ناگفته های فلسطین-غزه-حماس را بیشتر بشناسیم...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

ناگفته های فلسطین-غزه-حماس را بیشتر بشناسیم...

پست توسط Mil@d »

به نام خداوند بخشنده مهربان

تعدادی از دوستان در تاپیک نیروی دریایی اسراییل و تاپیک حذف شده نظرسنجی اعزام به غزه به من خرده گرفتند که بی طرفانه نمی نویسم و چاشنی تعصب در مقالات مشاهده می شود.من بارها گفته ام با ذکر مصداق بگویید کجا اشکال دارد ولی جز کلی گویی چیزی ندیدم.

ولی برای اینکه بدانید شیفته و دلباخته اسراییل و یا صهیونیزم (اسراییلی ها از اطلاق نام صهیونیست به خودشان افتخار می کنند و آن را سمبل بازگشت به تاریخ و فرهنگ خودشان میدانند.)نیستم.

مقاله ای را با وجود اینکه درگیر مراسم عزاداری امام حسین و همچنین مشغولیات شخصی هستم تهیه کردم.
امید که از نظر شما بی طرف باشد.

فلسطین:
فلسطین این نقطه حساس و تاریخ ساز جهان در منتهی الیه غربی خاورمیانه و ساحل شرقی دریای مدیترانه یکی ار پرحادثه ترین نقاط جهان در طول تاریخ خلقت بشر بوده است که بیش از 3000 سال قدمت تاریخی ثبت شده دارد.از هنگامه سلطنت فرعونیان بر مصر.تا اشغال توسط روم باستان و در نهایت فتح توسط سپاه مسلمین و سپس اشغال توسط صلیبیون و در نهایت آزاد سازی توسط صلاخ الدین ایوبی.
فلسطین مهد بسیاری از ادیان ابراهیمی است و میلادگاه حضرت عیسی در بیت لحم است و معراج رسول الله نیز از این نقطه صورت گرفته است و قبله اول مسلمین بوده است.

در قرن 16 میلادی فلسطین به قیومیت امپراتوری عثمانی در آمد و تا جنگ جهانی ادامه یافت.
با فروپاشی عثمانی و آغاز اندیشه صهیونیزم و بازگشت یهودیان به ارض موعود در سال 1882 میلادی تا 1909
این کشور دستخوش تغییرات ساختاری شدو یهودیان شروع به خرید زمین های اعراب ساده دل و بعضا سودجو در متراژهای وسیع کردند.
نتیجه این کارها پدید آمدن شهر تل آویو در سال 1921 بود.تا سال 1948 فلسطین تحت الحمایگی استعمار بریتانیا را داشت تا اینکه اعلامیه استقلال اسراییل در 1948 رسما منتشر شد و جنگهای اعراب اسراییل آغاز شد که همگی تا سال 1973 با شکست اعراب به پایان رسید و منتج به پیمان صلح کمپ دیوید ملقب به پیمان انورسادات شد.
در اوایل دهه 90 میلادی با پیمان صلحی که عرفات امضا کرد فلسطینی ها به کرانه غربی و نوار غزه رضایت دادند و دولت فلسطین به ریاست جمهوری عرفات تشکیل شد.
در طی حدود این 15 سال وقایع بسیاری رخ داد که انتفاضه و همچنین ده ها حمله تانکها و جنگنده ها و هلی کوپترهای اسراییلی به کرانه غربی و نوار غزه از جمله آن است.
در سال 2004 عرفات در توطئه ای مشکوک که منتسب به موساد اعلام شد مسموم گردید ومرد و به جای او در انتخابات محمود عباس به پیروزی رسید.
وی فردی صلح طلب بود و بارها و بارها با شارون و المرت مذاکره کرد.ولی نتیجه ملموسی در پی نداشت.
2 سال پیش حماس در انتخاباتی ملی پیروز شد ولی با بایکوت اقتصادی مواجه گشت و کارش با اخلال مواجه شد.محمود عباس اسماعیل هنیه را برکنار کرد و حماس نیز تمامی پایگاه های دولتی در غزه را تصرف کرد و فلسطین به دوپاره تبدیل شد.کرانه غربی به ریاست محمود عباس و پایتختی رام الله.نوار غزه به پاتختی شهر غزه و ریاست اسماعیل هنیه.
در جریان این اتفاق غزه که محمود عباس آن را کودتای نظامی حماس نامید غزه به محاصره کامل ارتش اسراییل و نیز ارتش مصر در حومه گذرگاه رفح درآمد و موجی از قحطی و گرسنگی آن را فرا گرفت.
.

غزه:

نوار غزه در جنوب غربی اسراییل و در مرز با مصر قرار دارد و حدود 40 کیلومتر طول و متوسط 8 کیلومتر عرض دارد.کنترل این منطقه در دست گروه حماس است.نوار غزه در طول تاریخ بارها و بارها دست به دست شده است ولی در تاریخ معاصر تا ل از جنگهای اعراب اسراییل در کنترل اردن بود تا اینکه در جنگ 1967 و شکست اعراب اشغال شد ولی سالها بعد با معاهده صلحی که عرفات امضا کرد مجددا در اختیار فلسطینی ها در آمد.
در غزه حدود 1.4 میلیون عرب فلسطینی زندگی می کنند.که با مشکلات بسیاری چون بیکاری فقر-محاصره-جنگ-و تولید مثل شدید دست و پنجه نرم می کنند.در غزه در مقابل هر 1000 نفر 30 نفر متولد میشود و آمار بالایی در این زمینه دارد. و دوبرابر استاندارد جهانی یعنی 16 نفر به 1000 است.
در سال 2005 تعداد 21 شهرک یهودی نشین تخلیه شد و غزه کامل فلسطینی شد.
نوار غزه دارای آب و هوای معتدلی است، که دارای زمستانی ملایم و خشک، و تابستانی گرم و توام با خشکسالی است. و تپه‌های شنی نیز در کنار ساحل قرار به چشم می‌خورد. منابع طبیعی فلسطین شامل زمین‌های قابل کشت (حدود یک‌سوم از نوار غزه را زمین‌های آبی تشکیل می‌دهد) است.

