با سلام خدمت همه دوستان
من میخوام یه دوربین فیلم برداری برای خونه بخرم که قیمتش هم در حدود 600 هزار تومن باشه .از دوستان میخوام اگه اطلاعاتی در این مورد دارن کمک کنن(منظورم در مورد مارک ومدل)
درخواست کمک در مورد خرید دوربین فیلم برداری
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
درخواست کمک در مورد خرید دوربین فیلم برداری
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در

- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
Re: درخواست کمک در مورد خرید دوربین فیلم برداری
, درود بر شما
بنده مدل دقیقی رو نمیتونم بهتون پیشنهاد بدم ولی حتما از برند sony یا cannon خریداری نمایدد
برای عکس برداری به زوم بالای optic توجه نمایید
برای فیلم برداری هم به framrate که در واقع تعداد فریم در هر ثانیه است توجه نمایید ... که بصورت معمول بالای 30 فریم در ثانیه باشد
بنده مدل دقیقی رو نمیتونم بهتون پیشنهاد بدم ولی حتما از برند sony یا cannon خریداری نمایدد
برای عکس برداری به زوم بالای optic توجه نمایید
برای فیلم برداری هم به framrate که در واقع تعداد فریم در هر ثانیه است توجه نمایید ... که بصورت معمول بالای 30 فریم در ثانیه باشد
شاد زی مهر افزون ...

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
بین مارکهای سونی و پاناسونیک و اینکه روی CD یا هارد یا فیلم ضبط کنن موندم .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان

- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
, درود بر شما
بین این دو برند sony
و ذخیره بر روی مموری

بین این دو برند sony
و ذخیره بر روی مموری

شاد زی مهر افزون ...

- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
من به شما دوربین هارد دار سونی را پیشنهاد میکنم.
این دوربینهای سونی معمولا دارای دو مدل لنز هستند
-واریو سونار
-واریو تزار
که لنز اول به عنوان لنز حرفه ای و گرانقیمت محسوب میشود
لنز دوم نوع ارزان سازی شده مدل اول هست.
البته مدل واریو سونار دیگه تو محصولات جدید سونی کمیاب هست جدیدا مدل لنز واریو سونار t به بازارامده است.
و اما هندی کم:
اولین پیشنهادم به شما مدل full hd سونی هست که از لنز نوع اول مدل t هست.دارای 4 مگاپیکسل کیفیت عکس برداری هست. وفکر کنم 60 گیگا بایت دارد و حدود 750 - 800 تومن هم قیمت دارد
بعد از اون مدلهای مختلف هارد دار سونی هست که با توجه به ظرفیت هارد و کیفیت عکس برداری و امکانات مختلف قیمتهای بین 550 - 700 دارند.
من بهتون مدلهای دی وی دار دار رو اصلا توصیه نمیکنم.چون هزینه دی وی دی خام گران هست حدود 12000 تومان.در ضمن هر دی وی در بالاترین کیفیت حدو نیم ساعت فیلم در خود ذخیره میکند. و چون ازش به عنوان رایتر برایرایت دی وی دی و هم گاها دیو وی دی پلیر در اتصال به تلویزیون استفاده میشه فکر میکنم نسبت به هارد عمر کمتری خواهد داشت.در ضمن روی دی وی دیهای معمولی شما نمیتونید فایلهای قبلی (مثلا 3تا فایل قبلی )رو که ذخیره کردید پاک کنید.برای این منظور مجبورید دی وی دی های خاصی بخرید که این هزینه هم تحمیل میشه بهتون.در دراز مدت هم که خش خواهد افتاد
مدلهای کاست دار هم که قدیمی شده و تبدیلش به دیجیتالی مکافات هست.

این دوربینهای سونی معمولا دارای دو مدل لنز هستند
-واریو سونار
-واریو تزار
که لنز اول به عنوان لنز حرفه ای و گرانقیمت محسوب میشود
لنز دوم نوع ارزان سازی شده مدل اول هست.
البته مدل واریو سونار دیگه تو محصولات جدید سونی کمیاب هست جدیدا مدل لنز واریو سونار t به بازارامده است.
و اما هندی کم:
اولین پیشنهادم به شما مدل full hd سونی هست که از لنز نوع اول مدل t هست.دارای 4 مگاپیکسل کیفیت عکس برداری هست. وفکر کنم 60 گیگا بایت دارد و حدود 750 - 800 تومن هم قیمت دارد
بعد از اون مدلهای مختلف هارد دار سونی هست که با توجه به ظرفیت هارد و کیفیت عکس برداری و امکانات مختلف قیمتهای بین 550 - 700 دارند.
من بهتون مدلهای دی وی دار دار رو اصلا توصیه نمیکنم.چون هزینه دی وی دی خام گران هست حدود 12000 تومان.در ضمن هر دی وی در بالاترین کیفیت حدو نیم ساعت فیلم در خود ذخیره میکند. و چون ازش به عنوان رایتر برایرایت دی وی دی و هم گاها دیو وی دی پلیر در اتصال به تلویزیون استفاده میشه فکر میکنم نسبت به هارد عمر کمتری خواهد داشت.در ضمن روی دی وی دیهای معمولی شما نمیتونید فایلهای قبلی (مثلا 3تا فایل قبلی )رو که ذخیره کردید پاک کنید.برای این منظور مجبورید دی وی دی های خاصی بخرید که این هزینه هم تحمیل میشه بهتون.در دراز مدت هم که خش خواهد افتاد
مدلهای کاست دار هم که قدیمی شده و تبدیلش به دیجیتالی مکافات هست.

هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون