ای جان !
بر آشفتگی من دو سه کلمه بود پویان جان ،
حالا اسم پست عریض طویل تور رو چی بذارم؟
یه چیز جالب همیشه تو پاسخ های آتشین به پستهای من هست اونهم اینه که به خاطر کنایه هام طرف مقابل اعصابش نمیکشه پست رو کامل بخونه:
کشور مزخرفیه شک نکنید، حاکمان مزخرف تری هم داره!
در اینکه رهبرانش دچار فسادن شک نکنید ، اما بلاخره با اون چیزی که شروع کننده تاپیک گفت خیلی فرق داره ، این کاری که کرد یا درست این کشور رو نمیشناخت یا می خواست سیاه نمایی کنه که خوب دومی بده ،
منم ایشون رو نگفتم ،
شما رسانه های استکباری رو ببین ، بی بی سی ، سی ان ان ، وی او ای
از همین ایران ما موقعی که مستند درست می کنن میان دانشگاهامون رو نشون بدن؟ نه ایل های کوچ نشینمون رو نشون میدن
اونهم نه زیبایی های زندگی سنتی ،
ندیدید وزیر بازرگانی اکوادور کف کرده بود ما تراکتور میسازیم؟
تا به حال چند تا توریست دیدی که موقعی که پاشونو تو ایران میزارن از آزادای و رونق کفشون میبره ،
خوب می تونی تکذیب کنی ، همونطور که من می تونم سفر نامه هاشون رو بذارم ( طبق فتوای اقای منتظری هم میشه شهادتشون رو قبوال داشت چون رنگ انفرادی رو ندیدن)،
این حکایت هم همونه ، با خلق و خوی چنگیزی دیگران رو تحقیر می کنن! ریشه شناسی درستی هم ارائه دادم اتفاقا!
صهیونیسم یعنی دروغ ، نژاد پرستی و ظلم بی حد و حصر حتی اگر در حق ضالم بشه یعنی تحریف واقعیت کره
ابگوشت هم یعنی یک ترکیب له شده از حقیقت که به شدت خوشمزست! یعنی دروغ
و خوب...چیز
یعنی
یه فضای احساسی و خیلی چیزهایی که خودتم میدونی ربطی هم به تاپیک نداره باعث میشه همه چیز شن، یعنی یه چیزایی رو قبول کنن که به قول معروف چیزه دیگه یعنی دروغه
خوب این یه دروغ خیلی بچگانست که کره ای ها نمی دونن تو دنیا چه خبره ،
می دونی اینترنت ماهواره ای چیه؟ چقدر راحت میشه به کره با اونهمه مرز آبی قاچاق کرد هزار تا هزار تا و شب و روز باهاش پوستر زد به در و دیوار و روشنگری کرد؟
حالا حضرت عالی خبر اونوریا رو میاری سند می کنی ، خوب پویان جان شما یه خورده که سنت بیشتر شه تجربه کسب می کنی و می بینی بعضیا که خیلی ادعای راستگویی می کنن خودشون عند دروغن.
و
دروغ ظلمه دروغ دزدیه ،دزدی حقیقت من از کره شمالی دفاع نکردم اما دروغ رو هم نمی پسندم .
همونطور که وقتی مرگ بر اسرائیل می گم زیبایی وپیشرفتگی دانشگاه هرتزلیا رو کتمان نمی کنم
موقعی هم که رهبران کره رو فاسد و کومونیسم رو ملحد می دونم نمیام شبیه سومالی نشونش بدم!