نوشته اي در پاسخ به ابهاماتي كه دشمنان پخش كرده اند.(بدون دخل وتصرف)
سایت اینترنتی عراق نو (۱) در گزارشی که آن را به یک عکس فتوشاپی هم مزین کرده، ادعا کرده است:
«گفته یکی از رهبران حماس در مصاحبه وی با کانال الجزیره قطری مبنی بر اینکه "سننتصر على اسرائيل كما انتصر يزيد على الحسين/ بر اسراییل پیروز خواهیم شد هم چون پیروزی یزید بر حسین " هیچگاه از اذهان مردم عراق پاک نخواهد شد»
در اینجا چند سئوال به وجود می آید:
۱- اگر این خبر صحت دارد، نام این رهبر حماس چیست؟
۲- این مصاحبه در چه روز و چه ساعتی با شبکه الجزیره صورت گرفته است؟
۳- آیا این سایت می تواند، فیلم این مصاحبه را هم پخش کند؟
۴- آيا لينكي از اين خبر در سايت الجزيره وجود دارد و اگر وجود دارد، آدرس آن چيست؟
مطمئن هستم که این سایت، جوابی برای سئوالهای بالا ندارد. با این حال برای اینکه دغلکاری این سایت ثابت شود، از خوانندگان وبلاگ دعوت می کنم جمله ""سننتصر على اسرائيل كما انتصر يزيد على الحسين"یا کلید واژه های این خبر را در گوگل یا هر موتور جستجوی ديگري و با هر کی بوردی، چه عربي و چه فارسي، سرچ کنند. توجه به نتایج این جستجو نشان می دهد:
این جمله فقط در سایتها و وبلاگهای فارسی زبان وجود دارد که البته این سایتها و وبلاگها هم منبع شان در نقل این جمله، سایت «عراق نو» است. حتی در یک سایت عرب زبان هم، این جمله را نمی بینیم.
سایت «عراق نو» مدعی است "(این) گفته یکی از رهبران حماس...هیچگاه از اذهان مردم عراق پاک نخواهد شد". خوب! آیا جالب نیست با وجود این همه سایت و وبلاگ عرب زبان که شیعیان عراقی آنها را اداره می کنند، حتی در یکی از آنها هم چنین جمله ای نقل نشده است؟ مگر نه این است که این جمله، دل مردم عراق را جریحه دار کرده است و هیچگاه از ذهن آنها پاک نخواهد شد؟ پس بازتاب چنین جمله ای در سایتها و وبلاگهای عربی شیعی کجاست؟ با توجه به اینکه مصاحبه مذکور، با یک شبکه عربی و به زبان عربی انجام شده است، خبرهای منتشر شده به زبان عربی که آن را منعکس کرده اند کجا هستند؟
همين جستجو را در مورد شعار كليدي تظاهر كنندگان عراقي، كه ترجمه فارسي آن (فلسطين آري، حماس نه) تيتر اين گزارش شده نيز مي توانيد انجام دهيد: "فلسطین نعم حماس کلا" تا به نتايجي همچون نتيجه سرچ جمله قبلي برسيد و اعتبار خبري اين گزارش در ذهنتان متزلزل شود. اين جمله نيز در هيچ سايت عربي ديده نمي شود. اين چه تظاهرات فراگيري از شيعيان عراقي بوده است كه در هيچ يك از سايتها و وبلاگهاي آنها، خبري از آن منتشر نشده است؟
بنابراین اجازه بدهید، همکاری این برادران شیعه مان را با حکام وهابی سعودی، در کوبیدن و لجن مال کردن بچه های حماس، به آنها تبریک بگوییم.
