روش زیرکانه گربه ها برای بازی با احساسات انسانها...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

Re: روش زیرکانه گربه ها برای بازی با احساسات انسانها...!

پست توسط yasermym »

naghme نوشته شده: برام خیلی جالب و در عین حال عجیبه که چطور انسان ها دوست دارند که حیوان در کنار خودشون نگه دارند تصویر
اونم گربه، سگ،و....تصویر بازم بریم سراغ پرندگان ( مرغ عشقی، طوطی، قناری...) می شه یه جورایی باهاش سرگرم شد اما..
  هر کسی یک سلیقه ای دارد و چون شما از مرغ عشق و طوطی خوشتون میاد دلیل نمیشه بقیه افراد هم خوششون بیاد.  من حرفم اینه که
آخه تا انسان هست آدم چرا حیوان 4 پا رو همدم خودش کنه تصویر 
 وقتی که شما اوقات فراغت خودتون رو با کامپیوتر و اینترنت پر می کنید و با اونها همدم می شید، یعنی کار اشتباهی می کنید؟ آیا همیشه باید با انسان دو پا بود؟!!  
اگه آدم نتونه انسان مثل خودشو ، با شعور و احساسات مشابهش همدم خودش کنه اونوقت با یک حیوان می تونه.... نمی دونم والا؟؟ تصویر  

[COLOR=#c00000]تفریح و سرگرمی ربطی به همدمی و هم صحبتی ندارد. 

البته بدون شک این ها تفسیر های روان شناسی راضی کننده ای داره تصویرتصویر  
 هز مساله ای که از حد بگذرد باعث بروز مشکل می شود و نه اینکه شما هر چیزی رو ربط به مشکلات روانشناسی فرد بدهید.  تازه یه مثل قدیمی هست که میگه بابا: 
 کبوتر با کبوتر، باز با باز  

فکر کن چند مدت دیگه بشه
 سگ با آدم و گربه با....  

آدم ها هم برن پی کار خودشون دیگه هم و با هم بودن رو می خوان چی کار ---- تصویرفکر کن ابنجوری چقدر بد میشهتصویر

اون مثل ربطی به این قضیه و نگهداری از حیوانات خانگی ندارد.

خواهشمند هستم که به افرادی که حیوان نگه می دارند توهینی نشود این فقط نظر و کنجکاویم بود نه خذایی نکرده بی احترامی به کسیتصویر  !!تصویر!! 

Mil@d نوشته شده:

در برخی از نواحی (به ویژه در آذربایگان) از گربه آزاری وحشت دارند،و معتقدند که این امر عواقب شدیدی به دنبال دارد.

البته گربه آزاری به گربه کشی فرق داره ولی یک موردی هست که با دیدن این پست مرداویز به ذهنم رسید...
والا حقیقتش رو بخواهید یکی از همکاران پدر بنده با تفنگ 5.5 تاکنون چندین گربه که قصد حمله به محل نگهداری جوجه های و مرغ و خروسهایش را داشته اند قتل عام نموده است ولی چیزی که ندیده ام عواقب بوده است!

از همه سرحال تر است و احتمالا باز هم در کاهش و کنترل جمعیت گربه ها فعال خواهند بود!

به جای اون من تا دلت بخواد نمونه هاش رو دیدم که ظلم به گربه ها چه بر سر افراد که نیاورده است. در اون مورد چون به فرد ضرر می رسیده، مجبور به انجام این کار می شده است و گرنه اگر از روی ظلم باشد آزار رساندن به هر موجود زنده ای عواقب دنیوی و اخروی خودش را دارد.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

در اون مورد چون به فرد ضرر می رسیده، مجبور به انجام این کار می شده است

حاج آقا مسئلتن...! :-x

گربه هایی که شباهنگام و پیش از ساعت 9 و عبور مامور شهرداری کیسه زباله درب منزل ما را پاره می کنند حکمشان چیست؟
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

پسرم ابتدا باید عرض کنم که جای بسی تاسف است که گربه های درب منزل شما از روی ناچاری و درد گرسنگی ناچار به پاره کردن کیسه های زباله می شوند. تصویر
شما باید در سیر کردن شکم آن موجودات مخلوق خداوند متعال کوشا باشید.

اما از آنجا که عمل آنها از روی ناچاری و اجبار می باشد هیچ هرجی بر آنان مترتب نبوده و مصداق اعمال مجرمانه به خود نمی گیرد. تصویر
اما شما می توانید برای جلوگیری از صدمه آشغال های خود را سر وقت بگذارید تا از وقوع این امر جلوگیری شود.

