تسلیت به اعضای سنترال

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

تسلیت به اعضای سنترال

پست توسط misam5526 »

درگذشت حضرت آیت الله نجومی افتخار و نماد هنر وساده زیستی در شهر کرمانشاه رو به همه اعضای سنترال خصوصاً همشهریای خودم تسلیت عرض میکنم.

تصویر 

تصویر تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

تصویر 

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر 

تصویر 

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر 
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
Major
Major
نمایه کاربر

Re: تسلیت به اعضای سنترال

پست توسط misam5526 »

حداد عادل درگذشت آيت‌الله نجومي را تسليت گفت

رييس كميسيون فرهنگي مجلس در پيامي به مناسبت درگذشت آيت‌الله نجومي گفت: رحلت اين استاد بزرگوار و روحاني ارجمند، ارادتمندان و دوستان فراوان خود را غرق در اندوه ساخت.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از مجلس شوراي اسلامي، در پيام غلامعلي حداد عادل آمده است: آيت‌الله نجومي از روحانيوني بود كه در عين اشتغال به علوم ديني و ارشاد خلق و دفاع از آرمان‌هاي انقلاب اسلامي در انواع هنرهاي اسلامي نظير خوشنويسي و تذهيب و هنرهاي سنتي پديد آمده در بستر فرهنگ و تمدن اسلامي استادي مسلم بود.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تاكيد بر اينكه درگذشت اين روحاني بزرگوار و هنرمند ارجمند ضايعه‌اي است كه به آساني جبران نخواهد شد افزود: براي او از درگاه خداوند كريم، علو درجات و شادي روح و روان مسالت مي‌كنم.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط misam5526 »

پیام تسلیت رئیس مجلس به مناسبت درگذشت آیت الله نجومی

به گزارش خبرگزاری مهر، متن پیام دکتر علی لاریجانی بدین شرح است: ارتحال عالم جلیل القدر حضرت آیت الله سید مرتضی نجومی، چهره ماندگار عرصه علوم دینی و فرهنگ و هنر اصیل اسلامی ایرانی، موجب تاسف و تاثر فراوان گردید. این عالم ربانی، عمصر شریف خود را در راه تهذیب نفس و ترویج و گسترش معارف دینی و فرهنگ و هنر اسلامی سپری نمودند و بدون شک آثار و تالیفات این هنرمند فرهیخته در عرصه دین و فرهنگ و هنر به ویژه آثار خوشنویسی در تاریخ این کشور همچون نگینی درخشان خواهد ماند. اینجانب ضمن تسلیت این ضایعه جبران ناپذیر به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری، بیت مکرم ومردم شریف استان کرمانشاه ، برای آن مرحوم ، برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای ارادتمندان و سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می کنم.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط misam5526 »

پیام تسلیت سیدمحمد خاتمی به مناسبت رحلت آیت الله نجومی

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، متن کامل پیام حجت‌الاسلام خاتمی به این شرح است: بار دیگر دست تقدیر حضرت حق گوهری کم نظیر از ساحت دین و فرهنگ و هنر را از ما گرفت تا در خزانه رحمت خویش آن را پاسداری کند. خدامردی خردمند و دین باوری هنرمند از میان ما خاکیان به فضای سبز افلاکیان پر کشید. آیت الله استاد سید مرتضی نجومی کرمانشاهی فقیهی بزرگوار و مردمدار و هنرمندی مروت شعار به دیدار معبود و معشوق خود شتافت و همه دوستداران فضیلت، هنر و فرهنگ و انصاف را عزادار کرد. این بزرگ همیشه رحمت رحمانی دین خدا را از زشتی خشونت و ناروایی می پیراست، فقدان او همیشه بویژه در این دوره ضایعه ای سنگین است. من با اندوه فراوان رحلت این عالم فرزانه و هنرمند آگاه را به ملت شریف ایران، به همه عالمان و پارسایان و به جامعه هنری و مردم شریف، مقاوم و سرفراز کرمانشاه به ویژه خاندان پاک و اصیل و همه بازماندگان داغدارش تسلیت عرض می کنم و از درگاه حضرت حق برای این فقید سعید، رضوان الهی و مسعود درجات را مسئلت می کنم. آیت الله سید مرتضی نجومی مجتهد و عالم برجسته کرمانشاه صبح امروز در سن ۸۱ سالگی دار فانی را وداع گفت.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط misam5526 »

