تصویر : نام تنها خیابان جزیره ایرانی ابوموسی "خلیج عربی"

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

تصویر : نام تنها خیابان جزیره ایرانی ابوموسی "خلیج عربی"

پست توسط Achilles »

[External Link Removed for Guests]

وقتی از طریق برنامه و نرم افزار زمین گوگل (Google Erath) موقعیت جزیره ابوموسی در آب های سرزمینی ایران در خلیج فارس حدفاصل جنوبی جزیره سیری و شمال غربی امارات متحده عربی پیدا کنید، روی تصویر هوایی این جزیره ایرانی مسیر یک جاده مواصلاتی از ساحل غربی جزیره که یک بندر نظامی اقتصادی است به سمت شرق مشاهده می شود که وقتی روی تصویر دقیق می شویم این جاده را  خیابان خلیج عربی معرفی می کند. 

حالا سوال من این است چرا در حالی که ابوموسی بخشی جدانشدنی از خاک سرزمین ایران محسوب می شود باید اجازه دهیم چنین نام جعلی ای بر اماکنی در این بخش از خاک کشورمان نقش ببندد؟

واقعا مسئولین دستگاه دیپلماسی و استانداری هرمزگان چه پاسخی برای این سوال دارند؟

منبع: وبلاگ مسعود لواسانی 
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

Re: تصویر : نام تنها خیابان جزیره ایرانی ابوموسی "خلیج عربی"

پست توسط nasir irani »

دوسا عزیز این کار مزدوران گوگل ارث می باشد که با دریافت چند صد هزار دلار هر کاری می کنند!
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

خیابان نیست ،باند فرودگاه است

ابوموسی فاقد چنین خیابانی است.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط don_Hirbod »

با سلام
فرودگاه خليج فارس ميباشد در ابوموسا
كه صد البته وقتي نرم افزار مذكور اسم خليج هميشه فارس را جعل مينمايد اسم هرچي اتوبان و فرودگاه و خلاصه اينام خليج فارس باشد جعل مينمايندندي درنتيجه گوگل را بدهيد بتركانند برود كه ديگر ازين كارهاي گستاخانه نكند
چو ايران نباشد تن من مباد
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

Achilles عزیز سلام :

اگر کمی دقت فرمایید متوجه فرودگاه بودن مسیر میشوید. دوما ابوموسی به هیچ عنوان همچین خیابانه تمیز و سرسبزی نداره (که البته تونه عکس هوایی هم مشخصه) !!!! پس نتیجه میگیریم که این بولوار اصلا در جزیزره ابوموسی نیست !!!!!
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

دوستان،

این عکس توسط یک کاربر نهاده شده است، همانطور که بنده تصاویر زیادی از مناطق مختلف کشور را بارگزاری کردم و در گوگل بعد از مدتی به نمایش در آمده و وقتی شما زوم کنید لینک تصاویر آن منطقه نمایش داده میشود.

اسم کاربر هم که هست " شارجه لاور " یعنی عاشق شارجه!

این کاربر نیز با زیرکی این خیابان که در امارات متحده عربی است را به جزیره ایرانی نسبت داده و اصلاً نباید این را حرکت رسمی از گوگل یا چنین چیزی تلقی کرد و انتظار دیپلماسی را داشت!

همین الانش کلی شاکی هستن که شما دیپلماسی تنش دار استفاده کردید، حالا اگر به خاطر شیطنت یک کاربر عرب بخواهند دعوا کنند که در خود کشور کلی آدم میاد دولت بیچاره را به صلابه خواهد کشید.

بهتره به سایت مذکور برید و اعتراض به عکس بزارید، اینطور بعد از بالا رفتن اعتراضات، گوگل احتمال زیاد عکس را حذف خواهد کرد. به هر حال کار سختی هست که گوگل بفهمه تو همچین جزیره ای این جاده هست یا نه و اسمش چی هست.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: فعلاً توی یک اخترک ساکن هستم
سپاس‌های ارسالی: 105 بار
سپاس‌های دریافتی: 417 بار
تماس:

پست توسط absdostan »

با درود

دوستان عزیز چرا اینقدر خودتون رو ناراحت می کنید ! این که کاری نداره یک پیکاسا شرکت گوگل با گوگل ارث نصب کنید و برید تک تک خیابون های امارات رو عکش خلیج فارس بزنید .

این کار اون عرب های عوضی هست وگرنه گوگل کاری نداره

من خودم چنین کاری رو برای جایی دیگه ای انجام دادم

اگر وقت داشتم حتماً پاکش می کردم و امارات رو خلیج فارس بارون می کردم :grin:
مدیر رسانه‌های اجتماعی | طراح گرافیک | طراح وب[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”