نامزدهای انتخابات زیاست جمهوری Centralclubs...!(طنز)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

کدامیک رییس جمهوری خیالی این انتخابات خواهند بود؟

Mil@d
21
58%
Negar.int
15
42%

مجموع رای گیری: 36

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

نامزدهای انتخابات زیاست جمهوری Centralclubs...!(طنز)

پست توسط Mil@d »

پس از فروپاشی کابینه سنترال کلابز با چندین وزیر و خدم و حشم و پس از آن تشکیل ارتش سنترال و پایان نبرد و کسب موفقیت در کوبیدن مشت محکم بر دهان استکبار ضد سنترالی فرماندهان پیروز در جبهه نبرد نظامی تصمیم بر تقسیم غنائم و کندن رخت و کسوت نظامی از تن گرفتند! کلا بوی انتخابات که میاد همه هوایی میشن!!!عجب بوی خوبی وااااااااااااای!
تاکنون از فرماندهان چندین نفر رسما ثبت نام فرموده اند! در راس این افراد فردی معلوم الحال و متحول الاحوال به نام دریا سالار میلاد است! وی اخیرا در اقدامی مشکوک و بودار خود را خلع درجه کرد!در پی این اقدام جمعی از پرسنل نیروی دریایی سنترال با تجمعی سنگین در مقابل دفتر ستاد تبلیغات انتخاباتی اش شعار یا مرگ یا دریا سالار سر دادند! وی با حضور در جمع یاران سابق افزود...مدتی بود احساس تکلیف می کردم! البته نگفت تکلیف شب بوده...فرداش امتحان انشا داشته! خلاصه تریپ مشکوک میزد! اصولا کاندیداها وقتی ااحساس تکلیف بهشون دست میده پشت سرش میرن تو صحنه! حالا این صحنه چی هست هنوز ما نفهمیدیم! صحنه تئاتره! صحنه فیلمه! صحنه نبرده!

یک کلام گفت احساس تکلیف کردم و به صحنه آمدم...!جمع کثیری از خبرنگاران که در محل حضور داشتند پیرامون برنامه های انتخاباتی از این کاندید سوالاتی پرسیدند!وی افزود برنامه من در انتخابات جمع آوری گشت ارشاد در وهله اول است...آخه این شعار چند هفته ایه مده! منم باید رو مد باشم! ضمنا وی افزود قصد دارد هر جوانی که 22 ساله می شود را سریع زن بدهد! بهش گفتن مرد مومن از 73 میلیون ایرانی 36 میلیونش زن هستند ها اونا چی...چرا زنا رو حساب نمی کنی!در همین حین فهمید سوتی داده گفت آخ ببخشید یادم رفت!!!...همه جوانان 22 ساله را مزدوج میکنم...! آقا یکدفعه تشویق شدید حضار به هوا برخاست و همه گفتم دو دو رو دودو میلاد...دو دو رو دودو میلاد...!
آقا یکدفعه یکی پرسید با بحران جهانی اقتصاد چیکار میکنی...در اومد گفت بحران جهانی مرد خوبیه باهاش صحبت می کنیم میره خونشون! والا مهمان اینقدر پررو..1روز -2 روز-3 روز...لنگر انداختی کنگر میخوری!
در ادامه شخصی پرسید آق میلاد واسه هرکی لاتی واسه ما شوکولاتی! آقا میلاد رگ آبادانیش گرفت گفت الان بت میگم شوگولات چه مزه ایه! دستور داد تفندگداران نیروی دریایی که زیردستش بودن همونجا یارو رو زنده زنده با نمک و فلفل و ادویه خوردند!

خلاصه آق میلاد قصه ما برنامه های گسترده ای داره و حتی قصد داره یک سر مستقیم قبل انتخابات بره واشنگتن...اوباما بهش گفته تو کارتو بکن من هواتو دارم! البته هنوز گندش در نیومده که این بابا جاسوس محارب و ملحد و ملتقط سیا است! اگه رو بشه وا مصیبتا! ولی فعلا آروم آروم زده صحرای کربلا...تو مصاحبه گفته من رقیبی برای خود نمی شناسم..من رجل سیاسی اجتماعی فرهنگی اقتصادی نظامی اطلاعاتی امنیتی مخابراتی دریایی هستم...!
بقیه فقط رجل سیاسی هستن...من7 تا رجل دیگه هم اضافه دارم! یک کلکی هم زده چند روز پیش با پراید جاسم سیاه برمیداره میره اهواز تو اتوبان از بس بیابون بی آب و علفه و حتی سوسک و مارمولک هم بزور میبینی چه برسه گوسفند و چوپان و کلا آدمی زاد آهنگ لتس گو باربی یاهل رو گذاشته! و هی هد میزده! و با آهنگ تریپ توهم بوده و میترکونده! تصادف کرده با یه گاومیش..برای خودش مجروحیت جنگی درست کرده! وگفته تو ارتش سنترال زخمی شده!
خلاصه آقا دردسرتون ندیم این بابا مدعی شده صلاحیتش از شورای نگهبان تایید خواهد شد و از کاندیداهای اصلی خواهد بود!