پيام تسليت رييس حوزه هنري براي درگذشت آيت‌الله نجومي

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،رييس حوزه هنري در پيامي که به مناسبت رحلت «سيد مرتضي نجومي» صادر کرده، ‌آورده است:درگذشت آن عالم جليل‌القدر و هنرمند فرهيخته را، که به واقع از چهره‌هاي ماندگار فرهنگ و هنر کشورمان بوده و هستند، به پيشگاه حضرت ولي عصر (عج) و خدمت علماي اعلام، فضلا و طلاب و همچنين اهالي فرهنگ و هنر تسليت مي‌گويم.

وي دراين پيام همچنين ابراز اميدواري کرد که هنرمندان، به ويژه عزيزاني که هنرهاي اصيل اسلامي، همچون خوشنويسي، را به جد پيگيري مي‌کنند، ارزش‌هاي والاي انساني و اسلامي و نيز قابليت‌هاي هنري آن عزيز تازه در گذشته، را چراغ راه خود قرار داده، ياد و خاطره آن عالم هنرمند را هميشه زنده نگه دارند.

وي در اين پيام براي آن سعيد فقيد، مغفرت و براي بازماندگان، صبر و شکيبايي مسئلت کرد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

من هم به تمامی اعضای سایت درگذشت عالم بزرگوار آیت آ.. نجومی که در کنار تمامی فضایل و دانش اسوه اخلاق و بزرگمردی و همچنین یکی از بزرگترین اساتید خط در خاورمیانه (خط ثلث) بود به تمامی هم میهنان علی الخصوص کرمانشاهیان عزیز که سالها از گنجینه معرفت این عالم ربانی بهره برده اند تسلیت عرض می کنم.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

منم تسلیت میگم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 95 بار
سپاس‌های دریافتی: 476 بار

پست توسط مستور »

: مراسم تشييع پيكر آيت‌الله        [JUSTIFY CLASS=BODY] تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر                    :www.tabnak.ir  [/JUSTIFY CLASS]
  اگر با آمدن " آفتاب " از خواب بیدار شویم، نمازمان قضاست...  
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 6304 بار
سپاس‌های دریافتی: 1753 بار
تماس:

پست توسط hamed_713 »

من هم به نوبه خودم یک ضایعه عظیم رو به همشهریان عزیزم و به دوستان خوبم در سنترال کلابز تسلیت عرض می کنم. :sad: :sad:
اي ايران
اي سرزمين خوبيها

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

پست توسط Takhrib Chi »

تصویر
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

آيت‏الله العظمي صافي به مناسبت ارتحال آيت‏الله سيد مرتضي نجومي کرمانشاهي پيام تسليتي صادر كرد.
به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ در اين پيام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحيم
اذا مات العالم ثلم في الاسلام ثلمة لايسدها شيء
ارتحال عالم رباني و فقيه بزرگوار حضرت آيت الله آقاي حاج سيد مرتضي نجومي کرمانشاهي اعلي الله مقامه موجب تأسف و تأثر شد.
آن روحاني عالي‌مقام، عمر شريف خود را در خدمت به اسلام و ترويج معارف نوراني اجداد طاهرينش عليهم السلام و اصلاح امور بندگان خدا و خدمت به مردم و رفع مشکلات و دفع شبهات سپري نمود و منبع فضايل و کمالات و آثار علمي و هنري شرعي بود که براي حوزه‌ي علميه افتخاري بزرگ محسوب مي‌شد.
زندگي اين عالم فقيد براي طلاب و فضلاي حوزه علميه در حقيقت کلاس درس و روش يادگيري احکام و کمالات انساني و معنوي و وجودش براي مردم شريف کرمانشاه و طلاب، معلم اخلاق بود.
انا لله و انا اليه راجعون
اينجانب فقدان اين عالم بزرگ را به حضرات آقايان علماي اعلام دامت برکاتهم و فضلاي عظام و اهالي غيور و متعهد کرمانشاه به ويژه به بيت شريف و آقازادگان محترم ايشان تسليت گفته و براي آن فقيد سعيد علو درجه و غفران الهي و براي بازماندگان مکرّم صبر جميل و اجر جزيل مسئلت دارم.
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”