نامه آبرهام لینکلن رئیس جمهور فقید آمریکا به معلم فرزندش

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

نامه آبرهام لینکلن رئیس جمهور فقید آمریکا به معلم فرزندش

پست توسط HZH »

من ني دونم اين مطلب تكراري يا نه اگر تكراري بود حذفش كنيد
آبراهام لينكلن رهبر فقيد و محبوب ايالات متحده كه مبارزات دامنه داري را بر عليه آپارتايد و نژادپرستي در آمريكاي شمالي انجام داد و سرانجام هم جان خود را بر سر اين راه گذاشت نامۀ جالب و نسبتاً طولاني را براي آموزگار پسرش نوشته است كه هرچند قرنها از نوشتن آن مي گذرد اما هنوز حال و هواي آن تازه است و رنگ و بوي كهنگي نگرفته است . خواندن بخش هايي از اين نامه تاريخي خالي از لطف نيست.

او(فرزندم) بايد بداند كه همۀ مردم عادل و همۀ آنها صادق نيستند، به پسرم بياموزيد كه در برابر هر شياد، انساني درستكار و راستگوهم وجود دارد، به او بگوئيد در برابر هر سياستمدار خودخواه رهبر عادلي هم وجود دارد. به او بياموزيد كه در برابر هر دشمن ، دوستي هم هست. مي دانم كه وقت شما را مي گيرم، اما به او بياموزيد كه اگر با كار و زحمت خودش يك دلار كاسبي كند بهتر از اين است كه جايي روي زمين پنج دلار پيدا كند.

به او بياموزيد كه از باختن پند بگيرد و از پيروز شدن لذت ببرد. او را از حسد و حرص و آز برحذر داريد، به او نقش مهم خنديدن را يادآور شويد و به او نقش مهم كتاب در زندگي را آموزش دهيد.

به او بگوييد كه (در آفرينش خداوند) تعمق كند، به پرندگان در حال پرواز فكر كند ، به گلهاي درون باغچه و به زنبورهايي كه در هوا پرواز مي كنند دقيق شود.

به پسرم بياموزيد كه در مدرسه بهتر اين است كه مردود شود ولي با تقلب قبول نشود.

به پسرم ياد بدهيد كه با ملايم ها، ملايم و با گردنكشان گردنكش باشد.

به او بگوييد به عقايدش ايمان داشته باشد، حتي اگر همه در جهت خلاف او حرف بزنند.

به پسرم ياد بدهيد كه همۀ حرف ها را بشنودو درست ترين سخن را انتخاب كند.

ارزش هاي زندگي را به پسرم آموزش دهيد، اگر مي توانيد به پسرم ياد بدهيد كه در اوج اندوه تبسم كند، به او بياموزيد كه در اشك ريختن خجالتي وجود ندارد.

به او بياموزيد كه مي تواند براي فكر و شعورش مبلغي تعيين كند اما هرگز نمي تواند براي دل خود مبلغي تعيين كند.

به او بياموزيد تسليم هياهو و جار و جنجال نشود و اگر حق رااز آن خود مي داند پاي سخنش بايستد و با تمام قوا بجنگد.

پسرم را نازپرورده بار نياوريد، بگداريد كه روي پاي خود بايستد و به او بياموزيد كه به مردم احترام بگذارد.

منبع سايت ارمغان معلم
Novice Poster
Novice Poster

Re: نامه آبرهام لینکلن رئیس جمهور فقید آمریکا به معلم فرزندش

پست توسط HZH »

هيچ كس نمي تواند به عقب برگردد و از نو شروع كند، اما همه مي توانند از همين حالا شروع كنند و پايان تازه اي بسازند
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط HZH »

ارزش اخلاقی ، بسته به تعداد وظایفی است که انسان انجام می دهد. مترلینگ

با مردمان نیک معاشرت کن تا خودت هم یکی از آنان به شمار روی. ژرژ هربرت
آن زنده که کاری نکند ، مرده به از اوست . ضرب المثل ایرانی
عصاره همه مهربانی ها را گرفتند و از آن مادر را ساختند. کریستوفر مارلو