اقتصاد غزه کاملا به اسراییل وابسته است و اسراییلیها مبادرت به ایجاد تاسیساتی در غزه کرده بودند.برق غزه نیز از اسراییل تامین میشود.بسیاری از کارگران فلسطینی غزه در کارخانجات اسراییل مشغول به کارند.
در سال 2005 و پس از پیروزی حماس غزه با محاصره و تحریم شدید اسراییل مواجه شد و بسیاری از کارگران از اسراییل اخراج شدند و برق غزه نیز قطع گردید.
هم اکنون 60% مردم غزه زیر خط فقر زندگی میکنند و دیگران از طریق صیادی و یا مشاغل کاذب و برخی نیز کشاورزند.
بهداشت غزه نیز بسیار ضعیف است و آمار مرگ و میز نوزدان و مادران هنگام زایمان زیاد است.

غزه دارای یک خط آهن شمال به جنوب است که به امان خدا رها شده است و بخش زیادی از آهن آلات آن مفقود گردیده است!!فرودگاه غزه نیز بمباران شد و باند آن نابود گردید.
اسکله غزه نیز با شروع انتفاضه نیمه کاره رها گردید.
اینترنت و ماهواره در بین اهالی غزه پرطرفدار است و شبکه الجزیره پرطرفدارترین کانل تلویزیونی غزه است.همچنین برخی کانل های پخش آهنگ عربی مانند روتانا و مازیکا و ملودی

راههای ورود به غزه نیز از طریق فرودگاه غزه!!فرودگاه بن گورین تل آویو..گذرگاه ارز با اسراییل و گذرگاه رفح با مصر و همچنین اسکله دریایی غزه است.

حماس:
حماس مخفف حرکة المقاومة الاسلامية است و یک گروه سنی است که در سال 1987 توسط شیخ احمد یاسین و با همراهی تنی از مبارزان فلسطینی علیه اسراییل پدید آمدو در طی 21 سال اخیر فراز و نشیب های بسیاری داشته است.ولی تاکنون دهها تن از افراد کادر رهبری آن در بمباران ها و یا به دست تیم های ترور موساد به قتل رسیده اند.
افراد سرشناسی چون احمد یاسین رهبر روحانی گروه—رنتیسی جانشین احمد یاسین—صلاح شحاده فرمانده شاخه نظامی حماس می باشند.

حماس دارای ارتباطات قوی با جنبش اخوان لمسلمین مصر است و اشتراکات فکری زیادی در زمینه های مختلف با هم دارند.در سال 2005 در انتخابات پیروز شد ولی برخورد سرد غرب و دول عرب آن را منزوی کرد. و بعد ها نیز توسط محمود عباس برکنار شد و در خاتمه نیز محدوده حکومت حماس محدود به غزه شد.
حماس توسط دولتهای غربی به تروریست متهم شده است و نیز بوسیله اعراب و در صدر آن مصر و عربستان بایکوت گردیده است و حتی حجاج غزه امسال حق شرکت در حج را نداشتند.

گردانهای عزالدین قسام شاخه نظامی حماس به شمار می رود و از شروع انتفاضه به این سو با دهها عملیات انتحاری نزدیک به 1000 اسراییلی را کشته اند.
حماس در سال ژانویه 2006 مراسم عزاداری برای صدام برگزار کرد و سبب تعجب بسیاری از تحلیلگران شد که حمایت های ایران از حماس چه سنخیتی با این مراسم عزاداری دارد

در واپسین روزهای سال 2008 اسراییل پس از پایان آتش بس با حماس که مشخص نشد اول بار توسط چه کسی نقض شد!! با بمباران شدید غزه زیربنای این شهر را نابود کرد و بسیاری از پایگاه های حماس مورد حمله قرار گرفتند.
تا کنون نیز نزدیک به 4500 فلسطینی کشته و 2000 نفر زخمی شده اند.در آن سو نیز اسراییل 4 کشته و 12 زخمی داده است.
شارون یک بار در یک سخنرانی درپاسخ به اعتراض مخالفان به معاوضه 3 جسد اسراییل در قبال ده ها شهید حزب الله گفته بود هر اسراییلی در برابر 100 عرب می ارزد.
مقایسه کنید با آمار 4 اسراییلی و 400 فلسطینی!!!!!!
در ایران نیز عده ای 4000 نفره تحت نام قوای استشهادی محمد رسوالله در حمایت از غزه و مخالفت با سکوت معنادار اعراب و توهین های شخص حسنی مبارک به ایران به تحصن در برابر دفتر منافع مصر در نزدیکی خیابان فردوسی تهران و همچنین فرودگاه مهرآباد برای اعزام به غزه برخاستند.
و همینک در دانشگاه تهران با لباس نظامی(بسیج) تحصن کرده اند.

منتظر نقدهای سازنده دوستان موافق و مخالف در فضایی آرام و بدون تنش و کاملا دوستانه هستم.تصویر

نویسنده:میلاد
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

Re: ناگفته های فلسطین-غزه-حماس را بیشتر بشناسیم...

پست توسط Mil@d »

به هر حال در رابطه با بحران غزه اخبار تلویزیون به اندازه کافی و وافی مشغول به پخش برنامه های مختلف است و دوستان می توانند برنامه ها را ببینند و من سخنی اضافه نمی گویم که حمل بر توهین به اعتقادات شخص یا اشخاصی گردد.