مطلب تکمیلی
سایت عراق نو در در گزارشی كه به نظر مي رسد در جواب مطلب بالا نوشته شده، پرسيده است كه چرا منتقدان از تمام گزارش «فلسطين آري،حماس نه»، تنها به آن قسمت پرداخته اند كه در آن، جمله اي از يكي از رهبران حماس نقل شده است. در جواب اين سئوال بايد گفت اولا بنده و ساير منتقدان، فقط به اين قسمت از گزارش عراق نو توجه نكرده ايم. همانطور كه در يادداشت بالا مي بينيد، اين جانب، اصل گزارش سايت عراق نو را هم زير سئوال برده ام. با اين استدلال كه در هيچ سايت و وبلاگ عربي، مخصوصا سايتهاي عراقي، اثري از خبر تظاهراتي فراگير با شعار «فلسطین نعم حماس کلا» دیده نمی شود. ثانیا اگر منتقدان، بیشتر بر جمله نقل شده از رهبر حماس متمرکز شده اند، به این دلیل است که به نظر می رسد مهمترین قسمت این گزارش، همین قسمت بوده است. به طوری که بيشتر سايتها و وبلاگهايي كه گزارش سايت عراق نو را نقل كرده اند، همين جمله را به عنوان تيتر خبر خود برگزيده اند و يا در گزارشهاي خود به آن محوريت داده اند.
جالب اينجاست كه گردانندگان اين سايت با عقب نشيني از موضع سابق خود گفته اند:
«اما در مورد گفته یکی از رهبران حماس: "سننتصر على اسرائيل كما انتصر يزيد على الحسين/ بر اسراییل پیروز خواهیم شد هم چون پیروزی یزید بر حسین ".
این گفته 3 سال پیش در کانال الجزیره منتشر شد.
به صورت زنده انرا مشاهده کردیم ولی هم اکنون فیلمی از آن در دست نیست.
در هر صورت اگر دوست داشتید و این کلام آخر را دروغ دانستید عزاداری و گفته های حماس در مورد صدام و زرقاوی واضح و روشن است و هر دو دشمن اهل بیت و قاتل شیعیانند».
در این مورد دوباره بر سئوالهای قبلی خود تاکید می کنیم:
۱- اگر فیلم این مصاحبه موجود نیست، حداقل نام اين رهبر حماس را كه مي توانيد بگوييد. نام اين رهبر حماس چيست؟
۲- بازتاب اين جمله كه به قول شما مردم عراق آن را فراموش نكرده اند، در آرشيو كدام سايت و وبلاگ متعلق به اين مردم ديده مي شود؟
اما در مورد عزاداري حماس و برخي مردم فلسطين براي صدام و زرقاوي، اجمالا بايد بگويم اين عزاداري (كه البته اصل و كم و كيف آن احتياج به بررسي دارد)، ربطي به ضدشيعه بودن صدام يا زرقاوي نداشته و با نگاهي سطحي به آمريكاستيزي ظاهري اين دو صورت گرفته است. حماس، تشكيلاتي الهام گرفته و وابسته به اخوان المسلمين مصر است كه يكي از اصول آن، وحدت بين شيعه و سني است.
براي درك علاقه اي كه به صدام در بين رده هايي از مردم فلسطين وجود دارد، كافي است لحظه ای خود را جای فلسطینیها بگذاريم و به واقعيتهاي زير توجه كنيم:
1- صدام به خانواده شهدای فلسطینی کمک مالی می کرد. مثلا هنگامي كه رژيم صهيونيستي، خانه هاي شهداي استشهادي را با بولدوزر تخريب مي كرد، صدام هزينه خريد يك خانه را به خانواده اين شهيدان پرداخت مي كرد.
2- صدام به تشکیلات حماس کمک می کرد.
3- در بحبوحه جنگ کویت، صدام تل آویو را هدف چند موشك قرار داد.
4- وقتی بعد از انتفاضه مسجدالاقصی، مقام معظم رهبری به سران کشورهای نفت خیز اسلامی پیشنهاد یک ماه قطع صدور نفت در حمایت از فلسطین را دادند، تنها کسی که از این پیشنهاد استقبال و آن را عملی کرد، صدام بود.
5- بزرگترین حامی سیاسی، مالی و نظامی رژیم اشغالگر فلسطین و قاتل فلسطینیها دولت آمریکاست.
6- همین آمريكا، صدام را دستگیر کرد و برای اعدام تحویل دولت عراق داد و زرقاوي هم خود را در تقابل با اين دولت معرفي مي كرد.