موفق باشید تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

بنده حرف دوستان رو در مورد آزار حیوانات تایید میکنم و معتقدم که عواقب بدی بدنبال داره! اما مثل همیشه چند تا نکته:! تصویر

من با نگهداری حیواناتی مثل سیره و قناری و بلبل و فنج و غیر و ذالک و سگ و گربه و خرگوشو ...در خانه های شهری بشدت مخالفم.

فقط نگهداری از ماکیان( مرغ و خروس) البته به شرط باز بودن محیط زندگی بلا اشکاله.

گربه هایی که شباهنگام و پیش از ساعت 9 و عبور مامور شهرداری کیسه زباله درب منزل ما را پاره می کنند حکمشان چیست؟

آقا میلاد راهش کشتن کربه ها نیست کافیه یه کم نفت یا تینر روی کیسه زباله بریزی اون وقت مشکل حل میشه. (این روش برای زباله های خاص است)

یا اینکه اونها رو در سبد های فلزی که خودتون باید بسازید قرار بدید.
آخرین ويرايش توسط 2 on SAMAN, ويرايش شده در 0.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

شما باید در سیر کردن شکم آن موجودات مخلوق خداوند متعال کوشا باشید.

قبلا هم گفته بودم! با گربه و سگ میانه ای ندارم!
فقط نگهداری از ماکیان( مرغ و خروس) البته به شرط باز بودن محیط زندگی بلا اشکاله.

رساله داری مینویسی مگه :grin:
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

من یه مدت مار تو یه آکواروم بزرگ نگه داری می کردم بعد بردیمش خوزستان (محل زندگیش ) ولش کردیم آکوارومش هم پر آب کردم ماهی توش پرورش می دادم خیلی کار جالبی بود
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

حالا که بحث حیواندوستی شد بذارید منم بگم.
1.بچگی هام از گوسفندهای خیلی کوچیک (بره) و گوسفند های خیلی بزرگ(قوچ) خوشم می اومد و بسیار باهاشون بازی می کردم.چون مدتی بنا به ماموریت کاری پدرم تا سال 1371 در یکی از شهرهای روستا مانند اطراف شیراز(حاجی آباد) زندگی می کردیم. و گوسفند فراوان بود...اینقدر حرف گوش کن بودند که هر جا می رفتم دنبالم می آمدند :m:a و تقریبا تا اول دبستان که مدرسه رفتم همیشه تا از خواب بلند می شدم مادرم باید دنبالم می گشت بیاد تو چمنزارها و مراتع پیدام کنه!
-----در دوران دبستان عشقم کبوتر و طوطی بود و یک کبوتر نر را از بچگی تا ازدواجش بزرگ کردم تا اینکه توسط گربه به دیار فانی پیوست!(علت میانه نداشتنم با گربه همین نوستالوژی کودکی است)
-----------
بعدش هم یک خروس و یک مرغ نگهداری کردم تا همین موقعی که آنفولانزای مرغی امد و پدرم مجبورم کردم تا ببخشمش به همکارش! البته گهگاهی بهشون سر میزنم و یاد قدیما می کنم! خیلی حرفه خروس و مرغ را بزرگ کنی و باشون عادت کنی و بعد بدی غریبه :-?
------------
الان هم دیگه وقت چندانی برای این کارها ندارم ولی خیلی دوست دارم یک جفت کبوتر و یا یک طوطی داشته باشم که هر وقت می یام برم بگیرم نمیشه و طلسم شدم! ::ss شاید دیگه حیوانداری بهم نمی یاد! شاید هم خیر اینه که دیگه از این کارا نکنم!
-----------
البته ما خوشبختانه حیاط داریم ولی آپارتمان نشین ها گناه دارند که از این نعمت نگهداری حیوانات محرومند :razz:

تو بحر نگاه و غبغب این کفتره بروید :D

تصویر
آخرین ويرايش توسط 2 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

یکی از همکاران پدر بنده با تفنگ 5.5 تاکنون چندین گربه که قصد حمله به محل نگهداری جوجه های و مرغ و خروسهایش را داشته اند قتل عام نموده است ولی چیزی که ندیده ام عواقب بوده است!
از همه سرحال تر است و احتمالا باز هم در کاهش و کنترل جمعیت گربه ها فعال خواهند بود!

