CentralClubs و درگیریها و اختلافات ناراحت کننده اخیر اعضا...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: CentralClubs و درگیریها و اختلافات ناراحت کننده اخیر اعضا...

پست توسط Mahdi1944 »

اين درگيريها به خاطر چند فرد خاص هست که برخي اخراج شده و برخي به زودي در صورت عدم تغيير رويه اخراج خواهند شد، نام نميبرم، قبلا تذکراتي دريافت کردند و به خوبي خودشان ميدانند، ادامه‌ي تاپيک بيش از اين هم به اين قضيه دامن ميزنه، پس اگر افرادي قصد آشوب دارند، ما بايد با هوشياري و فعاليت مثبت بيش از اونها بر اين وضعيت غلبه کنيم، افرادي شروع به اسپم کرده‌اند که برخورد شده، عده‌اي اقدام به پيامهاي توهين آميز کردند که اخراج شدند، از نظر سيستمي هم محدوديت‌هايي اعمال شده و انشالله به زودي به وضعيت خاتمه خواهيم داد
مجددا از دلسوزي همه‌ي عزيزان سپاسگزارم
موفق باشيد :razz:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

Darya salar MILAD سلام برادر ! :D

الان یک لبخند فوق العاده عمیق روی لبمه ، خیلی از ته دله ! احساس خوبی دارم . با صحبت های شما کاملا موافقم و مشابه حرف های شما را به مدیر هم گفتم . اینجا فرصتی شد تا من هم از دوستانی که از بنده رنجیده اند معذرت بخواهم مخصوصا moh-597 که پست های بنده ایشان را به شدت ناراحت کرد .

خداحافظ .
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Mahdi1944, جان

شاید بد نباشد که بگذارید این مبحث ادامه یابد اما به مکانی تبدیل شود برای تحکیم راوبط اعضا، مکانی برای اعضایی که خطایی ازشان سرزده و خواهان عذر خواهی کردن هستند. مثل من که خارج از قوانین اسپم کردم. ^:)^

مجداداً از همه اعضا و مدیران سایت عذر خواهی می کنم.

اما تقاضای بنده از دوستان این است که راه حل جلوگیری از اختلاف بحث نکردن نیست. چرا که اگر اینطور باشد باید بسیاری از چیزها را قلم کشید و گفت به علت آنکه ممکن است مخرب باشند باید حذف شوند. اگر ما سعی کنیم ظرفیت های خود را بالا ببریم و از طرف دیگر ظرفیت فرد مقابل را بسنجیم و سپس مطلبی را بیان کنیم، موجب خواهد شد که بحث ها موجب تبادل اطلاعات و نظرات شود نه به جدل کشیده شود.

البته بنده در بحث های سیاس ی از مشکلات عمده ای که داشتم این بود که اگر با فردی هیچ مبنای مشترکی نمیافتم بحث نمی کردم و این یک ضعف بود که رفع شده (البته من در سنترال به بحث سیاسی نپرداختم تا کنون) به کمک مطالعه در باب اصول تبادل نظر و گفتگوی موثر. هنوز بسیاری موارد هست که باید بنده فرا بگیرم تا در بحث نه از کسی رنجیده شوم و کینه به دل بگیرم و نه فردی را از خود برنجانم. هر چه این ظرفیت ها بالاتر برود امکان تبادل نظر بیش از پیش فراهم می شود و سطح مجموعه بالاتر خواهد رفت.

دوست عزیز اندرزگو و ...

بنده صراحتاً اعلام می کنم در کل مدت فعالیت خودم در سایت تنها یک بار رنجیده خاطر شدم که آن هم بازگشتش به ضعف خودم بود و فرد مقابل هیچ قصد و عمدی نداشت. من هم پس از فروکشی احساس خطرناک غرور متوجه ضعف خودم شدم. اما در باب بحث های مستقیم هرگز از دوستان سنترالی کینه ای به دل ندارم. :razz:

اما دوستان زیادی احتمالاً از من رنجیده شده اند، و در راس ایشان مدیران سایت که شاید بیش از دیگر کاربران موجبات زحمت برای ایشان فراهم نمودم. از این بابت مجداداً عذر خواهی می کنم و اعلام می کنم شدیداً در تلاش رفع ناتوانی ها و ضعف های خود هستم. :D
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Miliali نوشته شده:من فکر می کم شلوغ کاری ها و در گیری های اخیر بی دلیل نیست و یک مسائلی پشتش هست .

قطعا اسراییل و آمریکا پشت قضیه هستند ! در ضمن اون عکسی که گذاشتی خیلی با حاله تصویر
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

Mohammad 1985 نوشته شده:
Miliali نوشته شده:من فکر می کم شلوغ کاری ها و در گیری های اخیر بی دلیل نیست و یک مسائلی پشتش هست .

قطعا اسراییل و آمریکا پشت قضیه هستند ! در ضمن اون عکسی که گذاشتی خیلی با حاله تصویر

کاراگاه میلی علی شواهد و مدارک جمع آوری شده رو به مدیریت سایت پی ام کرد و لاحاف یک عده اخلال گر و اسپم نویس دست به کیبورد و مزدور اجنبی رو آتیش زد تصویر

گربه رو می گین؟
تصویر آره از تو ویکی پدیا پیداش کردم
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Miliali »

....در انتها اگه به كسي تندي كردم حقش بوده و اگه با كسي خوب حرف زدم اشتباه شده !!!!!!!!!!
بقيه اش رو خودتون بريد توي تاريخ بخونيد......

لطفا به پست قبلی آقا مهدی توجه بفرمایید.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

پست توسط ebrahim13552000 »

سلام
وولك
اي يه جمله با افعال معكوسه و هيچ منظوري جز مزاح نداشت.شما بايد اينو متوجه ميشديد!!!!!!!!!!
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

پست توسط ebrahim13552000 »

سلام :razz: :razz: :razz:
منظور من توضيح پست بود وخطاب به كسي نبود كه شما به خودت گرفتي .اين در جواب پست قبل از پست شما بود نه پست شما.
ضمنا به فرض محال اگه مخاطب شما بوده باشيد من افتخار دادم كه شما رو با عنواني كه جنوبياي خونگرم براي صدا كردن دوستاشون استفاده ميكنن خطاب كردم.
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

درود
مدیریت داوری خواهد کرد
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Miliali »

درست گفته شد که ادامه‌ي تاپيک بيش از اين به اين قضيه دامن ميزنه........
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

, جان

ای بابا، شما که ظاهراً بنده را نبخشیدی. من هیچ دوست ندارم کسانی که از آنها خوشم نمیاد هم ازم ناراحت باشند، چه برسه به شما که دوست هستید.

باور کنید تا به حال دقت نداشتم و فکر می کردم که شناسه شما اندرزگو است، :razz:
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

سلام دوستان

اين نمونه‌اي از کاربراني که ....

[External Link Removed for Guests]

و

[External Link Removed for Guests]

قضاوت با کاربران، فکر ميکنم چهره‌ي افرادي مانند ايشون با اين پيام کاملا شناخته ميشوند، افرادي که ادعاي ادب و معرفت و انسانيت دارند
در ضمن بنده در چند پست قبل نوشتم که ادامه‌ي اين تاپيک به صلاح نيست، اما کاربران توجه نکرديد، چند پست مشکل‌دار حذف شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”