بعد از بحثی که درباره اسراییل کردم و مطالب و حقایقی که نمی گم ناگفته ولی نه چندان شنیده شده رو مطرح کردم و میدونستم با واکنش مواجه میشه.امروز برای رعایت اصل بی طرفی و عدالت از فلسطین و غزه گفتم.
تا بعضی دوستان فکر نکنند من از روی تعصب به چیز یا کسی مقاله می نویسم.من فقط به ایران و نیروهای مسلح دلاورش تعصب شدید دارم علی الخصوص دریادلان نیروی دریایی که تعدادی از افسران و درجه داران آن از دوستان من هستند.هیچ جای دیگر دنیا برای من اهمیت ندارد ودلایل را نیز قبلا گفته ام.
ضمنا تاپیک نظر سنجی که به دلیل مصالح سایت حذف شد نتیجه واضح و جالبی داشت.دو پاره شدن آرا بود. ولی کفه ترازو به نفع مخالفین جنگ همراه اعراب بر ضد اسراییل در غزه بود.
اکثریت نیز دلیل را دشمنی ها و عداوت های اعراب با ایران و ایرانی و اطلاق لفظ مجوس-رافضی- و جدیدا صفوی به ایران میدانستند و نیز اسرای فلسطینی در میان اسرای جنگ تحمیلی! و عزاداری برای صدام قاتل 213 هزار ایرانی.
به هر حال متوجه شدم که حس وطن پرستی و غرور ملی در بین ایرانیان از همه چیز قویتر است.از همه دوستان و مدیران و علی الخصوص مهدی که شاید در باب برخی مسائل از من تکدر خاطر پیدا کرده باشند همین جا در حضور همه عذر خواهی می کنم.

.

به هر حال همینک غزه به محلی همچون کشتارگاه انسانی تبدیل شده است و البته این موضوع مثل دفعات قبل در روزهای آینده فروکش خواهد کرد و به حالت قبل بازخواهد گشت. باید دید سرنوشت غزه بعد از این جنگ چه خواهد بود/چیزی که ذهن مفسران را به خود مشغول کرده است...

ولی به عنوان یک انسان امیدوارم هر اتفاقی که می خواهد بیفتد نتیجه اش کاهش آلا و دردهای این مردم بدبخت غزه باشد.چون به هر حال با وجود نظرات شخصی ام نسبت به مسئله فلسطین که قابل طرح در این سایت نیست و معارض با قوانین ورود به مباحث سیاسی است کلا برای این مردم آرزو می کنم روزی در آرامش کامل زندگی کنند.
اندیشه نابودی صهیونیزم را نیز قبول دارم ولی در چارچوبی سیاستمدارانه و حفظ منافع ملی ایران.
چون مسئله محو صهیونیزم که از موجودیت و تمامیت ارضی ایران که مهمتر نیست.
ولی به عنوان یک ایرانی مسلمان که یک سری اعتقادات خاص نسبت به وقابع آخرالزمان دارم و در تاپیکی مجزا انشالله به آن خواهیم پرداخت و بحث صهیونیزم نیز در مسئله انقلاب جهانی مهدی مستتر است به روشن شدن موضوع می پردازیم.البته قصد ورد به مباحث مذهبی را ندارم چون در برخی موارد از پاپ هم کاتولیک تر می شوم ولی همیشه به اصلی اعتقاد دارم که ایدئولوژی و ناسیونالیسم نباید قربانی یکدیگر شوند.

ملی گرایی و دین گرایی در موازات یکدیگرند و اگر آنها را با یکدیگر قاطی کنیم نتیجه ای جز خسران نخواهد بود

.مثلا همین بحث صهیونیزم اگر من به ایدئولوژِی بهای اولی را بدهم طبیعتا باید به جنگ با اسراییلی هابروم.کمی عقل و منطق را چاشنی می کنم می گویم ای بابا غزه که کامل محاصره است.از سه طرف توسط اسراییل و از یک طرف توسط رژیم حسنی مبارک.پس خدا چطور بروم آهان یک هواپیما دربست می کنیم و با عبور از ارتفاع پایین و دور از دید رادار ها از عراق به اردن و سپس غزه میرویم و با چتر در آنجا فرود می آییم.
دوباره فکر میکنم که ای دل غافل عجب حال خوشی داریم ما تو هپلوت سیر میکنیم.هواپیما از کجا بود.پرواز در ارتفاع پایین!!!یا علی العجب.

دوباره فکر میکنم.پس به غزه و ملت زخمدیده اش کمک مالی میکنم.ای بابا ایران که تحریم بانکیه و پولی از ایران حق ورود و خروج نداره.چکار کنم آها..با صرافی میفرستم به حساب دوستان در دبی اونا میفرستن. خیلی خوب.

بیشتر فکر میکنم و پخته تر.آخه مگه من عربم.ولی از یه طرف مسلمان هم هستم.قبل از اینکه مسلمان بشم ایرانی هم بودم.ایرانی و عرب!!!!!!!وای عجب دوستان جونجونی .

ما به آنها میگیم سوسمار خور آویزان به پستان شتر شو و مستقیم شیر خور و آنها به ما میگویند مجوس رافضی صفوی.

پس این وسط چکار کنم بین ایرانیت و اسلامیت خود گیر کرده ام.پس هیچ دست نگاه می دارم و خطایی نمی کنم که هیچ کدام از آنها مورد خدشه قرار گیرد.
به اسلامیت خود می گویم آنها با من دوست نیستند و دشمن بالقوه نباید مورد عنایت قرار گیرد.
به ایرانیت خود می گویم عرب تا به حال جز دشمنی با تو نکرده است پس زین پس نیز با او دوستی منما.

در خاتمه نیز آرزوی صلح و آرامش برای همه پهنه گیتی دارم و به ویژه سربلندی ایران عزیز.
  بی  
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

میلاد عزیز
هیچ کس از من و امثال من نخواست که بریم اونجا بجنگم.
من می خوام برم اونجا 4 تا فلسطینی باید مواظب من باشن.
امثال بنده خیلی هنر کنن اسیر نشن.
من حتی عربی هم بلد نیستم.... چه برسه با آشنایی با منطقه نبرد...

