سرمايه گذاران خريد هتل هاي دبي را به پاريس ترجيح مي دهند!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 1101
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸, ۷:۴۲ ب.ظ
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

سرمايه گذاران خريد هتل هاي دبي را به پاريس ترجيح مي دهند!

پست توسط Parsa84 »

به رغم بحران مالي صنعت هتلداري دبي همچنان سرمايه گذاري هاي وسيعي را به خود جذب مي کند اگرچه سرمايه گذاري در صنعت هتلداري جهان به طور کلي در سال 2009 به بيش از 58 درصد تنزل کرده است که بالغ بر 10 ميليارد دلار در سال جاري است.
تصویر
خبرگزاري ميراث فرهنگي_ گردشگري_ به رغم ادامه روند بحران مالي در بيشتر کشورهاي جهان، اکثر خريداران خارجي هتل ها در دبي براي خريد بيشتر اين قبيل املاک به دبي بازمي گردند.
خبرگزاري رويترز با اعلام اين مطلب افزوده است:« سرمايه گذاران خارجي درعين حال به ندرت وارد معاملات مي شوند و به طور کلي معاملات املاک در دبي به دليل مشکلات موجود بر سر راه دريافت وام هاي بانکي، با کندي صورت مي گيرد. با اين همه سرمايه گذران خارجي همچنان دبي را به ديگر کشورها ترجيح مي دهند.»
به گفته امين حمداني مدير و پژوهشگر در زمينه خريد و فروش جهاني املاک در کمپاني ريچارد اليس، در يک مقايسه کلي ميان يک هتل پنج ستاره در پاريس و يک هتل پنج ستاره در دبي که هر دو در شرايط مشابهي در منطقه مناسبي واقع شده اند؛ يک خريدار دبي را براي سرمايه گذاري بسيار بهتر مي داند.
وي در توضيح دلايل اين امر افزود:« در شرايطي که درآمد سرمايه گذاران درصورت خريد يک ملک اقامتگاهي در پاريس درحدود 15 درصد است، ميزان درآمد حاصل از همين اقدام در دبي برابر با 35 درصد است.»
به گفته يکي از مشاوران فعال در شرکت هتلداري؛ جانز لانگ لاسلز هتلز؛ اين موضوع به ويژه باتوجه به بروز بحران مالي در اقتصاد جهاني اهميت بيشتري دارد.
به گفته وي؛ سرمايه گذاري در صنعت هتلداري جهان به طور کلي در سال 2009 به بيش از 58 درصد تنزل کرده است که بالغ بر 10 ميليارد دلار در سالجاري است که همزمان با پراکندگي و سرايت بحران مالي در اقتصاد جهاني و تاثير آن بر صنعت توريسم و اوقات فراغت صنعت هتلداري را نيز تحت تاثير قرار داده است.
حمداني همچنين يادآور شده است که بيشتر سرمايه گذاران بين المللي و خريداران هتل ها در تلاش براي يافتن محل مناسبي براي سرمايه گذاري هاي خود به هتل هاي موجود در دبي چشم دوخته اند اما تنها تعداد اندکي از صاحبان اين هتل ها دردبي حاضر به فروش املاک خود هستند.

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

  شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”