انصافاً ما هم اگر جای فلسطینی ها بودیم به احتمال زياد، نمی توانستیم ریاکاری و نفاق صدام و زرقاوي را تشخیص دهیم و آنها را قهرمان و قربانی به حساب می آوردیم.
---
در همین رابطه، پست قبلي وبلاگ را حتماً بخوانید: فلسطيني ها شافعي هستند نه ناصبي
پي نوشت:
۱- در ويرايش اول اين مطلب، تلويحا و به صورت احتمالي، سايت عراق نور را به مجلس اعلاي اسلامي عراق منتسب كرده بودم. خوشبختانه مجلس اعلاي اسلامي عراق، انتساب اين سايت را به خود تكذيب كرده است.
منبع:يهود شناخت
حکایت حماس، امام حسین، یزید و ساده لوحی برخی از ما
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 123 بار
- سپاسهای دریافتی: 582 بار
حکایت حماس، امام حسین، یزید و ساده لوحی برخی از ما
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)

-
- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
Re: حکایت حماس، امام حسین، یزید و ساده لوحی برخی از ما
من اين خبرفلسطين آري حماس نه رو در اين سايت آوردم كه البته حذف شد
اما در پايان خبرگفتم كه احتمال دروغ بودنش زياد اين كه پسران صدام رو حسن وحسين امت مي دونن بعد ميگن بر اسراییل پیروز خواهیم شد هم چون پیروزی یزید بر حسین اما بعدش راجع به حمايت فلسطيني ها از صدام گفتم نه حماس وجهاد اسلامي اصلا به نظرم جهاد اسلامي شيعه است مردم فلسطين نمي تونن هم كمك ما رو بخوان هم از صدام حمايت بكنن اين مثل كاري كه ياسر عرفات مي خواست انجام بده هم با صدام باشه هم با ايران اما امام تكليفش رو روشن كرد كه يا بايد با ما باشي يا با صدام
در آخر توصيه مي كنم اين قدر صدام رو معصوم نشون ندي
اما در پايان خبرگفتم كه احتمال دروغ بودنش زياد اين كه پسران صدام رو حسن وحسين امت مي دونن بعد ميگن بر اسراییل پیروز خواهیم شد هم چون پیروزی یزید بر حسین اما بعدش راجع به حمايت فلسطيني ها از صدام گفتم نه حماس وجهاد اسلامي اصلا به نظرم جهاد اسلامي شيعه است مردم فلسطين نمي تونن هم كمك ما رو بخوان هم از صدام حمايت بكنن اين مثل كاري كه ياسر عرفات مي خواست انجام بده هم با صدام باشه هم با ايران اما امام تكليفش رو روشن كرد كه يا بايد با ما باشي يا با صدام

-
HZH نوشته شده:من اين خبرفلسطين آري حماس نه رو در اين سايت آوردم كه البته حذف شد
سلام
دوست عزيز

1)خدا منو نبخشه اگه بخوام اون گور به گور .....................رو معصوم نشون بدممخصوصا وقتي رنج اين جنگ رو من وخونواده ام كشيديم.
2)دوست عزيز من بالاي متن نوشتم كه هيچ دخل وتصرفي در اين متن نكردم و منبع رو هم در انتها اوردمكه اگه خواستيد بريد اونجا
3)من خودم اصلا هيچ حمايتي از صدام گور به گور شده در اين متن نديدم كه برعكس علل گرايش نه فلسطينيها بلكه اعراب بسياري از كشورهاي عربي رو در اون گنجانده بود.
4)حتب به فرض درستي گفته هاي شما و اشتباه نويسنده شايد بهتر بود كه براي روشن شدن حقيقت براي خودتون به ادرسهايي كه در متن بود و استدلالات توجه ميكرديد.
