یخبندان و سرمای بی سابقه و تاریخی در آبادان و حاشیه جالب...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

یخبندان و سرمای بی سابقه و تاریخی در آبادان و حاشیه جالب...!

پست توسط Mil@d »

دوستان امروز در آبادان در اتفاقی بی نظیر دمای هوا به 1- درجه سانتیگراد در ساعت 7:30 صبح امروز شنبه 14 دی ماه رسید.شدت سرما به حدی بود که بسیاری از ماشینها به راحتی روشن نشدند و به دلیل عدم استفاده از ضد یخ در این منطقه به علت گرمای معمول در سایر فصول رادیاتور ا یخ زدند.صبح زود که برای خرید دو عدد سنگک خاش خاشی از منزل با یک تک پوش بیرون زدم مرگ را به چشمان خود دیدم.و به سرعت به محلی امن(منزل)پناه بردم.
دوستان از دیشب تا الان من حتی گربه همیشگی منزل که ظهرها با بوی ناها سر و کله اش پیدا می شود را هم ندیده ام.احتمالا به لقا الله پیوسته است.گربه که هیچ من حتی سوسک نیز ندیده ام.
همسایه ما فرشی را که شسته بود و روی پشت بام انداخته بود را نیز با حیرت دید که گوشه هایی از آن یخ زده است.
نکته جالب این است که آبادانیها مردمی هستند که معمولا تا بعد از اذان مغرب زیاد در کوچه بازار دیده نمی شوند ولی به محض تاریکی هوا هزاران نفر را در دسته جات مختلف در شهر میبینی که مشغول چرخیدن هستند.خصوصا این شبهای محرم که دیگه محرم های اینجا شهره خاص و عام است.

ولی جالب این است که دیشب از شدت سرما و ضدیت این مردم با هوای سرد حتی مراسم محرم نیز تعطیل شده بود!!!وکسی را در خیابان نمیدیدی!

راستی دوستان هوای شهر شما چطور است؟اینجا که به دلیل سرما تقریبا تق و لق شده است...

به سایت سازمان هواشناسی ایران سری بزنید...آمار جالبی داده است.راستی خدا به داد دوستان در حول و حوش اردبیل و شهر کرد و سقز برسد.
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 446 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار
تماس:

Re: یخبندان و سرمای بی سابقه و تاریخی در آبادان و حاشیه جالب...!

پست توسط The Passenger »

دريا سالار ميلاد عزيز
هواي تهران هم از امروز بمراتب سرد تر از روزهاي گذشته شده بود، بخاطر آوردم كه زمستان سال پيش بدليل سرماي بيش از حد و زير صفر كه در كشور حاكم بود عده اي از بي خانمان ها و باصطلاح «كارتن خواب ها» در اثر سرما و نداشتن جاي گرم و مناسب جان خود را از دست دادند، و اين در شرايطي اتفاق مي افتاد كه جاي جاي اين كشور پر از مساجد و مكانهائي ست كه بايد در چنين شرايطي به درد مردم بخورند. كاش مسئولين دولت همت كنند و تا سردتر نشدن هوا تدابيري بينديشند كه درهاي مساجد و مكانهائي از اين قبيل هميشه بروي بندگان خدا باز باشد.
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

اینجا اهواز - سرما تا مغز استخوان رو میسوزونه من هم از سرما متنفرم ، ولی علاوه بر سرما توی این دو سه روز مثل تابستون دوباره هوا گرد و خاکی شده ما که نفهمیدیم قضیه این گرد و خاک وحشتناک و بی سابقه ( طی 20 سال گذشته ) چیه . آقا میلاد بیش فعال ، یه سرچ بکن ببین میتونی پرده از این ماجرای مرموز گرد و خاک برداری و علتش رو پیدا کنی یا نه ، دلایلی که هواشناسی در مورد افزایش فشار هوا در سطح صحرای عربستان طی ماه های اخیر اعلام کرد غیر منطقیه چون معمولا دوره بازگشت پدیده های هواشناسی کمتر از 19 ساله یعنی باید قبلا هم چنین پدیده ای مشاهده میشد که ما به یاد نداریم . بهرحال اگر به نتیجه ای رسیدی آن را طی یک مقاله به سمع و نظر دوستان برسان و با این کار خانواده ای را از نگرانی نجات بده . خدا خیرت بده جوان
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

