صدای اذان در قله اورست برای اولین بار در جهان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

صدای اذان در قله اورست برای اولین بار در جهان

پست توسط ganjineh »

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]«فاروقبن سعد الزومان» كوهنورد عربستانی پس از صعود به قله 8848 متری «اورست» دركشور نپال، برای نخستين بار صدای اذان را بر بام جهان طنين‌اندازكرد.فاروق بن سعد الزومان به همراه هيأت كوهنوردی متشكل از چهار كوهنوردآمريكايی، انگليسی، كانادايی و عمانی توانست پس از يك ماه آموز‌ش‌كوهنوردی، بزرگترين قله جهان را كه در نوار مرزی چين و نپال قرار دارد،فتح و صدای معنوی و روحانی اذان را بر بام جهان طنين‌انداز كند.فاروق بنسعد الزومان اين كوهنورد مسلمان با اشاره به اين كه گفتن اذان بر قلهاورست پيوسته برای وی يك رؤيا بوده است، گفت: بسيار خوشحال هستم كهتوانستم بر بالاترين قله‌ای كه خداوند متعال آن را آفريده است، اذانبگوييم.وی كه 30 ساله و اهل شهر «رياض» پايتخت عربستان است، افزود: من باايمان و توكل به خداوند و دعای پدر و مادرم توانستم اين موفقيت مهم را كسبكنم و به عنوان نخستين انسان بر فراز قله اورست اذان بگويم.الزومان درپايان گفت: من با فتح قله اورست تلاش كردم به جهانيان اثبات كنم كه ديناسلام انسان را از ورزش منع نمی‌كند و مسلمانان و ساكنان شبه جزيرهعربستان آن‌گونه كه رسانه‌های مغرض غربی ‌آنان را به تصوير می‌كشند،نيستند و می‌توانند به موفقيت‌های غربی‌ها در عرصه‌های مختلف از جمله ورزشبرسند.

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]منبع : مذهب نیوز  
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”