تعبیر رواز کردن

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

تعبیر رواز کردن

پست توسط rainwave »

سلام
من خواب دیدم تو آسمان در حال پرواز هستم و زمین رو هم زیر پام می دیدم و همین طور بالا و بالتر می رفتم تا به یه حدی رسیدم که احساس کردم دیگه بالاتر رفتن ممکن نیس. اما در همون لحظه انگار به من الهام شد که هرکس به قدر اراده اش می تونه بالا بره و اراده ی آدم محدودیتی نداره به محض دریافتن این موضوع باز هم بالاتر رفتم طوری دیگه زمین دیده نمی شد. خیلی دلم می خواد بدونم تعبیر این خواب چیه چون هرجایی رو که دیدم تعبیر چنین خوابی رو مرگ دونستن.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: تعبیر رواز کردن

پست توسط Solver »

,
:sad: خدا رحمت کند شما را :-)

من تخصص و آشنایی با تعبیر خواب ندارم، خودم هم به ندرت می خوابم که خواب ببینم. اما در مورد این مسئله که توان ما به اندازه اراده ما است تجربه دارم و درست بودنش را تائید میکنم.

استعداد، شرایط و ... همگی موثر هستند اما تا اراده اجرا نباشد وجود یا عدم وجود آنها بی اثر است. برای همین خواستن، توانستن است. این روزها احتمالاً کتاب های موفقیت و کلید و راز و ... را مشاهده کرده اید، همه اینها نیز تکیه بر همین اراده و باور دارند و رمز موفقیت را در آن می دانند.

تعبیر خواب شما، هر چه که باشد، خواب شما پیام درست و کاملی دارد که می تواند خط مشی زندگی شما را تعیین کند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”