اگر نیاز به اعزام نیرو بود قطعا ابتدا نیرو های حزب الله و بعد در صورت نیاز واحد های نخبه ایران اعزام می شدن.
آقای نقاش بعد از شهادت عماد مغنیه در مصاحبه ای گفتند که حاج عماد بعد از پایان جنگ سازمان نظامی حزب الله رو از نو طراحی کرد و بعد از اون بیشتر وقتشون مربوط به عراق و فلسطین بود.

برای ما ایرانی ها و مردم باقی دنیا وظیفه، كلمةُ حقٍ عندَ امامٍ جائر بود. یعنی اعلام انزجار از این حملات. البته برای مردم بعضی کشور های عربی این هم اضافه شد:
"همه‌ی مجاهدان فلسطين و همه‌ی مؤمنان دنيای اسلام به هر نحو ممكن موظف به دفاع از زنان و كودكان و مردم بی‌دفاع غزه‌اند و هر كس در اين دفاع‌ مشروع و مقدس كشته شود شهيد است و اميد آن خواهد داشت كه در صف شهدای بدر و اُحد در محضر رسول‌الله صلی‌الله‌عليه‌وآله‌ محشور شود."

شما و دیگر دوستان که به زبان عربی یا زبان های دیگه اشنایید می تونید در سایت های خارجی که تو باغ نیستند و بازدید کننده دارن مطلب رو بیان کنید. بحث هم نیازی نیست وجود خود مطلب اثر خودشو می زاره.
  و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت  

كوچك  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

,
من می خوام برم اونجا 4 تا فلسطینی باید مواظب من باشن

خدا را شکر که برگشتیم تو منطق و آرامش.همین رو میگم عزیز من.من نوعی پاشم برم غزه با یک کلاشینکف بگم چی.بمب GBU میاد رو سرم فکر کنم دندون هام هم باقی نمیمونه.msm جان تو که تهرانی اگه گذرت به غرب تهران خورد برو ببین جریا ناین دوستان چیه.4000 نفر جمع شدن کفن پوشیدن نیخوان برن غزه.آیا فکر کردن چطوری باید برن.آِا نمیدونن غزه فقط با اسراییل و مصر مرز داره.و محاصره کامله.ارتش مصر و ارتش اسراییل هر جنبده ای را در آن حول و حوش زیر نظر دارند.این دوستان از کجا میخواهند بروند :?
من حتی عربی هم بلد نیستم

من هم تکلمم بسیار ضعیفه چون عربی زباه بسیار مشکلی و پر دنگ و فنگه.ولی ترجمه و فهمیدن اینکه اعراب چه می گویند را به خوبی می دانم.باور کن در این فروم های عربی فقط لاف میزنند.
همه‌ی مجاهدان فلسطين و همه‌ی مؤمنان دنيای اسلام به هر نحو ممكن موظف به دفاع از زنان و كودكان و مردم بی‌دفاع غزه‌اند و هر كس در اين دفاع‌ مشروع و مقدس كشته شود شهيد است و اميد آن خواهد داشت كه در صف شهدای بدر و اُحد در محضر رسول‌الله صلی‌الله‌عليه‌وآله‌ محشور شود

از پیام رهبری نباید این سوتعبیر شود که ما الان باید وارد جنگ با اسراییل شویم.مطمئنا مسولین کشور ایران را در خطر جنگ قرار نخواهند داد.این پیام جنبه حمایتی داشت نه اینکه دوستان از آن فتوای جهاد استنباط کنند.اگر اینگونه بود رسما باید در پیام قید می شد.
نباید با درک های شخصی مسائل را مورد تاویل قرار دهیم.باید سنجیده برخورد کرد.

پس کمی با آرامش بیشتر به بررسی مسائل بپردازیم.

یا علی
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

با تشکر از دوست گرامی میلاد

حماس در سال ژانویه 2006 مراسم عزاداری برای صدام برگزار کرد و سبب تعجب بسیاری از تحلیلگران شد که حمایت های ایران از حماس چه سنخیتی با این مراسم عزاداری دارد

آیا شما مطمئن هستید که برگزاری آن مراسم در غزه بوده و انجام آن با حماس بوده است؟ اگر مطمئن هستید لطفا یک منبع معتبر برای بنده ذکر نمائید.
در هر صورت لازم دیدم چند نکته را عنوان نمایم.

1- صدام تنها فردی بود که پس از جنگهای اصلی عرب ها با اسرائیل اقدام به حمله به اسرائیل کرد و هرچند که این حملات محدود بود اما در خاطر عده ای از فلسطینی ها این مورد نقش بسته است وباعث اینگونه حرکات می شود.
2- همانطور که می دانید در فلسطین نیز گروهای متفاوتی وجود دارند که عده ای از آنها با حماس نیز مخالف بوده و آنها را انجام دهنده و پیرو خواسته های ایران می دانند. در بین مردم آنجا نیز ممکن است عده ای مخالف ما بوده و یا حتی موافق اسرائیل باشند زیرا اینگونه منافعشان تامین می شود. همانگونه که می دانید کرانه باختری در وضع متفاوتی قرار دارد و تهاجمات علیه غزه که در کنترل حماس است صورت می گیرد. حتی عده ای به این اعتقاد دارند که حماس تفکرات شیعی داشته و افرادی از آنها شیعه می باشند، پس مخالفت با حماس و یا ایران از سوی افرادی در فلسطین دلیلی بر مخالفت همه آنها با ایران و ایرانی و حمایت از صدام نیست.
3- همانطور که می دانید هر ملت تحت فشاری نیاز به یک قهرمان دارد و اگر یک قهرمان موجه و درست وجود نداشته باشد بطور ناخودآگاه انسان به دنبال یک قهرمان جایگزین می رود و در مورد عربها نیز بدلیل نبود قهرمان این حالت پیش آمده است. پس از حملات 11 سپتامبر تا مدتها ( و در بین عده ای حتی تا کنون) بن لادن به عنوان یک قهرمان بروز کرد، در حالی که بن لادن با سازمان سیا همکاری داشته و سابقه درخشانی نیز ندارد که بیانگر مبارز بودن وی باشد. از بعد از جنگ 33 روزه لبنان سید حسن نصرالله توانست مقداری این خلا وجود قهرمان در دنیای عرب را پر نماید.
4- این نکته را هم نباید فراموش کرد که همیشه دشمن در صدد است که قهرمانان مورد نظر خود را در اذهان افراد قرار دهد تا نیاز به جستجوی قهرمان واقعی و اتکا به آن از میان برود.