در سوی دیگر میدان فردی مضلل الافکار و منافق که از شانس نافرم میلاد همنام خودشه به نام میلاد نگار اینترناسیونال (اینترنشنال سابق)که دفتر دستک و انجمن و سایت هم برای خودش داره و میلاد دریاسالار مظلوم و بی رسانه رو گر و گر متهم به انواع و اقسام جرمهای نکرده منجمله غارت بیت المال و زمین خواری و سرقت مسلحانه از بانک مرکزی و خزانه کل کشور کرده میکنه و حتی گفته این بابا به یک نفر پیشنهاد بی شرمانه داده! انواع و اقسام وعده های عجیب و غریب داره میده!میگه اگه پیروز بشم امارات و کویت و آران و(آذربایجان باکو) و بحرین و سومالی و گینه و کامبوج و گامبیا و زامبیا و سوایزلند و لسوتو و چند تا کشور شومبه ری ری دیگه رو برمیگردونم به خاک ایران!
همه دارن میگن بابا اینو بی خیال شین...! اگه مجال پیدا کنه میگه کره ماه و مریخ هم مال ایران بوده و طی یک فعل و انفعال شیمیایی اتمی پرتاب شده فضا!!!
خلاصه آقا رقابیت بین این دوتا شدیدا بکُش بکُشِ...!

از این لحظه به بعد شما فرصت دارید در انتخاباتی که در بالای صفحه میبینید شرکت کنید...گفتنی است بازنده و برنده هر دو بزودی از زندگی رد صلاحیت خواهند شد!
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

Re: Negar.intوMil@d نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شدند..!(طنز)

پست توسط Mardaviz »

درود

به جنس خویش دارد مرغ پرواز کبوتر با کبوتر باز با باز
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 86 بار

پست توسط آريو برزن »

خدا پشت و پناه هر دوشون باشه من به هردوشون راي نمي دم :grin:
اهوره مزدا بتابان خورشيد تابان بر ايران
آريايي تو به پا خيز هم چو آرش باز كمان گير
اما اين بار براي قلبت تو نشان گير
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

البته من هم مثل بعضی ها

به میل خودم نیومدم، نمیدونم کی من را ثبت نام کرده باز!

به هر حال برای حفظ آزادی بیان داداش یه رای سفید هم بزار تو لیست نظر سنجی! این که عادلانه نیست! من خودم میخوام رای سفید بدم :grin:
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

Negar.int نوشته شده:البته من هم مثل بعضی ها به میل خودم نیومدم، نمیدنم!کی مون ثبت نام کرده باز! :grin:

برمیگرده به همون احساس تکلیف! که در دم دم های انتخابات همه بهشون دست میده!

شما به میل خود نیومدید ولی ضمیر ناخودآگاهتون این احساس رو کرد و به تکلیفش عمل کرد.
  بی  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

Re: نامزدهای انتخابات زیاست جمهوری Centralclubs...!(طنز)

پست توسط hani1459 »

اقا اه اه اقا اجازه ماهم میتونیم نامزد بشیم
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

بنده به علت مسائل خاص، حاضرم به نفع تو یا هر کس دیگه کنار بکشم! :shock:
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط hani1459 »

نه به خدا فقط میخواستم بگم اگر قراره مراسم نامزدی باشه منم برم خواستگاری اخه شنیدم همه کشور ها منتظر ببینن تو ایران کی نامزد میشه گفتم اگر منم نشون میدن منم برم خواستگاری نامزد بشم
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط hani1459 »

البته ببخشید نگار جان هدف من این بود که جنبه طنز تایپیک باید برقرار باشه یک زمانی خورده نگیرید اونوقته که من خودمو نمیبخشم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

به هر حال میل خودت هست!

ما هر زمان که دوستان بدانند از هر پست مقامی چه در دنیای مجازی و چه در دنیای حقیقی حاضریم کنار بکشیم به جز از جایگاه خودمان! :D

به دل نگیر، من هم این جملات فلسفی را گفتم تا در کنار طنز شما و دوستان تعادلی برقرار شده باشه :razz:
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

پست توسط پارس3000 »

ولي اونجا كه گفته بعضي جاهارو برميگردونم به ايران ارزوي منه فكرشو بكن همين كويت وامارات هر كدوم به اندازه ايران نفت دارن حدود 100 ميليارد بشكه قابل برداشت دراون صورت ديگه هيچ كس نمي تونه بهمون زور بگه
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

رای من رای به میرحین

و رای به نگار رای به احمدی نژاد است.(نگار احمدینژادی شدید است)

انتخابات با توجه به رقابت شانه به شانه به دور دوم کشیده شد.
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”