وظیفه چیزی است که از دیگران انتظار انجامش را داریم.اسکاروایلد

اندیشه کنید زیرا اندیشه کردن مایه زنده دل بودن مردم است. ناپلئون

دوستان را در خلوت توبیخ کن و در ملاءعام تحسین . اسکاروای(اينو براي مدير سايت نوشتم)

زندگی میدان ادامه راه اشتباه نیست هر گاه پی به ناراستی راه خود بردیم باید به ریشه و بن پاکی خویش باز گردیم ، نه آنکه با اشتباهی دیگر آن را ادامه دهیم که برآیند آن ، از دست دادن همه عمر است . ارد بزرگ

بزرگترین عیب آن است که از عیب خویش آگاه نباشیم . کارلای

و اين دو جمله بسيار زيبا

همه دوست دارند به بهشت بروند اما هيج كس دوست ندارد بميرد

تجربه نامي است كه انسانها به شكستهايشان مي دهند
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

, شما با پستهای با محتوایتان به دنبال چه میگردید

مهدی گرامی مدیر و دوست گرامی یقینا از دید همه ی کاربران و دوستان از نظر مهر, بردباری و دانش از نوادر روزگارند

در مورد مشکلی که در تاپیکی شما تاریخ را گم کرده بودید هم مهدی با بردباری بالا شما را ارشاد فرمودند ولی شما ...

این پست بصورت pm به شما فرستاده شد
شاد زی مهر افزون ...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

,
دوستان را در خلوت توبیخ کن و در ملاءعام تحسین . اسکاروای(اينو براي مدير سايت نوشتم)

خودت هم به این توصیه عمل می کردی... :razz:در رابطه با تاپیکی که در ذهن داری هم موضوع فراموش شد...نباید یادآوری می کردی...

انشالله اگر مدتی دیگر به فعالیت در سایت بپردازی متوجه اخلاق منحصر به فرد و صبورانه مهدی خواهی شد.تصویر

به خاطر من دیگه اینگونه بحثها رو بذار کنار...
با علی...
  بی  
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط HZH »

MASTER

اينكه شما فكر مي كنيد پست هاي من محتوا ندارند نظر شخصي شماست پس لطفا سعي نكنيد نظراتتون رو به ديگران تحميل بكنيد تصویرچرا شما برداشت منفي مي كنيد با ديد مثبت با اين قضيه نگاه كنيد اينكه گفتيد

مهدی گرامی مدیر و دوست گرامی یقینا از دید همه ی کاربران و دوستان از نظر مهر, بردباری و دانش از نوادر روزگارند بر منكرش لعنت

در مورد پست ((مشكلات عجيب زن آلماني كه با برادر دوقلو همبستر شده است)) مثل اينكه شما هيچ آشنايي با حقوق نداريد وگرنه اون طور عمل نمي كرديد من توضيحي رو كه به مدير سايت راجع به اون پست دادم براي شما هم ارسال مي كنم تا متوجه اشتبا هتون بشيد البته ايشون كاملا منطقي جواب منو دادن ازشون ممنونم تصویر

Darya salar MILAD

خدا رو شاهد مي گيرم كه خودم مدت هاست به اين سخن عمل مي كنم

چرا شما فكر مي كنيد اين جمله به اون مطلب ربط داره اگرباز فكر مي كنيد اين جمله به اون مطلب ربط داره من ازمهدي عزيز تقاضاي ببخشش و عفو دارم البته ايشون كه چيزي نگفتن آقايMASTER
خيلي ناراحت شدن

حالاشم به مي دونم ايشون انسانه متواضع و فروتني هستند تصویر

چشم روي چشم هر چي شما بگيد من اصلا بحثي رو شرع نكردم اين برداشت منفي آقاي MASTER بود كه اين فكر رو در ذهن شما شكل داد

علي يار رو نگهدارتتصویر

ياحق
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”