يا علي
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- شيعيان مديون خون كيستيد زنده از رقص جنون كيستيد

- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 216 بار
همه می دانیم که ایران از فلسطین حمایت می کند همانطور
صدام حسین هم همین کار را کرد ولی چرا حماس تصاویر
صدام حسین و پرچم عراق را بالا برد در صورتی که با اینکه ایران
این همه به فلسطین و حماس کمک کرده و می کند یک بار
تصاویرشخصیت های ایرانی یا پرچم ایران را بالا نبرده است
صدام حسین هم همین کار را کرد ولی چرا حماس تصاویر
صدام حسین و پرچم عراق را بالا برد در صورتی که با اینکه ایران
این همه به فلسطین و حماس کمک کرده و می کند یک بار
تصاویرشخصیت های ایرانی یا پرچم ایران را بالا نبرده است

خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده

-
سلام
البته شما اگه راه پيمايي روز قدس 2 يا 3 سال پيش رو از شبكه هاي ايراني ديده باشيد اين اتفاق افتاد.ولي در كل من علت دقيق رو نميدونم چون تصميم گيرنده نيستم ولي شايد دلايل امنيتي داره براي اينكه ايران نميخواد رد پاي مستقيمي در حوادث اونجا داشته باشه
البته شما اگه راه پيمايي روز قدس 2 يا 3 سال پيش رو از شبكه هاي ايراني ديده باشيد اين اتفاق افتاد.ولي در كل من علت دقيق رو نميدونم چون تصميم گيرنده نيستم ولي شايد دلايل امنيتي داره براي اينكه ايران نميخواد رد پاي مستقيمي در حوادث اونجا داشته باشه
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
با سلام
تا جايي كه من ميدونم معمولا" هر كشوري كه از طرفي احساس خطر كنه سعي ميكنه به روشهاي مختلفي مرزهاي كشورش رو(شايد بتوان گفت مرزهاي نظامي) افزايش بده و در واقع دشمن رو در جاي دورتري مشغول و يا زمنگير كنه و بابت همين مسئله هر گونه هزينه اي رو هم ميپردازه.طبيعتا" اگر كشور متخاصم بتونه در مجاورت كشور فرضا" خودمون داراي پايگاه و ... باشه در واقع از وسعت عمل بهتر و بيشتري برخوردار خواهد بود و نتايج اون براي دولتمردان سخت تر خواهد بود. حالا كه ايران با اسرائيل مشكل داره بنابر اين سعي ميكنه بنوعي اون كشور رو در جاي ديگر مشغول و يا به اصطلاح زمينگير كنه. لازم هم نيست اين كار رو با شفافيت انجام بده و يا در بوق و كرنا كنه. همچنانكه اسرائيل در همسايگي خودش گرفتار شده و يا حالا كه آمريكا تا عراق و ... رسيده در اونجا گرفتار بشه و با كشته شدن هر سربازي از آمريكا سعي كنه كه با نمايش اون در شبكه هاي خبري بين المللي مردم آمريكا رو بر عليه دولت خودشون تحريك كنه.شايد هم نظر درستي نباشه.
تا جايي كه من ميدونم معمولا" هر كشوري كه از طرفي احساس خطر كنه سعي ميكنه به روشهاي مختلفي مرزهاي كشورش رو(شايد بتوان گفت مرزهاي نظامي) افزايش بده و در واقع دشمن رو در جاي دورتري مشغول و يا زمنگير كنه و بابت همين مسئله هر گونه هزينه اي رو هم ميپردازه.طبيعتا" اگر كشور متخاصم بتونه در مجاورت كشور فرضا" خودمون داراي پايگاه و ... باشه در واقع از وسعت عمل بهتر و بيشتري برخوردار خواهد بود و نتايج اون براي دولتمردان سخت تر خواهد بود. حالا كه ايران با اسرائيل مشكل داره بنابر اين سعي ميكنه بنوعي اون كشور رو در جاي ديگر مشغول و يا به اصطلاح زمينگير كنه. لازم هم نيست اين كار رو با شفافيت انجام بده و يا در بوق و كرنا كنه. همچنانكه اسرائيل در همسايگي خودش گرفتار شده و يا حالا كه آمريكا تا عراق و ... رسيده در اونجا گرفتار بشه و با كشته شدن هر سربازي از آمريكا سعي كنه كه با نمايش اون در شبكه هاي خبري بين المللي مردم آمريكا رو بر عليه دولت خودشون تحريك كنه.شايد هم نظر درستي نباشه.
[B] ريشه در جهل مردم دارد.