با این توضیحات فکر می کنم بهتر است دیگر چند عکس از صدام و حمایت عده ای از وی را به عنوان دلیلی برای حمایت مردم فلسطین از دشمن ایران قلمداد نکنید.

ضمنا تاپیک نظر سنجی که به دلیل مصالح سایت حذف شد نتیجه واضح و جالبی داشت.دو پاره شدن آرا بود. ولی کفه ترازو به نفع مخالفین جنگ همراه اعراب بر ضد اسراییل در غزه بود.

تا آنجایی که من یادم هست شما اعلام کرده بودید جنگ با اسرائیل، ولی همراه با اعراب را من به یاد ندارم. در هر صورت به جز حزب الله و حماس گروه و یا کشور دیگری که با ایران رابطه خوب داشته باشد و بشود بر روی آن حساب کرد وجود ندارد.

در هر صورت همانطور که دوست خوب msm هم عنوان کردند بنا نیست که آدمهای عادی راه بیفتند و برن برای جنگ و این حمایتهای نمادین برای اعزام و شهادت طلبی نیز تنها برای نشان دادن اعلام همبستگی است و بس و اگر بنا باشد اقدام عملی صورت گیرد به نحو دیگری خواهد بود.

در مورد این مطلبی هم که عنوان شده (چه از سوی شما و چه از سوی سایر عزیزان) که عده ای فلسطینی در جنگ با ایران علیه ما شرکت داشتند من سوالی دارم
1- اگه یک عده کمی از اونها زمان جنگ با ما جنگیدند آیا باید اونو به 1.5 میلیون نفر انسان در غزه تعمیم داد؟!
2- مگه زمان جنگ گروه منافقین کم به ما ضربه زدند؟ مگه ایرانی نبودند؟ مگه به اصطلاح مسلمان نبودند؟ راجع به آنها چه باید گفت؟ تلافی کار اونها رو باید سر کی دربیاریم.

عده ای خرده می گیرند که در زمان جنگ با ما چه ها که نکردند و دیگران سکوت و همراهی کردند؛ حالا خود شما هم جز سکوت کاری رو پیشنهاد نمی دید؟! پس در اینصورت فرق ما با عرب ها چیست؟
آیا اگر ما هم مثل عرب ها سکوت پیشه کنیم مثل آنها نیستیم؟ چگونه است که خود را برتر از آنان می دانید؟

نکته آخر اینکه حمایت های ما از مردم غزه ( و نه فقط غره بلکه هر مظلومی) برای انجام وظیفه است و در این موارد نباید بحث قومی و قبیله ای را پیش بکشیم. انسان برای انجام وظیفه و کار خیر نباید از کسی جز خدا انتظار توجه داشته باشد که در اینصورت عمل وی تنها بر مبنای خواسته های شخصی است.
حمایت از مظلوم چه مردم عرب غزه باشند و چه سیاه پوستان آفریقایی (در زمان حکومت سابق آفریقای جنوبی) و چه از هر نژاد و رنگ و دینی در درجه اول به عنوان وظیفه و تکلیف و در درجه
بعد بخاطر نشان دادن انسانیت خود است.

اینم برای ناسیونالیست های گرامی که اگه حرف قدمای این سرزمین رو قبول دارند ببینن

بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند
چوعضوی بدرد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

تل آویو و غزه...

تصویر

تصویر

تصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

آیا شما مطمئن هستید که برگزاری آن مراسم در غزه بوده و انجام آن با حماس بوده است؟ اگر مطمئن هستید لطفا یک منبع معتبر برای بنده ذکر نمائید.

دوسال پیش پخش زنده آن را در الجزیره دیدم.ولی چون می بینم باور این موضوع گویا برای دوستا سخت است این سه لینک از خبرگزاری های فارس و آفتاب

در آرشیو سایت العربیه و الجزیره هم سرچ کنی به این مطلب خواهی رسید.
با این توضیحات فکر می کنم بهتر است دیگر چند عکس از صدام و حمایت عده ای از وی را به عنوان دلیلی برای حمایت مردم فلسطین از دشمن ایران قلمداد نکنید.

به عکس بینده نکردم.حماس بیانیه رسمی داد.فیلمش هم دیده ام.
به جز حزب الله و حماس گروه و یا کشور دیگری که با ایران رابطه خوب داشته باشد و بشود بر روی آن حساب کرد وجود ندارد
.

این مطلب را خوب اومدی.چرا باید اینقدر دشمن تراشی می کردیم که به این نقطه برسیم.و کشورهای دوست و برادر سی شل!!!گین بسائوه!!!بورکینافاسو!!!گامبیا!!!زامبیا!!!زنگبار!!!جیبوتی!!و سایر دوستان نسبتا قدرتمند و ثروتمند ::ns به رفقای ما تبدیل شوند.
بنا نیست که آدمهای عادی راه بیفتند و برن برای جنگ و این حمایتهای نمادین برای اعزام و شهادت طلبی نیز تنها برای نشان دادن اعلام همبستگی است و بس و اگر بنا باشد اقدام عملی صورت گیرد به نحو دیگری خواهد بود.

