زنان کره شمالی درصورت پوشیدن شلوار جریمه می شوند...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

زنان کره شمالی درصورت پوشیدن شلوار جریمه می شوند...!

پست توسط Mil@d »

فردا: گزارش ها حاکی از آن است که زنان کره شمالی اگر در اماکن عمومی به جای دامن، شلوار به تن داشته باشند، با جریمه های سختی روبرو می شوند.
دولت کره شمالی اعلام کرده است که زنان حق پوشیدن شلوار نداشته و کسانی که این قانون را نقض کنند با ساعت ها کار اجباری و یا 700 ون (واحد پول کره شمالی) جریمه خواهند شد.
700 ون، حدودا حقوق یک هفته کارمند ساده است.
یک فعال زن کره جنوبی در این رابطه می گوید:« زنان در حالی مجبور به پوشیدن دامن در اماکن عمومی و خیابان ها می شوند که برخی از آنان باید در شرایط سخت کار کنند.»
بنابراین گزارش، مقامات انتظامی کره شمالی در مواقع شلوغی صبح و زمان های نهار در خیابان ها کمین کرده و هر زنی که شلوار به تن داشته باشد را مطابق قانون جریمه می کنند.
اوریمینزوکیری، یک سایت رسمی کره شمالی در روز دوشنبه اعلام داشته است که کیم جونگ ایل دوم، رهبر کره شمالی در سال 1986 ابلاغیه ای را مبنی بر لزوم پوشش لباس سنتی کره صادر کرده بود.
این سایت آورده بود:« کیم جونگ ایل گفته بود که شخصیت ملی در زبان و رفتار و روحیه نیست، بلکه در لباس نیز نهفته است.»
تصویر
  بی  
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 329 بار
سپاس‌های دریافتی: 448 بار

Re: زنان کره شمالی درصورت پوشیدن شلوار جریمه می شوند...!

پست توسط moha684 »

نگفتن دلیلش چیه؟
[FONT=System][External Link Removed for Guests] 
[FONT=System] 
[FONT=System]618 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

moha684 نوشته شده:نگفتن دلیلش چیه؟

احتمالا پوشیدن شلوار باعث تَبَرُّج میشه!
  بی  
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

میلاد جان سلام تصویر

راستش همونطور که میدونید کره شمالی یک کشور کمونیستی تموم هستش و تازه این که چیزی نیست !

1- در کره شمالی 3 ساله که داشتن گوشی موبایل آزاده و تازه اون هم بقدری گرونه که خریدنش از پس هرکسی بر نمیاد !

2- برای توریست هایی که قصد سفر به کره شمالی داشته باشن آوردن هر نوع دوربین فیلمبرداری و عکس برداری ممنوعه !!! تصویر (ولی گوشی دوربین دار آزاده) تصویر

3- در اونجا اکثر ماشین ها مربوط به 50 سال پیش و نمونه های کلاسیک هستند.

4- داشتن MP3 و MP4 پلیر در کره شمالی کاملا" ممنوعه تصویر

5- حتی تا چند سال پیش DVD هم در اونجا ممنوع بود و حکم زندان داشت تصویر

6- در هر ماه توی یک روز مشخص همه مردم باید در جلوی مجسمه رهبرشون که اسمشو فراموش کردم سجده کنند تصویر

و خیلی چیزهای دیگه مثل همین شلوار که واقعا" جایه خنده داره تصویر

موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II

پست توسط moha684 »

بعد میگن تو ایران آزادی نیست خدارو شکر که ما تو کره زندگی نمی کنیم البه از نوع شمالیش
[FONT=System] 
[FONT=System]618 
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درود :razz:
قبلا در مورد کره از نوع شمالیش با اسانس کمونیسم و طعم میلیتاریسم مطلق یک تایپیک نسبتا مفصل داشتیم. :-)
forum-f3/topic-t58592.html
اگر اطلاعات بیشتری به دست اوردم سعی می کنم ان جا قرار بدهم. :D
در ضمن پیشنهاد می کنم که به صورت موازی یک تایپیک هم در مورد هم نژادان جنوبی درست کنیم تا یک مقدار بیشتر تفاوت دموکراسی و بت(رهبر) پرستی را در مورد مردمان یک کشور دوپاره شده لمس و درک کنیم :m:a ::ss

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Major II
Major II

پست توسط moha684 »

ببخشید میشه بگین منظورتون از این بت(رهبر) پرستی چیه؟
[FONT=System] 
[FONT=System]618 
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر
ببخشید میشه بگین منظورتون از این بت(رهبر) پرستی چیه؟

اگر به تایپیک ذکر شده نگاهی کوتاه بیندازید منظور مرا خواهید فهمید.تصویر
متاسفانه در این کشور زانو زدن در برابر مجسمه رهبر سابق و بنیان گزار این رژیم یکی از وظایف مردمانی(کارگران و نظامیان)است که صبح هنگام قبل از عزیمت به کار صورت می گیرد.تصویر
از این رو این عمل زشت که حتی بعضی اوقات با میل و رغبت انجام می شود شبیه بت پرستی است.هر چند مقامی که به دیکتاتوران این کشور داده و الغا میشود کمتر از خدایان عهد روم باستان نیست.تصویر
پیروز باشید
آخرین ويرايش توسط 1 on Parsa84, ويرايش شده در 0.

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Parsa84,

اینطور نیست،

هر جامعه آداب خود را دارد که تنها با اطلاعات سطحی و دید ظاهری نمی توان در مورد آن قضاوت کرد. اشکال کار اینجا است که ما فکر میکنیم همه چیز را در میکنیم و میفهمیم در حالی که داشتن همین باور خود نشانه ای از نداشتن دانش کافی است.