درود
این آقا صد در صد بیمار روانی که با تفنگ می افته به جون گربه ها.عواقب از این بالاتر!(صبر کنی چیزهای شگفت انگیز تری هم خواهی دید،شک نکن)
البته این آقا به نظر بنده اگه یه سگ (...)،در اونجا نگهداری کنه ،خیلی مفیدتر از تفنگ واقع خواهد شد.

قبلا هم گفته بودم! با گربه و سگ میانه ای ندارم!

میلاد.شما که با گربه و سگ به اصطلاح میانه ای نداری،دیگه براتون چه فرقی می کنه اونها چه احساسی نسبت به انسان ها دارن که اقدام به ارسال این تاپیک می کنید.

ـــــــــــــــــــــــــــ
پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد سگ اصحاب کهف روزی چند پی نیکان گرفت و آدمی شد.(زنده باد)
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 22 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار

پست توسط soheil_ra'am »

کسایی که با نگهداری گربه مخالفن کسایی هستن که تا حالا فقط گربه های سطل آشغال رو دیدن :-o
در جواب باید گفت رفتار گربه هایی که صاحب دارن با رفتار گربه های سطل آشغال خیلی فرق داره. گربه هایی که صاحب دارن علاقه دارند که با صاحبشون بازی کنن و صاحبشون رو دوست دارند ولی این علاقه نسبت به علاقه سگ به صاحبش کمتره ولی اونقدر کم نیست که یکدفعه بزارن برن.همینطور گربه هایی که توی خونه نگهداری میشن سر و صداهای ناهنجاری که گربه های توی کوچه از خودشون در میارن رو در نمیارن.
من یک گربه داشتم که منو خیلی دوست داشت. مثلن وقتی ظهر میخوابیدم میومد با دستش منو ناز میکرد تا بیدار بشم و باهاش بازی کنم.
الان که حدود 4 ماهه گمش کردم روزی نبوده که به یاد بازی گوشیها و مهربونیهاش نباشم.
این عکس یه گربه شبیه گربه منه که نگه داشتم تا همیشه به یادش باشم.

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

کسایی که با نگهداری گربه مخالفن کسایی هستن که تا حالا فقط گربه های سطل آشغال رو دیدن

جدی میگی! نمیدونستم تا این حد ندید بدیدیم که بحمدالله شما ما را راهنمایی فرمودید و متوجه این غفلت نابخشودنی عمرم شدم! ::ss
اخوی وقتی چیزی رو تایپ میکنی 10 ثانیه روش فکر کن ببین چی نوشتی بعد بفرستش تو یک محفل عمومی!

گربه پاستوریزه هموژنیزه هم بسیار دیده ایم..اینکه بحث پیرامون میانه نداشتن با گربه شد برمیگرده به طبیعت و تمایلات فردی افراد نه ندیده بودن! :ch:
  بی  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 328 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

پست توسط Eagle_of_sky »

درود .
خدمت شما عرض کنم که گربه حیوان بسیار کثیف (از لحاظ شخصیتی و از لحاظ بهداشتی ) هست.
و هیچ استفاده ای هم ندارد .{برای حرفهام دلیل هم دارد خواستید مدارک+آمار رسمی :-) ارائه میدهم}
و در مقابل سگ حیوان وفادار و نسبت به گربه تمیز تر و همینطور بسیار بسیار کار آمد تری هست.
در پایان براتون از هوش و ویژگی سگها میگم که :
ما در کوچه مان بیشتر سگ دارند و بسیار باهوش اند.
همسایه بقلی ما سگش بقدری باهوشه که میره بیرون وقتی برگشت در که بسته باشه زنگ میزنه و اگر هم برق رفته باشه در میزنه.
و یه نکته خیلی جالب اینکه سگ ما خودش کلید داره . یه دسته کلید انداختیم گردنش هر جا که لازم باشه استفاده میکنند.
(البته در متن بالا مقداری لاف به کار برده شده است.(البته خیلی کم)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

درود  
 عیدتون مبارک تصویر [FONT=Arial,sans-serif]

در ابتدا با عرض پوزش اگه که برای این جواب دیر شده باشه ( متأسفانه تا به الان فرصت مناسب مهبا نشد )