این حرفت نشون میه که عقل و منطق حکم میکنه که باید سنجیده برخورد کرد.یک نکته مغفول نماند راستی اگر بخواهیم به غزه برویم از کجا باید برویم.از مصر!!از اسراییل!!!از زیر زمین!دوستان متحسن به این موضوع فکر کرده اند.

1- اگه یک عده کمی از اونها زمان جنگ با ما جنگیدند آیا باید اونو به 1.5 میلیون نفر انسان در غزه تعمیم داد

به هر حال این نشون دهنده پان عربیسم نشات گرفته از افکار جمال عبدالناصر است.و تا همین الان هم ادامه دارد.
مگه زمان جنگ گروه منافقین کم به ما ضربه زدند؟ مگه ایرانی نبودند؟ مگه به اصطلاح مسلمان نبودند؟ راجع به آنها چه باید گفت؟ تلافی کار اونها رو باید سر کی دربیاریم.

دار و دسته رجوی تا همین الان دارن تقاص خیانت هاشون رو پس میدن.از امروز صبح کنترل پادگان اشرف افتاد دست دولت نوری المالکی .مصاحبه کرد و بشون گفت یالا به سلامت.مهمانی تمام شد!!!
عده ای خرده می گیرند که در زمان جنگ با ما چه ها که نکردند و دیگران سکوت و همراهی کرد

باید از تاریخ درس گرفت و دوست و دشمن خود را بهتر بشناسیم.ملتی که تاریخ خود را نداند ول معطل است.
حمایت از مظلوم چه مردم عرب غزه باشند و چه سیاه پوستان آفریقایی (در زمان حکومت سابق آفریقای جنوبی) و چه از هر نژاد و رنگ و دینی در درجه اول به عنوان وظیفه و تکلیف و در درجه
بعد بخاطر نشان دادن انسانیت خود است

اگر حمایت فقط جنبه انسانی داشته باشد من 100% موافقم.
اینم برای ناسیونالیست های گرامی که اگه حرف قدمای این سرزمین رو قبول دارند

همه ما ایران را دوست داریم و ناسیونالیست هستیم.هیچکس نباید فراموش کند که اول ایرانی است.ایرانی که عرب بیابانگرد را رام کرد.مغول را رام کرد.اسکندر را رام کرد.
[color=#BF40BF]
بحث خوبی شد و اتفاق نظر ها بیشتر شد. البته اگر دوستی نیاید و باز احساسی و متعصبانه حرف بزند. 

در پناه ایزد منان.
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

سلام دوستان :D :razz:

میلاد جان تازگی ها تاپیک های جنجالی رو مطرح میکنی :-)
ولی به نظر من این بحث ها درصورتی که در جو ( اتمسفر ) دوستانه مطرح بشه میتونه بسیار سازنده باشه و این جای تقدیر داره :razz:

اجازه بدید منم نظر خودم رو بگم .

نتنها من بلکه هر انسان دیگری اگر شاهد چنین جنایات و خونریزی هایی باشه قلبش به درد میاد . مگر میشه فردی ناله ها و اشکهای دختربچه زخمی رو ببینه و احساس ناراحتی نکنه !؟ مگر میشه کودک شیرخاری رو دید که در کنار جسد مادرش خوابیده و اشک نریخت ؟! مگر میشه کودکی رو دید که بدون سر از زیر اوار بیرون میاد و احساس نفرت از جنایتکارانی که مسبب این اعمال وحشی گرانه هستند به انسان دست نده ؟! مگر میشه فریادهای مادر فرزند از دست داده ای رو شنید و منقلب نشد ؟!!
نه , واقعا نمیشه . مگر بویی از انسانیت نبرده باشیم .

فلسطین ماتم دار کم خردی ها و خیانت هاست . فلسطین قربانی صفاهت عده ای عرب طماع هست که به بهای اندک حاظر به فروش زمینهای خود شدند . فلسطین قربانی استعمار روباه پیره . فلسطین قربانی حرس و طمع عده ای هست که برای کسب قدرت ثروت و مقام ; جان , مال , ارامش و ناموس اینده گان خودشون رو به باد دادند .
و امروز هم فلسطین در حال عذاب و زجر و نابودی تدریجی به سبب کم خردی , کم فهمی , رذالت , حوس بازی , لجاجت و رفتارهای حیوانی عده ای از حکام عربی هست . فلسطین امروز قربانی امت عربی به ظاهر اسلامی 1 میلیارد نفری هست . فلسطین امروز هم قربانی قدرت طلبی فلسطینیان بر مسند قدرت هست . فلسطین قربانی خودش و ساکنانش هست .

فلسطین قربانی نمک نشناسی هست . مردمی که تنها و تنها از طرف دولت و ملت ایران بارها و بارها مورد حمایتهای نظامی , اقتصادی , سیاسی , دارویی و معنوی واقع شدن ولی هنوز از اوردن اسم ایرانی ننگ دارن . مردمی که عکس صدام رو در دست میگیرند . مردمی که هنوز دل به امت عربی درخواب خودشون خوش کردن و فریاد یا ایها العرب سر میدن .
فلسطین قربانی امتی هست که هیچ وقت واحد نبوده و نخواهد بود و اصلا امتی نبوده و نخواهد بود . فلسطین قربانی افسانه ای به اسم امت عربی هست , افسانه ای که بارها و بارها ازش صحبت میشه ولی حتی داستانی نداره .
فلسطین دم از امت عربی میزنه . امت عربی که مصر در اون با قاتلان فلسطین همپیمان میشه , امتی که در اون نیروهای اطلاعاتی اردن با جوخه های ترور اسرائیلی برای کشتن فرماندهان فلسطینی همکاری میکنند , امتی که عربستان با سکوت و حمایتهای پنهانی خودش عملا از این جنایات حمایت میکنه , امتی که مقامات امارات در پاریس و واشنگتن با اسرائیلی ها روبوسی میکنند , امتی که خود فلسطینی ها هم بهم خیانت میکنند و با همکاری با نیرو های اسرائیلی به سرعت فرماندهان رو لو میدن و زمینه ترور اونها رو فراهم میکنند . :-o
امتی که سالهاست مردیو مردانگی و غیرت در اونها از بین رفته .
فلسطین ملتی هست که ظرف تنها 2 هفته در گیری داخلی بین گروههای فلسطینی بیش از 90 نفر کشته و زخمی داد !!! به نظر شما با این گلوله ها که شلیک شد نمیشد سربازان اسرائیلی رو هدف قرار داد ؟! :-o
بله این یعنی فلسطین .

