naghme نوشته شده: برام خیلی جالب و در عین حال عجیبه که چطور انسان ها دوست دارند که حیوان در کنار خودشون نگه دارند![]()
اونم گربه، سگ،و....بازم بریم سراغ پرندگان ( مرغ عشقی، طوطی، قناری...) می شه یه جورایی باهاش سرگرم شد اما..
هر کسی یک سلیقه ای دارد و چون شما از مرغ عشق و طوطی خوشتون میاد دلیل نمیشه بقیه افراد هم خوششون بیاد. من حرفم اینه که
آخه تا انسان هست آدم چرا حیوان 4 پا رو همدم خودش کنه![]()
وقتی که شما اوقات فراغت خودتون رو با کامپیوتر و اینترنت پر می کنید و با اونها همدم می شید، یعنی کار اشتباهی می کنید؟ آیا همیشه باید با انسان دو پا بود؟!!
اگه آدم نتونه انسان مثل خودشو ، با شعور و احساسات مشابهش همدم خودش کنه اونوقت با یک حیوان می تونه.... نمی دونم والا؟؟![]()
[COLOR=#c00000]تفریح و سرگرمی ربطی به همدمی و هم صحبتی ندارد.
البته بدون شک این ها تفسیر های روان شناسی راضی کننده ای داره![]()
هز مساله ای که از حد بگذرد باعث بروز مشکل می شود و نه اینکه شما هر چیزی رو ربط به مشکلات روانشناسی فرد بدهید. تازه یه مثل قدیمی هست که میگه بابا:
کبوتر با کبوتر، باز با باز
فکر کن چند مدت دیگه بشه
سگ با آدم و گربه با....
آدم ها هم برن پی کار خودشون دیگه هم و با هم بودن رو می خوان چی کار ----فکر کن ابنجوری چقدر بد میشه
![]()
اون مثل ربطی به این قضیه و نگهداری از حیوانات خانگی ندارد.
خواهشمند هستم که به افرادی که حیوان نگه می دارند توهینی نشود این فقط نظر و کنجکاویم بود نه خذایی نکرده بی احترامی به کسی!!
!!
Mil@d نوشته شده:در برخی از نواحی (به ویژه در آذربایگان) از گربه آزاری وحشت دارند،و معتقدند که این امر عواقب شدیدی به دنبال دارد.
البته گربه آزاری به گربه کشی فرق داره ولی یک موردی هست که با دیدن این پست مرداویز به ذهنم رسید...
والا حقیقتش رو بخواهید یکی از همکاران پدر بنده با تفنگ 5.5 تاکنون چندین گربه که قصد حمله به محل نگهداری جوجه های و مرغ و خروسهایش را داشته اند قتل عام نموده است ولی چیزی که ندیده ام عواقب بوده است!
از همه سرحال تر است و احتمالا باز هم در کاهش و کنترل جمعیت گربه ها فعال خواهند بود!
به جای اون من تا دلت بخواد نمونه هاش رو دیدم که ظلم به گربه ها چه بر سر افراد که نیاورده است. در اون مورد چون به فرد ضرر می رسیده، مجبور به انجام این کار می شده است و گرنه اگر از روی ظلم باشد آزار رساندن به هر موجود زنده ای عواقب دنیوی و اخروی خودش را دارد.

بازم بریم سراغ پرندگان ( مرغ عشقی، طوطی، قناری...) می شه یه جورایی باهاش سرگرم شد اما.. 

فکر کن ابنجوری چقدر بد میشه

و تقریبا تا اول دبستان که مدرسه رفتم همیشه تا از خواب بلند می شدم مادرم باید دنبالم می گشت بیاد تو چمنزارها و مراتع پیدام کنه!
شاید دیگه حیوانداری بهم نمی یاد! شاید هم خیر اینه که دیگه از این کارا نکنم!

ارائه میدهم}