سال هم تمام توانمون را به کار بردیم تا این دشمن را از هستی ساقط کنیم ...اما کاری که در این همه سال با زور اسلحه نتونستیم بکنیم داریم در این چند ساله و بدون هیچ تلاش فیزیکی انجام میدیم ...وقتی که حکومت صدام ساقط شد به نظر شما ما باید اجازه میدادیم که نظام بعدی همون خط مشی ها را اتخاذ کنه ؟ و دوباره همون بازی بشه ؟ مسلما هیچ آدم عاقلی اینکار را نمیکنه و ما هم نکردیم ...الان بدون اینکه یک قطره خون از دماغ یک ایرانی در بیاد تونستیم تحولات عراق را حداقل تا جایی که خطر چندانی از ناحیه عراق متوجه ما نباشه هدایت کنیم ...کی فکرش را میکرد که یک دولتی با این تعداد شیعه در عراق تشکیل بشه ؟
این عین سیاسته ...حالا برای دوستان خوشایند باشه یا نباشه ...
این وسط به قول شما فقط افراد کوته نظر و سطحی بین هستند که فکر میکنند این کارها به ضرر مملکته ... :-o
اگر داریم با عراقی رفاقت میکنیم که دیروز 500 هزار ایرانی را کشت , برای اینه که دیگه حتی یک نفر هم کشته نشه ....

در ضمن به شما اخطار میدم که طبق روال گذشتتون به دنبال فرافکنی و به حاشیه کشیدن بحث نباشید ...بحث در مورد جریان پرتاب کفش خبرنگار عراقی به بوش هست و لا غیر .... :-o
آخرین ويرايش توسط 1 on Reza 313, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

من حتی ندیدم 1 نفر بیاید و در این رسانه ها بگوید اگر این خبرنگار در زمان صدام این کار می کرد چکارش می کردند...آیا او و خانواده اش را به بخار تبدیل نمی کردند.اصلا کارش به محاکمه میکشید...یا پوست بدنش را همانجا زنده زنده میکندند.

در رابطه با فیلم صدا وسیما...در یک گزارش خبری که واقعا زشت و زننده بود...مرآتی همان خبرنگاری که به رزمایش ها می رود دو لنگه در دستش گرفته بود و توی خیابانهای اطراف ولی عصر تا تجریش تهران دنبال آدم میگشت برای پرتاب کفش :-O و کفش را داد دست یک آقایی و او پرتاب کرد و خورد به یک تاکسی...قیافه مرآتی دیدنی بود گویا خودش هم فهمید گزارش سیکی را دارد تهیه می کند...

در این رابطه ها پاسخی ندادید...

Please Login or Register to see this code

عوض کردن نظرات و اعتقادات افراد کار سختی است...حضرت علی در عوض کردن عقاید خوارج مجبور به جنگ شد و با سخن نپذیرفتند...پس از این بحث میگذریم

خط مستقیم ما پرتاب لمگاه کفش به بوش و درستی و غلطی آن و همچنین پرده برداری از صحت موضوع ضد ایرانی بودن این خبرنگار است
کاری به مصاحبه و تکذیبیه فارس با خانواده زیدی ندارم من فقط منتظر مصاحبه تلویزیونی هستم.من هم بلدم با تایپ اکاذیب فضا را تغییر دهم.

از همین جا از ساسان مستر پوزش می طلبم ولی تفریح و شادی برای سایت لازم است وگرنه سایت کسل کننده می شود.

سال 59 یک متولد 65 پنج ساله است :-) من نیز شوخی کردم ولی خرمشهریها دل پردردی دارند...چه از جنگ و چه بعد از جنگ

Sardar نوشته شده:ب.این حادثه ارزش ملی مردم عراق را هم به نظرم افزایش داده است
حساسیت بیش از حد برخی دوستان نسبت به بخش حادثه از صدا وسیما هم برای من عجیب است . :-(

کاش افزایش ارزش ملی مردم عراق را تعریف می کردید :-x
من هر کانال عربی را دیدم غیر از دار و دسته مقتدی صدر کسی از خبرنگار حمایت نکرد و همه می گفتند این فرد آبروی عراقیها را برد و چهره ای وحشی ارائه کرد...

صدا و سیما شورش را در آورد حساس نباشیم کفش گرفته اند دستشان مسابقه پرتاب کفش بین مردم گذاشته اند انهم در خبر 21 رسمی :x
وصدها میزگرد خواب آور و کسل کننده که از دیاسپام بدتر بودند و جز کلیشه جات چیزی نگفتند.
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار

پست توسط samanrossonero »

چه بحثی می کنید شما!!!!
یک اتفاقی افتاده تموم شده رفته...
آسمون ریسمون نبافید بهم دیگه...
هر تاپیکی یکم جنجالی هست سری بحث پیش میاد بعدم توهین و قفل شدن تاپیک...
امشب مهمونی بودیم،همه از حرکت زشت مرآتی صحبت می کردند...
این کارا نشونه تهجر هست نه تمدن...
لنگه کفش پرت می کنین تو خیابون؟
فردا می بینی هرکی تو خیابون هست یک لنگ کفش دستش گرفته پرت می کنه بعدم می گن تو اخبار دیدیم...
:razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار

پست توسط samanrossonero »

پرتاب لنگه کفش به روایت تفسیر...
جناب بوش در آخرین مصاحبه خود فرمودند: (( اصلآ برایم مهم نیست که محبوب نیستم ))

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

"جورج بوش" در هنگام کنترل این خبرنگار می گفت او مزاحم من نیست!!!
وی همچنین پس از این اقدام گفت فکر نمی کردم این مرد تهدیدی برای من باشد.
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

به هر حال قبول کنيم که کار اين خبرنگار جايي در اخلاق ديپلماتيک و اخلاق روزنامه نگاري نداره و هيچ توجيهي نمي تونه داشته باشه. اسلحه روزنامه نگار و خبرنگار قلم و دوربينشه و اگه قرار باشه هر بد اخلاقي رو با يک بداخلاقي ديگه جواب بديم که ديگه هيچي! اين خبرنگار عراقي حتي احترام نخست وزير کشورش رو هم نگه نداشت و در حضور او دست به چنين کاري زد و اتفاقا اتهامش مبني بر بي احترامي به نخست وزير کاملا صحيحه.
هر سخن جايي و هر نکته مقامي دارد
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1054 بار
سپاس‌های دریافتی: 1082 بار

پست توسط bill.goldberg »

عراقي كفش پران، عذر خواهي  

به گفته دفتر نخست وزيري عراق ، « منتظر الزيدي » خبرنگار تلويزيون البغداديه، كه در جريان كنفرانس خبري نوري المالكي، نخست زوير عراق و جورج بوش كفش هاي خود را بسوي رئيس جمهوري آمريكا پرتاب كرد ، از نوري المالكي بخاطر شرمسار كردن او در برابر مردم جهان، عذرخواهي كرده است.

به گفته يكي از مشاوران نوري المالكي، اين خبرنگار، از نخست وزير عراق طلب بخشش كرده است.

آقاي زيدي پس از پرتاب كفش هايش به سوي جرج بوش در جريان كنفرانس خبري ِ او در بغداد در يكشنبه گذشته، تبديل به چهره اي خبرساز در جهان عرب شد.

كاخ سفيد اعلام كرده است كه جرج بوش ، از رفتار اين خبرنگار، آزرده خاطر نشده و تصميم گيري درباره او را به دولت عراق واگذار كرده است.

[External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

.

تصویر 

[External Link Removed for Guests]

.
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”