CentralClubs و درگیریها و اختلافات ناراحت کننده اخیر اعضا...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

CentralClubs و درگیریها و اختلافات ناراحت کننده اخیر اعضا...

پست توسط Mil@d »

به نام خداوند بخشنده مهربان

دوستان تازه از بیرون برگشتم و اسکرول سنترال رو دیدم که چقدر شلوغ پلوغه دو سه تاشوو باز کردم واقعا ناراحت شدم...دوستان همگی تقریبا من را می شناسید یک پای ثابت اسکرول خود من هستم حداقل روزی سه پست...
امروز پنجشنبه است و چون فردا تعطیله فکرم آزاده و میخواستم مقاله ای پیرامون مسئله جالبی از مقایسه دو پایگاه نظامی ایران آمریکا در خلیج فارس و نیز شرایط درگیری و توان فرضی دو طرف بنویسم.ولی هرکاری کردم دستم به قلم نرفت.
دیدم بابا سنترال چه خبره..جنگ و دعوا و در برخی موارد اهانت که اصلا در طول 14 ماه فعالیتم در سایت به خاطر ندارم.راست و حسینی بگم اوایل که شروع به فعالیت کردم کمی بی تجربه و شاید زیادی شلوغ بودم و بخش قلیلی از دوستان از برخی پستهای من می رنجیدند.ولی به مرور از دل همه درآوردم و آن گونه پستها دیگر به تاریخ پیوسته اند.الان هم فکر کنم فقط یک نفر در سایت از من خوشش نمی آید و شاید آروزی نبودن من در این سایت را دارد! که البته من از او خیلی خوشم می آید.
دوستان سنترال مجموعه ای علمی فرهنگی هنری است که تقریبا سلایق مختلف را پوشش داده است...هیچ جا کامل نسیت و اکمل کاملین فقط خداست...اینجا هم اختلاف عقیده هست...همین من نوعی با تعدادی از دوستان پیرامون مثلا موضوع غزه و اسراییل اختلاف دارم بنا به دلایل متعدد..ولی یک بار هم نشد علنا به تمسخر عقاید آنان بپردازم فقط ازشان خواستم دلایل خود را بگویند که گفتند ..بنده در دل خودم بنا به ده ها دلیل نپذیرفتم ولی خوب احترام برای نظر آنان قائل بودم و دیگر ادامه ندادم و چند روزی است که سکوت کرده ام.
ولی امروز در 2 تاپیک دیدم اندکی دوستان در حال کم لطفی به یکدیگر هستند.همه این عزیزان را جدا از اعتقادات شخصی مثل برادر دوست دارم در یکی از تاپیک ها هم از همه خواستم اختلافات را دل خود نگه دارید..چون همه روی عقاید خود تعصب دارند و به همین راحتی از آن نمی گذرند.چون سالها با این مرام و مسلک بزرگ شده اند.من دوستی دارم که به شدت مذهبی است و حتی اصلاح صورت خود و نیز پوشیدن آستین کوتاه را حرام می داند و تقریبا نمازهایی جعفر طیاری دارد.مثل من نیست که برای اتمام نماز با خودم مسابقه دارم!!!
ولی به حدی با یکدیگر حال می کنیم و خوشیم که اصلا تا به حال یک لحظه این تفاوت را حس نکرده ایم..الان هم سرباز است و مدتی است از او بی خبرم و دلتنگش هم هستم.میخواهم بگویم رفاقت و دوستی ربطی به مرام و مسلک ندارد..من می توانم با یهودی دوست باشم با زردشتی دوست باشم با ارمنی ها که واقعا انسانهای با معرفتی هستند و حتی روابط صمیمانه ای و منش نیکویی که با هم دارند از مایی که خود را شیعه علی میدانیم نیز بیشتر است.
من در دو تاپیک مربوطه و تاپیک های مشابه قبلی دخالت چندانی نکردم گفتم شاید دوستان خود به خود از موضوع سرد شوند و فراموش کنند.ولی الان که رسیدم دیدم چندین پست خشن پشت سرهم تاپیک ها را بمباران کرده است.