ه درهاي مساجد و مكانهائي از اين قبيل هميشه بروي بندگان خدا باز باشد

امیدوارم اگر مسئولی این مطلب را از سایت پربیننده سنترال خواند توجه کند.
میتونی پرده از این ماجرای مرموز گرد و خاک برداری و علتش رو پیدا کنی یا نه

متاسفانه دلیل مطروحه درست است.علت اصلی عدم مالچ پاشی در بیابان الانبار عراق و همچنین ربع الخالی عربستان در 2 سال اخیر است.
  بی  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 600 بار
سپاس‌های دریافتی: 10297 بار

پست توسط abdolmahdi »

جناب امير البحر ميلاد :grin:
آبادان گفتي و كردي سبورم :-)
يادش بخير دوران تحصيلم تو دانشگاه آزاد تو سيكلين :) البته اواخرش يكمي بهم سخت گذشت ولي در مجموع روزگار خوبي بود . خونه ام بر خيابون اصلي دم يه بستني فروشي بعد از كليسا بود. جلوش پارك بود و 20 قدم بعدش منزل اساتيد محترم دانشگاه :-?
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط awaks »

اينجا مشهد مقدس،صداي حقير را از پايگاه چهاردهم شکاري امام رضا (ع)ميشنويد.هوا سرد است ولي دل پرسنل نيروي هوايي گرم.اگر عمري باقيماند وبه پابوس آقا امام رضا (ع)رفتيم حتما دعايتان ميکنيم،شما هم مارا ازياد نبريد.دوستدار شما،جمعي از پرسنل گردان 144 نگهداري شکاري..... :) :( :)
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

پست توسط HZH »

وقتي اين نوشته رو خوندم خيلي خنديدم باور نمكردم كسي باسرماي يك درجه زير صفر مرگ رو به چشمش ببينه من اهل تنها شهر شيعه نشين كردستان كه به بام ايران معروف كه مردمش اين روزها مشغول عزاداري سالارشهيدان هستند البته توي فضاي بازالان كه دارم اين جملات رو مي نويسم دماي هوا 14 درجه زير صفر اين درجه حرارت براي من خيلي خوب و به نظرم هوا خيلي خوب چون هواي اينجا به 30 درجه زير صفر هم ميرسه تازه تاحالابرف هم نيومده وقتي برف بيادو باد برفها رو بلند مي كنه اون وقت مي فهميد وحشت از سرما يعني چيه اميدوارم براي خدمت سربازي اينجا نيفتيد البته از بابت امنيت اين جا يكي از امن ترين شهرهاي ايرانه چون گروهايي مثل پژاك جرائت قدم گذاشتن به سرزمين كردهاي شيعه رو ندارن و ميدونن اينجا فقط مرگ در انتظار اونهاست.
يا حق
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: چهارراه تحویلی
سپاس‌های ارسالی: 705 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار
تماس:

پست توسط Mamal_Moj »

سلام دوستان
هوای شبراز خوبه (یکم سرده)
دما 2+ اکثر هیات ها هم براهن (برقرارن) الحمدلله

امیدوارم اگر مسئولی این مطلب را از سایت پربیننده سنترال خواند توجه کند.