به نظر من تحلیل جوامع نیازمند مطالعات فراوان آن هم نه تنها از نوع علمی بلکه تا حدودی مطالعات پژوهشی است. دوستان ابراز نظر نسبت به هنجارهای یک جامعه تنها با چند تیتر خبری آن هم در دورانی که اخبار همواره جهت دار هستند، روش درستی نیست. 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درود
Negar.int :razz:
اگر به حرف های من دقت کرده باشید منظور من از پرستیدن نوع عمل خم شدن و سجده کردن در برابر مجسمه یک دیکتاتور خونریز و مرده میباشد.ان هم در کشوری که خدا را در پستوی خانه نهان باید کرد!(به قول استاد شاملو) تصویر
به هر حال از نظر من این عمل جز بت پرستی چیز دیگری نمیتواند باشد ان هم در جایی که خدا یک موجود ناشناخته و تعریف نشده است!!تصویر
به هر حال اگر شما نظری دارید خوشحال می شوم بشنوم تا به یک تفاهم و نقطه مشترک مبتنی بر حقایق برسیمتصویر

تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Parsa84,

جز بت پرستی چیز دیگری نمیتواند باشد ان هم در جایی که خدا یک موجود ناشناخته و تعریف نشده است

اشتباه نکنید، جبهه های سرخ بر پایه تفکرات مارکس، خدا را موجودی ناشناخته نمیدانند؛ همینطور در کشورهای تحت سلطه خدا تعریف نشده نیست، اتفاقاً تعریف شده است اما تعریفی متفاوت از آنچه که در ادیان الهی مطرح شده است.

پرستیدن در دیدگاه مارکس رد شده است.
طبق گفته شما کره یک کشور تمام کمونیستی تا این حد از تفکرات اولیه مارکس دور است و مردم حالا از روی میل یا اجبار به پرستش واداشته شده اند؟

فکر کنم شما ادای احترام را با پرستش اشتباه گرفته اید.
علتش هم نوع ادای احترام به فرد مذکور است.

اگر در فرهنگ شرق تحقیق کنید، در خواهید یافت که این جزو آداب ایشان است که این چنین ادای احترام کنند (با تعظیم) چنان که هنوز در ژاپن که از پیشرفته ترین های شرق است ادای احترام به این شکل سنتی نسبت به پدر و مادر، رئیس و ... وجود دارد.

پس این تحلیل که در کشوری که تفکرات حاکم ریشه در تفکرات مارکس دارد، مردم به پرستش مشغول باشند تنها بیانگر بی اطلاعی ما از تفکرات مارکس دارد.

اشتباه گرفتن ادای احترام با پرستش هم نشان از بی اطلاعی ما نسبت به فرهنگ مردمان شرق آسیا است.

نسبت دادن تعریف نشدن خدا به مردمان کشوری که پیرو کنفیسیون حکیم هستند هم تصدیقی بر دو مورد بالا، یعنی نا آشنایی با فرهنگ این مردم و عدم درک درست از کمونیست و اشتباه گرفتن این مکتب با دین و مذهب است.

البته من اطلاعاتی در مورد این کشور ندارم که ابراز نظر کنم چه خود این رفتار و درستی یا نادرستی آن، چه جنایتکار بودن رهبری که بهش ادای احترام میکنند. فقط خواستم شرحی بر پست قبلی خودم و پاسخ شما ارائه کرده باشم با این هدف که دوستان جای ابراز نظر بر اساس تیتر های خبری جناح دار، به تحقیق و مطالعه بیشتر بپردازند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درود :razz:
Negar.int
در مورد کره شمالی واقعا اطلاعات فرهنگی بسیار کمی وجود دارد.
حتی در مورد نظام کمونیسم حکمفرما در این کشور نیز نمی توان دقیقا گفت که انها بر اساس اموزه های مارکس عمل می کنند.
در این کشور مردم ان قدر به زندگی معمول روزمره که همان سیر کردن شکم با علف یا مردگان یا حیوانات ولگرد مشغول هستند و ان قدر از جهان ارتباطات چونان جزیره ای جدا افتاده اند که نمی توان با یقین گفت که ایا انها به اصول اعتقادی خاصی پایبند هستند!
حتی یکی از دوستان پدرم که 2 سال به عنوان دیپلمات در پیونگ یانگ بود و در اخر یکی از کلیه هایش را به علت اب ناسالم انجا از دست داد نیز نتوانست به هویت فرهنگی دینی این ملت مسخ شده پی ببرد.فقط گفت:انجا جهنمی بود و بس!!! ::sa
ولی نحوه سجده و رکوع دربرابر این مجسمه پوشالی دیکتاتور ملعون از نظر ظاهر کار مرا به یاد بت کده های کلمبو در سری لانکا می اندازد.جایی که با چشم خود دیدم چگونه مردم در برابر بت های پوشالی و پوچ ابراز بندگی و خواری می کردند.
البته اگر برادران و خواهران جنوبی انها را نیز بنگریم متوجه نفوذ بودیسم و مسحیت در پیکره ان جامعه خواهیم شد.
شاید این نگون بختان مسخ شده نیز روزگارانی نه چندان دور ایین هم نژاد های جنوبی خود را داشتند!!
به هر حال بحث خوب و سازنده ای بود و من به نوبه خودم از بیانات شما استفاده بردم. :D
پیروز باشید

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”