دوستان دوشنبه آینده سالگرد سه سالگی و بلوغ سنترال است...شاید من از مدتی دیگر بنا به مسائل شخصی در حضور دوستان نباشم و کمتر سر بزنم.
اگر این حرف برادر کوچکتر خود را قبول دارید همین جا کدورتی که پیش آمد را فراموش کنید...البته میدانم که همه ما ایرانیا فقط در دنیای مجازی حوصله اینگونه بحث ها را داریم وگرنه اگر همین الان کنفرانسی با حضور 400 عضو فعال سایت در جایی برگزار شود اصلا یادمان میرود که اینگونه بحث ها وجود داشته است.
ولی اگر در همان کنفرانس نفری یک لپ تاپ به ما بدهند دوباره به مباحثه و مجادله می پردازیم.وسپس لپ تاپ را خاموش می کنیم دوباره حال و احول و بگو بخند..و این دور باطل ادامه میابد!!!!!

دوستان امیدوارم این تاپیک نقطه عطفی باشد برای خاتمه اینگونه بحث ها...

موفق پیروز باشید.

میلاد
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: CentralClubs و درگیریها و اختلافات ناراحت کننده اخیر اعضا...

پست توسط sinaset »

سلام برادر میلاد :D
برادر من احیانان جزو اون افراد هستم؟ :? :o ::ss
اگر هستم به خوبی خودتون ببخشید و از جمع معذرت می خوام
من اصلان قصد بدی ندارم و نداشتم
فقط دوست دارم به یک نقطه برسیم که همه با هم توافق برسن
البته این فقط یک ارزو است ..........
با تشکر از سایت خوبتون :razz:
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 446 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار
تماس:

پست توسط The Passenger »

سپاس از شما دريا سالار ميلاد گرامي به سبب اين تذكر دوستانه و بجايتان،
بنده هم علاوه بر اظهارات ايشان، اميدوارم كه كاربران جديدتر هميشه احترام و شأن همۀ قديمي تر ها و پيشكسوت هاي CentralClubs را بخوبي حفظ كنند. يادمان باشد كه با زحمات قديمي هاست كه CentralClubs تا به اينجا رسيده، شاخ و برگ گرفته و ما همه از ثمره هايش استفاده مي بريم.
بنده بعنوان يك كاربر جديدتر، در صورتيكه احيانا" جسارتي از طرف جديدتر ها نسبت به پيشكسوت هاي سايت پيش آمده، از ايشان عذرخواسته، و اميدوارم كاربران جديدتر را بيش از پيش با تجارب خودشان در جهت اهداف اصلي CentralClubs، كه گسترش بيطرفانۀ علم، فرهنگ و هنر است هدايت كنند.

اميدوارم كه همانند سابق، همۀ دوستان با آرامش و سعۀ صدر بيشتري نسبت به همديگر به بحث و تبادل نظر بپردازند. تصویر
با سپاس از توجه شما
آخرین ويرايش توسط 2 on The Passenger, ويرايش شده در 0.
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

,

سینا جان من به علت اصلی که در این سایت برقرار است و اون هم حفظ حریم افراد و احترام به شخصیت است به هیچ وجه اسم کسی را نمی آورم...بیان من کلی بود و خطاب به همگی واول از همه خود سراپاتقصیرم!
امیدوارم که از این به بعد شاهد وقایعی که این اواخر پیش آمد نباشیم. :-)

,
من نیز امیدوارم این پست تلنگری باشد برای رعایت بعضی مسائل و همچنین آغاز دوره ای جدید در سنترال.

با سپاس...
  بی  
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

پست توسط ebrahim13552000 »

سلام وولك
دمت گرم :razz: :razz: :razz:
مو با حرفات موافقم البته به اين صورت كه هر كسي ميتونه از زاويه خودش به مسايل نيگا كنه .ولي در عين حفظ احترام ديگران و ازاد انديشي .زياد هم نگران نباش اي بحثا خيلي كمك به بالا رفتن قدرت استدلال مو يكي كرد .(البته اي به معني اي نبود كه بقيه حرف مونو قبول كردن)
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام
منم موافقم
ماه ها اصلان با هم مشکلی نداریم
یا خدا نکرده دشمنی
پس ما همه با هم دوست و بردار هستیم پس اگر حرف زده بشه باید از روی کینه نباشه
باید به صورت نرم و برادری باشه
همیشه می گن اون رو که همه ( جمع افراد) قبول دارن
همون حرف همون مطالب رو همه با هم بگیرین برین جلو
باقیش رو یه کاری می کنیم :grin: ( خدا کریمه)

من به شخصه یک سری اهداف رو قبول داریم ( احتمالان کوتاه امدنش اصلان نیست)
مثل نماز خواند مثل وجود خدا و مثل حقانیت اسلام و ...
چند مورد مثل موارد بالا
باقیش رو باز نگه داشتم تا رسیدن به جواب اصلی
منظور از باز نگه داشتن یعنی شاید غیرت روشون خرج بدم ولی میرم روشون فکر می کنم شاید حق با اون طرف بود
با تشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

اي بحثا خيلي كمك به بالا رفتن قدرت استدلال مو يكي كرد

البته فکر می کنم کمی هم دلخوری ایجاد کرد...
ولی میرم روشون فکر می کنم شاید حق با اون طرف بود

دقیقا کاری که من نیز بعد از بازخورد هایی که از حرفام میبینم انجام میدم.