[FONT=Arial,sans-serif]جناب yasermym گویا نظراتم راجع به حیوانات باعث سوء تفاهم و ناراحتی شده است اما اگر این نظرات را داده ام به حتم دلایلی نیز داشته ام و با تکیه بر این دلایل نظرم را بیان کرده ام به هر صورت ضمن عذر خواهی اگر احیاناً شیوه نگارش باعث ناراحتی شده است . پیشنهاد می کنم که لطفاً به مطالعه لینک زیر بپردازید سپس باز راجع به نظر اینجانب کمی تأمل    

http://www.centralclubs.com/forum-f147/topic-t57443.html

[FONT=Arial,sans-serif]به هر حال از نظر من این موضوع جای بحث بسیار دارد که در حوصله یک پست نمی گنجد.  

yasermym نوشته شده:
naghme نوشته شده: 
 برام خیلی جالب و در عین حال عجیبه که چطور انسان ها دوست دارند که حیوان در کنار خودشون نگه دارند تصویر
اونم گربه، سگ،و....تصویر بازم بریم سراغ پرندگان ( مرغ عشقی، طوطی، قناری...) می شه یه جورایی باهاش سرگرم شد اما..
  هر کسی یک سلیقه ای دارد و چون شما از مرغ عشق و طوطی خوشتون میاد دلیل نمیشه بقیه افراد هم خوششون بیاد.  [COLOR=#0c0c0c] [FONT=Tahoma,sans-serif]دوست گرامی این تنها یک مثال بود و حکمی برای کسی صادر نکرده      من حرفم اینه که
آخه تا انسان هست آدم چرا حیوان 4 پا رو همدم خودش کنه تصویر 
 وقتی که شما اوقات فراغت خودتون رو با کامپیوتر و اینترنت پر می کنید و با اونها همدم می شید، یعنی کار اشتباهی می کنید؟ آیا همیشه باید با انسان دو پا بود؟!!   [FONT=Tahoma,sans-serif]اما من فکر می کنم که این یک مقایسه اشتباه می باشد شما به مقایسه دو مورد پرداخته اید که تنها نقطه مشترکشان سرگرم کننده بودنشان است با توجه به آنکه در مقایسه باید دو طرف مقایسه شرایط یکسانی داشت     
اگه آدم نتونه انسان مثل خودشو ، با شعور و احساسات مشابهش همدم خودش کنه اونوقت با یک حیوان می تونه.... نمی دونم والا؟؟ تصویر   

[COLOR=#c00000]تفریح و سرگرمی ربطی به همدمی و هم صحبتی ندارد.   

[FONT=Tahoma,sans-serif]این ها نیز بر می گرده به همان تفسیر روان شناسی که گفته ام    