و این وسط بیچاره زنان و کودکان :-o

موفق باشید :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

به عکس بینده نکردم.حماس بیانیه رسمی داد.فیلمش هم دیده ام.

در رابطه با توضیحاتی که در مورد قهرمان پروری دادم چه نظری دارید؟
این مطلب را خوب اومدی.چرا باید اینقدر دشمن تراشی می کردیم که به این نقطه برسیم.و کشورهای دوست و برادر سی شل!!!گین بسائوه!!!بورکینافاسو!!!گامبیا!!!زامبیا!!!زنگبار!!!جیبوتی!!و سایر دوستان نسبتا قدرتمند و ثروتمند به رفقای ما تبدیل شوند.

منظور من این بود که ما برای کارهای مهم و اساسی هرگز نباید روی کشورهای دیگر و مخصوصا عربی حساب کنیم. علت این هم صرفا دشمن پروری نیست بلکه حرکتی که ایران در جهان انجام می دهد و در برابر آمریکا ایستادگی می کند کاری نیست که از عهده هر کشوری برآید و بقیه در مواقع حساس از ترس جا می زنند.
از زیر زمین!دوستان متحسن به این موضوع فکر کرده اند.

جواب
این حمایتهای نمادین برای اعزام و شهادت طلبی نیز تنها برای نشان دادن اعلام همبستگی است

دار و دسته رجوی تا همین الان دارن تقاص خیانت هاشون رو پس میدن.

فکر نمی کنید مردم فلسطین هم به اندازه کافی رنج کشیده باشند.
باید از تاریخ درس گرفت و دوست و دشمن خود را بهتر بشناسیم.ملتی که تاریخ خود را نداند ول معطل است.

درس گرفتن از تاریخ ؟!تصویر
من چیز دیگه ای گفتم. وظیفه، انسانیت ، فرق با اعراب، نگاه فراتر از قومیت و ملیت
ناسیونالیست

"هر واحد اجتماعی با نوعی از احساسات و تعصبات همراه است، یعنی در انسان یک نوع حس جانبداری نسبت به خانواده و قوم و ملیت خود به وجود می‌آید. این حس جانبداری ممکن است در واحد بزرگتری یعنی واحد قاره‌ای و منطقه‌ای نیز به وجود آید.

ملیت از خانواده ی خود خواهی است که از حدود فرد و قبیله تجاوز کرده و شامل افراد یک ملت شده است و عوارض اخلاقی خودخواهی را مانند عُجب، ندیدن عیب خود و بزرگترین خوبیهای خود را به همراه دارد.

گرایش به جنبه‌های قومی و ملی در زبان اروپایی، «ناسیونالیسم» (Natinonalism) یعنی ملت پرستی نام دارد که متکی بر عواطف و احساسات قومی و ملی است نه عقلی و منطقی.

جنبة مثبت ناسیونالیسم از نظر اسلام مذموم و ضد عقل نیست، زیرا موجب همبستگی و احسان و خدمت و رابطه حسنه بین افراد ملت می‌شود. اما اگر جنبة منفی به خود گیرد و افراد را تحت عنوان ملیت مختلف جدا کند حقوقشان را نایده بگیرد و موجب روابط خصمانه آنها شود، عقلاً مذموم است.

نقطه مقابل ناسیونالیسم، انترناسیونالیسم (Internationalism) است که قضایا را با مقیاس جهانی می‌نگرد و ناسیونالیسم را محکوم می‌کند. "

منبع: خدمات متقابل اسلام و ایران؛ مرتضی مطهری

همانطور که دوستمون JavadRadical گفتند همین جهالتها و عربیت است که کار دستشون داده و تا زمانی که دست از این تفکر احمقانه برندارند که راه نجات آنها اتکا به قومیت عرب است وضع بهتر نخواهد شد. حالا ما که آنها را محکوم به قومی گرایی می کنیم اگر خود نیز مثل آنها رفتار کنیم چه فرقی با آنها داریم؟

دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

,
میلاد جان تازگی ها تاپیک های جنجالی رو مطرح میکنی

اسمشو نمیدونم بذاریم جنجالی و یا هرچی دیگه...ولی مهم اینه که بعضی چیزا که تابو شده و اصلا یادی از آن پشت پرده مسائل نمیشه ذکر بشه و در فضایی دوستانه بحث کنیم و تبادل نظرها به غنای افکار کمک کنه.

ولی درباره مطلبی که نوشتی...واقعا درد ملت فلسطین همینه.جهل و بی غیرتی عرب که 1400 ساله از زمان پیامبر خدا بوده و تا الان ادامه داره.حسنی مبارک وقتی حاضر به کمک به غزه و اعراب هم زبان خود نیست.امیر عبدالله وقتی سکوت میکنه.ملک عبدالله اردن وقتی چند روزه قایم شده.همه اینها نشانه چیست.نشانه وحدت عربی که اصلا وجود خارجی نداشته و نداره و نخواهد داشت.

yasermym,
در رابطه با توضیحاتی که در مورد قهرمان پروری دادم چه نظری دارید؟

با بخش اعظمش موافقم.جهان عرب تشنه قهرمانه.یک روز جمال عبدالناصر--یک روز سادات(قبل کمپ دیوید)--یک روز صدام--یک روز نصرالله--یک روز عرفات.

