Mahdi1944, جان
شاید بد نباشد که بگذارید این مبحث ادامه یابد اما به مکانی تبدیل شود برای تحکیم راوبط اعضا، مکانی برای اعضایی که خطایی ازشان سرزده و خواهان عذر خواهی کردن هستند. مثل من که خارج از قوانین اسپم کردم.
مجداداً از همه اعضا و مدیران سایت عذر خواهی می کنم.
اما تقاضای بنده از دوستان این است که راه حل جلوگیری از اختلاف بحث نکردن نیست. چرا که اگر اینطور باشد باید بسیاری از چیزها را قلم کشید و گفت به علت آنکه ممکن است مخرب باشند باید حذف شوند. اگر ما سعی کنیم ظرفیت های خود را بالا ببریم و از طرف دیگر ظرفیت فرد مقابل را بسنجیم و سپس مطلبی را بیان کنیم، موجب خواهد شد که بحث ها موجب تبادل اطلاعات و نظرات شود نه به جدل کشیده شود.
البته بنده در بحث های سیاس ی از مشکلات عمده ای که داشتم این بود که اگر با فردی هیچ مبنای مشترکی نمیافتم بحث نمی کردم و این یک ضعف بود که رفع شده (البته من در سنترال به بحث سیاسی نپرداختم تا کنون) به کمک مطالعه در باب اصول تبادل نظر و گفتگوی موثر. هنوز بسیاری موارد هست که باید بنده فرا بگیرم تا در بحث نه از کسی رنجیده شوم و کینه به دل بگیرم و نه فردی را از خود برنجانم. هر چه این ظرفیت ها بالاتر برود امکان تبادل نظر بیش از پیش فراهم می شود و سطح مجموعه بالاتر خواهد رفت.
دوست عزیز اندرزگو و ...
بنده صراحتاً اعلام می کنم در کل مدت فعالیت خودم در سایت تنها یک بار رنجیده خاطر شدم که آن هم بازگشتش به ضعف خودم بود و فرد مقابل هیچ قصد و عمدی نداشت. من هم پس از فروکشی احساس خطرناک غرور متوجه ضعف خودم شدم. اما در باب بحث های مستقیم هرگز از دوستان سنترالی کینه ای به دل ندارم.
اما دوستان زیادی احتمالاً از من رنجیده شده اند، و در راس ایشان مدیران سایت که شاید بیش از دیگر کاربران موجبات زحمت برای ایشان فراهم نمودم. از این بابت مجداداً عذر خواهی می کنم و اعلام می کنم شدیداً در تلاش رفع ناتوانی ها و ضعف های خود هستم.