فکر کنم شیراز قبلا توجه شده چون اینجا مراکز بهزیستی فعالن اساسی
پنج مرکز به نام "مراکز گذری" آماده پذیرش کارتون خواب ها ومعتادین در هر ساعت از شبانه روز است .
خدمات این مراکز شامل :
معاینه عمومی
پذیرایی با چای شیر آبمیوه کیک و بسکویت (بصورت میان وعده)
پذیرایی با یک وعده غدای گرم
حمام
اصلاح
تقدیم سرنگ و ک ا ن د و م
دادن جای خواب از شب تا صبح
ترک انواع اعتیاد در صورت تمایل فرد
کلیه خدمات فوق رایگان می باشد ودر صورت ترک اعتیاد در همان مراکز مشغول به کار می شوند .
در اولین مراجعه ی هر شخص اطلاعات وی ثبت و دارای شناسنامه ی مرکز می شوند .
انتخاب خدمات به عهده ی مراجعه کننده می باشد وهیچ محدودیتی ندارند .
مراجعه کنندگان دیگر حق تکدی گری و اتراق در خیابان ها را ندارند .
قراره بعد از ساماندهی اونا رو در مشاغل خرد مشغول به کار کنند .(حالا دروغا)
من آدرس دو جاشو دارم ولی هنوز نرفتم ببینم راسته یا کلک .باید با دوستام یه سری برم ببینم دنیا دسته کیه ؟ اگه رفتم حتما خبرشو بهتون میدم .
تصویر
علی یارتون

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

وقتي اين نوشته رو خوندم خيلي خنديدم باور نمكردم كسي باسرماي يك درجه زير صفر مرگ رو به چشمش ببينه

مرد مومن سرمای آبادان 2 ماه بیشتر نیست-آذر-دی و خلاص...10 ماه هوای معتدل داریم.البته تیر و مرداد که جهنمه...شهریور هم شرجی...چطوری به سرما عادت کنیم...تازه سرمای اینجا خشک و استخوان سوز است البته احتملا بنده هم به تحمل گرما از سوی شما خواهم خندید
شوخی کردم وای خدایی مردم اینجا از سرما فراریند..پوست ما سرما را به رسمیت نمی شناسد.

راستی اسم شهرتون رو نگفتین..شیعه تو کردستان میدونم هست ولی خوب اقلیتند..
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

salar  ,
دوست عزیز یه سر تشریف بیار همدان تا بهت بگم سرما یعنی چی ! 1- باشه من با آستین کوتاه میام بیرون ! در ضمن گربه هم اونقدر کم تحمل نیست نتونه -1 رو تحمل کنه حالا گربه های آبادان رو نمی دونم در ضمن سلام منو به گربه های آبادان برسون ! چون من گربه خیلی دوست دارم !
در کل من با سرما بیشتر حال می کنم و مخصوصا اگه با برف همراه باشه :-*
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

گربه هم اونقدر کم تحمل نیست نتونه -1 رو تحمل کنه حالا گربه های آبادان رو نمی دونم در ضمن سلام منو به گربه های آبادان برسون

فعلا که نسل گربه های کشور آبادان منقرض گردیده است.متاسفانه گربه ای نمانده که سلامی به او برسانم.ضمنا دیشب فقط هیات سید ممد تو خیابون زند فعال بود. ولی شب تاسوعا عاشورا دیگه تحت هر شرایطی هیات ها فعالن.حتی در صورت بمباران اتمی.

اگه یادم موند چند تا عکس باحال هم میگیرم میذارم تو تاپیک.شما هم این کارو بکنید.جالب میشه.تا با آداب و رسوم محرم تو شهرهای مختلف آشنا شیم.
  بی  
Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

دشت آزادگان - جنوب هويزه - طلائيه
اينجا همه ميگن سرده . هوا صفر بود. لباس من روي طناب رخت يخ زد. روي منبع آب يه لايه نازك يخ ديده شد.چند تا از بچه هاي اردبيل همراهمون هستن همه ميگن خيلي سرده .جهت اطلاع همه بچه ها از يك ماه پيش كاپشن و اوركت تن كرده اند .
اينجانب به لطف داشتن پيرهن نفت ابادان با همون راحت راحتم.
از نظر ما اباداني ها هوا 250 يي.
ديروز هم به مناسبت باخت قرمزها بستني خوردم (به حساب قرمزها).حدوديك كيلو!!!
پ.ن:ميلاد شب بيا كنار اروند بريم شناكنيم!!!!!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”