البته بدون شک این ها تفسیر های روان شناسی راضی کننده ای داره تصویرتصویر  
 هز مساله ای که از حد بگذرد باعث بروز مشکل می شود و نه اینکه شما هر چیزی رو ربط به مشکلات روانشناسی فرد بدهید.  [COLOR=#0c0c0c] [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر این جمله را از یک روان شناس شنیده بودم ناراحت می شدم اما با صحبت شما خوشحال شدم[COLOR=#c00000][COLOR=#0c0c0c]  [FONT=Tahoma,sans-serif]   تصویر که شرایطی پیش آوردید که به نکته بسیار مهمی اشاره کنم ( که برای خودم بسیار مفید بود )     [FONT=Tahoma,sans-serif]در کتاب [COLOR=#002060]روان شناسی مرضی دکتر پریرخ دادستان بیان شده است: ( درسی که اتفاقاً تازه نمره اش رو گرفتم )   تصویر      [FONT=Tahoma,sans-serif] [FONT=Tahoma,sans-serif]هر انسانی که بتواند با مسائل عمیق خود کنار بیاید، با خود و دیگران سازش یابد، در بابر تعارض ها اجتناب ناپذیر درونی خود فلج نشود ( از پا نیفتد ) و خود را به وسیله جامعه مطرود نسازد فردی بهنجار ( سالم ) تلقی می شود  [FONT=Tahoma,sans-serif]بر اساس تعریف بالا فرد بهنجار ( سالم ) نیز مانند بسیاری دیگر می تواند بیمار باشد ( یعنی در رفتار و کردارش نشانه های بیماری را داشته باشد ) اما در مسیر زندگی خود با مشکلات درونی و برونی که فراتر از ظرفیت های عاطفی، ارثی یا اکتسابی اش مواجه نشده است. و دارای توانایی های دفاعی و سازشی است که میتواند بوسیله آن بین لذت و واقعیت بدرستی تعادل برفرار کند . 
  [FONT=Tahoma,sans-serif]به بیان خودم یعنی می خوات بگه اون کسی که به روان شناس مراجعه می کنه هم یک فرد سالم است که در شرایطی از زندگی اش نتونسته مشکلش رو حل کنه به یک روان شناس مراجعه می کنه و به کمک او مشکلس رو حل می کنه و و بعد حل مشکلش دیگه بیمار نیست مثل زمانی که سرما می خوری نمی تونی خودت خوبش کنی میری پیش دکترش حل می شه بعد دیگه بهت مریض نمی گن     
  [FONT=Tahoma,sans-serif]اتفاقاً دقیقاً در جایی دیگر کتاب [COLOR=#002060]روان شناسی مرضی گفته شده است که :    [FONT=Tahoma,sans-serif]ساده ترین تجربه های بالینی نشان می دهند که یک شخصیت در ظاهر بهنجار ( سالم ) می تواند در هر لحظه از زندگی دچار بیماری روانی در حد بسیار بالا شود و بالعکس یک بیمار روانی در صورتی که درست و بموقع مورد درمان قرار گیرد بخت آن را دارد که دوباره به موقعیت سالم بودنش برگردد و ما در روان شناسی از این جملات نتیجه می گیریم که در حقیقت به دلیل ساخت عمیق شخصیت ما نمی توانیم فرد سالم و غیر سالم رو مقابل هم قرار بدهیم و خیلی متفاوت از هم بدونیمشون و به بیان روان شناسی بهنجارو نابهنجار یک طیف هست و قابل تمایز از همدیگر نیست و ما از این دو اصطلاح تعریف برابر نهادی می دهیم یعنی تعریف یکی به دیگری کمک می کند همه انها هم به دلیل ساخت عمیق شخصیت این انسان دو پا است ( جدای از این بحث ها می دونید من که این ها رو می خوندم واقعاً پی می بردم که چرا انسان اشرف مخلوقات شد و اینکه چقدر شناسایی انسان سخت است و از همه مهمتر چقدر رسالت روان شناسی سنگین است )   [FONT=Tahoma,sans-serif]خلاصه اینکه     yasermym  هر جا که پای انسان به وسط بیات پای روان شناسی نیز وسط است روان شناسی با رفتار و فرایند های روانی انسان سروکار داره از کوچکترین تا.... که البته موضع بحث ما رفتار کوچکی نیست .    
[FONT=Tahoma,sans-serif]در همین جا از تمام دوستان تقاضا دارم که جز در موارد حاد برای بیماران روانی به مانند بیماری های دیگر در پزشکی مسئله را بسیار پیچیده و خارج از واقعیت مشکلات یک انسان سالم در شرایط سخت ندانید .   تصویر     تازه یه مثل قدیمی هست که میگه بابا: 
 کبوتر با کبوتر، باز با باز   

فکر کن چند مدت دیگه بشه  
 سگ با آدم و گربه با....   

آدم ها هم برن پی کار خودشون دیگه هم و با هم بودن رو می خوان چی کار ---- تصویرفکر کن ابنجوری چقدر بد میشهتصویر

اون مثل ربطی به این قضیه و نگهداری از حیوانات خانگی ندارد.  

[FONT=Tahoma,sans-serif]فکر می کنم لازم است بعضی مواقع به آینده یک موضوع که احتمال بروز دارد نگاه و توجه کرد این حرفم رو هم با تکیه به خبر ها و نتایجی که از نگهداری حیوانات در خارج شده است عرض می کنم که از علاقه به نگهداری حیوانات اهلی به علاقه به حیوانات وحشی رسیده است ( باور کنید خیلی هم عجیب نیست هر جا با انسان سروکار داشته باشیم باید احتمال های زیادی رو بدیم اون هم به دلیل ساخت عمیق شخصیت هست که در بالا اشاره کردم )  [FONT=Tahoma,sans-serif]

خواهشمند هستم که به افرادی که حیوان نگه می دارند توهینی نشود این فقط نظر و کنجکاویم بود نه خذایی نکرده بی احترامی به کسیتصویر  !!تصویر!!   [FONT=Tahoma,sans-serif]چی عرض کنم دیگه اینم احتمالاً نظر لطفتون بود دیگه     ؟؟ تصویر؟؟ 

[FONT=Tahoma,sans-serif]و در تهایت مایل هستم باز هم به تحقیق بیشتر در این زمینه ( روان شناسی و غیر آن) بپردازم.  
[FONT=Tahoma,sans-serif]به هر حال امیدوارم که مسأله روشن شده باشد تصویر  

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”