این خلا در این قوم همیشه هست.ولی اشکال اینه که اصلا نمیدونن از کی برای خودشون بت میسازن.توده های عرب با برخورد هایی که با آنان داشتم از کمترین درک سیاسی صحیح برخوردار نیستند.
حرکتی که ایران در جهان انجام می دهد و در برابر آمریکا ایستادگی می کنه

به نظرم دیگه ایستادگی کافیه.دیگه حد و حدودی داره.تازه قطع رابطه و مقابله با آمریکا قبل از انقلاب هدف نبود.سر جریان گروگانگیری دیپلمات ها اینگونه شد.

به نظرم کافیه و مسئولین نیز دارن به این نتیجه میرسن و از سخنرانی ها این موضوع واضحه.
فکر نمی کنید مردم فلسطین هم به اندازه کافی رنج کشیده باشند.

مگر من گفتم ملت رنج نکشیده ای هستند.اتفاقا باید از این ملت حمایت کرد .ملت بدبختی هستند و الان که دیگر اسراییل چیزی برایشان باقی نگذاشت.باید حمایتشان کرد ولی حمایت نظامی :x چون ایران را نباید فدای غیر ایرانی کرد.
مقابله با اسراییل فقط در صورت تجاوز اسراییل به ایران.نمیدونم خبر داری زیردریاییشون نزدیک ماست از خلیج فارس تا ساحل آبادان راهی نیست با تندرو زود میرسیم بشون.باید مراقب بود کار غیر عاقلانه ای صورت نگیرد.
شرایط حساس است.
  بی  
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

وزیرخارجه مصربا پررویی تمام ایران وحزب الله را مسئول بحران پیش امده دانسته و مدعی شده
کشورخویش همیشه در کنار ملت فلسطین بوده و امروزه نیز تمام تلاش خود را برای کمک به
اهالی غزه خواهد کرد ::do
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

Darya salar MILAD
عزیز
خدا را شکر که برگشتیم تو منطق و آرامش.همین رو میگم عزیز من.من نوعی پاشم برم غزه با یک کلاشینکف بگم چی.بمب GBU میاد رو سرم فکر کنم دندون هام هم باقی نمیمونه.msm جان تو که تهرانی اگه گذرت به غرب تهران خورد برو ببین جریا ناین دوستان چیه.4000 نفر جمع شدن کفن پوشیدن نیخوان برن غزه.آیا فکر کردن چطوری باید برن.آِا نمیدونن غزه فقط با اسراییل و مصر مرز داره.و محاصره کامله.ارتش مصر و ارتش اسراییل هر جنبده ای را در آن حول و حوش زیر نظر دارند.این دوستان از کجا میخواهند بروند

اصلا متوجه منظور من نشدی
ما به وظیفه مون عمل می کنیم. در حال حاضر جنگ سخت مربوط به فلسطینی ها و تا حدودی مصری ها و...
و وظیفه ما جنگ روانی و نرم
بحث ترسیدن و نابود شدن با بمب و غیره نیست که اگر لازم باشه ما هم میریم اونجا. خودتو اسیر جغرافیا نکن . همون هایی که تو والفجر از اروند رد شدن ....همون هایی که حمله به H3 رو ....
راهی پیدا می کنن.

از پیام رهبری نباید این سوتعبیر شود که ما الان باید وارد جنگ با اسراییل شویم.مطمئنا مسولین کشور ایران را در خطر جنگ قرار نخواهند داد.این پیام جنبه حمایتی داشت نه اینکه دوستان از آن فتوای جهاد استنباط کنند.اگر اینگونه بود رسما باید در پیام قید می شد. نباید با درک های شخصی مسائل را مورد تاویل قرار دهیم.باید سنجیده برخورد کرد.

کسی هم این نوع برداشت رو نداره و در واقع رهبری هم اجازه نمی ده.
ما به جایی که جلوی حکم بیاستیم بهتره وقت و فکرمون رو صرف مبارزه کنیم. می خواد تو عرصه اقتصادی باشه یا تو عرصه فرهنگی یا عملیات روانی یا سیاسی و...
من فکر کنم اولین کسی که این استنباط رو داشت خودت بودی

ملی گرایی و دین گرایی در موازات یکدیگرند و اگر آنها را با یکدیگر قاطی کنیم نتیجه ای جز خسران نخواهد بود
بیشتر فکر میکنم و پخته تر.آخه مگه من عربم.ولی از یه طرف مسلمان هم هستم.قبل از اینکه مسلمان بشم ایرانی هم بودم.ایرانی و عرب!!!!!!!وای عجب دوستان جونجونی .
پس این وسط چکار کنم بین ایرانیت و اسلامیت خود گیر کرده ام.پس هیچ دست نگاه می دارم و خطایی نمی کنم که هیچ کدام از آنها مورد خدشه قرار گیرد.
به اسلامیت خود می گویم آنها با من دوست نیستند و دشمن بالقوه نباید مورد عنایت قرار گیرد.
به ایرانیت خود می گویم عرب تا به حال جز دشمنی با تو نکرده است پس زین پس نیز با او دوستی منما.

ما از این مرحله تو جنگ عبور کردیم
هم مسلمان بودیم هم ایرانی بودیم، هم آرمانگرا بودیم هم عملگرا
هم با عراق جنگیدیم هم از بین اونها سپاهی به نام بدر تربیت کردیم که در حال حاضر تمام مناصب عراق در دست اونهاست
  و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت  

كوچك  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”