ولی همانطور که گفتم این بحث ها فقط در دنیای مجازی موجودیت داره و اگر از نزدیک همدیگرو ببینیم حال این بحث ها را نخواهیم داشت :D
  بی  
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

پست توسط ebrahim13552000 »

سلام وولك
اي حرفا رو ول كن اي پالايشگاه كه امروز افتتاح كردن ديدي ؟ديشب نبودش
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

پست توسط HZH »

سلام دريا سالار عزيز

احتمالا من متهم رديف اول هستم اما انصافا به منم حق بده بعضي ها تهمت هاي به من مي زدن كه خودم داشتم شاخ در مي آوردم كه اين دوستان اين حرفها رو از كدوم قسمت از حرفهاي من برداشت كردن
انصافا هم سعي خودم رو كردم منطقي جوابشون رو بدم كه ديگه بعضي ها شور شو در آوردن اين آخرين پست هم خيلي عصبانيم كرد مجبور شدم جوابش رو بدم

اگر ديگران هم به عقيده هم ديگه احترام بزارن اين مشكلات پيش نمياد اتفاقا بحث خوبي بود فقط زياد متعصبانه برخورد شد

در هر صورت اگر من مر تكب خطايي شدم ما رو حلال كنيد (مخصوصا merajresaneh)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

,

سلام هموطن کرد عزیز من که از معدود اکراد اهل تشیع هم هستید.. :smile:

متهم ردیف و اول و دوم و وسط و آخر و یکی مونده به آخر نداریم...من هیچوقت اسم نمی یارم :x

همانطور که گفتم اون تاپیک نوعی سوتفاهم بین دوستان بود که من به خوبی دقت کردم اصلا به پست های یکدیگر توجه نداشتند و همه حرف خود را می زدند...علکی علکی هم شلوغ شد و تازه یک new member شده بود آتش بیار معرکه که آقا ادامه بدین بحث داغه و داریم لذت می بریم و از این حرفا...و البته من از مدیر سایت می خوام IP های این new member ها را چک کنند چون این اواخر برخی تشنجات کاذب سایت از سوی همین افراد معلوم الحال بوده است که بنده غرض ورزی عده ای را در این بین بی تاثیر نمی بینم.و برخی پیشنهادات تکراری که فکر می کنم دوستان متوجه منظور بنده باشند.

به هر حال آن موضوع به تاریخ پیوست و اگر دیگر روی آن بحث نشود بهتر است چون هر new member دیگری از راه برسد قصد شلوغ کردن بیخود را دارد...

انشالله همه با هم دوست بمانیم...همه هم همدیگر را حلال کنیم...

راستی شب جمعه است اگر این پست رو خوندید یک فاتحه ای برای شهدای جنگ و مرحومین جمع حاضر بخوانیم...آخه بعضی از بچه های سایت فرزند شهید هستند.و از یادگاران آن عزیزان آسمانی هستند.
  بی  
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

من فکر می کم شلوغ کاری ها و در گیری های اخیر بی دلیل نیست و یک مسائلی پشتش هست .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

درود

صد درصد بنده هم جزو این افراد میباشم.

ولی خدا را گواه میگیرم که قصدم فقط روشنگری بوده و بس.(مخصوصا کسانی که موذیانه در جهت تخریب کوشیدند)

به هر حال بنده در این انجمن اعلام مینمایم که اگر کسانی را با پستهایم و به هر نحوی رنجاندم عذر خواهی مینمایم:
1- سرور mahdi

2- حناب sardar

3- آقای amir-z

4- جناب H R G

5- آقای ali nuri

6-آقای zurnaçi

7- آقای aşk hikayesi

8-آقای negar.int

9-آقای samya 4
و کسان دیگری که به خاطر ندارم .

و در پایان درود بر میلاد نسب شناس انجمن.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”